you wanna be... happy?


jag famlar i mörkret

God eftermiddag.;)

Idag lämnade jag och Olivia in våra datorer på morgonen och fick tillbaka dom nu när vi skulle hem! Eftersom vi har webbdesign som en kurs den här terminen så fick vi massa program installerade. Till exempel den nyaste versionen av word, powerpoint osv, sen även photoshop m.m.:) Det känns superkul att äntligen få lära sig photoshop, har aldrig haft det förut.

Aja, nu har jag varit hemma ett tag och laddat hem msn och alla andra program till datorn igen. Sitter och väntar på Emy som skulle komma hit då hon slutade! Sen blir det väl att äta middag och jag får se vad jag hittar på ikväll:).


Josh Hartnett

Godmorgooon! Idag slutar jag halv 2, så det känns riktigt skönt måste jag säga! Om ni tjejer där ute har tråkigt på ngn lektion idag kan ni ju istället sitta och titta in denna snygging!;) Josh Hartnett!


Toy Story 3

Ingen annan i världen än jag som är sugen på att se Toy Story 3,hihi?(A) Avguuudade 1an och 2an när jag var mindre så är lite sugen måste jag erkänna,hahaha;).



hahaha barbie möter ken!;) ^^

yeyyey

Då var en ny skolvecka igång igen! Riktigt dryga måndagar har vi faktiskt måste jag säga.. Slutade tidigare från webbdesignen iaf och drog till stan med Maja och Emy! Manizheh kom och joinade oss efter ett tag också:) Vi körde lite Sex and the city snack (gossip) innan jag nysss cyklade hem,haha. Ikväll får jag se vad som händer, ska plugga lite nu och vill dra ut senare!:)


Carrie Underwood

haha jag glömde helt bort att ha ngn dagens babe i helgen! Men nu när den första "riktiga" skolveckan har börjat så kör vi en dagens babe igen. Jag tar med extra många bilder idag på denna brud ist;). Denna gång har vi Carrie Underwood som har sålt 14 miljoner album och vann den fjärde säsongen av American Idol!


Carrie Underwood Singer Carrie Underwood arrives at the 43rd annual Academy Of Country Music Awards held at the MGM Grand Garden Arena on May 18, 2008 in Las Vegas, Nevada.


I like




ohyes

helllu:):):)

Igår blev det först middag på Max med Olle, Lurk och Jonte! Sen cyklade jag till Ogge på rödäng där också Matte och Joel var! Sedan kom det mer och mer folk och blev faktiskt en riktigt lyckad fest:). Sov hos Emil igår och efter jag hade middag där idag så cyklade jag hem:). Har inte gjort ett skit sen jag kom hem faktiskt men ska snart ta tag i alla kläder som ligger och skräpar hade jag tänkt!


Meet Me Halfway

heeej.

Igår hade vi en supermysig kväll hemma hos bk! Vi snackade tjejsnack och bk klippte lurks hår, vi fikade, drack te osv hihi:}. Sen var det dock ganska kallt att cykla hem men. Senare på natten kom Emil och sov här och sen idag har jag inte gjort så mycket än. Ska äta middag på Max med några vid 6 och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!

Har föressten äntligen fått tillbaka min skoldator, så ska snart börja lägga in alla mina bilder på den här igen! puss.


love them

En liten snabb uppdatering bara, har lite bråttom. Har hämtat ut mina skor idag, TYP DOM SNYGGASTE SKOR JAG NGNSIN HAR SETT. Ärligt, love Nelly. Sen har jag fått lite kläder av min kusin idag också! Här kommer bilder! Den svarta jackan på bilden ser konstig ut, men den är snygg jag lovar haha.



Ikväll ska jag först till B TO THE K (emma) där lurken ska klippas sen får vi se vars vi drar vidare. Olle, Emy och Manizheh ska också med till bk:) puss!

Tor Neely

Idag har jag nog den snyggaste jag någonsin har haft som dagens babe,haha;). Kungen himself, Tor Neely!



tjejfilmkväll med killar!<3

Hemma från en ganska chill dag i skolan måste jag säga! Hade en tio minuters lektion kvart i 11 där vi gjorde exakt INGENTING, sen drog jag hem till Emil ett tag eftersom han är ledig. Jag hade håltimme i 3 timmar och 40 minuter så att..haha. Sen en sista lektion tills 20 i 4.

