do you like snakes?




ormringar!;) snyggt!

España!

haha för er som missade eurovision i helgen, kolla vad som hände under Spaniens bidrag!;) Den svarta killen ska egentligen inte vara där om det är någon som inte skulle fatta det,haha;).

/>

Sometimes, I just need someone to talk to.

Vad gör man då man står mitt emellan två val och då man inte vet vad man ska göra? Det ena väger över idag, men imorn kommer jag ha ändrat mig igen. Det är bra, det vet jag, men jag vet inte om jag kommer bli eller om jag är nöjd. Jag vill bli mätt, help mee


shopping!

(masken är till en dansuppvisning)
(Glömde ta kort på mina örhängen)








stan

Sitter på stan nu och väntar på att lurk och emil ska kommmma. Har shoppat lite nu som jag visar när jag kommer hem. Hittade t.ex. en klocka som jag egentligen inte skulle köpa menmen!(A) Måste stanna på stan till kvart i 5 eftersom det är först då som man kan börja köpa biljetter på bion.

Idag fick jag föressten reda på att jag fick vg på matte nationella. Jag är helt okej med det men hoppas på mvg i slutbetyg, (läser matte B just nu). Men aja, hör av mig då jag kommer hem!;*;*

dagens babe! Giselle Bündchen!

Model Gisele Bundchen poses as models from Victoria's Secret receive a 'Key to the City' of Hollywood outside the Mann Chinese Theatre on November 15, 2006 in Hollywood, California.Model Gisele Bundchen walks the runway during the Victoria's Secret Fashion Show held at the Kodak Theatre on November 16, 2006 in Hollywood, California. The show will be broadcast December 5, 2006 on CBS.


vit sommarklänning med svarta accessoarer


måndag

Godmorgon!

Näst sista måndagen i skolan är det idag innan sommarlovet! Idag har jag ingen spanska (spanska är näst sista lektionen för mig) så jag kommer ha ett långt hål innan sista lektionen börjar som är dans. På håltimmen hade jag tänkt skynda mig förbi bion och köpa biljetter till mig och mamma, hinna förbi lekbiten, kicks där jag måste köpa nya örhängen, hårspray och blått nagellack på h&m och sist men inte minst ett linne på Gina;). Man har ju fått lön så måste ju passa på,haha! Får hoppas att jag hinner det för orkar inte göra det efter skolan.

Ikväll blire dock tråkigt för jag måste plugga till ett svenskaprov jag har på torsdag:( Men de är det allra sista provet så det känns skönt.


 
den här färgen blir det att köpa idag:)

dagens babe! Penelope Cruz!


jobbjobbjobb

HEMMMA! finally. Känns som att jag har missat massa i helgen med yran osv, men så kan det gå. Det var ändå sjukt värt att jobba ihop lite pengar till shoppingen i USA. Vi satte klart alla plantorna innan lunch idag så slipper fara dit nästa helg och jobba igen, vilket känns ganska skönt måste jag säga! Annars har vi grillat, bastat och sett på eurovision:). Kom hem för ungefär en timme nu och har spanat in top model som jag missade i måndags:(.

Iaf, nu har jag sjukt mkt träningsvärk i armen och är ganska slut efter att ha gått upp klockan 7 i lördags och 9 imorse så blir nog en tidig kväll.. (hoppas jag på iaf). Sen SPÖREGNADE det ju ganske mkt när vi gick där i uppförsbacke och satte plantor hahah så kläderna jag hade på mig är sjuukt snygga måste jag säga.

Har jag fula regkläder, fula stövlar, ful mössa osv, men vem bryr sig?;)



bye!

Haha jag och älskling somnade och sov tills nu, socialt haha;). Nu har han cyklat hem iaf, och jag måste skynda mig lite att packa så att vi kan dra iväg! Ska som sagt jobba lördag och sönda 10 mil härifrån för er som har missat det:). Uppdaterar igen på söndagkväll! Ha det trevligt på yran..;)


dagens babe! Kate Hudson!




:)

Jag har självklaart blivit förkyld sen igår då jag typ cyklade hem i en tröja i regnet. Är tät i näsan, ont i halsen när jag vaknade osv:(. Får inte bli sjuk nu när jag ska jobba hela helgen! Idag är jag så otaggad på skolan som man bara kan vara, men det är lika bra att inte stanna hemma eftersom jag slutar innan lunch.

Idag fyller Emil år, så glöm inte att säga grattis till honom idag:). Ska bjuda han på Waynes idag efer skolan också ska han få sin present=). Sen är det ju yran idag.. men det regnar ju så, får se om vädret blir bättre under dagen.


nattinlägg

Varför inte nattinlägg? Var med Emil efter skolan här hemma hos mig. Var meningen att vi skulle laga middag, men blev mer mamma som höll på med maten;). Sen cyklade vi till Emil för att möta upp Joel och Patte, sen drog vi på RixFM, Emil köpte lite mat på Mias osv, så vi missade tyvärr Darin och Ola,haha;). Men tror inte vi missade så mkt. Just nu är det sådär.. ska försöka sova även fast det knappast kommer gå, heja linn!



