Your Mind

Hade det supermysigt igår hos Emil och idag åkte vi förbi skolan, tro det eller ej. Lovar att det inte var för att vi saknade den.. Jag skulle få låna Emils datorladdare som han hade i skåpet, (min har gått sönder) och han skulle snacka med syon. Efter det mötte jag upp Emma på stan, och vi satte oss på Waynes för att snacka. Följde även med henne hem efteråt ett tag innan jag drog mig hemåt. Nu har jag precis käkat middag och ikväll har jag lovat mami att hjälpa henne med en datorkurs hon går at the moment. Trevligt!


Bilden är från Polen med ns;arna ;)


Sunday

Haha kvällen blev lite annan än vad vi hade tänkt oss igår. Först såg vi en skräckfilm som inte var så läskig i slutändan och resten av kvällen blev det att hämta upp människor och köra dem till krogen osv. Men man måste ju göra det bästa av situationen och kvällen blev ändå skön! Förutom när jag och Sofie gick in en väldigt mörk skog (fråga mig inte varför, vi skulle skrämma upp oss) och hon skrämde sönder mig,haha.

Idag sitter jag och pluggar körkortsteori,och senare blir det en träningspass med älskade Maja! Kvällen avslutas hos älsklingen där jag sover kvar. Lovely!


Bu!

Hellu!
Igår drog jag och Maja hem till Yolanda och Denise på Halloweenfest! Det var mycket och blandat folk där och blev väldigt roligt till slut, trots en del otrevligheter... Sedan var Majas mamma snäll att hämta oss, körde Maja och Jennie till 5ive medans hon körde hem mig! Det känns förstås tråkigt att inte kunna följa med dom ut men jag myste ner mig här hemma framför inspelade Idol! Senare på kvällen gjorde också Emil mig sällskap.
Idag blir det nog en ganska lugn dag och ikväll kommer Sofie hit. Vi ska nog kika lite skräckfilmer och skrämma upp varandra rejält;).
(haha mina vingar syns inte så bra, men dem finns där bak!)

Halloween

Hola!
Ikväll blir det fest för mig, haha första gången på väääääldigt länge. Senaste gången var nog i somras.. det är inte roligt att vara 17, tro mig!;) Men ikväll blir det som sagt middag hos Yolanda, jag och Maja ska snart dit. Eftersom det är Halloween är det förstås utklädnad som gäller, och jag kör på en favorit i repris, black angel;). Bilder imorgon! Ha en trevlig kväll allihop, puss!

Tranquilo

God eftermiddag!
Idag tar jag en lugn dag hemma, vilket verkligen behövdes. Jag har tränat, sitter nu och pluggat spanska, och ska även:
- Laga mina jeans och en klänning
- Dammsuga rummet
- Måla naglarna
- Ta ett bad
Haha en riktigt skön dag ändå. Hade bara engelsa och matte idag, engelskan är jag klar med och på matten tränar vi bara till provet, vilket jag gjorde bort igår. Ikväll kommer älsklingen hit och då blir det att äntligen kolla in Baksmällan 2! Efterlängtat.

Sjuuuuuk halloweenbelysning på hus!

Haha Usa ska då alltid överdriva.. ;)

ELF

Lösögonfransar, ögonfransböjare, läppbalsam, Primer, foundation och concealer. Allt kom i brevlådan idag från märket Elf, för inte mindre än 250 kronor! Så sjukt bra priser på den sidan...

Lite Randomt Sådär


A Lot Like Love

Idag har jag varit riktigt duktig, är stolt över mig själv! Åkte direkt efter skolan till Hotell Dragonen för att beställa en studentmössa (nu närmar det sig allt!!) och efter det gick jag och Jonathan TILLBAKA till skolan för att gå på mattehjälpen. Förstår ni att vi gick tillbaka dit fast vi hade sluppit därifrån för dagen, haha? Satt 2 TIMMAR och kämpade med matten för att sedan cykla hem i kylan. När jag kommer hem kommer jag på att jag måste plugga till geografiprovet, men jag har sjuk lust till att träna. Lösning: Jag hinner inte cykla fram och tillbaka till gymmet så jag hoppar upp på springbandet här hemma istället. Efter det sätter jag mig med geografin i 2 timmar..
Nu är klockan halv 12 och jag känner mig rätt nöjd efter dagen måste jag säga.. Det enda som saknades var att jag skulle ha hunnit dammsuga mitt rum och övningskört en runda, men det får bli en annan dag!;)
Jag blir helt snurrig av av allt...

I Won't Let Go


Help

Hej alla där ute.

Helgen har spenderats med pojkvännen och familjen, massa mys och ännu mer mys. Jag sökte jobb på Ving igår också, som reseledare sommaren 2012. Verkar som att man måste ha några år på nacken dock och vissa erfarenheter sedan tidigare för att kvalificera sig, men man kan ju alltid hoppas. Hade varit sjukt roligt att göra något sådant, speciellt i Spanien så jag får någon användning för spanskan.

Idag har jag köpt en stor godispåse på Hemmakväll, lite ångest bara. Kändes bättre sen då jag verkligen behövde godiset till plugget. Jag gjorde bort en engelska uppsats, och lite matematik. Blev också en film ikväll med mamma och pappa, Atonement. Lite ovanligt film, och jag minns att jag och Emy såg den på bio för några år sedan. Då tyckte vi den var sämst, haha.

Gud så mitt liv är intressant.


Utomjordiskt vacker... Gemma Ward!


It's a beautiful day!