Nu ikväll blir det istället filmtajMMMM! Ska se Eclipse och Sex and the city 2(igen jag vet haha) med Lurk och Olle! suuuuper.



Imorn blir det shopping, skriver mer om det imorgon:)

Audrina Patridge

Riktigt skönt med sovmorgon idag till 10:45 måste jag säga! Skulle ju gå och lägga mig tidigt igår men somnade väl vid 11-tiden. Aja, dagens babe är självaste Audrina Patridge från The Hills!


Amor Vincit Omnia







old picture



ngra år sen.

nelly

Efter mycket gråt och ursinne.. så är dom äntligen beställda! hahaha nejmen skoja. Var egentligen sjukt mer sugen på dom i lila, men kan vara svårt att matcha lila skor hela tiden, så fick bli dom svarta ändå.


school

Jadu.. då var första skoldagen avklarad! Fick några nya i klassen idag, så det var ju trevligt. Annars så gjorde vi inte så mkt idag, fick personliga schemat, lekte leker och fick godis haha. Skönt att vi slutade vid 1 också! Justja, efter skolan var slut lämnade jag äntligen in min dator. Får tillbaka den imorn så då ska jag lägga in alla bilder igen på den osv:). Ikväll blir det bara att se på tv och ta det lungt ett tag, sen kommer jag somna avmig själv på en gång. puss

BikBok


Dagens babe! Ashley Greene

Nu när skolan är igång igen tänkte jag dra igång dagens babe igen!;) Jag vet att ni har saknat den kategorin haha. Vi börjar med en tjej som är med i alla Twilightfilmer, så om ni har sett dom så vet ni att hon spelar Alice;)


Ashley Greene

ger upp!

Åhh jag hade sagt åt pappa att beställa hem skorna så trodde det var gjort, men visar sig att dom svarta är slut idag! Aja, får väl vänta tills dom kommer in igen:).

Har just sett klart sex and the city 2,den är grym! Nu sitter jag bara och väntar på att bli trött, men det händer aldrig.. Så jag har bestämt mig för att inte sova inatt haha. Får vara trött hela dagen imorn ist, då kommer jag iaf somna tidigt imorn kväll så jag kan vända tillbaka dygnet! Det är inte lätt att sova när jag är van att somna den tiden jag ska gå upp imorgon. Hoppas ni andra har det skönt som sover iaf. -.-



Skulle göra vad som helst för att få den där lunchen jag åt i USA hitskickad nu;];]


highwayman

Igår hyrde jag och Emil Rec 2! Tyckte den första var bra, den här var dock lite sämre måste jag säga.. några grejer jag inte riktigt fattade haha. Sen idag har vi mest legat och degat hela dagen, jag vill bara slappa nu dagen innan skolan. Det är så sjukt typiskt att jag är sjuk nu, men ska ändå ta mig till skolan imorn fast jag går på hostmedicin. Kommer aldrig kunna somna ikväll men kanske blir någon timmes sömn innan jag ska upp igen haha. Är man van att vakna 2 på eftermiddagen får jag väl skylla mig själv antar jag.

Nu är iaf skorna beställda! Hoppas jag får dom snabbt, för vet inte riktigt om jag har några bra skor att ha just nu i skolan. Föressten, var det någon annan som såg att Fångarna på fortet var tillbaka igår? haha, tyckte att det var sådär, men ska kika idag för idag var det folk från idol och let´s dance med såg jag:). Sen senare ikväll ska jag se Sex and the City 2 hade jag tänkte, den är så sjukt bra. puss!


köpköpköp



Blev att köpa sådana här byxor som man kan ha när man gymmar/springer osv! 550:- på InterSport.
Dom såg väldigt fula ut på bilden men.. dom är sjukt sköna och snyggare än på bilden:).

Sen ska jag också beställa hem höstskor imorgon hade jag tänkt. Vet att ett stort antal tjejer redan har beställt hem sådana här, men dom är verkligen sjukt snygga, så får bli av ändå! 349:- på Nelly.com


brb

Ska dra och göra ett ärende nu, kanske två om jag har tur. Skriver och visar när jag kommer hem,puss!


andas,andas

Haha igår kundej jag knappt somna när jag la mig mitt på natten för jag kunde inte andas genom min näsa. Är verkligen helt tät i näsan, perfekt dom två sista dagarna innan skolan börjar igen.. -.- Idag hade jag även ställt klockan på 12 för att kunna städa mitt rum, men självklart vaknar jag klockan 9 av att jag inte kan andas,haha.

