tonight is a damn good night

Lösögonfransarna sitter på, korta klänningen sitter på, spetstightsen är på, bara skorna som fattas nu!!
Är astaggad på att fira en vän ikvälll!:) Väntar på att Emy ska bli klar nu, sen ska mamma köra oss dit!:) Kommer nog inte hinna blogga något mer idag eftersom jag sover hos Emil.. får se hure blir imorn! HAVE A GOOD NIGHT

Hej här kommer segertåget
rullar in som technodromen
tryck på play du sätter på den
dansar som på, ähh vi kör igen.
Hej här kommer segertåget
rullar in som technodromen
tryck på play du sätter på
och dansa som på technodroger

Välj en partner släck i lougen
Stänger av min väckarklocka
Stämmer oss en gång om året
länge leve, ähh vi kör igen
Välj en partner släck i lougen
Stänger av min väckarklocka
Stämmer oss en gång om året
länge leve våldtäktslåten


dagens babe!

Snygga Beyoncé!



HOTHOTHOT

HELT SJUKT vad glad jag blir av vädret idag!! Soligt, varmt och just nu har jag legat utanför altanen och solat i bara shorts! I en timme!:D Haha och det var knappt kallt nästan. När det börjar närma sig sommaren och jag int har solat på länge blir jag alltid så röd i ansiktet när jag solar första gången.. haha inte snyggt alls ser jag nu.

Idag hade vi även samhällskunskapprov! Gick nog bra tror jag ändå.. får hoppas på ett bra betyg! Nu har vi iaf LOV!(L) Har dock massa plugg jag måste göra klart på lovet.. memen vad gör man.

Ikväll blir det att fira Manizheh eftersom hon har fyllt år med massa girls!:) Sen tar jag bussen hem till Emil och sover där, han är ensam hemma nu, skönt! Föressten, fick hem bikinin och skorna från Nelly idag! Båda var tyvärr lite fel i storlek..:/ Skorna var lite stora och bikinin ska jag byta till en större storlek:). Ganska konstigt, det fanns två storlekar på bikinin, medium och large, och jag måste tydligen ha large haha :s Den är verkligen liten i storleken. Men annars var den sjukt snygg!




dagens babe!

Okej, nu tar vi regel nummer 1 för alla tjejer.
Det finns en kille i hela världen, som är snyggast.
Kommer aldrig finnas någon snyggare heller, hur
gammal han än blir,haha;). Han blir typ snyggare
med åren! Johnny Depp.



PÅ TV NU:

TOP MODEL 10


långa nätter..

Haha idag var påskäggstävlingen på Mimer, alla var helt galna kan jag jue säga,haha!;) Jag,Moa och Anna W sprang runt typ hela förmiddagen, men hittade inget ägg alls, så jäävla dåliga. Sedan vid 10 var det ju strejk för att få varmare korridorer, men behövde skriva ut en inlämning på draggen så drog på idrotten istället för strejken. Lite onödigt eftersom det ändå inte gick att skriva ut det på dragggen,hah;). Sedan slutade vi ganska tidigt, redan innan 2 vilket var väldigt skönt.

Imorgon har vi samhällskunskapsprov, så blir att plugga på det ikväll! OBS! Ikväll är det inget Desperate housewifes flickor! Om man har lust att titta på något ikväll kan man kolla in Dating in the Dark kl 20:00 på kanal 5 eller Cougar Town 21:55 på kanal 5! Det hade jag nog tänkt att göra.

Inspiration från Nelly




PUSSAR OCH KRAMAR

dagens babe!

Supersnygga Tyra Banks!


loveisalwayslove

Hejs!

Idag var det påskäggstävling på skolan! hittade jag ngt ägg då..? Nej, förstås inte med min vanliga otur.. -.- Haha blev så jävla sur då jag märkte att typ alla var slut haha;P. Imorn blir det att vara på skolan tidigt och börja leta haha! Fick även tillbaka två prov, fick G/VG på historia provet och MVG på engelska provet, så är ändå typ nöjd!:)

Hahah Maja skickade massa bilder vi tog hemma hos henne för några helger sen då jag var där, om ni minns..?:)
hahahaha skrattade så sjukt åt mig, lägger inte in alla men.. ;)



Det är verkligen sjukt hur snygg jag känner mig när jag ser den här sista bilden!







