mönster


dream a dream

hejpåer!

Har precis gjort klart fysiken nu, riktigt skönt. Ska ta det lungt nu ett tag, men måste nog kolla på gendebatten ikväll och kanske göra klart kemirapporten om jag inte gör den imorgon. Spanskaprovet imorse gick väl helt okej, har ingen som helst aning om vad jag kommer få för betyg dock. Dagen har iaf gått hyfsat fort eftersom vi redan slutade halv 2! Skönt.

En sak som sög var att jag fick sms från datateknikerna om att min dator var färdig att hämtas ut, men då hade jag förstås den laddaren hemma, och jag var tvungen att lämna in allt på en gång tydligen.. Jag som var sugen på att ladda hem alla program igen ikväll!:( Saknar msn.. spotify.. sex and the city.. haha!



mys


- Bild av AnnaW


Delinda Deline

Molly Sims Actress Molly Sims at the tents in Bryant Park during Mercedes-Benz Fashion Week on September 7, 2008 in New York City.

Complicated


huvudvärkk

Hejs!

Idag har jag haft en fruktansvärd huvudvärk som vägrar att sluta.. var iaf nyss ett tvär på stan för att hjälpa mamma köpa en födelsedagspresent till mig,hehe(A). Ni får se på min födelsedag, men något med naglar iaf!

Nu blir det att börja plugga på spanskaprovet som jag inte ens har börjat med än. Är ju även massa bra program på tv ikväll! Svenska hollywoodfruar, ung och bortskämd, top model, paradise osv. Ha en trevlig kväll!


Tom Brady


skyltsöndag!

tjaaa:)

Igår såg vi som sagt tomten är far till alla barnen med familjen med massa julgodis och julmust:). Sedan när jag och Emil skulle sova blev det lite klassisk första säsongen av O.C!

Sedan idag har vi gått på skyltsöndag och det var verkligen sjukt mycket folk!(barnfamiljer). Emil hittade en vinterjacka på The Store och sen blev vi upphämtade av hans pappa. Var riktigt kallt ute, gick knappt att gå på stan,haha. Tyckte synd om dem som stod och sålde, de var alldeles röda om kinderna och stod och skakade! Nu är vi iaf hemma hos Emil, så ska käka middag här och vara här ikväll innan pappsen hämtar hem mig. PUSS


skyltsöndag!

tjaaa:)

Igår såg vi som sagt tomten är far till alla barnen med familjen med massa julgodis och julmust:). Sedan när jag och Emil skulle sova blev det lite klassisk första säsongen av O.C!

Sedan idag har vi gått på skyltsöndag och det var verkligen sjukt mycket folk!(barnfamiljer). Emil hittade en vinterjacka på The Store och sen blev vi upphämtade av hans pappa. Var riktigt kallt ute, gick knappt att gå på stan,haha. Tyckte synd om dem som stod och sålde, de var alldeles röda om kinderna och stod och skakade! Nu är vi iaf hemma hos Emil, så ska käka middag här och vara här ikväll innan pappsen hämtar hem mig. PUSS

Glöm inte att tända första ljuset idag btw!


your own way


thanksgiving


hemma efter snöstormen

Idag väckte mamma mig 11 då vi tydligen skulle fara och köpa lite julklappar till mig! Men stället vi skulle köpa på var stängt idag, men köpte en annan iaf:). Plus en liten julklapp till Emil där också. Nu har jag och mamma slagit in julklappar, ätit lunch och nu måste jag dammsuga rummet! Sen blir det att klä granen (tidigt, jagvet), och duscha osv innan älsklingen kommer. Blir middag här ikväll, och julmys! Missa inte tomten är far till alla barnen på tv, den är ju så sjuuuukt rolig...


Zooey Deschanel


like a prayer

Hellu!