Nå, lite fööör höga skor?


andas

Blir så jävla irriterad.



linn idag


Utkast: Maj 27, 2010



HISSAR!

- Att jag ska jobba i helgen, tummen upp för det!
- Bara två veckor kvar nu ungefär till USA!
- Bara två veckor kvar till sommarlovet för den delen också!;)


DISSAR!

- Den här regniga veckan som har varit!:(



dagens babe! Rachel Bilson!



Är inte Rachel Bilson sjukt lik tjejen på dom här två bilderna under?:)
Ser typ ut som samma person haha! look-alike?


Image and video hosting by TinyPic

paparazzi

Hej!

Snart är det nationella i spanska och jag är nervös för på hörförståelse i spanska snackar dom ju så fruktansvärt snabbt!? Man hinner ju inte ens försöka förstå vad dom säger. Känns isf som att översättningsmeningarna kommer att gå bättre.

Efter det ska jag simma med klassen på simhallen och idag slutar jag inte förrän 20 i 4:(. Jag och Emil ska cykla hem till mig då och laga middag äre tänkt.




haha väldigt gammal bild på mig, tror jag hade min riktiga hårfärg där ungefär!:)

music



Alexander Burke Feat. Pitbull - All Night Long ^^



Lady Gaga - Alejandro ^^



Travie McCoy - Billionaire ^^



Maskinen - Dansa med vapen ^^





^^Lady Gaga - Paparazzi, live! Sjukt bra hon var där..

bikini!

Den här bikinitoppen hade jag förra sommaren också, men sofie hade lånat den för att sy en egen så nu har jag fått tillbaka den!:D den är sjukt snygg när man är brun!:)


älskar skorna!




ps! Känns underbart att jag fick MVG på både engelska uppsatsen och debattartikeln i samhällskunskap:)!!

dagens babe! Victoria Beckham!

Eftersom jag tog David Beckham igår så är det väl lika bra att hans fru får bli dagens babe dagen efter?;)









onsdag

Godmorgon sömntutor!

Idag är det onsdag och det betyder att jag har dans på morgonen. Jag, olivia och bk gjorde klart vår dans igår och idag ska vi bara repetera den! Känner mig dock lite krasslig idag, men ska försöka vara med lite ändå. Nästa vecka har vi nämligen uppvisningen och får betyg på den:).

Sen slutar vi redan vid 20 över 2 så då hade jag tänkt passa på att göra klart historian(glömde historiaboken i skolan igår-.-) och kolla igenom spanskan imorn. För imorgon har vi två till delar på spanska nationella, hörförståelse och översättningsmeningar.

Sen får vi se vad jag hittar på ikväll! pusspåer;*



jeansjackan är det bästa att ha på sommarkvällar!

vittsvart




kladddi

Gissa vem som har bakat kladdkaka?


ska det vara klack så är det lika bra att köra sjukt hög klack;)







Haha den sista rosa bilden hade ju snygga klackar..


wet

Så här ser man ut efter en hel dags cykeltur i regnet!


cyklacyklacykla

Äntligen är man hemma! Idag har jag och Olivia cyklat helt SJUKT MKT. Först cyklade vi till dragon för att lämna in datorerna för att få windows 7. Sen tillbaka till Mimer för att ha svenska lektion. Sen till baka till dragon för att hämta ut datorerna. Då fick jag reda på att det var fel på min dator, så jag skulle inte kunna hämta ut den förrän klockan 1! Då cyklade vi till stan så att Olivia kunde köpa det hon skull shoppa:). Sen tillbaka till dragon för att hämta min datorn och sen cyklade vi hem till Emma på Haga! Haha till sist cyklade jag hem till mig på Teg;). Är ganska slut i benen och less på regnet..;) Haha sammanlagt blir det 7 sträckor på en dag!

 ps! Slutade 11 egentligen:((




dagens babe! David Beckham!

Jag smälter flera ggr om..





Den sista bilden här ovanför gör han reklam för Motorola:)

eye for an eye

Godmorgon!

Sovit gott? Jag ville inte gå upp ur sängen imorse(ifs när vill man ens det) så mamma var tvungen att ringa och väcka mig igen,haha.

Idag har vår klass en superskön dag! Vi ska börja nu på draggen att lämna in våra datorer för att få windows 7. Sen har vi bara en lektion på mimer och sen ska vi tillbaka till draggen för att hämta ut datorerna klockan 11. SEN SLUTAR VI! Så slutar redan klockan 11 idag..;). Då ska jag, BK och Olivia förbi stan först för Olivia skulle kolla på lite grejer, och sen ska vi hem till BK på Haga och göra klart vår dans! Sista lektionen är imorn så vi vill kunna repetera hela den lektionen, så dansen ska vi göra färdig idag hade vi tänkt:). Ha en bra dag!


sugen på att åka med?




You are alone

Hejsan!

