New Year

Idag är det nyårsafton och jag har just kommit hem från ett gympass! Kände mig riktigt duktig som orkade dra och träna på nyår måste jag säga...
Annars då.. Alla verkar vara i Hemavan men vi kommer nog ha det ASKUL ikväll ändå ska ni se! Vi kommer att vara 13 brudar hos Julia @Umedalen där det blir 3rätters och förfest! Efter tolvslaget har vi inte riktigt bestämt hur det blir än, men något blir det allt.
Gott Nytt År!


Nu kör vi!

The Girl With The Dragon Tattoo

Hej på er!
Igår planerade jag och Sofie pinsamma lekar till nyår och köpte lite snacks och annat gott! På kvällen blev det middag på Allstars med Emil (Emil glömde bort att han körde bil och drack en öl, så vi var tvungen att ringa efter hämtning sen, haha största tabben!) och på bio blev det filmen "The girl with the dragon tattoo". Jag har varken läst böckerna eller sett de svenska filmerna så jag tyckte då att den här engelska filmen var bra, älskar Stellan Skarsgård som skådespelare.
Nu idag har jag läst klart körkortsboken så nu nästa vecka blir det att övningsköra intensivt med pappa (han är ledig) för att sedan börja köra på körskolan! Jag ska allt ha det här körtkortet snart har jag bestämt...
Snart ska jag hoppa in i duschen för idag fyller min mormor 70 år (grattis!) så vi ska dit ikväll och fira henne med resterande släkten. Ha en trevlig kväll!

SuperStar

Hann med i princip allt jag ville igår och på kvällen blev det impulsivt bestämt att det skulle bli filmkväll hos Greta. Så jag, Olle och Erik åkte dit och såg lite Robin Hood och lite King Kong, väldigt trevligt!
Just nu sitter jag och väntar på att Sofie ska hämta upp mig för vi ska åka tillsammans och handla snacks till nyår! Sen åker vi nog tillbaka till mig, käkar lunch och bestämmer lekar.. ;) Kommer bli hur roligt som helst tror jag!
Ikväll ska älsklingen bjuda mig på middag, blir nog på Invito. Sedan (kanske) vi ska gå på bio, det får vi se där och då!:) PUSSAR
Så jäkla kul vi hade den här sommaren!:)

Onsdag

Tjoho!
Annandagen började med en väldigt bra förfest men blev kanske lite mindre lyckad på TC/Äpplet eftersom det var så sjuukt mycket folk, fick stå i kön hur länge som helst för att komma in. Igår sen så hade jag en arbetsintervju på morgonen (mådde toppen!) och det gick faktiskt riktigt bra, hoppas på det bästa. Resten av dagen låg jag i soffan, såg på Madicken och tyckte synd om mig själv, haha. Dagen avslutades hos älsklingen med lite serieavsnitt. Nu idag är jag hemma igen och ska hinna med det här idag:
- Städa rummet
- Plugga körkort
- Träna
- Läsa igenom några tidningar (arbetssyfte)
- Laga ceasarsallad till familjen

Mellandagsrean!

Blev en del shopping på mellandagsrean ändå! Hann både med att gå med Sofie/Lovisa, Emil och mamma idag!;) Bra jobbat, haha. Allt jag köpte var på rea förutom ögonbrynspennan.
Ögonbrynspenna från H&M! 29:90:-
Handväska från Gina Tricot 125:-
Grå kofta från BikBok 149:-
Sist men inte minst en brun skinnjacka (ser svart ut på bilden) med foder från MQ! 500:-

Annandagen

Igår på juldagen blev det en mysig kväll med familjen, såg på lite skräckfilmer bland annat, haha. Idag däremot börjar ju mellandagsrean, så nu ska jag snart kasta mig in i den! Ska möta upp Emil på stan och senare ville mamma shoppa med mig också.
Ikväll är den kvällen jag väntat på.. UTGÅNG! Jag och några tjejer ska på Annandagsfesten på TC/ÄPPLET! Har varit taggad ett tag nu och jag tror det kommer bli hur bra som helst. Ha en bra dag ni med hörni!