Så blir nog mest att vila idag förutom att städa rummet. Ikväll ska jag och Emil hyra film osv och vara hos mig. Vi har köpt en ny 55 tums tv dit ner , shit vilken bra kvalla när man ser på filmer där nere alltså.. typ det sjukaste jag har sett,haha. Filmen ser verkligen ut som ett tv-spel!


Am I the one whose crazy?



Nu är sommarn över(hatar att skriva det menmen) och hösten snart här! Och med hösten kommer min feber, men inte vilken feber som helst, skjortfeber(L)


åhhh damn

Tog den från Paows blogg, det är killen jag sa hade så snygg klädstil för några dagar sedan. Säger bara, jag är kär! 



there you have it

GODA NYHETER! Jag hittade massa bilder på min andra dator, så typ alla bilder kan jag lägga in igen då min skoldator är fixad! happyhappyhappy.

Ikväll drog jag och träffade Joel och dom ett tag men det är ju så dåligt väder ute och jag känner mig lite sjuk, så drog hem för ett tag sen. Imorn ska jag upp tidigt dessutom och verkligen storstäda hela mitt rum. Torka varenda liten möbel, varenda hörn noggrant osv,kul va? Aja, nu ska jag fortsätta äta mina Pringles och dricka min uuunderbart goda saft,peace.

fuuuuck

Alltså åh livet suuger, för jag kan inte lägga över några bilder alls från min skoldator till den här för den stängs bara av och dampar! Så alla bilder jag någonsin har tagit kommer att försvinna.. kul va? -.- Nä, är bara på dåligt humör på grund av det.

Iförrgår var vi hemma hos mig massa och det var supertrevligt. Sen på natten såg jag,Emil,,Manizheh och Matte på Avatar,haha:). Sen igår började vi hos Emil innan vi tog bussen till Marieberg där det var fest. Men tyvärr kom vi fram just när alla blev utkörda därifrån så:/. Idag cyklade jag hem från Emil innan middagen och träffade pappa och brorsan, för dom har varit i Norge och fiskat!

Nu hade jag tänkte träffa Joel och dom på stan, men orkar nog inte  vara ute så överdrivet länge. Blir nog film och Pringles när jag kommer hem!mums1

dream on baby

Ser fram emot kvällen, blir nog roligt. Kommer lite folk hit, och sen får vi se vars vi drar! Måste städa lite nu så att det inte ser förjävligt ut när alla kommer!;)



saknar ändå usaa:(



linn i köket!




sepia

Med detta säger jag godnatt!





bilder från kameran

Skate för några dagar sedan, och min och Sofies supergoda middag!





I hold with those who favor fire.

"Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice."


skit

Min dator har dött helt så kommer inte bli några uppdateringar tyvärr. Jag sitter vid min brorsas datorn nu så att. Blir väl att vänta tills skolan börjar innan den blir fixad..

azum!

Idag blir det att träffa Sofie senare för vi ska handla mat tillsammans och laga en dundermiddag! Sen ska vi träffa Lovisa och vi ska nog till Ersboda en sväng ikväll bland annat. Sen får vi se vad vi hittar på:). Jag sover i Sofies lägenhet inatt så kommer inte kunna blogga något mer idag tyvärr. Ha en bra dag/kväll/natt!;)


Watch me burn, because I like the way it hurts

Godkväll!

Ikväll hände väl inte så mycket direkt, var med Emil, Joel, Ogge, Lurk osvosv i stan och nu sitter jag hemma och försöker värma mig,haha. Har verkligen börjat att bli sjukt kallt ute på kvällarna!:( Imorn ska jag äntligen träffa min kära, älskade, galna, busiga, glada, snälla, underbara, taggade, Sofie!<3 saknat hennnne:)


(ser fan ut som att jag går på vattnet;)

gaaah

Det finns fan INGEN kille som har snyggare stil som Andreas Wijk!;O shit vad snygga kläder..!







hiss/diss

btw, det var länge sedan jag drog en hiss & en diss nu!;)



Hissar!

- Att det har varit fint väder dom senaste dagarna!
- USA resan!
- muuusic

DissaR!

- Att mitt (blivande värsta år) i skolan börjar snart..
- Att hösten närmar sig för det börjar bli sjukt kallt om kvällarna:(.
- Umeå..