Har cyklat hem snabbbt från Grubbe nu för att vi såg att regnmolnen var på väg! Blåste sjukt mycket också, så är ganska kallt ute. Ikväll har jag och Emy varit på Grubbe med Linus, kul att träffa honom för det var länge sen:). Senare drog vi till Grubbeskolan för att Emys klass skulle spela brännboll och sen var älskling och hans kompisar på basketplanen så att:) chill kväll! Behövde komma ut och slippa plugget för en gångs skull känner jag.. -.-



 oj då vad man var snygg! (skulle föreställa Ida i Emil i Lönneberga)


allmänt

Är hemma nu! Har ätit en tidig middag nu efter nationella i spanska. Det gick dåligare än vad jag trodde att det skulle göra för mig.. Man hade lite tid på sig och det vasr väldigt svårt, enligt mig iaf. Så det sög.

Ikväll ska jag dock vara med Emy, får se vad vi kommer hitta på!



smak från en viss kultur på natten?











dagens babe!

Den här lilla sötnosen!<3


godmorgon

Helllu!

Har sovit endast fyra timmar inatt, så har inte orkat vara aktiv nu på morgonen på bloggen! Har som sagt spanska nationella idag, och det känns sådär. Är så sjukt svårt att kunna skriva en hel uppsats på spanska osv. Får hoppas att det går bra iaf. Sen ikväll ska jag göra en historia uppgift och troligen vara med Emy:).

Mer bilder från kulturnatta kommer in senare idag när jag kommer hem från skolan!


Dagens babe! Justin Timberlake.

Hade lust att lägga in en dagens babe ändåå..;)





Kulturnatta

Har inte uppdaterat än för Emil drog typ nyss! Igår var vi först hos Maja och grillade, maten blev helt underbar! Sen sjöng vi(skrek) alla sommarlåtar i kör till det som spelades hur högtalarna, kvällen var underbar! Sedan drog vi in till stan och det var jättemkt folk. Dock var vi där ganska tidigt så ibörjan var det mest mindre folk och gamlingar;). Var jättemkt drama hela kvällen men sånt händer..

Ikväll blir det att plugga till spanska nationella så inga mer inlägg och ingen dagens babe idag. Kommer fler bilder sen, då Maja har lagt in dom från systemkameran! puss<3







dagens babe! Keira Knightley!


kulturis

Godmorgon! Jag sitter här och kliar mig i ögonen, älskar min pollenallergi verkligen. Just nu ser vädret ganska fint ute, och det ska tydligen vara det på dagen, men ikväll ska det regna. Vilken bra dag att regna på när det är kulturnatta och allt!;)

Idag ska vi tjejer hem till maja redan vid 3, då blire mys med grillat osv! Kommer bli great. Det här och dagens babe blir därför dom enda inläggen idag, men imorn får ni massa bilder från ikväll kan jag lova.;)



tjejer hos mig i höstas!:)

Wolfman

Kanske dom flesta sover nu menmen.. Ikväll var jag med BB & Jack och vi såg på en film som hette Wolfman:). Den var väl lite konstig menmen, hade kul ändå! Vart dock gaanska trött under filmen haha. Nu har BB kört hem mig och nu skaa jag sova, sköönt. Är nog uppe tidigt imorgon,chao!


modegallerian



So What?


dagens babe! Vår käraste Lurk!;)




hair

Håret blev lite ljusare iaf!:)



I see you..


Magnum Gold

Hej, min kusin Elin kom hit igår så vi snackade ett tag, sen kom Emil och vi gick till Dannes och köpte den nya glassen Magnum Gold! Den var faktiskt god, men inte super:). Sen såg vi lite film osv på kvällen innan  vi somnade.

Nu klockan halv 1 idag ska jag klippa mig och färga utväxten! Det blir nog nice, men hoppas det inte tar så lång tid för jag vill hem och sola! HA EN BRA FREDAG


inspire

Sommarvärmehttp://lbm.blogg.seJeanettePuderkjol

hissdiss"!



HISSAR!

- Utomlandsvärmen!
- Kulturnatta, Rix FM, Yran!
- Jobb i två helger för mig(L)
- Plugget minskar.. även för ns..eller?
- Åker till USA om 3 veckor, är borta halva sommarlovet:).
- MINA UNDERBARA TJEJKOMPISAR, KOMMER HA SÅ KUL PÅ GRILLNINGEN PÅ LÖRDAG!

Som ni kanske märker är jag glad idag,,,hahaha

DISSAR!

- Spanska nationella, hur mkt ska man kunna egentligen är det meningen? sjukt..
- Ugly Betty. Usch vad tråkig tv-serie:(:(


tomar del sol!

Hej! Idag har varit en underbar torsdag, konstigt nog! Och det har mest berott på det underbara vädret. Alla på mimer går alltid ut på raster nu och lägger sig i parken för att sola,härligt;). Har faktiskt börjat få lite färg också. Tack btw ni ni som sa idag att jag var fin även fast jag inte hade gjort något med mitt hår, har ju självfall då:).