PROM


dagens babe!

Finns det någon snyggare modell än Miranda Kerr?
Svar: Nej, det finns det inte.


you know it

heeej.

Har inte bloggat något än idag, men vaknade vid 1 och har varit med Emil sen dess. Familjen och dom från sthlm är på Leos Lekland, och när dom kommer hem blir det pizza från Svalan! Ikväll blir det att plugga lite svenska och mest samhällskunskap för har prov i det i veckan. Skönt iaf att vi bara går 3 dagar nu och sen... PÅSKLOV!(L) btw! vad händeeer på påsklovet??

Outfit nedanför från i fredags.. Inte så lätt att ta kort på sina kläder själv haha.. klaga inte(;


beauti


nightfall

Hellu!

Nu har dem i mitt hus gått och lagt sig(förutom jag då) och jag sitter och väntar på Emil:). Tänkte bara slänga in lite bilder på småttingarna som har växt. Hoppas alla som är på Umeå Open har askul btw!


dagens babes!

Är jag och Sofie! surpiiise;)




Jag skulle ändå gissa på att det här är dom fleeesta av bilderna med bara mig och sofie på... hahah;) Sen finns det ju tusentals till bilder där andra personer också är med på bilderna!;)


today

Godmorgon!

Har suttit sen halv 11 med en jävla svenskainlämning. Sjuuukt dryg,svår och bara konstig enligt mig. Idag ska jag mest bara ta det lungt, och ikväll kommer som sagt de vi känner från Stockholm! Emil kommer nog senare efter Umeå Open också. Men kommer nog bara blogga en gång till ikväll förutom dagens babe, så ni får ha en fin dag! Känner mig inte så bloggsugen idag jämfört med igår...


Law Abiding Citizen

Hej.

Kom just från storpojkarna, ikväll har vi sett på film! Väldigt trevligt faktiskt förutom mobbingen mot att jag var en dum blondin.. Filmen var iaf väldigt bra! Den heter Law abiding citizen. Jag hade iaf tänkt försöka sova nu när jag har sett klart Avatar, men vi får se. puss!



dagens babe!

Tog bort förra inlägget. Drar ut nu! Blev ingenting med Emil ikväll så ska till några andra:).  Bloggar godnatt när jag kommer hem, här har ni dagens babe så länge!



R.I.P snygging :(

hemklickat!


BlogLovin!

helllu!

Om ni inte har märkt det så kan ni nu prenumerera på min blogg via Bloglovin!:) Om ni kollar lite längre ner på bloggen till höger under rubriken "Länkar" , så finns det en knapp där! Det är väldigt smart att vara medlem på den hemsidan, för då ser man direkt när bloggarna man följer har lagt upp ett nytt inlägg!

Ikväll kommer Emil hit, blir nog mest fredagsmys. Han ska på Umeå Open imorgon nämligen, är det många av er som ska dit?:) Pappas kompis och hans familj kommer hit från sthlm, så jag ska vara hemma och leka med småpojkarna och lillflickan! Här nedanför är bilder på dom från i somras.


Linus, Lukas och Nellie!

Den här bilden är tagen från samma dag, visst ser jag nästan smutsig ut,haha? Vill vara bruuuun


Movies forts.

Blev så många filmer så fick fortsätta i ett nytt inlägg, haha!

- Hide and Seek (skräck)

En ensamstående pappa (Robert De Niro) försöker nå sin nioåriga dotter (Dakota Fanning) när hon skapar en läskig och inbillad vän. "Vännens" namn är så kallad Charlie. Dottern vägrar tala om vem Charlie är, men när hon väl gör det, då brakar helvetet lös...