Idag var jag och Agnes på vår gamla högstadieskola, nämligen Tegs Central! Vi intervjuade några 9or som material till vårt projektarbete.. spännande,haha;) Sedan blev det att skynda sig tillbaka till skolan för en engelskaredovisning (som faktiskt gick bara bra) och lite matte D på köpet.
Efter skolan hann jag med att kolla på Malin och Gretas skoltidning som kommer ut nästa vecka, OJOJOJ så bra den kommer bli säger jag bara!! Efter det drog jag, BK och Emy hem till BK och kollade lite klipp, pratade och så vidare. Blev kvar där fram till middagen, och möttes då jag kom hem av den ljuvliga doften utav en pizza... (Matälskare?) Kvällen blev bara bättre därefter med ett bubbelbad, ansiktsmask och hårinpackning, hela köret helt enkelt.
PS. JAG TÄNKER EJ NÄMNA NÅGOT OM ATT JAG HAR PLUGGAT IKVÄLL, DET SKULLE BARA FÖRSTÖRA ALLT.



Diane Kruger


Haha sjukt så bra klipp!


Riskettan

Ja, det här är då verkligen en vecka då jag har behövt gräva ner mig bland pluggböckerna. Har en hel del kvar att ta tag i också.. Har inte ens hunnit träna!:(
Igår var iaf jag och Emy på Riskettan i 3 ½ timme, (DRYGT) och sedan har jag varit och sovit hos Emil. Har som sagt utvecklingssamtalsdagar igår och idag, riktigt skönt. Mitt samtal var idag och det gick bara bra, nu resten av dagen blir det mer plugg, wehoo!

Adam!

Var och fotade Adam idag inne i stan till skoltidningen, här har ni ett exempel! ;)

Weekend

I fredags var jag och Emil hos mig och såg Idol och bara myste. Sedan i lördags blev det Wayne's med Sofie och hann också med en liten pratstund med Emy vid kajen. På lördagkväll kom mina kusiner hit och sedan drog jag och sov hos Emil.
Idag har jag hunnit med att fota Adam till skoltidningen och nu när jag kommit hem hade jag tänkt hinna plugga lite! Senare ikväll ska jag till mormor och hitta saker att ha med på en loppis som jag ska ha om några veckor.. ;) Kram!

Sober

Hej på er! Veckan har innehållit ett svårt religionsprov, mysprat med vänner, jag har träffat emil, tränat, övningskört och sett på bio med klassen! Ganska grymt skulle jag säga. Filmen vi såg var dock väldigt deprimerande, haha.. Den heter "Never let you go" och man väntade verkligen på det bra som skulle hända, men det kom aldrig!
Vad annars då, snart är det höstlov och halloween. Förhoppningvis är jag i Sthlm med Emil på halloweenhelgen dock. BTW! Jag har kommit på världens häftigaste present att önska mig när jag fyller 18.. och jag har berättat om den för mamma och pappa också så nu väntar jag med spänning på den 22 december! Ni får vänta och se vad det blir ;)
Next up! Sova.
Ledtråd till presenten bilden nedanför... ;)

Crank It Up

I fredags var som sagt Olle och Lurk här men trött som jag alltid är så somnade jag såklart.. Vaknade av att killarna stod ovanför mig och hade försökte väcka mig i 5 minuter, haha! Sedan i lördags följde jag med mamma, Karola och Elin på loppisdag, och vi käkade även lunch på ett mysigt café. På kvällen kom älsklingen hit, och då såg vi en film som hette "Devil", haha sjukt stört slut på den.
Idag var jag och kikade på Emmas danslektion, satan vad duktig den kvinnan är på att dansa! Jag var där för att fota ett snyggt foto till skoltidningen på Dragonskolan. Så där kan ni snart läsa om Emmas danstalanger kanske, haha! Nu så här på kvällen har jag redigerat fotona från dagen, pluggat religionsprov och gottat mig i gårdagens onyttigheter. Pöss!

Friday

Kavaj jag har fått av min kusin på bilden!

Ikväll blir det myskväll - Idol och någon film med Olle och Lurk.

Cheryl Cole


Oj så otroligt snygg denna kvinna är...

Black & White


En svartvit klänning jag fått av min kusin Elin. Ikväll har jag varit på Bodyattack med Maja, och man DOG! Jag skojar inte, det var sjukt jobbigt..

Orange

Denna polotröja är vad jag har på mig idag och även den här köpte jag i helgen som sagt. 149:- på H&M, och finns i flera olika färger!

Grey

Min nya favorittröja. Hur mysig och skön som helst, och varm. 349:- på Kappahl om jag minns summan rätt!

Blue

Haha, såg nu att jag ser sjukt trött ut på bilderna, men jag skyller på att jag var nyvaken då jag tog bilderna!;) Här har ni iaf den blå skjortan från Kappahl!

Breaking Dawn


Officiella trailern för Breaking Dawn! Snart är det premiär för filmen, can't wait!


Och här har vi Bruno Mars nya låt som kommer finnas med i filmen, "It will rain" :)

disney

Åhhh du driver med mig. Jag hade precis skrivit klart ett helt inlägg och sedan försvann allt då jag tryckte på någon skitknapp. Jag har iaf tränat Bodypump med Majsan, badat och sitter nu och lyssnar på min disney spotifylista (you got to love disney!) medan jag ska sova.
Jag lovar föressten att fixa outfitbilder på de nya tröjorna på onsdag, för då börjar jag ändå skolan så pass sent! Jag tycker iaf att det alltid piggar upp med lite bilder,så :) Adios!

Shop til' you drop!

I helgen blev det en lotion, en parfym, massa ljus, tre ljusstakar, en sminkspegel, en blå skjorta, en orange polotröja och en grå stickad tröja! Är riktigt nöjd :)



I Can't Unlove You





Adele - Someone Like You


Lykke Li - I Follow Rivers


Gavin DeGraw - Soldier


Up!

Nu börjar bilresan mot Sundsvall, inte lite trött! PUSS PÅ ER.


RSS 2.0