Nu har jag legat här ute på baksidan och pluggat lite spanska och käkat middag. Senare kommer älskling och sover, så nu måste jag städa lite och duscha!




haha akta min konstiga min när jag cyklar...

dagens babe! Elin Kling!



20100328detalj

linnlinnlinn

Godmorgon!

Lika varmt idag igen så jag kör på jeansshorts (gamla jeans jag klippte av), nitskor,ringar,vitt sommar linne och en svart kofta:) Orkar inte platta håret heller idag, så nu lär väl alla se vilket troll jag egentligen är haha;P.

Idag har vi iaf löpning nästan direkt på morgonen vilket jag inte alls är så taggad på. Man ska springa 3 km, sen får man ta tid om man vill. Känner mig för trött för att springa innan lunch:(. Sen som vanligt har vi många lektioner och dom är dessutom dryga eftersom det är torsdag, så är väl hemma vid 4 någongång.



shoooes

När jag ändå höll på att fota min ring tog jag kort på skor jag använder våren/sommaren!
Helt enkelt då det lite varmare;).
Vissa är lite slitna, men ska köpa nya högklackade och nya ballerinaskor i New York:).

Nu har jag legat ute på en filt på gräsmattan i någon timme medans jag har kolla på spanskan, är sjukt mycket jag inte kan märker jag..:( Men ska släppa det nu och gå och duscha ist!








don't take my heart

Blev att köpa en "liten" ring idag.:) 70 spännnn



solen kom!

Tjoho!

Värmen har kommit nu idag!:D Vi satt ute i parken på gräset under lunchrasten och det var sjukt varmt! Just nu har vi engelska och jag fick just reda på att jag fick MVG på engelska nationella,toppen! Dagen kan inte bli mycket bättre:).

Efter skolan ska vi gå och kolla på masker att ha till dansuppvisning på leksaksaffärer,hihi;] Skriver mer när jag är hemma efter stan,hej!



Nytt hos Nelly!

Nelly har fått in nya bikinis! Som ni ser har jag bara lagt in bikiniöverdelen på vissa, det beror på att jag tycker att underdelarna till dom inte var särskilt vackra tyvärr(;. Tur att man kan välja att bara köra överdelar separat då!:)





dagens babe! Marilyn Monroe!






you can't tell

Godmorgon!

Sov ut lite längre idag, vilket var fruktansvärt skönt.. Nu på morgonen har jag dans, ser faktiskt fram emot att fortsätta med min,BK;s och Olivias dans:). Sen blir det tre lektioner till, men slutar iaf 20 över 2! Ikväll måste jag ta tag i att börja träna till spanska nationella som är på måndag, är sjukt mycket man måste kunna. Och känns lite ddrygt att plugga massa i helgen till det:(. Aja, ni får ha en bra dag! (suger att det är molnigt)


godnatt!

Hej!

Innan middagen kom Manizheh hit, trevligttrevligt! Vi snackade och käkade lite middag här innan Joel och Emil kom hit! Då gick vi ut ett tag, lekte lite i lekparken haha och köpte piggelin på kiosken,gott! Sen såg vi en långfilm som handlade om typ Hitlers liv från födseln och tills han blev hemskt typ, faktiskt väldigt bra! Men vi hann dock inte se klart den idag:)

Tipsade även Joel om mina kära ögondroppar eftersom han också har pollenallergi, så hoppas dom hjälpte nu för hans kliande ögon!;)


dagens outfit!






hahaha skratta inte!


dagens babe! Rihanna;)






home

Har varit hemma nu ett tag. Satt kvar på nationella i cirka 3 timmar av 4, och det gick väl sådär. Tyckte många uppgifter var svåra, men det är ju matte B så att får se hur det går.

Sen cyklade jag hem och la mig här ute på baksidan! Underbart varmt väder så jag har legat och solat i en timme. Nu ska jag göra lite lunch och träna,puss!

nationella i matte B

NU GÄLLER DET!


Cocoo, vad skulle vi göra utan dina kära ringar?








pollen... hate it.

Måste bara säga att jag lider med er alla som precis som jag är allergisk mot pollen. Nu innan sommaren är så hemskt. Det kliar i mina ögon konstant, jag nyser stup i kvarten för att näsan är cp osv. Nu har jag tagit både nässpray mot pollen, dropp i ögonen mot pollen och en tablett mot pollenallergi:(. ÅH!


H&M Summer Collection

(Nästan allt är från Summer Collection, men allt är iaf från H&M) loveit!






dagens babe! Shakira




åh(L)





ÅH VAD JAG ÄLSKAR HENNES OUTFIT IDAG. Kolla bara tröjan, väskan,glasögonen,tröjan,skorna.. Är inte lika förtjust i hårbandet, men skorna MÅSTE JAG HA;o


myss

Sitter med Emma utanför Mimer nu, hur härligt som helst måste jag säga! Går in folk i skolan hela tiden, så det är bara att spana på;) myyyysfaktor!