- Barnhemmet

Belén Rueda spelar Laura, en kvinna som i vuxen ålder flyttar tillbaka till barnhemmet där hon bodde som barn. Hon tänker använda huset till ett hem för handikappade barn. Allt ser ut att gå bra för Laura, hennes man Carlos och sonen Simón, till dess att föräldrarna upptäcker att Simón har en låtsasvän. Simón försvinner plötsligt spårlöst men Laura vägrar ge upp sökandet efter sin son.



- American Pie filmerna (komedi)



- Pretty Women (kärlek)

Affärsmannen Edward Lewis skall ordna några affärer i Los Angeles i en vecka. Han kör vilse i staden och plockar upp en prostituerad, Vivian, som guide. Han känner sig ensam och betalar 300 dollar för en natt. Han blir intresserad av henne och hyr henne för sex dagar.



- Baksmällan (komedi)

Fyra killar ska fira en rejäl svensexa och beger sig till Amerikas lekplats nummer 1: Las Vegas. Dagen efter vaknar de med en rejäl baksmälla, utan något minne av vad som hänt kvällen innan. Det finns en tiger lös i deras badrum, ett spädbarn hittas gömt i ett skåp, de har kvitterat in en polisbil som fordon på sitt hotell, och brudgummen är försvunnen. Det blir en kamp mot klockan för att hitta den försvunne brudgummen.



- Benjamin Buttons otroliga liv (drama/kärlek)

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, det vill säga att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.



- Gothika (skräck)

Miranda Grey är en psykolog och lever tillsammans med sin man. En dag är hon med om en mystisk bilolycka. En mystisk flicka attackerar henne och sedan blir allt svart. Tre dagar senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och får reda på att hon brutalt mördat sin man efter bilolyckan för tre dagar sedan. Hon förstår ingenting men med hjälp av sin gamla kollega, uppdagas mer och mer hemligheter. Flickan fortsätter att kontakta henne på ett obehagligt vis. När hon berättar om flickan så tror ingen henne. Alla säger att hon är galen. Men det är inte så konstigt, för vem skulle tro på en människa som säger att hon har sett en flicka, som dött 4 år tidigare?




Haha blev väldigt många i två inlägg, men aja!:)

Movies!

Kom på en sak jag tänkte skriva om nu. Filmer! Här kommer en lista på filmer som jag verkligen tycker är sjukt bra, dom flesta är väl klassiker antar jag men.. se dom ni inte har sett.;)

- Den jag tipsade om igår förstås, Shawshank Redemption. (drama,action typ)

Den handlar om Andy Dufresne, som  är banktjänstemannen som oskyldigt blivit dömd till livstid för mordet på sin hustru och hennes älskare. För att lindra sin fängelsevistelse använder Andy sin utbildning som revisor åt den sadistiske fängelsedirektören Norton. Dagar blir till veckor och veckor förvandlas till år, alltmedan Andy försöker bevara en civiliserad stämning även innanför de hårda murarna



- The Notebook (kärlek)

Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie (Rachel McAdams), tjejen från stan och Noah (Ryan Gosling), killen med knappa pengar. Trots detta är deras kärlek något så enormt. Vid sommarens slut skiljs de dock åt delvis på grund av att Allie väljer att gå på college i New York, och delvis för att Allies föräldrar inte kan acceptera deras kärlek. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noahs besvikelse har Allie förlovat sig med en förmögen advokat och planerar ett bröllop. Skall de våga se vad som hade hänt om Allie inte hade åkt hem?



- A walk to remember (kärlek)

Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...




- Seven Pounds (drama)

Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter sin frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna, och funderar på att ta sitt liv. Men först ger han sig ett uppdrag, som involverar sju andra personer.





- Twilight (hm.. kärlek mest)

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara




nyckeln till frihet!

tjaa!

Har inte kunnat blogga idag eftersom jag inte har haft tillgång till någon dator! GA-dagen på skolan var sjuukt dryg, sen åt lurk och emil på subway och sen drog jag och emil hem till honom på Rödäng. Vi såg lite film, halvsov, åt pizza med hans familj osv:). Är ganska trött nu och vill bara ha påsklov..