Kom hem från Greta för ett tag sen för att mamma ville hämta mig. Har iaf haft en supertrevlig tjejkväll och Greta, Malin och Tove hade förberett så himla fint! Först blev det kalkon, potatismos, tranbärssylt och någon sås till varmrätt! Sedan två pajer till efterrätt plus att vi hade varit på IcaMaxi innan och köpte lösgodis, chips, läsk osv! Blev charader efter maten då jag bland annat fick visa en "cheerleader som får klamydia!, haha.. Ni kan ju bara gissa hur det såg ut!:) Sedan blev det lite mys med gamla serien Eva & Adam innan mamma hämtade mig.
Ska hitta ngn bra rulle nu och krypa in under täcket!


bild från i somras


thanksgiving!

Heeej!

Har lite bråttom för jag ska nämligen infinna mig på Ica Maxi om 40 minuter, tur att jag har en snäll mamma som kör mig dit! Vi ska köpa snacks osv innan vi går till Greta, där vi ska fira thanksgiving ikväll! Det blir tjejerna i klassen, så det blir nog supertrevligt med middag och allt. Har aldrig ätit kalkon förut heller, så det ska bli spännande att prova på..;) Ha en så trevlig kväll allihopa!


Mitt Hjärta I Din Hand;


Lindsay Lohan


mums

Idag efter skolan var jag på stan med BK! Vi tog först en latte på Waynes innan vi strosade runt i affärerna. Var dock sjukt kallt och blåsigt. På Bikbok hittade BK neonkläder som hon ska ha till en temafest imorn och jag hittade julklappar!:)

Nu sitter med engelskaredovisningen och spanskan.. Håller (nästan) på att bryta ihop nu innan jul för att det är så fruktansvärt mycket att göra hela tiden. Plus att jag har en hel hög med kläder liggandes här i hänggungan.

Föressten, min dator (inte skolans bärbara) hade typ kraschat helt, så blir skroten för den. Men ska försöka rädda alla bilder jag har (typ alla bilder jag har tagit från 4an till 9an), annars blir jag riktigt less.

Haha blev lite chockad då mamma hade kommit hem för hon hade köpt nutella, hur mkt chokladkakor som helst, marabou vinter osv, men hon skulle tydligen baka sjuukt mycket julgodis i år av alla ingredienser!
 


Lips that felt just like the inside of a rose


:)

Igår var jag hos Emil och myste, sen somnade jag ganska tidigt,haha. Så fick cykla själv till skolan idag eftersom Emil är sjuk, inte kul att vara trött på cirkelträningen på idrotten! Skönt nu iaf att det är sista lektionen, biologi. Ska vara debattledare för en debatt som vi ska ha nästa vecka på onsdag.. så måste läsa på lite om gener osv.

Efter skolan blir det iaf Wayne's med BK! Fan vad gott och mys:). puss


he

Har lite bråttom så har egentligen inte tid att skriva men. Matteprovet idag gick sådär.. får se vad betyget hamnar på. Sedan har onsdagen bara varit dryg i skolan så var riktigt skönt att komma hem och ta en varm dusch. Min älskling är sjuk så nu ska jag åka och få honom på bättre humör! Sover där, så blir svårt att blogga, puss.

Hilary Duff



Lanvin

Antar att de flesta tjejer inte har missat att H&M nu har ett sammarbete med designern Lanvin:) Tyvärr är typ alla kläder redan slut på internet, blev väl väldigt populärt. Här har ni ett urval!





Funderar på att köpa den den här kjolen, i färgen till höger. Sjukt snygg!;o


älskar

Hejs på er!

Sitter och värmer mig nu med en kopp vaniljte och saffranskakor. Visste bara att det fanns saffransbullar, men tydligen finns det hårda kakor med saffran också,haha! Dagen idag var helt okej, förutom att jag bara fick G på fysikprovet, hatar att vara 1 poäng ifrån VG, är nästan alltid det på prov då man ska räkna!

Ikväll blir det att läsa igenom matten (matteprov imorn), och kanske göra klart engelskan om jag orkar. Måste väl försöka att lägga mig lite tidigt eftersom att det är tyngsta dagen imorgon..:/




DrifteR

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Whitney Port




CaliforniaKingBed


Älskar Rihannas nya album "Loud"! Det här är en superbra låt från albumet som
heter California King Bed.