EDIT: haha sen gick vi ner till älven, och Emma hoppade i för att bada i underkläderna!:D Då kom två killar som sätter sig lite längre bort och STIRRAR,hahaha så jävla kul, såg faktiskt skönt ut! Så nu har jag,anna,anna,lisa,moa,emma och gabbi bestämt oss för att bada allihopa imorn efter nationella;)! see you there



of beeing sry

Godmorgon!

Idag fortsätter det fina vädret, och lär bli över 20 grader idag oxå:). Funderade på ifall jag skulle köra på shorts idag.. men blev tillslut tights ändå och klackar på fötterna. Idag händer väl annars inte så mycket speciellt i skolan.. Ikväll måste jag som sagt träna till nationella provet i matte, för det är imorgon. Sen är det ju top model såklart;)


pictures

Gjorde någon sån här sorts bildgrej,haha. Varje bild hör till ovanstående text:)

dig själv



på vänner

 + emy,sofie

på en person du saknar

<3

på någonting som gör dig lycklig

 =sommar

på någonting som gör dig ledsen

 miss you

dig själv i hel bild

 haha golfprooo i moppehjälm

dig själv när du sitter ner



dig själv när du ligger ner



dig själv på sommaren



dig själv på vintern

 har kollat igenom alla mina bilder och har INGEN bild på mig själv utomhus på vintern, så en bild med jacka på får duga;)

finaste kill/tjej kändisen



på en person du älskar



på dig själv lycklig



på dig utomlands



på dig själv när "du sover"



på det finaste stället du har varit på


wear it

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

dagens babe! -Brigitte bardot

Måste bara säga att den här tjejen var sjukt snygg då hon var ung!;o




Och som ni ser på sista bilden.. Så där ser hon ut idag, eftersom hon har solat och rökt hela sitt liv, och vägrar skönhetsoperationer:)

what?

hej, har inte varit nog pigg för att orka skriva något tidigare idag. Igår var jag med några kompisar och senare kom Emil och sov här.

Idag på morgonen låg vi mest bara och degade, sen vid 3 då han for la jag mig ute i solen för att sola:). Hoppas värmen håller kvar sig, såg i tidningen att det troligen skulle hålla i sig en vecka till! Nu hade jag tänkt kolla igenom lite matte snart till nationella som är på tisdag.. tror att provet kommer vara sjukt svårt faktiskt:(. Sen måste jag sätta fast några nitar på mina skor och städa bort alla kläder från mitt rum. Men det får bli efter top model som börjar klockan sju;). Missade det i måndags eftersom jag inte var hemma, så får titta på det med mamii nu ist. puss!



totttottipottpott


hissdiss!



HISSAR!

-Ryssvärmen, bara att tacka!

DISSAR!

- Kissies framträdande i Bella Tyra show.. vad kan man ens säga? -.-


dagens babe! Majaa:D

Hoppas du ser det här innan du kommer hit till mig nuu..;)





hello!

Hejsan!

Igår gick jag och älskling till ica och köpte glass och älskade sour cream and onion nötter,supergott! Sedan hann vi precis in hos Emil när det började hagla och regna hur mkt som helst! Vilket konstigt väder.. På kvällen såg vi på några komedier sen.

Idag vaknade jag dock tidigt av att det var sjukt varmt i rummet, var ju 30 grader i skuggan idag!;o Kändes som utomlands.. Vi skyndade oss att käka lunch iaf och sen drog vi till stan:). Hjälpte Emil att hitta skor, en ny börs, två tröjor och ett linne! Sen satt vi på kajen ett tag innan jag cyklade hem. Hann iaf med att sola ett tag här på baksidan, men vill inte bränna mig ännu mer,hehe.

Nu ska jag när som helst gå och duscha och käka någon sort av middag innan Maja kommer till mig!


Dagens babe! Amanda Seyfried från Dear John och Mamma Mia;)


snabbt inlägg då jag väl är hemma en stund!

Hemma! Men ska fara när som helst till Emil;).

I stugan har jag mest tagit det lugnt. Har solat mycket så är röd som en tomat mellan halsen och brösten, skitsnyggt!! Sedan har jag hunnit med att basta och även att ta första doppet för i år! Riktigt varmt i vattnet faktiskt måste jag säga. Mina kusiner var även där igårkväll, så jag och My såg på filmen Dear John, som var sjukt sorglig och bra! Se den, varmt rekommenderad.

Idag kom jag hem för någon timme sedan och nu har jag varit med Emy och käkat piggelin och pizza på svalan!:) Men ska börja cykla mot älskling snart för vi ska fixa någon middag hos honom,så bye!:) ps, vi har varit tlsms i 8 månader idag:).





Var meningen att det skulle bli "kåtblick över solglasögon" på bilderna till höger, men det gick åt skogen!

bye!

Håller på att packa till stugan nu och funderar vad jag ska ha med.. Har packat ner matteboken, extra ombyte, bikini, shorts, sourcream nötter, jordgubbar, hårborste, ipod, datorn, mobilen och solglasögonen! Det får räcka tror jag.