Har kommit på att den bästa filmen som finns är nog ändå Nyckeln till frihet? HELT ÄRLIGT. Den är faktiskt sjuuukt bra, så om ingen har sett den.. se den!!
Trailern nedanför.


dagens babes!

hahaha jag kom på att jag glömde dagens babe igår! Därför får ni nu två st idag, ett par.;)





girl like me

Emil kom hit ikväll och drog för cirka 45 minuter sedan. Vi har mest kikat lite på tv osv,chillat.:) Vi höll dock nästan på att somna just innan han skulle dra, så nu är jag helt slut. Vill bara sova, men måste träna lite matteläxa känner jag.. hm ska jag orka.

Imorn är det iaf GA-dag! Vi börjar 08:30 i aulan med alla andra 1;or, sen slutar vi redan 14:00!:) Ska nog mest bara lyssna, var lite teater och film också tror jag. Sen får vi ju inte glömma det viktigaste, vi får fika!;) haha.

Kläderna imorn får bli dom nya tightsen med nitar på, en svart/vit randig tröja från H&M tror jag och kanske klackar om det inte är för kallt.. Nu gäspar jag tills jag knappt kan andas längre, så ska skynda mig,puss!

And a girl like me
Never gonna settle for second best
Could it be a boy like you
Give me anything if I ask you to
Take all my dreams
And then make them true
Show me all the reasons you ought to be
With a girl like me

touch and go

hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade så sjukt kul på dansen idag! Sedan blev det bara bättre med lite köpt från pressbyrån efteråt och redovisningen gick också bra!:D På lunchen följde Olivia med mig till Lindex så jag kunde köpa mina tights också=). Ikväll blire nog att göra bort plugget som är till nästa vecka.. Har läxa till på fredag, prov nästa vecka och en inlämning nästa vecka.. Alltid är det något?!


Dom här  blev det idag:)

trött som ett..

Godmorgon..

Igår kom jag åtminstone i säng 11, vilket är tidigt för mig. Varför är jag då sjuuuukt trött idag om jag får fråga?;o Mkt mer trött än i vanliga fall!

Var inne i köket och kollade på termomtetern nyss.. 10 minus igen,tagga! Man ska aldrig tro att det börjar bli varmare, för man blir bara besviken då man märker att det är lika äckligt kallt ute någon dag senare.

Nu på morgonen har jag dans, vilket känns skönt så att jag får röra på mig och bli lite piggare iaf. Sen på sam-lektionen blir det redovisning om dödshjälp(önska mig lycka till!) och sista lektionen är engelska med provet. Slutar iaf 20 över 2, vilket känns skönt. Ska gå och kolla (troligen köpa), på mina tights idag efter skolan och sedan ikväll kommer nog Emil hit:). Have a nice day!


På min tv just nu:

COUGAR TOWN


dagens babes!

Sötaste ex-paret! Adam Brody och Rachel Bilson.

 


sönderrr

hejss!

Idag blev det en ganska somrig outfit, eftersom det var plusgrader och soool!:) Tror alla blev gladare av vädret och man känner verkligen att våren närmar sig nu.

Efter styrketräningen på draggen gick jag och olivia tillbaka till mimer med emil, och hans klass. När vi kommer fram till just innan parkeringen på mimer, så ska vi klättra över snön och ett lågt staket (som man alltid tar sig över när man ska till bussen). Problemet är att båda har klackar, så först ramlar Olivia litegrann,haha, sen när jag nästan har tagit mig förbi hela, gissa vad som händer.. Jo, jag ramlar i det bruna slasket på parkeringen.. Och mina byxor som jag hade idag har ett hål på varje ben som gör att jeanstightsen ser "nötta" eller hur man nu ska förklara. Så ett av hålen går helt upp så att hela låret och knäet syns.. KUL! Det var bara att cykla hem och byta om snabbt till ett andra par byxor! Sedan hade jag redovisning på svenskan, gick väl helt okej, men blir alltid nervös.

