usa

På resan hann vi också med att gå ner i världens största grotta, åka linbana, ett akvarium, vaska ädelstenar, bada vid en sjö i några dagar och se Niagarafallen!




Den här bilden är för dig Emy..;) Jag vet ju hur förtjust du är i hajar:D ^^








Sen hamnade jag tydligen på Hawaii?! ^^





bird

helllu=)

Igår var jag och Sofie på stan på dagen ett tag, men hittade inget tyvärr! Sen på kvällen drog vi ut till stugan med Lurk och Emil,supertrevligt! Vi bastade, badade i sjön, spelade kort och allt möjligt:). Sedan idag när jag och Sofie kommit hem till mig har vi käkat mest hela tiden,haha!:D Milkshake, pizza och massa annat gott! Ikväll blir det nog att ta det lungt, ska bänka mig framför alla avsnitt av Family Guy som är ikväll;) puss!


this one´s for you!

heeeej sofie här, jag ville bara säga att linn är fucking världens finaste tjej!
det går inte att göra annat än älska henne! sjäälv springer jag runt som en jälva
duracell kanin, total speedad av min nya medicin!
nu drar jag med mig sötnosen ut och gör av med lite energi.

ps. bjuder på en guuuuuudomligt sööt bild!




Memphis/Nashville

Efter Little Rock drog vi vidare till Memphis och Nashville! Memphis är känd för att Elvis bodde där och deras blues och soul musik medan Nashville är känd för country.


Memphis! ^^

Vi åkte på Missisippifloden ^^

Elvis hus! ^^

Elvis kända "djungel rum" ^^


Sen fick vi se alla hans tusen bilar,haha;) och hans flygplan som ni ser här nedanför:)


Sen körde vi till Nashville! ^^




Only action brings ideas to life

hejjj!

Ikväll var vi på ett berg på Rödäng och chillade med lite folk, nu hade vi dock ingenstans att dra så jag drog hem:). Ska bli jätteskönt att sova iaf, men först blir det mat till magen! Har inget planerat för helgen btw, får se vad som händer.


at the moment!

ser på första säsongen av sex and the city

@ jenny

bilderna från kvällen igår!;) fyfan vad roligt vi hade:D








gott och blandat

Efter Las vegas åkte vi förbi Hooverdammen, Grand Canyon, Albuqerque, Santa Fe, Santa Rosas och Little Rock:)!









Las V-E-G-A-S

Efter Los Angeles körde vi vidare till Las Vegas! Här var det så sjukt varmt när vi var där så att det knappt gick att ligga vid poolen!


haha alla var ganska less som ni ser, på värmen ^^






Den kända fontänen i Las Vegas:) ^^

bubbelbubbwlele

Igår var det som sagt tjejkväll hemma hos Manizheh! Det roligaste av allt var att träffa alla jag inte hade träffat på jättelänge förstås:). Sen lite senare kom Joel, Olle, Matte, Ogge och Danne också. Idag blir det nog att ta en lugn dag för mig. Ska se film och ligga under täckeeeeet,skönt.



(bilden är inte från igår) ni får se bilder senare då Manizheh har lagt in dom på datorn:D


anonym


L.A

Nu har vi kommit fram till favoritstaden.. Los Angeles!:D

Här var vi på Disney, Universal Studios, kollade på Hollywoodskylten, kollade lite kändisars hus, Madam Tussauds vaxdockor, Beverly Hills, och även stranden där dom spelar in O.C(L);]..














Orkar inte lägga in bilder på alla husen så lägger bara in två:). Här spelades "The Osbournes" in, men numera bor Christina Aguilera här! ^^

Här bodde Michael Jackson innan han dog. ^^


Min älskling! ^^

New Port Beach!;) ^^

come here

Hej!