Har haft ont i huvudet idag också och varit tät i näsan idag, så har tagit en alvedon nu. Men det här blir sista inlägget innan fredag, ni får ha en bra onsdagkväll och torsdag!;)


åh kläder är det bästa som finns...









Eva Longoria! sjukt vacker..

Är efter solen prickig och brun över näsan och kinderna!:) Har fått ett jättetydligt streck på magen nu också! Sjukt varmt blev det ju tillslut;o.

Nu ska jag och mami sticka till Maxi! Ska tigga en påse med sour cream nötter också hade jag tänkt;].

dagens babe!


hissdiss!



HISSAR!

- Ledig två dagar nu! (behövs!)
- Kulturnatta om en vecka ungefär!

DISSAR!

- Dessa nationella prov..
- Utväxt på blondiner.. hatar när jag får det:(.



Typ såhär?`Hur snyggt är det;P

Not MySelf Tonight

Godmorgon! Sovmorgon idag;). Inatt sov älskling här, och det var jävligt tur, för drömde världens hemskaste mardröm inatt.. Minns dock inte vad den handlade om nu, men låg typ och skakade inatt när jag vaknade av den(A). Tur att jag lyckades somna om igen när han hade dragit till skolan:).

Nu hade jag tänkt träna lite till nationella, eller kanske sola snart..? Såg att det var ca 9 plusgrader ute iaf, vilket är helt okej.

Vid klockan 4 idag ska jag och mami iaf fara och handla mat och massa godsaker på Maxi till stugan! Ska som sagt till stugan ikväll och stannar där till på fredag dag:). Ska faktiskt bli skönt och mysigt att komma bort, basta, se film osv. Kommer dock inte kunna uppdatera under torsdagen.. men på fredag skriver jag direkt jag kommer hem!


dresses

Man kan aldrig få nog av klänningar från Nelly!

 



dagens babes! Gamla Klassen!;)


godnatt!

Haha dagens simning är bara att skratta åt! Luktar fortfarande klor, hur mycket tvål man än duschade med efteråt hahhaa. Vi hade livräddning, sen simmade vi även 18 längder sammanlagt, så är så jävla trött. Skönt att vi slutade redan vid halv 2 iaf. Nu hade jag tänkt sova fram till middagen eller något, puss!


trötter

Ännu en solig morgon! .. eller?

Har regnat och kanske gör det fortfarande, är väldigt dystert väder ute i alla fall. Idag har vi simningen på förmiddagen! Ska dock bli skönt att åka på Olivias moppe dit bort till simhallen ist för att cykla. Speciellt om det regnar. Har ingen aning om vi bara ska simma längder eller något annat. Kändes lite skönt att skippa sminket nu på morgonen, haha blev plötsligt lite mer tid på morgonen att använda till annat.

Sen ikväll kommer älskling hit och sover, och jag hade tänkt skriva något betyggrejs till samhällskunskapen också om jag orkar. puss!


sista för idag

Hemma igen! Den höll på i hela 3 ½ timme, så jävla drygt för jag höll på att somna heela tiden. Nu ska jag göra svenskan lite snabbt och sen sova.

Föressten, imorn har jag simning på badhuset! Vilken bikini är bäst att ha?:)

   

school

Tjenare! Sitter på engelska lektion just nu. Fick på gränsen mot MVG på historia provet så det är lite drygt, men är ändå försent att höja mig från VG så är inte så noga. Nu på engelskan fick vi reda på hör- och läsförståelsen på engelska nationella provet, och jag fick mvg på den delen iaf!:)

Hade tänkt att ta det lungt ikväll sen när jag kommer hem vid 8, men svenska läraren gav oss en läxa tills imorn,drygt -.- På körkortsförberedelsen ikväll så är det tydligen drygt som satan att sitta där och lyssna i tre timmar, så är inte direkt taggad på det heller..
 


dagens babe! Sophia Bush!



börjar närma sig sommaren äntligen

Godmorgon!

Vaknade klockan 5 idag av mig själv.. yippie. Men lyckades halvsova tills väckarklockan ringde iaf. Det ska bli så sjukt skönt i veckan för vi går bara tre dagar! Alla är ju lediga torsdag & fredag. Idag har vi ett litet historiaprov och jag ska också fråga läraren vad jag fick på förra historiaprovet. Annars händer det väl inte så mycket idag i skolan.. Jag, BK och Olivia har dock dans som sista lektion, så då ska vi fortsätta vår dans till Christina Aguilera- låten!;)