Ikväll blire engelska och sam redovisning att träna på. Men klockan 21:00 är det desperate housewifes följande av cougartown!:D Alla tjejer borde börja se Cougar town, är faktiskt riktigt bra program att titta på en tisdagkväll:).

dagens kläder



Och såå här såg ena hålet ut efteråt haha!

 Mina sommar jeanstights.. :(:( buhu

sluta sura linn


I need it

          

Något så här ser det väl ut... förutom underkläder och andra nödvändigheter. Vad tycker ni?:)

dagens babe!

Fick bli den vackra Jennifer Lopez!


måndagar

helllu!

Idag har varit en dag då jag har haft ont i huvudet och jag var dum nog att smaka på blodpuddingen i skolan idag till lunch... DET var det äckligaste jag har smakat på länge,SJUUUKT.

Fick iaf nästan full poäng på matteprovet och en mvg-sol, och då måste jag verkligen säga att matte inte är mitt bästa ämne om man säger så. Därför blev jag supernöjd!:)

På danslektionen fortsatte jag att vara irriterad på grund av att jag inte satte slutpartiet och för att jag var tvungen att stanna efter skolan och plugga:(. Ibland har man dåliga dagar.. Känns verkligen JÄTTEKUL att fortsätta plugga nu hela kvällen ikväll och imorn med engelska,svenska redovisning och samhällsredovisning! tjoho!! Ska försöka átt hinna se svenska hollywoodfruar klockan 21:00 iaf, måste ju få ta någon paus iaf...

Nu har jag bestämt mig vad jag ska köpa innan jag åker till usa iaf! Jackor skiter jag i, skinnjackan och jeansjackan får funka!:) Så om det här kommer in blire att beställa från internet:

- en blå/vit bikini
- en leopard bikini
- ett par bruna sommarskor med nitar och klack
- ett par svarta platta sommarskor med nitar
- en rosa eller vit spets- sommarklänning

sen sådant jag måste köpa på stan blir:

- parfym
- mascara
- underkläder + sockar
- leggings
- solglasögon


Det blir väl bra!?:D Sen börjar den riktiga shoppingen i usa... ;)

godnatt!

tjoo!

Har plugga lite ikväll, fikat och sett svenska hollywoodfruar och filmen maid in manhattan som gick på tv ikväll! Haha, alltså egentligen kan man ju inget annat än skratta åt hollywoodfruarna men jag måste ändå säga att Maria Montazami faktiskt är skön,haha. Hade tänkt att försöka sova nu, kanske blir svårt som vanligt inför en måndag men det är värt ett försök. Godnatt på er!


Maria Montazami!


dagens babe!


Snygga Maja Wangehall!:D

Don't tell me you're sorry

hello guys!

Kom ganska nyss hem från älskling, och nu sitter jag och njuter av dom allra sista solstrålarna för idag! Är våren äntligen på väg, eller kommer det snart ett nytt snöanfall? -.- Är så otroligt taggad på att få börja ha på sig alla tunnare kläder när man är utomhus som snyggare jackor osv!

 Iaf, igår var jag hos Maja!:D Var jättekul att träffa den söta tjejen igen:) Tyvärr gick den sista bussen hem tio i elva, men hennes pappa var snäll och körde mig till stan iaf!:) Där träffade jag Igor,Joel,Lurk och Emil och vid tolv gick vi hem till rödeäng. Jag somnade dock i soffan ganska direkt hemma hos emil hahha.;)

Åh, btw vi var och köpte påskägg igår, sjukt gott och sjukt svårt att vänta till påsk med att börja äta..;]

Ikväll blir det bara att plugga lite inför svenska redovisning,engelska prov och en nyhets-redovisning! väääldigt kul!;) Hoppas ni har haft en trevlig dag i solskenet puss.

dagens babe!- Sienna Miller

 snygg or what?!

song from a bird

Hej på er!