Charlize Theron


Julklappar!

Här har ni både julklappar och lite födelsedagspresenter som jag inte har visat upp än!
Saker till badkaret såsom Bodyscrub till exempel.
Luktljus och mer bodylotion från Bodyshop!
Skvallertidningar och även en prenumeration på tidningen "Hänt BILD"
Armband från märket SNÖ och örhängen från Glitter
Silverring från Guldfynd
Pengar och presentkort!
Pannband! (Äntligen slipper jag frysa om öronen då jag har uppsatt hår,hehe!)
En kokbok!
Godis!
Kamerastativ!
Och sist men inte minst en rosa Onepiece av min älskling! <3

Christmas!

Mysoutfiten är på! (Det var föressten den här tröjan från Åhlens och dessa strumpbyxor från Gina som jag köpte för ett tag sen men glömde visa upp!) Nu drar jag mot Västerslätt för att fira jul med kusinerna, GOD JUL!


Dan före dopparedan!

Kvällen igår på Oleary's var super, såg på fotboll, snackade skit och tog något glas eller två. Fick även lite presenter av mina kära, tack än en gång! Efteråt hämtade älsklingen upp mig, vi körde hem Greta och drog hem och såg lite program innan vi somnade.
Idag har jag mest tagit det lungt, lagat lunch, slagit in två sista julklapparna och sett på tv. Väntar på att Emil ska komma tillbaka, för ikväll blir det förstås Bingolotto med han och familjen. Ett måste dagen innan julafton! Någon av oss brukar alltid vinna också, så får hoppas på det även i år;). Annars så får ni ha en god jul imorgon så vi hörs vi på söndag igen troligen! Kramar!

18

18 hela år blev jag idag. Jag fick vänta länge, men till slut så! Uppvaktades som sagt av släkten i lördags och ikväll blir det Oleary's med brudsen! Första riktiga utgången blir på Annandagen.. ;) Nu ska jag njuta, kram!

Shooting Star

Dagen har varit rätt lugn och efter skolan tog jag mig äntligen iväg för att träna! Har inte tränat på 2 veckor på grund av ofantligt mycket plugg, men nu är jag allt igång igen!
Kvällen innefattade en del övningskörning, sällskap av kära Sofie och lite finputsande på två uppsatser som skulle in ikväll. Annars hade jag väl tänkt sova snart.. Imorgon ska jag vara duktig och gå upp innan lunch för att träna och ta ett bad! Laga en superlunch för att sedan gå på stan och shoppa lite nödvändigheter. Början inte förrän 14:20, känns helt okej...
1 dag kvar nu.



Så HÄR glad vad jag över att träffa Sofie!

Nyårsklänningen

Vet inte om jag har sagt det tidigare, men den här klänningen ska jag alltså ha på nyårsafton. Aldrig använt den så kändes passande, och älskar ryggen på den. Enkelt och snyggt!

YES

OCH DÄR SATT DEN.
Jag känner mig nu klar med allt plugg innan jullovet. Känns riktigt bra, nu ska firas med julmust och julfilm!



Studentklänning

Hej!
Idag ställde jag och Emil väckarklockan på 10 och sen skickade jag hem honom, haha! Har suttit och pluggat fram tills nu och har åtminstone kunnat skriva ungefär halva religionsuppgiften hittills. Vet inte riktigt om jag är nöjd med allt, men på tisdagkväll får jag ta och läsa igenom den flera gånger och ändra tills jag är nöjd. Har en svenska redovisning imorgon också som jag borde träna lite till.
Har en sak jag tänkte fråga föressten, jag funderar på att spara in lite pengar genom att ha min balklänning som jag hade i 9an på studenten, men känner halvt att klänningen kanske ger lite för mycket känsla av bal? Ge gärna er åsikt! (Den har en rosett där bak, funderar om jag kan dölja den på något sätt, haha!) Tänk bort banden över axlarna också för dem ska jag inte ha!