Kvällen igår började med att jag, Olle, Joel, Svane, Lucas, Lurk och Danne spelade poker hemma hos Joel:). Senare drog vi till stan ett tag innan Sofie kom förbi och hämtade mig:). Vi drog till Nattöppet och köpte lite gottigottgott innan vi drog hem till Sofie. Där såg vi på tv innan vi båda blev sjuukt trötta och somnade;). Imorse skulle Sofie på sjukhuset så hon gick upp tidigt medan jag sov kvar hihi(A). Är hemma nu iaf, och är astaggad på ikväll! Äntligen blir det tjejkväll hos Manizheh, längtar sönderrrr, kommer bli så kul!!:D


sum09

Här är lite bilder från förra sommaren, sjukt kul vi hade!









home

Hejssveeejs.

Har kommit hem från ön nu! Sjukt tråkigt väder har det ju varit, så har ju inte gått att vara ute så mycket tyvärr:/. Bodde iaf i gäststugan och vi har ätit god mat, bastat, badat i havet och spelat kort osv.

Ikväll ska jag och spela poker med några kompisar, jag kanske bloggar när jag kommer hem efter det:). Ha en bra kväll!


Världens största träd

Nästa sak vi gjorde på resan var en grej pappa ville titta på;). Världens största träd osv, i en vacker nationalpark. Ja.. ni får se på bilderna helt enkelt, sjukt fint vid bergen!






I'm singing in the rain

Godmorgon!

Vaknade till ljudet av regnet som verkligen ÖSER ner. Usch vilket tråkigt väder just nu när jag ska ut till en stuga:(. Men vi åker iaf senare på eftermiddagen, så det kanske hinner sluta regna. Just nu väntar jag på pappa som är på Ica och köper en stoor lösgodispåse till oss,haha. Något som däremot inte kommer bli så roligt är att jag måste städa mitt rum nu innan vi far.. Dammsuga, byta sängkläder, slänga kläder i tvätt,woho! Slänger in ett till inlägg om usa först iaf, puss!


aja baja





(vet att jag nyss har köpt massa kläder i usa men..) hm funderar på fler ringar men jag är så lat på att beställa hem från internet.. -.-! Ska ta en sväng förbi Lindex nästa vecka hade jag tänkt.. en del saker som jag vill inhandla;)


oveeer

Nu har man äntligen jobbat klart! Känns skönt med lite pengar i fickan och ikväll tar jag det  bara lungt! Är helt sjukligt trött och ska snart lägga mig i badet hade jag tänkt med mina grillringar(A). Sen blir det nog att se klart filmen Kick-Ass på datorn innan jag kommer däcka helt och hållet!

Imorgon kommer jag nog inte hinna blogga så mycket innan jag far iväg till en ö utanför Holmsund. Några kompisar till oss har hyrt en stuga på en ö, så vi ska dit och sova över en natt innan jag kommer hem på måndag igen! have a good one!<3



Bilden är från sist jag jobbade, en helg innan sommarlovet;).

Concord/Monterey/Vingård

Efter vi hade varit i San Francisco åkte vi vidare till en stad som hette Concord där vi stannade för att bada på ett vattenland:).






Efter det for vi förbi Monterey, där det var jättefint vid kusten. Vi doppade dock bara fötterna där, för det var iskallt! På vägen hann vi även med att åka förbi en vingård:).





Sist men inte minst innan vi drog vidare till nästa ställe stannade vi för att käka liiite JORDGUBBAR!(L)



header

Okej jag gjorde snabbt en ny header för att jag var så fruktansvärt less på den förra. Vet att den blev sjukt tråkig, men ska ta mig tid ngn gång senare att göra om hela designen:). Den här får duga så länge!

San Francisco!

Vi började vår resa i San Francisco och här är några korta grejer om denna stad:

- Kullar finns ÖVERALLT.
- Det är ganska varmt inne i själva staden, men sjukt blåsigt och kallt längs hela hamnen!;o
- Här i San Francisco är alla människor trevliga och hälsar på en;).
- Sedan joggar eller springer alla längs hamnen, sjukt mga haha!:D






Ganska vackert va..?;)

jobb

HEEEEJ!

Ni fattar inte hur sjuuuukt trött jag verkligen är alltså. Somnade väldigt sent igår och idag gick jag upp just innan 6 för att duscha innan man åkte till Nordmaling. Har varit och jobbat där borta tills alldeles nyss och nu är jag äntligen hemma:D. Imorn blir sista dagen, sen ska vi bara packa bort osv också.