Efter skolan måste jag skynda mig hem, duscha osv och slänga i mig någon sorts middag för klockan 5 eller när det nu var ska jag på den där körkortsgrejen! Den som man måste sitta med en förälder och lyssna på någon i tre timmar för att få börja övningsköra -.- Så är väl hemma vid klockan 8 eller något;)



inspirationsbilder/dagens babes









Måste säga att jag älskar solglasögonen på den sista bilden,haha så coola;). Lady Gaga-stil it is

ye

Idag blev det att skippa bloggen! Igår var min moster och kusin här, sen kom Emil så då gick vi och köpte pizza till middag. Senare tjockade vi oss ännu mera genom att gå till Hemmakväll och köpa hem en stor godispåse till massa filmer;). Idag har jag och babe bara varit hos mig och mysat och nu ikväll måste jag nog kolla lite på historian. Tack & hej!


dagens babe! Jennifer Aniston




soft

Idag har jag solat ända sen jag vaknade, varmaste dagen hittills i år! Var sedan sjukt mycket folk på stan / i parken när vi drog dit och köpte mjukglass! Självklart är det blåbärsmjukglass i bägare med daimströssel som gäller!;) Nu hade jag tänkt ge mig med solningen och ska nog ta en dusch. Sen ska jag och Emil köpa pizza från kära Svalan på Teg, och ikväll får vi se vad det blir:). puss!



nelly

Ljusa nyheter från Nelly!
 


soool vaaarmt

Har bara en sak att säga nu på morgonen.. VÄDRET GOTT FOLK, VÄDRET!(L)


10 saker du kanske inte visste om mig..




update

Idag har varit en slapp dag! Historia redovisningen gick galant och sedan slutade vi vid halv 12tiden. Jag och Olivia satt ganska länge i matsalen och vi höll även på att garva ihjäl oss tillsammans med Manizheh,haha. Dom andra få som var kvar i matsalen undrade nog vad vi höll på med..

Sen cyklade jag hem vid 1. Var varmt ute och jag hade på mig jeansjackan och solglasögon idag för första gången i år! Sjukt härligt väder, så köpte en mjukglass på stan också.

När jag kom hem solade jag en timme, och mina fräknar börjar visa sig nu när jag börjar få lite färg. Sedan tränade jag och nu kom jag just upp från badet:).



dagens babe!


Småpojkarna, så söta!:D (obs, gammal bild)

från vänster: Alexander, Marcus, Viktor, Samuel

godnatt på er!


dagens babe! Adriana Lima!




HAHA guud vad trött jag ser ut och verkar märker jag nu:D


helt jävla sjukt vad dom är dumma..;)

Hittade den på min kusins blogg, check it out!


mornin'

Hej!

Ännu en jobbig torsdag på G! Har alltid mest lektioner och dryga lektioner på torsdagar.. Ikväll måste jag träna på en historiaredovisning som jag har imorgon, och kanske lite på spanska läxan -.- Sen är ddet äntligen heeelg! Måste fortsätta platta håret nu, vill inte orsaka brand pga platttång!


not myself tonight..

Här är videon till Christina Aguileras låt "Not myself tonight" som jag hittade på Kenzas blogg. Vi ska göra vår koregrafi till den här låten på dansen!:) Den nyaste låten av Christina, är den inte sjukt bra?:D Videon har en "Lady Gaga-känsla" enligt dom flesta:)


hiss only!



HISSAR!

- Finns det något godare än nachos + guacamole?;O

   

DISSAR!

ingen diss idag!;)

vad lilla linn tuggar på är frågan

Hej!

Tänkte slänga in en liten uppdatering om vad jag gör idag egentligen. Imorse på dansen skulle vi göra en egen koregrafi, och jag hamnade i samma grupp som BK och Olivia! Dansen kommer alltså att bli great tror jag. Sedan slutade vi redan vid 12 så jag tog bussen hem till älskling. Han hade gjort lunch, så vi käkade och har degat hos honom fram tills för en timme sen:).

Nu hade jag tänkt att skriva ner mina stödord tills redovisningen imorn på samhällskunskapen, sen ska jag kolla igenom filmen New Moon. Har redan sett den på bio två ggr, men nu när mamma har köpt hem den på dvd så är det ju fan ett måste att se den igen!;) puss!


dagens babe! Håkan Hellström;)




deep down

Godmorgon sömntutor!

Är supertrött och hostar idag. Har dans snart som första lektion, men får väl försöka ta i ändå:). Det kan vara så att det är idag vi ska göra en egen koregrafi.. hoppas inte det -.- Sen har vi två lektioner och sen slutar vi innan lunch!:D Haha, det är typ tredje veckan i rad som vi slutar så här tidigt på onsdagar. Och för er som har missat det så är vi ledig torsdag och fredag nästa vecka, skönt med långhelg!

Senare när jag kommer hem blir det nog att träna, städa lite, plugga, se film och bara ta det luuungt. Gud vad skönt det kändes. hare!

 

hiss diss!



HISSAR!

- Två bloggar denna gång! http://www.rikauteliggare.devote.se/ och Frida Grahns!
Får sjukt mycket inspiration från dessa bloggar, och dom är bara sjukt bra.

Rika uteliggare på den vänstra bilden och Frida Grahn på den högra:).


DISSAR!