PRESENTER

Här har ni födelsedagspresenterna jag fick av alla!
Ett par jeans från Rut m.fl! Denna gång blev det de mörkblå.
En silvrig ljusstake som jag velat ha och ljus till!;)
Massa skönhetsprodukter! I lådan är det en tvål, en bodyscrub, en bodybutter och en body shower, brevid i rött är det body shower och body lotion (båda jordgubb), sen är det ett silvershampoo från Björn Axén, och sist men inte minst en body shower (hallon) och en body lotion (melon)!;) Altt förutom silvershampot är från Bodyshop!
Pengar såklart!
Av mamma och pappa fick jag att jag ska få hoppa fallskärm i vår! TAGGAD TILL TUUSEN!

Some Pictures

Lite bilder från idag, riktigt trevligt blev det! För att förtydliga fyller jag alltså inte 18 förrän på torsdag (22 december) men släkten firade mig idag.

Firande!

Eftersom jag fyller 18 år på torsdag så kommer släkten hit idag för att fira mig, och även Emil + hans familj!:) Blir nog trevligt med massa fika och presenter. Kommer nog därför inte skriva något mer idag, ha det så trevligt hörni!
För ganska exakt ett år sen, firades 17 år!:)

Will You Marry Me?

Efter det negativa inlägget igår så är jag nu tillbaka!;) Dagen började med ett matteprov och resten av dagen har jag och Agnes filmat till vårt projektarbete.
Efter skolan följde jag med Greta & Malin till stan för att köpa biljetter till annandagen och för att Greta skulle hitta skor! Hon hittade ett par riktigt fina inne på DNA! Träffade Bk efter ett tag så hon hängde också på:).
Ikväll har jag inte gjort så mycket förutom umgåtts med familjen, är ganska trött efter en vecka full med plugg..
Just nu ligger jag i sängen och kikar lite på Oprah, just det här avsnittet handlade om när hon tog med sig 300 av sina läsare till Australien, inte dåligt rik kvinna? Hur som helst, dom åkte till Stora barriärrevet för att dyka, sen friar en kille till sin tjej under vattnet genom att hålla upp en skylt med texten "Will you marry me?". HUR FINT ÄR INTE DET. Så skulle jag också vilja bli friad till om man fick drömma,haha. Nej men skulle vara riktigt häftigt om ens kille friade på ett speciellt sätt, finns ju en del att välja på! Godnatt från mig!

sur.

JAG KOMMER INTE IGÅNG ALLS MED MIN RELIGIONSKFLGJESLKGJFLKWSLKFMLKGNKWNFUPPGIFT. åh.

Mörkret Är Så Beckmörkt

Luciavakan mellan måndagen och tisdagen var underbart mysig. Den bestod av trevligt sällskap, massa fika och tävlingar som Greta hade anordnat. Blev även en del Sunes Jul tittande där i slutet!;) Jag lyckades hålla mig vaken till 4 iaf, sen måste jag ha slocknat.
På morgonen var det bara att ta sig upp, för då var det dags för luciatåget på Dragonskolan. Det var helt FULLT i mitten då vi tågade in så fick en liten smärre chock måste jag säga. Men det gick ändå bra och var riktigt roligt. Var dock så trött resten av dagen att jag slockade direkt jag kom hem. Gick dessutom och sov redan vid 9-tiden. Så idag var jag utvilad igen och satt och pluggade hela min håltimme, kände mig riktigt duktig.
Nu måste jag ta tag i matten så jag får någonting gjort! Tjaoo