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Haha jag vet att jag inte skriver mitt första inlägg förrän man normalt äter middag typ.. men det får ni leva med;) Idag var det ganska fint väder oxå, så har legat och solat ryggen utanför mitt rum:). Sen nu har jag duschat och ska käka middag, sen får vi se vad som händer ikväll!

Måste bara lägga in den här videon jag och Emil såg igår, så jävla söt,haha. (dålig humor jag vet).
haha kolla 0:27 när ödlan stannar till och sen fortsätter,hahahah dör. ♥♥♥♥♥♥


Neil Patrick Harris

Hade ni någon aning om att Neil Patrick Harris från How I met your mother ska få tvillingar med sin pojkvän till hösten?;o


sötnos

Hej, kom hem för en timme sen från ishallen där killarna åkte snowboard för första gången för i år, kul!:) Nu har jag käkat goood middag och duschat, sen ikväll ska jag ut med joel och dom! Blir nog att träffa Emil senare ikväll också:9.


tröttttttttttttttt

Gaaaah varför vaknade jag nu föör?-.- Hur är det ens möjligt att vakna när man är sjukt trött fortfarande när man vaknar? Man borde ju ändå vara ganska pigg om man vaknar av sig själv, men nu känner jag mig helt död. Men får se om jag orkar göra ett försök att somna om! Ser att solen skiner här ute med knallblå himmel, så blir jue nästan lite sugen på att vandra ut!


Lite onödig fakta för er som inte har ett SKIT att göra,precis som jag då!

Du heter: Linn Iza Lundkvist
Smeknamn: Linkan av Svane och Axel Mothander(fett fult) men annars inget. Linnxorx eller hure stavas av anonym;).
Vad får du oftast komplimanger för: Allt, för jag är ju så sjuuukt bra..
Vad säger du för att imponera på någon: Det räcker med att jag säger mitt namn.
Hur imponerar man på dig: hm.. får man väl ta reda på;)
Brukar du skratta för dig själv: haha faktiskt inte,
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Jaa Okej, hade varit nice!"
Var bor du: Umeeee
Trivs du där: nja,hade kunnat varit bättre men halvt iaf!
Äger du några Converse: Köpte ett par i USA, så ja.
Brukar du bli för full: Va? Vad är det för fråga!;s Antagligen inte.
Är du allergisk mot något: gräs(pollen), frukter, hund,katt (ketchup när jag var liten flikka)
Har du haft sex idag: nope
Nästa mål i ditt liv: Att ta mig igenom hela 2an på gymnasiet utan att bryta ihop..
Hur svarar du i mobilen: Antingen "Hallå?" eller "Hej, det är Linn" (haha fult jag vet..)
Vem ringde du senast: Joel Persson
Vad sa den du senast pratade med i telefon: Att han var vid Nolia:9.
Antal timmar sömn i natt: 9 timmar ungefär!
Sov du ensam: Yes,tyvärr;)
Brukar du komma i tid: Oftast,ja.
När mår du bra: När jag sover,äter, är i solen, är med dom jag trivs med:) osv haha
När blev du fotad senast: ehm... ikväll!
Hur känner du dig nu: SJUKT HAPPPY!
Vanligast färg på dina kläder: Gissar på svart tyvärr.. tråkigt.
Vad tycker du om fötter: jättesnygga typ?
Vad saknar du: Personer
Hade du en bra kväll igår: Nja igår var det en slapp kväll, hade väl inte den bästa kvällen på länge direkt;)
Favoritdryck på morgonen: juiiice
Rakar du benen: förmodligen ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Någon gång under natten iaf!:)
Är du blyg: Var sjukt blyg när jag var mindre men har väl bättrat mig lite hoppas jag.. Eller vad säger ni?
Sysslar du med någon idrott: Om cykla till skolan räknas, så ja. Haha nej men har gått i sporter förut och slutade med dans ganska nyss. Har inte riktigt tid nu med skolan och allt under året:(.
Vill du hellre ha mail än brev: Kan man fortfarande skicka brev?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!
Är du nöjd med ditt liv: När jag har varit i varje land i världen är jag nöjd:). Har snart varit i alla världsdelar iaf:).
Är du bortskämd: Alla är väl halvt bortskämda
Vad gör du i morgon: Framtiden får utvisa!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka: Det ska vi inte ta upp här..
Vad längtar du till: 18-årsdagen och studenten!
Har du bra vänner och äkta vänskap: Klart jag har:).
Vad använder du för shampoo: Olika varje gång känns det som.
Hur gammal är du: 16 år fortfarande tyvärr..
Gröna eller röda äpplen: Inga, får utslag av dom;).
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Vem som helst som har tålamodet att lyssna!
Gillar du golf: Minigolf?;)
Vilken tid gick du upp idag: 1 någongång tror jag=).
Har du sovit i din egen säng i natt: Yes, I have!
Har du strumpor på dig nu: Det är sommar, alltså barfota!
Är det okej att gråta: Självklart!
När grät du senast: Någon dag sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bjuda alla jag känner på en resa;)..
Bär du glasögon eller linser: Nej, har utmärkt syn!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, absolut inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Innan kvällen har börjat iaf;9.
Vill du gifta dig: Det kommer senare!
Vill du ha barn: Det kommer ännu senare!
Solar du ofta: Yesbox!
Är du bra på att laga mat: Helt otroligt! Makaroner är min specialité!
Är du flygrädd: nejnej, flugit så mkt i mitt liv;p.
Vad dricker du helt när du är törstig: Multivitaminjuice!
Tror du på ett liv efter döden: nej, tyvärr inte.
Tycker du om sushi: Aldrig smakat!
Vad äter du helst när du ser på film: Chips definitivt!
Bor dina föräldrar tillsammans: yes.
Har du tandläkarskräck: Har haft det sen förra gången jag var där och lagade ett hål:(:(.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Det har hänt.
Senaste låten du hörde: Talkin´2 myself med Eminem och Kobe:).