Igår gick jag och mötte Joel och Emil på stan, (snöade som fan) sen gick jag och emil hem till mig, vi såg på National Treasure 2 på tv och äntligen fick jag Emil att se New Moon med mig,yes!;) Ikväll ska jag till Umedalen för att vara med Maja, vi skulle typ festa, men blir nog inget:/. Vi har det nog mysigt ändå, var så länge sen vi var med varandra!=) Nu till en fråga, är det värt att köpa en ny jeansjacka och skinnjacka till våren/sommaren eller funkar dom här två? kommentera även om jag bara ska behålla en av dom och köpa en ny av den ena sorten.:)


fashion - den lilla svarta


dagens babe!

Fick bli Emil!;] Måste ju ha han någon gång ändå!;) Har varit tillsammans mer än ett halvår nu, älskar dig otroligt mycket gubben.:)


In your memory

äntliiiigen helg! Har aldrig haft så mycket i skolan som vi hade den här veckan, så -är helt slut -.-. Historia provet kändes helt okej, och fick reda på att jag var en av dom två i klassen som hade klarat av mvg-uppgiften på mattprovet igår, hur nice är inte de!?:D hha jag som låg på typ g i matte A.. nu ska jag fan kämpa för mitt vg i matte b..;) Ikväll blir det bara att ta det lungt med älskling, hade ändå inte orkat dragit ut ikväll känner jag.. Ska gå och ta mig något att käka nu tänkte jag, och sen hoppa in i duschen! Ska bara publicera dagens babe snart..:)


haha,bara att hoppa i!<3

leopard


                          Köpa?

Troja

Har pluggat klart för ikväll känns det som! Kändes iaf drygt att fortsätta läsa på historian när man knappt vet vad man ska läsa på typ.. -.- Just nu rullar filmen Troja på kanal 6! Har filmen på dvd faktiskt, men den är fan ganske bra, eller mest för att Brad Pitt är sjukt snygg i den kanske haha.. Imorn blir det att mysa med Emil i alla fall, sen på lördag ska jag vara med Maja och vi får se vad vi ska hitta på!<3 Har saknat dig gummmman. Föressten, om det är någon som vet något jobb som finns på helger, kommentera det här inlägget, är i behov av pengar just nu inför att köpa sommarkläder och skor osv;). 

 Nog är han snygg?;o

matteprov/påsk

Sista lektionen innan matteprovet nu!;o Antingen kommer jag att faila helt, eller så kanske jag kan nå ett vg,vem vet?:) Jag måste typ få VG på det här provet för att kunna få VG i matte B.. Imorn är det historia prov som jag inte ens har börjat plugga på, och spanska glosor.. -.- Alltid äre någonting känns det som, men har man valt ns så har man haha;). I helgen blire inte att plugga ngt förrän på söndag kväll iaf. Nej, nu ska jag sluta prata om plugg, jag blir bara deprimerad. Snart är det påsklov!:D:D Brukar ni fira påsken på något speciellt sätt, med familjen eller något? eller blire fest haha;)


Godmorgon!

Godmorgon! Är alla glada och pigga idag?;) Jag har själv inte varit så här trött på länge och har inte alls lust att dra till skolan.. men måste man så måste man!:) Skönt att vi har teori på idrotten idag iaf, då slipper man bära runt på en tung väska med både idrottskläder och datorn. Här har ni dagens babe iaf!


Sötaste Lukas:)

I heard of a girl

Okej jag erkänner.. jag är trött, jag har smutsigt uppsatt hår, är blek som ett spöke & förkyld och borde sovit för länge sedan, men det blir ALDRIG som man tänkt sig, om ni inte har märkt det ännu!
Sen måste ni bara gå in på spotify (tjejerna iaf;]) och söka på I heard of a girl med Miss Li! Den akustiska versionen alltså.. sjukt fin, fick höra den av bk!;)

haha så här gör jag när jag har tråkig och är för trött för att tänka:



godnatt guys!;*

summer lovin'


Dagens babe!

Föressten! Ska börja lägga in dagens babe/babes haha, igår blev det ju paret från twilight!;) Kan bli vem som helst, så se upp,haha:D Så... vem blir det idag?