Här är också den andra versionen av Love the way you lie, då Rihanna
sjunger lite mer.


thi

hellu.

Sitter och äter lite julgodis medan Paradise är igång på min tjocka lilla tv. Var jättemysigt hemma hos Lisa med mackor, varm choklad och skumtomtar för första gången för i år! Sedan matten gick också bra, fick fika även där, och gjorde (typ) klart blandade uppgifterna. Sen cyklade jag hem till värmen och nu ligger jag här under täcket som sagt.:) mysimys!


mattenörd!

Sitter på sista lektionen (webbdesign) nu, och slutar när som helst. Då blir det att fara hem till Lisa med Olivia och äta lite mackor osv innan vi ska tillbaka till skolan för att gå på Mattecentrum! Den ni! haha. Är från klockan 5-7, men kanske är hemma vid 7 någongång, lagom till Paradise och Top Model. Känner superbra att gå på lite extra matte idag och få hjälp med lite uppgifter nu när jag har matteprov på onsdag. Men vi hörs när jag är hemma igen,puss!



Bara Lukten Gör Mig Svag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag




Jared Padalecki


FYSIK

Har tagit en paus i fysikpluggandet, för min hjärna känns som mos. Frågan är om det verkligen är värt att plugga något mer då, får väl ändå inte in någon värd fakta i huvudet som faktiskt fastnar at the moment,haha. Det får gå som det går imorgon helt enkelt! Har en ganska busy week med fysikprov, mattprov och troligen engelska redovisning på fredag. Men det ska jag nog klara! Hoppas det går bra för resten av NS med fysiken iaf,!:) Godnatttt!


Vogue


christmas

Hej, sry för den dåliga uppdateringen idag, men har varit med Emil som sagt. Var ju iaf och såg Harry Potter igår! Tyckte absolut att den var bra (dom filmerna är alltid bra) men tyckte inte att det hände supermycket i den faktiskt. Tror absolut att del 2 kommer vara bättre iaf:). Sedan idag har vi bara glott på tv och tagit det lungt, medan mamma redan har börjat ta fram julsakerna,haha.. Blir tidigare för varje år, men inte gör det mig ngt, mer julkänsla nu ju!

Ikväll blir det iaf till att ta tag i fysiken, shiet vad det provet kommer att gå sämst imorn alltså. Sjukt svårt med fysik måste jag säga,


Utan Dina Andetag



Sitter i biosalongen at the moment, så medans kan ni inspireras av denna snygga tjej med snygga smycken, kläder osv!


darling

Heeeey!

Varit lite seg på uppdateringsfronten idag menmen, vad gör man. Vaknade vid 12 och gick upp och åt massa ägg till frukost (wtf?), sedan blev det att byta sängkläder, städa bort kläder från rummet och massa annat. Har nu klivit upp från badet där jag läste lite fysik, och nu blir det att sminka mig innan Emil kommer. Mamma och pappas kompisar kommer på middag ikväll så mamma bjöd in älskling att äta med oss också. Senare ikväll blir det äntligen Harry Potter!! Har längtat sjukt mycket och har bara hört positiv respons om filmen. Ha en trevlig kväll!


ElvisPresley

Satt igår och tittade på en hel konsert av Elvis i Hawaii, har verkligen aldrig slutat gilla Elvis egentligen. Men när jag var mindre var jag väl lite halvt förälskad i honom måste jag erkänna.. Blev att lyssna på mina 5 skivor av honom tills jag somnade!;)


ahaaa

Hellllu!

Hade på min nya jacka idag och fick riktigt bra respons för den, sånt är roligt!:) Lämnade in min dator idag också eftersom skärmen var sönder, så har just nu en lånedator som är sämst, går knappt att skriva på typ. Efter skolan cyklade jag och BK till hemmakväll och jag hittade ÄNTLIGEN Marabou vinter vit!! Kommer nog blir super gott, (precis som resterande lösgodiset jag köpte för typ 70spänn som vi inte behöver nämna..) Ikväll blir det chill med familjen framför Idol och Spiderman 3 som går på tv!;) Älskar att ligga inne och mysa medan andra är ute och fryser ihjäl i kylan, haha ledsen att tala om det men.. det är helt enkelt INTE värt det gott folk! PUSSälskarerändå:] (jag är för flummig och glad föratt fortsätta skriva nu känner jag,hej)


GE MIG SOL OCH VÄÄÄRME!