just

Idag låg jag och solade några timmar eftersom mamma ringde och väckte mig. Sen ikväll var jag med grabbarna g-r-u-s som skejtade ett tag i rampen innan vi drog till Västerslätt:). Började dock frysa så himla mkt, så drog hem ganska tidigt därifrån. Nu sitter jag och ser på How I met your mother som är helt ASSSSUM! Ska iaf sova snart, så pussssen.

himmelriket

ringaaar(L)




Vampires suck

Någon där ute som funderar på att se den nya parodin av Twilight?;) Den heter Vampyrer suger för er som har missat det!


at the moment"!

Ser på Freedom Writers som går på tv!


sleepy

hellllu!

Har inte hunnit bloggat något än idag, men kom hem för någon timme sedan. Igår var vi hemma hos Matte några stycken, innan vi drog längst bort på Umedalen där det var massa folk vid brasan.

Idag kom Lurk, Matte och Carl och väckte mig och Emil, så det var mindre roligt. Sen låg Emil mest och sov hela dagen så jag drog efter ett tag:). Har käkat supergoda räkor nu till middag btw! Sist jag åt räkor var förra sommaren,haha;).



just sitting there

NS2CF



Vet att bilden är väldigt suddig men ni fattar vinken. Vad är det här för j*vla schema?!;o 8:20-15:40 varenda eviga dag.. Jag är taggad på andra året!


OK.♥


You've got to love H&M


sunshine!

Godmorgon! 

Igår bastade jag och badade i Sörmjöle med Sofie! Det var faktiskt varmt i havet, och vi låg till och med kvar ett tag i vattnet. Sen avslutades kvällen med filmen The last song innan vi tog en nattpromenad.

Idag har jag faktiskt varit uppe ända sen klockan 9,duktigt för att vara jag va? Att jag vaknade så tidigt berodde på att Sofie väckte mig när hon vaknade,haha;). Men tur var det för då hann vi ut i solen några timmar innan min buss kom! Vi hann även med att gå ner till vattnet osv. Nu har jag kommit hem för ett tag sen och ligger bara och solar på min baksida:). Vädret är mkt bättre idag än dagarna tidigare, så det känns super!



one of those days',








think






Sörmjöle!

Är på väg mot duschen nu! Ska ta bussen klockan 5 mot Sörmjöle och sova där hos Sofie:). Äntligen är den tjejen hemma från Sthlm som hon lär berätta om ikväll;). Vi ska basta osv, blir nog myyys!


yesterday













Orkar inte lägga in några fler bilder nu,haha! Men dom som var hos mig igår var jag, Frida, Maja, Emy, Jenny, Joel, Emil, Olle, Lurk, Svane, Matte:).


waiting

Har just kommit hem från fika hos farfar som fyllde 78 år! Mysigtmysigt, och sa hejdå till min kusin också, som ska till usa i ett år. Ikväll kommer det lite folk hit, så det blir nog naaaice hoppas jag.



en annan gång hemma hos mig;)

old

Har inte så mkt att skriva känns det som så här kommer lite gamla bilder ist!