Ikväll är iaf våra kompisar från Stockholm här på besök och ska sova över, så blir väl att umgås med dom ikväll. Ska försöka att inte somna iaf,hehe;). Ska föressten lägga in första inlägget om USA ikväll!:D Gissa vars vi var först..?;)

USA

Sammanlagt körde vi igenom 16 delstater och även en liten kort tripp till Kanada!USA har btw superdåliga mataffärer, frukt finns knappt för alla äter snabbmat ute,haha!;)Sedan har dom sjukt bra radiokanaler och filmkanaler på tv;n! Varmt var det nästan exakt överallt, men ju längre ner man kom mot söder, desto varmare blev det. Var nästan olidligt ibland;). Sen var det nästan bränder i VARJE stad!;o Blev en del sådana här.. ;) ^^

onsdag

Heeeej! Idag har jag mest tagit det lungt och försökt att få ordning på bilderna från USA:). Har även tittat lite på film osv. Sen nu ska jag gå och käka middag hade jag tänkt innan jag drar till Jack på Sofiehem. Blir nog toppppen, ni får ha en bra kväll!

f

Hela mitt inlägg for bort så orkar typ inte skriva ett nytt -.- Idag på dagen var jag iaf i stugan i Stöcksjö med mamma och bror, sen när det blev mulet drog vi förbi mormor & morfar för att kolla på deras nya husbil. Efter middagen blev det att jobba i cirka 2 timmar på lagret i Röbäck, bära massa saker osv. Sen drog jag till stan och träffade lite folk osv. Nu är jag bar sur för att jag har fått virus på min *****skoldator ÅH. godnatt.

doit

Har inte riktigt orken att skriva så mycket om kläder nu på sommaren, utan blir mest att skriva om vad jag gör. Men lite inspiration kan man väl kosta på sig!;) Här har vi från Nelly.com!



mat,bad och resten man inte behöver

Idag åt jag och Lurk lite frukost på stan! Vi provade det nya mackstället som har kommit ist för subway, och jag kan säga att det går inte ens att jämföra med Subway..:P. Sen cyklade vi hem till Joel osv innan vi drog och badade vid lianen på Grubbe! Jag badade faktiskt, men vågade inte hoppa från lianen..;]. Sen hann jag se Lurks nya lägenhet på Umedalen innan jag cyklade hem för käk.

Ikväll var jag och resten av familjen hemma hos kusinerna för att fira My, och sen lämnade dom av mig i stan där Olle mötte mig:). Vi var ngra pers hemma hos en tjej som heter Joanna ikväll, och kom hem för någon timme sen efter att ha gått hem i högklackat,snyft:(:(.





hey there

heeejs!

Idag har jag mest tagit det lugnt här hemma och käkat lite jordgubbar osv:). Sen ikväll drog jag och Frida bort till båtbryggorna för att möta upp killarna! Kvällen spenderades hos Alex i stan och senare badade även några av killarna i älven, innan vi drog och käkade på Max på E4an. Är hemma nu iaf, så ska väl ta och sooova snart äre tänkt!


face




haha avgudar den här bilden på joel och kattungen;]


hey!

Ikväll har jag varit med massa pers så orkar inte räkna upp alla,haha! Var meningen att vi skulle grilla mashmellows, men vi hittade ingen bra grill osv! Så tog bussen till Hedlunda hem till en tjej där som jag har varit hos förut. Där var vi större delen av kvällen innan vi gick in till stan och en viss kille började bada i en fontän,hha! Sen blev det Max ett tag på stan innan jag blev trött och cyklade hem:). puss godnatt!

en bild från USA tills jag blir klar med dom!



Stora frågan är.. badar jag naken i hotellets pool?

jag mår skit


uppdatering

Som ni säkert har märkt så har jag inga dagens babe nu på sommarlovet eftersom jag kanske inte har tid att blogga exakt varenda dag:). Men det kommer tillbaka till hösten!

