Auckland Zoo

 
Idag har vädret verkligen varit på topp här i Auckland! På förmiddagen åkte jag och barnen till en park och kollade på båtarna och lekte lite i lekparken brevid. Sedan på eftermiddagen fick jag äntligen åka till Aucklands zoo för första gången sedan jag kom hit! Jag och barnen köpte även årspass idag så från och med nu kan vi åka dit så ofta vi vill!:) The zoo var jättebra, stort, djur från hela världen. Speciellt flodhästarna, aporna och leoparderna var häftigast:). Bättre dag än igår kan man lugnt säga!
 
Sedan ikväll har jag varit hos Tori och druckit vin och bara pratat. Kändes ledsamt att säga hejdå till henne ikväll då hon flyger till USA nästa vecka. Men vi hade det himla trevligt iaf! Nu småpackar jag lite för imorgon åker jag nämligen till staden Rotorua! Jag och tre finländska au pairer tar en roadtrip ner dit. Imorgon (lördag) kommer vi besöka en Maoriby (Maori är urbefolkningen i Nya Zeeland) och tror vi kanske går ut på kvällen också. Sedan på söndagen blir det någon form av spadag innan vi kör hem igen. Känner mig riktigt taggad!
 
Och den bästa nyheten av den alla! I januari kommer en av mina bästa vänner Sofie över hit till Nya Zeeland för att åka en roadtrip runt södra ön i två hela veckor! ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER DETTA! Känns så bra att göra det med någon som jag vet att jag inte kan bli less på, någon jag garanterat kommer ha sjukt kul med, och någon som jag verkligen kan prata om allt med. :) Kommer leva på detta nu 5 månaderna innan det är dags!
 
Till sist, kommer inte ta med mig datorn till Rotorua, så vi hörs helt enket då jag kommer hem på söndagkväll! (Söndagmorgon för er.) Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0