Eminem



ha-ha-ha


Linn Lundkvist går första året på Natursam, Dragonskolan i Umeå. Hon är en av alla gymnasieelever som fått
egen bärbar dator.

Har ätit middag sen emil drog, suttit och kolla igenom det mesta av skolkatalogen, sett Paradise och nu snart blir det lite plugg! Hittade en liten rolig sak på internet nu dock.. haha! En intervju med mig om datorer som jag gjorde i 1an. Sjukt roligt att han har skrivit typ "säger linn med ett skratt" osv hahhaha. döööör


http://www.infotechumea.se/gloslaxorna-finns-pa-internet




right now

Hej på er!

Imorse vaknade jag av att en liten filur vid namn Emil kom insmygandes i huset och väckte mig. Han hade utvsamtal tidigt så han kom hit direkt han hade gymmat klart. Vilket var 11 imorse, så var inte jättepigg precis.;)Idag har vi ätit lunch, försökt fixa min dator, sett film och nu ligger Emil och sover.. Tråkig han är som låter mig sitta här själv:(.


saknar ändå U-S-A


Alexander Skarsgård


leopard



MQ - 999:-


där har ni min kväll, (inomhus tack och lov iaf)

- Paradise Hotel
- 24 timmar
- Långt skumbad
- Plugga matte & fysik
- SOVAA



åh skulle ha suttit fint med dom här jordgubbarna från usa just nu kan jag lova...


finally'


oj, so true


Sarah Jessica Parker






åh jvla swedbank

Kul att man inte kan använda Swedbank på internet för att det är ngt feeel... åh om det är så imorn så kommer jag ju inte kunna köpa jackan:(! (Blev inte jackan på tradera) Isåfall får jag väl gå och smöra lite för dem som jobbar där och förklara hur det ligger till, och att jag är 100 % säker på att jag kommer köpa den!;)




ZOUL



Finns faktiskt en del fina saker inne på MQ från märket Zoul! Det här är jackan som jag har lagt undan.. men hittade dock en annan på internet nu.. får se om jag klickar hem den ist!;)


Mot Waynes!

Sitter och bjuder på en annan jacka på tradera nu... får se om det blir den ist, haha kan aldrig bestämma mig! Om jag inte får denna jacka blir det den på MQ imorn iaf! Nu ska jag om en halvtimme cykla mot Waynes, där det blir plugg ikväll med min Sofie! Längtar mest efter en latte men... haha. Ha en trevlig kväll!



hihi gammal bild hos maja!


yesw

Har blivit något fel med tiderna på inläggen. Skrev inlägget "bubbelbad" nu på eftermiddagen men det står att det är publicerat redan klockan 10 imorse! Det stämmer förstås inte,haha.:)

Kristin Davis



´


bubbelbad...

Har just klivit upp ur bubbelbadet och njuter av att utvecklingssamtalet är bortgjort. Drog förbi ett tvär på stan också på hemvägen för att lägga undan en jacka på MQ tills imorn.. Senare idag blir det att plugga & äta en sallad jag önskat av mami till middag! puss



Harry Potter And The Deathly Hallows



Kommer ut på bio snart, någon som ska se klassikern Harry Potter?:)


dreamin

tjoho!

Nu är jag hemma efter en måndag som jag knappt minns eftersom jag har varit så tröttt. Riktigt jobbiga lektioner och kan inte avslutas på ett sämre sätt än med webbdesign.
VÄLJ INTE WEBBDESIGN UNGDOMAR!!