För några somrar sen så jag var i Sörmjöle hos Sofie, myys! ^^


Balen! ^^

Grillning på Böles! ^^


Alla dagar som spenderades i Hfors!;) ^^

I Majas stuga förra sommaren! ^^

Tjejkväll hos Manizheh förra året! ^^

Tjejkväll hos Maja och sen ishallen!;) ^^

Ön:) ^^

Hos Maja! ^^

Och sist men inte minst, hos mig;) ^^

wet

Helllllu.

Ikväll har jag varit med Frida, Olle, Joel osvosv. Först var vi i sparken ett tag innan vi drog hem till mig och spelade kort.:). Sen blev det självklart nattbad i älven, men tyvärr var det bara jag och Frida och badade:( Men kul och skönt var det! pussss


mot stan!

Sry att jag inte har uppdaterat tidigare idag. Vaknade halv2 och har sen dess legat kvar i sängen och sett på tv,(lat, jag vet). Men nu ska jag iaf få upp rumpan på cykeln och cykla till stan för att träffa Olle och dom. Blir nog att käka middag på stan så uppdaterar igen när jag kommer hem sent ikvälll! pusss



Saknar dig sweetie!

Year One

Godkväll!

Ikväll chillade jag och Emil hemma hos mig med att se filmen Year one. Den är lite sjuk, men rolig!;) Har ju typ spöregnat hela kvällen, så hiiiimla tråkigt. Vill ha sol nu sista tiden på lovet så man kan hitta på en massa! När det regnar blir det ju mest att sitta inne och se film! Såg iaf ut som att det ljusnar upp lite på onsdag och torsdag,hoppas!



Where else should I be?



little sister

Shoppingen från idag:) Hann även med en lite tripp förbi solariumet..;] Blev så less på att solen aldrig kom fram så fusk solade lite ist!




simple


brb

Igår blev det kvällsdopp senare med mina damer Nadja och Jenny! Joel, Igor och Lurk var också med, men dom badade inte:/. Var riktigt skönt i vattnet, dock var det kolmörkt ute! Sen drog jag och girlsen hem till mig och såg en film som gick på tv. Jag och Nadja somnade efter ett tag så Manizheh väckte oss när dom skulle dra hemåt igen;). Trevligttrevligt!

Idag vaknar man till detta underbara vädret som bara fortsätter! Regnet verkligen öser ner här i Umeå.. Nu måste jag iaf skynda mig iväg, ska köpa lite grejer på stan osv. Måste ha en bodybutter från The body shop, en concealer och någon tröja från Gina!haha. Kommer hem om någon timme! pusspuss


Jag och Ogge hemma hos Joanna


spring och köp mig en godispåse på hemmakväll?(A)

Ikväll blir det att ta det lungt hemma tror jag:) Hade varit superkul att se film med Manizheh och Nadja ikväll, men det regnar ju så mkt!:/ Får bli en annan gång. Nu håller jag på att titta igenom alla säsonger av How I met your mother men borde väl snarare ta hand om tvätten.. den har legat här på golvet i flera dagar nu:(.

Btw, är det inte sjukt kort tid kvar tills skolan börjar? Kom på det när jag kollade vilket datum det var idag. Jag tycker att det känns som att sommarlovet knappt har börjat. Hade ju inte varit helt fel med några veckor till..


header

Haha, slängde in en ny header igen!


sweet



Letar fortfarande efter sommarsaker, vad håller jag på med .. (A)

hemma

Nu är jag hemma igen! Är sjukt otaggad just nu på livet och jag har ingen aning varför, så kan någon dra upp stämningen tack -.-

Har iaf varit en skön helg i stugan med bastu, bad, kusinerna och restaurang. Har även hunnit med att övningsköra för första gången;). Jag kan meddela som ni säkert redan visste, jag är en naturbegåvning! (Skämt åsido)

Idag vet jag inte än vad jag ska hitta på, men ska gå och kika i kylskåpet nu om det finns ngn mat till lunch!


bye

Godmorgon!