- Skinnbyxor! Hur kan det vara snyggt när dom sitter löst också?:S


WONDERFUL



Ni måste bara lyssna på det här klippet där Manizheh uppträder i mitten på Dragonskolan!:) Hon är helt fantastiskt duktig och har skrivit låten HELT själv!;o check it out!

dagens babe! Hayden Panettiere!


hayden-panettiere-short-hair-3.jpg image by NrllAless

Och nu även i kort hår! Hon har ju som sagt klippt sig kort för er som har missat det.:) Vad tycker ni?

glasses in the sun

Idag hade vi som sagt nationella. Det gick nog ändå bra, men får alltid lite panik vid hörförståelsen,haha! Fick vg på  matteprovet också, 14/17 vilket är helt okej:). Sen på lunchen var jag, Olivia och BK på stan, jag köpte mina efterlängtade solglasögon, och lite annat smått och gott!


the blind side

Godmorgon!

Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför fönstret, så kan det bli bättre?;) Haha, däremot sämre kan det bli för vi har nämligen engelska nationella nu på morgonen läänge. Är både läs- och hörförståelse! Jag har alltid varit så på läs- och hörförståelse att antingen går det jätte bra eller dåligt, det beror helt på hur själva testet ser ut. Så jag får väl helt enkelt hoppas på det bästa. Hoppas på att vi inte hinner ha idrott efter nationella, för jag tar inte med mig några idrottskläder och sådant i alla fall:).

Så, antingen slutar jag vid halv 2 eller halv4 idag, det beror på om vi har något på tematiden. Efter skolan eller på lunchen ifall vi får en långlunch måste jag springa in på Kicks osv för att kolla på lite grejer. Sen blir det väl hem och slappa fram tills middagen och ikväll kommer Emil:). Vi ska se filmen "The blind side", någon som vet om den är bra? Såg att den hade fått bra betyg iaf. Men nu ska jag sluta snacka, puss!


HISSDISS



HISSAR!

- Att vädret börjat ta sig!
- Att sommaren snart här och USA:)
- Cougar Town och Top Model!

DISSAR!

- Blekta ögonbryn, usch

top model

På tv klockan 20:00 på tv3: TOP MODEL! Inte okej att missa..
Vet dock vem som vinner så det suger:/





summerfeeling

Har legat på baksidan nu i en timme och solat/käkat glass! Fick faktiskt färg, även om det mest var på magen:). Märkte även att gräset på baksidan har börjat att bli grönt nu, mer&mer sommar tack!

Ikväll förutom att träna så ska jag nog bara ta det lungt. Kanske plugga lite om jag orkar, men får se.



dagens babe! Affe!:D


Eclipse

Många har säkert redan sett den, men för er som har missat det så har film nummer 3 i Twilight serien kommit ut på trailer nu, Eclipse heter den:). Tyvärr är jag i USA när den går på premiär.. kanske blir att se den där borta då!;)


inspiration from nelly


in the sun

Godmorgon!

Idag skiner solen, men ändå kallt ute. Vet inte varför, men sitter här på sängen och är sjukt sugen på chips och andra onyttigheter, haha tjock menmen.

Vet inte vad som kommer hända idag, kommer nog inte skriva så mycket i bloggen för är inte på topp, isf tips och sånt, inget jag har för mig.. Ha en superbra dag på invigningen på draggen!

åh förra sommaren alltså.. det här är på Norrbyskär:) Ser jättekort ut, men det är jag inte,haha.

you will get hurt



from lelove.

dagens babe! mina girls från valboorg=)


fredag,lördag,söndag

Ledsen för den dåliga uppdateringen i helgen! Kan det bero på att det har varit valborg i fredags?;)

Iaf, tar det från i fredags. Jag, BK, Manizheh, Emy, Maja och Olivia började hos mig och vi var faktiskt här större delen av kvällen! Vi hade jätteroligt, men vid elva drog vi här ifrån:). BK drog till nydala, Maja & Emy drog till ett annat ställe här på teg och sist men inte minst så for jag, Olivia och Manizheh till Jimmy:). Trevligt folk där med och någon timme senare hämtade Emils föräldrar oss och jag och Emil sov då här hos mig! Var faktiskt inte så jättemycket att städa måste jag säga så det var fort bortgjort.

Dagen efter sov jag och Emil till 3 haha. Sen käkade vi tacos här hos mig till middag innan Emils brorsa körde hem oss till dom. Där träffade vi Joel bland annat på kvällen, men mestadels låg vi i soffan och såg på film för att vi var så sjukt trötta haha. Vi hann med att se The Final(typ skräckis), The Notebook(äntligen tvingade jag emil att se den!) och Not another teen movie som var en komedi:9. Haha under sista filmen höll vi dock på att somna båda två. 

Idag har vi också mest chillat hos Emil, såg på Toy Story som gick på tv,haha;). Nu hade jag tänkt att gå och käka tacos resterna från igår och sedan plugga lite ikväll för det behövs. Hare!

bilder från valborg!

En del av bilderna är från Manizhehs blogg!:)




RSS 2.0