Ikväll blir det att plugga lite fysik & matte, se paradise,top model, ung och bortskämd osv:). haha fullspäckat schema verkligen...;) Är hungrig som en varg nu så ska in och käka!<3


bag


Jessica Szohr


home

Hejsss!

Kom hem från Luleå från cirka en timme sedan. Igår blev det middag på Allstarz som var hur gott som helst, och sen en efterlängtad dusch på hotellet och film. Sedan vaknade vi lite väl sent imorse då vi var tvungna att checka ut en viss tid, men det fixade sig! Sedan blev det lunch på stan innan Emils föräldrar hämtade upp oss till Antons lägenhet. Där åt vi middag och tog det lungt innan det blev bilresa hem. Både jag och Emil sov i bilen ett tag, så lär nog bli svårt att somna tidigt ikväll känner jag..


uppdatering

Hejs!

Kunde inte blogga något igårkväll eftersom vi inte fick något internet förrän nu!:) Igår somnade jag på bilresan hit upp,haha. Sedan kom vi fram till hotellet och såg lite Idol och film innan vi somnade. Idag har jag och älskling gått på stan, han har köpt en skjorta och jag har köpt smink.;) Idol var ju här i Luleå igår så idolerna satt och sjöng nere i en galleria här i centrum. När vi kom ner var det Linda Varg som sjöng och även han från the voice var där! Nu sitter vi bara och tar det lungt på hotellet, sen blir det att duscha och käka middag på någon restaurang med emils familj! pussss


Rachel McAdams






 


LULEÅ


pusspådig

Sitter på svenskan nu som jag trodde att jag var klar med, men tydligen inte. Måste lägga till "författarskap och ideströmningar" i min uppsats.. Men snart är det bara spanska kvar, sen slutar jag! Måste inte gå på engelskan eftersom jag måste hem först innan vi far till Luleå, plus att jag är klar med engelskaarbetet. Så kommer nog inte att hinna blogga förrän ikväll då vi är framme i Luleå, ha det tills dess!


Michael Jackson

Michael Jackson: "If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with."


so beauti


home

Igår sov jag som sagt hos Emil och nu sitter jag här hemma och bara tar det lungt framför några Sex and the city avsnitt! Är på säsong 5 nu, så börjar sakta med säkert att närma mig slutet..;)

Jag har btw haft något konstigt grejs hela veckan att jag har mått illa och varit ovanligt trött faktiskt, (för att vara jag,haha). Så ska bara ta det lungt ikväll, se tv, plugga lite om jag orkar och packa lite kläder. Ska iväg till Luleå imorgon direkt efter skolan med Emil och hans familj. Ska blir asmysigt att bo på hotell osv, och kommer hem på söndag! Men har trådlöst internet på hotellet I guess så kommer blogga en del ändå därifrån! pusss


MileyCyrus

003.jpg Miley cyrus image by sangram123


spelas just nu;












@emil

Hej på er alla glada i snöstormen idag! Fick gå hela vägen till skolan med cykeln, för det gick verkligen inte att cykla... Hur mycket snö som helst och såg typ ingenting heller eftersom det snöade. Men en jobbig skoldag är iaf avklarad och nu sitter jag och läser bloggar hos Emil! Blir att göra klart svenskan också här ikväll hade jag tänkt. Snart blir det film och mys..:)


Megan Gale

Megan Gale

summer!

Har käkat middag, och nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja! Känner att jag har börjat komma in i den här vintriga,mörka perioden då man hellre stannar inne i värmen istället för att gå ut;).. Varför ska Sverige ha så fruktansvärt kort sommar? Känns verkligen som att man längtar till värmen hela året. Ge mig en utomlandsresa någon innan jag blir deprimerad?


Rihanna

Måste bara säga att Rihanna passar verkligen i alla hårfärger och frisyrer...;)




mornin!'

Godmorgon! Hade faktiskt ställt klockan på halv tolv för att jag inte ville sova bort hela dagen, men somnade om till klockan ett.;) Nu sitter jag och slötittar på tv medan jag äter lunch! Älskar att bara kunna ta det lungt när man är ledig och se på en film eller något. Ska dock ta tag i svenskan snart, får se om jag orkar göra klart den helt men, lite ska bli gjort åtminstone!;) puss


Naomi Campbell


topmodel!

