Dag 6

Typ av killar jag faller för.

Då det gäller första intryck (alltså typ utseende), så faller jag mest för brunhåriga killar och de får gärna ha mörka ögon också! Haha alltså inte typiskt svenskt så ofta, blonda med blå ögon;). Men riktigt isblå ögon kan ju också vara riktigt snyggt.. haha det här gick ju bra att beskriva. Sedan gillar jag långa killar, då  blir man inte heller för lång då man bär klackar;). Haha men sammanfattat, snyggast är brunt hår och bruna ögon enligt mig.

Jag faller för killar som är väldigt snälla eller tvärtom för det mesta. Haha aldrig något mellanting! Det som är viktigast är att man kan skratta ihop, att han inte är föör blyg och att han är omtänksam.

Sen om det gäller i ett förhållande så tycker jag nästan att det viktigaste är balansen mellan att ge och ta. Om det blir så att bara den ena frågar om att ses osv, så blir snabbt den andra less och det tar oftast slut. Om man aldrig bråkar i sitt förhållande tror jag inte heller att det håller så väldigt länge. Det behövs nog något litet bråk ibland för att kunna hålla ihop. Säger inte att man ska såra varandra, för det är det värsta som finns. Det är ju också väldigt viktigt, att man kan lita på varandra och slippa vara svartsjuk. Alla är alltid lite svartsjuk då man är i ett förhållande, det finns inga undantag, och så ska det vara eftersom man älskar varandra. Men om det går överstyr med svartsjukan blir det inte lika roligt.


Haha oj, nu kom jag in på förhållanden här också och blev Dr. Phil;). Tack och hej!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0