LUCIA

Igår var jag superduktig och skrev några sidor på min geografiuppgift, kändes skönt. På kvällen hämtade älsklingen upp mig (var riktigt halt!) så kvällen spenderades hos honom. Idag var det riktigt kallt och hemsk väder, ville hemskt gärna ligga kvar under täcket imorse när jag hördet "14 minusgrader" från nedervåningen, haha. Skoldagen har annars rullat på som vanligt, hade luciaträning efter skolan som tog lite väl lång tid (många åsikter, ehrm..) och sedan cyklade jag och Greta hem i snigelfart i princip! Nu ska jag bara lägga mig i badet och ladda upp inför luciavakan inatt! Klassen ska samlas hos Greta för massa games och mys och imorgon åker vi till skolan tillsammans, hur mys? Luciatåget är ju direkt på morgonen imorgon så vi lär väl alla vara lite hesa efter natten, menmen;) Ha en mysig luckavaka!

klackar,klackar,klackar

Lite smått coola, annorlunda klackar kanske..? ;)


NastyGal



Åh, ge mig allt från hemsidan Nastygal!


Snow,

Arbetsintervjun i onsdags kändes bra men tyvärr så fick jag inte jobbet, men det är bara att leta vidare! I torsdags gick jag, Anton, Axel och Adam på stan ett tag, fikade på kafe station med livemusik bland annat. Efter det mötte jag upp Agnes för projektarbetsplugg på Stadsbiblioteket. Som jag kanske har sagt förut så är mitt och Agnes projektarbete att få 9:orna att fortsätta med språk på gymnasiet (spanska, franska, tyska..) och vi hade tillsammans med en lärare sökt stipendium för att åka till Guatemala. Tyvärr fick vi reda på igår att vi inte fick något stipendium, så nu hoppas vi att vi åtminstone får åka med hela spanskagruppen till Spanien i vår!
Igår på kvällen så var jag hemma hos emil och var ganska glad över det eftersom det var världens snöstorm utanför fönstret. Sedan idag på morgonen hämtade mamma upp mig tidigt för en dag på stan. Vi handlade julklappar till min kusin och bror och tog en fika på kafe station..(ännu en gång fika där,haha). Nu har jag kommit hem, slagit in julklapparna och hade tänkt vara lite duktig ett tag genom att börjar skriva på en skoluppgift. Väntar på Emil också som skulle komma förbi senare i eftermiddag för att se min balklänning.:) Ha en trevlig lördag!

Prom!

JAG HAR FÅTT MIN BALKLÄNNING! Jag älskar den, måste jag då säga!(A) Det är en vit/silvrig långklänning med öppen rygg.. Det enda som var lite dåligt var att den var lite för stor, så ska be någon sy in den! PUSS
Jag på balen i 9an, blev visst en vit klänning denna gång också.. (A)

Work, Work, Work

Skolan flyter på som vanligt, förutom att det är extra mycket nu innan jul. Därför kände jag att jag tar lite paus från träningen eftersom skolan går före. När jag väl har fått bort alla inlämningsuppgifter kan jag sätta igång igen.
Igår efter skolan var jag på stan med BK och Emy, jag köpte en röd stickad tröja, två halsdukar, ett par grå strumpbyxor, en ring och en "donut" till håret. Inte illa shoppat måste jag säga! Idag efter skolan blev det faktiskt också stan, denna gång med Emy och Maja. Vi satte oss på Stadsbiblioteket för att "plugga" men det blev mer prat om vi säger så, haha..
Nu ikväll ska jag förbereda mig lite inför en arbetsintervju jag har imorgon (spännande..!), plugga till ett spanskaprov och kika på Top Model, hare!


I'm Out!

Jag ligger just nu i min säng helt slut. Har som sagt jobbat igår och idag och så här efteråt känns det riktigt bra måste jag säga! Blir väl inte så mycket annat ikväll förutom att bara ta ett bad, se tv och ligga ner haha.. Imorgon blir det att tagga upp för en ny vecka, ses då!
Jag och kära Olle!

God Morgon!

Haha länge sen jag var uppe just efter 7 på morgonen på en helgdag.. Jag ska jobba idag och imorgon och jag känner mig riktigt taggad! Julmarknaden på Gammlia är alltid så himla mysig.. Någon av er som ska förbi på Gammliamarknaden föressten? Då kanske vi syns, koom och köp!

RSS 2.0