Förlåt att jag inte är så rolig ikväll men jag ska däcka när som helst är det tänkt iaf. Direkt efter top model blir det att sova för mig! Haha har typ börjat hallucinera så trött jag är.... =(=(.


Kenzas nya skor


hell

Är verkligen riktigt trött nu första skoldagen efter att ha sovit ut många dagar i sträck. Sista gången jag kollade på klockan igårnatt var den 2, och känns inte ett dugg roligt att vara tillbaka i skolan kan jag lova er! Skönt iaf att vara ledig imorn, och att bara ha en lektion på torsdag. Sedan nästa vecka är vi lediga tisdag och torsdag eftersom det är utvecklingssamtal!;) Ha en bra dag!


Vanessa Hudgens


EMA

Någon annan än jag som skiter i att plugga ikväll fast dom har tänkt att göra det? Blir istället nu bakad potatis och annat gott till middag och klockan 9 EMA på MTV! (klockan 8 börjar röda mattan) MISSA INTE! Eva Longoria är ju så jvla snygg..


Pomeranian

Hej!

Har varit hos Emil tills nu, så har inte kunnat blogga. Var ju på minnesstund för farmor igår och tände ljus osv, riktigt fint:). Sen for vi hem till oss för att käka pizza till middag,(behövdes verkligen, var hungrig som ett djur), och sen skjutsade mamma mig till Emil! Vi kollade lite på film osv, och idag har vi bara tagit det lungt. Vi sov iförsäg ganska länge så for hem nästan på en gång,haha;).

Nu har jag och mamma suttit och kollat på hundraser på datorn.. Jag har tjatat hela mitt liv om att få en hund och nu om några år så kanske dem ska köpa en hund tillslut. Haha kunde detta hänt då jag var yngre? Här kommer lite bilder på en sådan jag vill ha, Pomeranian!:)


Swept Away


Kate Beckinsale






första julklappen till linnnnn



Då var första julklappen till mig inslagen! Haha, jag antar att ni vet vad det är i den, men kan säga att jag är jättenöjd iaf!:) Längtar så himla mycket till julafton och min födelsedag!


loveu

Ska till Norrfors nu och hälsa på farmors grav och gå på gudstjänsten. Vi saknar dig så otroligt mycket(L)

Far till Emil sen direkt ikväll,puss.


älskli ngar


Godmorgon!

Jag lovar, resten av bilderna kommer upp närsomhelst! Men nu ska jag iväg och kolla på systemkameror med pappsen så dom läggs upp om någon timme eller något!


OC!!!<3


SthlmStreetstyle

bildFoto: Foto: Foto:


Jude Law


happy

Hade en underbar kväll med tjejerna igår i lokalen, massa mys och prat! Manizheh har bilderna på sin kamera så jag lägger in dem så fort hon har skickat dem! Just nu har jag och Manizheh käkat frukost/lunch och nu sitter vi bara här och tar det lungt:). Senare kommer Sofie hit och ska käka middag med mig och min familj, och ikväll blir det OC-maraton med henne!


happy!


Awesome!

Tack tjejer för ikväll!<3


LeLove


We<3it

Tumblr_lawo2ovfve1qzx4oxo1_500_largeTumblr_lbbwk5c0sg1qcaiur_largeTumblr_lbbx3tsohm1qzbk0ro1_500_largeTumblr_lbc8d3lnyk1qb97jco1_500_largeTumblr_lb9ik3ffzd1qep2l7o1_500_largeTumblr_l9btphwxeq1qdr7teo1_400_largeTumblr_l9c9k1k6mv1qdr7teo1_500_largeTumblr_l9c9lenqpk1qdr7teo1_500_largeTumblr_lbc8et9ik31qcoiv2o1_500_large


SEGERTÅGET

Nu kör vi!


yey!

Hejs!