Igår var jag, Emil och hans kompisar här hos mig:). Och idag blir det nog att grila mashmellows, vi får se! Är ju iaf sjukt varmt ute nu;o! hade trevligt i solen!

Shoppingen från USA!

Okej nu kommer ALLA kläder jag köpte i USA!! Enjoy;)


Linne från Forever 21 ^^

Linne från H&M ^^

Shorts med kedja från Forever 21 ^^

Låga vinröda Converse ^^

Ballerina skor från American Eagle ^^

Kjol från DKNY jeans ^^

Tubtopp/korsett från GUESS ^^

Linne med blommor från Forever 21 ^^

Underkläder från Maidenform och Victoria's Secret ^^

Dyrare underkläder från Victoria's Secret,haha ^^

Jeans från GUESS ^^

Klänning från ngn affär i San Francisco;) ^^

Kofta från Papaya ^^

Strumpbyxor från Forever 21 ^^

Grå Tröja från Windsor ^^

Svarta shorts från Nike ^^

Svart klänning från Windsor ^^

Blus från DKNY Jeans ^^

Den blå är från "Santa Fe Indian Trading Company"
och dom svarta från Claire's ^^

sommar

Hej! När jag och Emil firade 10 månader i förrgår så såg vi Eclipse och käkade lite på Wayne's! Filmen var jättebra, och sen sov vi hemma hos mig. Sedan igår drog vi till båtbryggorna med Matte och Manizheh och badade! Sjukt skönt i vattnet faktiskt och sol var det också. På kvällen kom Lurk, Joel och lite mer folk. Vi var ett tag i stan och sen spelade vi kort hos Emil osvosv. Här kommer lite bilder:)

 


10 månader:)


sommarsystrar


there's no place like home

Ledsen att det var en dålig uppdatering på slutet av resan! Nu ar jag iaf hemma i underbara UMEÅ!(L) Måste erkänna att jag har längtat hit efter min älskling och vänner, och mitt rum;] Men resan har varit underbar också!

Har bestämt mig för att lägga in ngra städer åt gången i ett inlägg och bilderna som hör till varje stad, ist för att bara lägga ut massa bilder:) Så direkt jag har lagt in alla bilder och satt dom i ordning, så börjar vi ett inlägg med San Francisco där vi var först!

Ikväll var jag med min Sofie, alltid lika underbart!<3 Jag visade alla kläder jag har köpt, sen drog vi till kajen och myste med jordgubbar och choklad! Drog därefter hem till Sofie vid tc och såg på en film som hette Pass it forward tror jag, den var bra och sorglig! 

Såg föressten att det skulle bli supervarmt imorn, så lägger mig nog i solen på dagen en stund, innan Emil äntligen kommer hit:). puss godnatt!
 

uppdatering

Ville bara saga att jag saknar mina vanner dar hemma sa sjuukt mkt, ni vet vilka ni ar:).

Just nu ar vi vid en sjo dar vi ska sova 2 natter till och sen kor vi till Niagarafallen. Sen hander antligen det jag har langtat efter! SSHOPPINGG i New York! Ska forst kora f;rbi 3 shoppingcentrum utanfor staden, och sen ska vi bo pa Long Island i 4 natter. Dar ska jag besoka Forever 21, Victoria Secret annu en gang osv;)

I New York ska vi aven upp i Empire State Building, se frihetsgudinnan osv. Sen kommer jag hem, sa hoppas det ar varmt i Umea da;) Vi har haft jattevarmt hela tiden egentligen, och jatte tur oxa. Nar vi har farit fran ett stalle har det kommit en oversvamning och en orkan osv,! Nu kommer hettan upp till New York sa nu ar det 40 grader dar, haha vi kommer aldrig undan varmen!

Kommer hem annu nasta tisdag:). Ska ut till poolen nu.. btw! For er som tror att jag kommer vara superbrun nar jag kommer hem for att jag har varit borta sa lange har fel,ahha;) Har solat ngra ganger sa har val lite farg, men ar ju inte direkt en solsemester:) Det har blir dom sista tva dagarna vi solar faktiskt:(. ha de braaa i umeaa 

RSS 2.0