Lauren Conrad från The hills! Sjukt vacker tjej.


Sen har hon ju en sjukt snygg klädstil..


computer

JAG HAR EN NY DATOR!(L)

Tyvärr måste jag kanske betala någon tusenlapp för den gamla eftersom jag har tappat den i golvet menmen..:/ Känns bra iaf att kunna lägga in alla skolarbeten på den här nu osv! Har inte msn, eller bilder eller något alls just nu inlagt så kommer kanske vara lite dåligt med bilder.. vi får se;) Imorn har vi matteprov, så ikväll blir det att plugga matte! Mitt favoritämne(L) -.- .. Föressten, lär er att kommentera, blir så mycket roligare då, om man har sett att 50 st har varit inne på bloggen en dag, vill man väl ha kommentar av några iaf!;) I know you want to!

 >> ..mums..

USA

Alla kanske inte vet, men ska utomlands dagen efter skolavslutningen!:) I 5 veckor närmare bestämt till USA. Vi ska besöka New York, San Francisco, Los Angeles och Las Vegas. Sen kör vi ju förbi andra ställen också men..;) Är sjukt taggad på Niagarafallen, ser så sjukt vacker ut! Vi ska även besöka Elvis Presleys hus och Disneyland hah:)

New York:  San Francisco:  Los Angeles:

Las Vegas:  Niagarafallen:  Elvis hus:

Disneyland:


hopplöst

okej kan MINA STORLEKAR KOMMA IN NÅGON GÅÅÅÅNGÄÄ?!!?!edfsdfgfdfghgfdfgbfd

ASOS Lace Vest DressASOS Backless Lace Bodycon Dress ASOS Backless Lace Bodycon Dress


Har btw kommit på hur deprimerad jag egentligen blir av att titta ut genom fönstret där det är fullt med snö fortfarande, kallt och jag måste sitta hemma och plugga istället för att göra vad jag egentligen vill göra. Ska njuta av exakt heeela påsklovet och ska aldrig plugga en enda gång (vilket jag var lite tvungen till på sportlovet för vi hade så mycket nu veckan efter).

jag ger upp



Finns det ett snyggare par...?

SNÖ

tjaaa. Skulle egentligen lämna in datorn på Dragggen idag, men glömde skolkortet hemma, smart linn!;) Skönt att vi slutade vid klockan två iaf, även fast jag måste plugga nu egentligen när jag kommer hem.. -.- Lär snarare bli tv ikväll eftersom det är så mkt program!:D Dating in the dark, desperate housewifes och cougartown kommer alla efter varandra ikväll på 5an,haha!;)

Men nu hade jag tänkt försöka börja plugga på lite politikdebatt, som vi ska ha imorn! (=se på top model,shh!)



och hungern
den sitter i rösten
inte i magen
i rösten
därför är vi tysta
om saken




secondday

tja. Idag har det mesta varit konstigt haha. Sov inte en blund på hela natten och drog iväg till skolan med en alldeles trasig dator! Skrattade så mycket på lunchen att jag grät och har varit trött för det mesta. -.- Skoldatorn är ett stort bekymmer för jag orkar inte betala någon summa för en ny just nu när jag behöver köpa så mycket annat.. Har varit hos älskling ikväll några timmar och nu hade jag tänkt plugga lite på min pappas dator eftersom jag hann lägga in alla skolarbeten på ett usb!;) Meeeeeen.. såklart kan det inte bli bättre utan stt usb inte verkar fungera till den här datorn..

hhahah har kollat igenom GAAAMLA bilder¨på papiiis dator nu; kolla utan att skratta!;)



 skela med ögonen..på bilden med vita linnet haha.



and again..

Ja, nu var det dags igen för bloggandet! Haha fattar inte hur jag orkar sätta mig vid min blogg gång på gång, även fast jag tar bort den ibland..;) Ska försöka hinna med nu att skriva då och då, även fast jag har lite tid;p pussss! Avslutar första inlägget med en bild från i somras!<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0