Igår såg jag och Emil "Dead Silence" som jag tycker är sjukt äcklig... Se inte den,haha. Nu har vi käkat lunch och Emil har farit, så ska duscha snart! Ikväll ska jag träffa mina tjejer, Maja,Emy,Manizheh och BK! Är hur taggad som helst, kommer bli en underbar kväll. Så kommer nog inte uppdatera något ikväll, men jag tidsinställer två inlägg ofc:). Ha en trevlig kväll folket!


Cheryl Cole

Cheryl Cole





Ur Arkivet


Donec eris felix multos numerabis amicos

Måste bara säga hur sjukt mycket jag älskar mina vänner, ni vet vilka ni är och jag har haft riktigt tur. Ser så sjukt mycket fram emot imorgonkväll, kommer bli så j*vla roligt. love you!

Till något helt annat, just nu väntar jag på att middagen ska bli klar och senare ikväll kommer älskling hit. Är det föressten bara jag som redan har börjat fundera ut vad jag ska önska mig i julklapp?(A) (Jag fyller ju år oxå, så måste komma på dubbelt så mycket,I guess.) Ska önska mig en riktigt bra systemkamera iaf, sen får vi se! Hade tänkt önska mig en mobil också, men jag köper kanske en själv sen istället.


like a bird without a song


ångest...

Godmorgon! (vaknade egentligen vid 12 men)

Har precis gjort klart alla engelska loggar, riktigt stolt är jag över mig själv måste jag säga;). Har även hunnit käka lunch! Btw, kom på att som jag åt igår, så onyttigt har jag nog inte ätit på vääääldigt länge, kolla bara.

- En macka på subway, en cola, en kaka.
- Nästan en hel pepparkaksdeg.
- En mellanstor chailatte från Waynes.
- Nachos med massa smält ost.
- En skål med chips + ett stort glas saft

Vart försvann frukosten, lunchen och middagen om jag får fråga? SKÄRPNING LINN.


Leonardo Dicaprio young



Blev sjukt sugen på att se Titanic nu...


linnsan

Besökarantalet har hållt sig vid 200 unika besökare nu varje dag senaste veckan!:) Besöksrekord idag(eller a,igår eftersom klockan är efter 12) är 250 unika besökare!:) trevligttrevligt, det blir lilla linnsan glad av;]


myes

Ikväll tar jag det bara lungt, ska snart se på Paradise osv:). Hade tänkt att vara duktig ikväll också genom att göra bort lite plugg som ska vara klart efter lovet.

Sitter fortfarande och suktar efter skorna.. dom fanns inte i storlek 38 så jag vet inte om jag ska köpa 39 eller om jag borde vänta ett tag ifall dom får in 38 igen. GOSH vad skor inte är bra för tjejer alltså...:(

right back at you

Hellllu!

Igår var jag hos Emil på kvällen och sov där, sen blev det att gå upp ganska tidigt idag eftersom han hade klipptid klockan 11 och jag skulle möta upp Sofie på stan! Har just kommit hem från stan nu, så vi gick där ganska många timmar,haha. Jag provade dom supersnygga skorna från Vagabond som jag nästan har bestämt mig för att köpa.. sedan köpte jag strumpbyxor också. Sofie köpte även lite ringar, sen blev det Subway till lunch och en latte senare på dagen..;)


Bohemian Luxury

Bohemian black flower ring in black velvet - bild 3


LisaPlace


saknar tiderna!


Amor vincit omnia


SLEEPY

HELT OTROLIGT.
Jag som hade tänkt gå upp tidigt idag, gå på stan, göra bort lite dryg engelska och andra nyttiga saker. Jag hade ställt klockan till och med på 12, men jag somnade förstås om och vaknade inte förrän 14:18 igen...:( Ska försöka att inte vända på dygnet så mycket, så får skärpa mig lite nu;).

Just nu sitter jag och läser bloggar, väntar på mat osv. Och ikväll ska jag till älskling, vi ska tydligen se någon norsk skräckis, hm..?


Kristen Stewart







RSS 2.0