Känns inte så roligt att vakna nu om man tänker på vilket tid jag la mig och sov igår men jag hade ingen aning att vi skulle till stugan redan klockan 1. Som sagt, jag kommer vara i stugan ända tills på söndag, så kommer inte kunna blogga förrän då! Ni får ha det bra så länge.


10



- Jag HATAR lakrits.

- Jag har varit utomlands mer än 8 gånger.

- Jag är sjukt slarvig och glömsk då det gäller mina saker..

- Jag har bott på Teg, Böleäng, Haga och Röbäck. 

- Jag är allergisk mot pollen, hundar och katter. (Min pollenallergi gör dessutom så att jag inte kan äta vissa frukter) Jag var även allergisk mot ketchup då jag var mindre.

- Då kan jag även passa på att ta med att ända sen allergin mot ketcuhp försvann så äter jag ketchup till nästan all mat..

- När jag gick ut 9an hade jag MVG i ungefär hälften av ämnena och andra hälften hade jag VG i.

- Jag har färgat/slingat mitt hår blont sen typ 6an. (Har typ mörkblont egentligen)

- Jag fryser nästan hela tiden, oavsett om jag är ute eller inne.

- Även fast jag har en dubbelsäng så kryper jag alltid ihop längst in mot väggen då jag ska sova.(A)

more

Mer bilder från maja! Manizheh fotade:)










@ maja






Har inga mer bilder just nu från gårkvällen, för tog knappt några kort med min kamera! Men Manizheh tog med sin systemkamera har jag för mig, så hon lägger säkert in bilder sen jag kan lägga in!:)


lady in pink


keep falli ng

Kommer inte blogga på ett litet(kort) tag.. Olika anledningar, ha det bra gott folk!


försvinner


Inception



Ikväll såg vi som sagt filmen Inception på bio! Den var riktigt bra, lite invecklad kanske;). Men helt klart sevärd!

you want some?

hejjjjjj.

Igår var jag, Sofie, Lurk och Emil och badade i älven. Det var ganska kallt, men Sofie lyckades iaf med att totalfaila med att hoppa från lianen,sött:D. Sen for vi på ica och köpte lite gott innan vi chillade i Sofies lägenhet alla 4 till typ 8 på kvällen hahah;). Sen på kvällen var jag och Manizheh på sparken med pojkarna innan jag träffade Emil. 

Idag var vi och köpte biljetter till bion ikväll! Vi ska se Inception som alla säger är så bra:). 10 platser brevid varandra blev det,hah;). puss 







linnsan..

Resten av bilderna som Nadja tog:):)







mornin

hellllu!

Sitter och väntar på Sofie nu som ska köra hit från Sörmjöle:). Var konstigt idag för jag somnade sent och vaknade ändå 10 av mig själv?;s Aja, lika bra det kanske för nu har jag hunnit sola lite grann! Idag på dagen ska jag, Sofie, Emil och Lurk fara och bada vid lianen! Sofie lär väl tvinga mig att hoppa men jag är så jävla feg då det gäller sånt där,haha..

Sen ikväll ska jag hitta på ngt med Manizheh! Får se vad det blir:).



knut på huvudet är ganska vackert






all the time!

Goddag!

Idag var jag uppe vid halv 1 och plockade hallon,haha! Supergott iaf, och sen cyklade jag till stan för att möta upp My på Wayne´s. Jag käkade toast och drack Chai latte ofcc:). Sen gick vi runt lite på stan, köpte lite på Apoteket osv. Alla affärer var ju stängda tyvärr eftersom det är söndag, så kunde inte gå in på The body shop och köpa lotion:(. Ikväll kanske det blir kvällsdopp senare.. vi får se!;)


NY

Sista inlägget nu om USA;). Alltså också sista platsen vi var på, New York!





ja, jag erkänner att större delen av alla påsar var mina.. ^^



Times square på dom två övre bilderna ^^


Central Park på dom två övre bilderna ^^



Utsikt från Empire State Building ^^

Frihetsgudinnan ^^

Long Beach i New York ^^

Sliten på vägen hem.. ^^

FRÄKNIGA UNGE



Bild tagen av Nadja:)

jag och mina bästisar(L)

Haha glömde lägga in den här bilden i det senaste usa inlägget btw! När vi var på det här stället (minns inte vad det hette) så körde inte poliserna runt i bil, utan dom cyklade hahah. Jag var självklart tvungen att bli kompis med dom.

pusspuss.


RSS 2.0