Oktober/November tillbakablick 2012

Oktober
 
Ava hade sitt födelsedagskalas, Jonte åkte vidare, jag och min hostfamily åkte runt hela nordön i princip, bakade kanelbullar på kanelbullens dag, värmen började komma hit, vi gick ut på den tyska oktoberfesten, vi gick ut och käkade på Blitza och avslutade med frozen yoghurt på Kiwiyo, vi provade på nattmarknaden i Glenfield, gick ut med massa tjejer, besökte Piha Beach med Linda och till sist fick jag ett stort paket hemifrån.
 
November
 
Hade trerätters med Hedvig & Linda, drack öl från Österrike med Kati, firade Annies födelsedag, träffade Felicia över en kaffe, frossade snacks med Siiri över en filmkväll, åt ÄNNU mer frozen yoghurt med Malu & Felicia, gick ut igen, kollade in julparaden i stan, tatuerade mig med Malu och såg Coldplays konsert!

Augusti/September tillbakablick 2012

Augusti
 
Bakade världens godaste kaka, Siiri introducerade mig för frozen yoghurt (både positivt och negativt), åkte en sväng till Rotorua, totalvägrade Spookers, hade svensk tacosmiddag och utgång, gick på min första rugbymatch och myste i Albert Park.
 
September
 
Åkte på en dagstrip till Coromandel för att se Cathedral Cove och prova på Hot Water Beach, gick på maskerad, vandrade upp för vulkanen Rangitoto och träffade min klippa Malu på samma resa, gjorde ett besök hos brandkåren och till sist kom Jonathan hit och hälsade på i 2 veckor.
 

juni/juli tillbakablick 2012

Juni
 
Troligen min bästa månad på hela året. Min sista fest på min altan, balen, hoppade fallskärm, studenten, hade det jäkligt bra med Jonte och flyttade iväg till Nya Zeeland. 
 
Juli
 
Första månaden i NZ! Imponerades av min nya utsikt, käkade lite middagar, umgicks med Tori och festade med Lina, träffade även på Siiri för första gången.

April/Maj tillbakablick 2012

April
 
Festade lite till med mina fina klasskompisar och andra flickor! Saknar detta!:)
 
Maj
 
I maj kom äntligen jag och min spanskagrupp oss iväg till Fuengirola, Spanien! Hade en underbar resa :):)

Januari/Februari/Mars tillbakablick 2012

Januari
 
Firade in det nya året med fina tjejer!
 
Februari
 
BLOGGPAUS PGA JOBB;)
 
Mars
 
'
Bjöd min darling Sofie på Allstars, började göra festandet med Greta en vana och även med dessa tre tjejer!

Sydney & Sydön

 
Okej så inatt kliver jag upp för att åka till Auckland flygplats. Väldigt konstig känsla måste jag säga att åka dit igen. Enda gången då jag varit där är då jag kom och då jag hämtade upp Jonte. Men nu ska jag alltså lämna Nya Zeeland igen, för Australien under en vecka! Ser mycket fram emot det här, trots att jag hade det lite tungt där ett tag med Australien haha.. Ser mest fram emot resan runt sydön nu med min älskade Sofie som jag får se om cirka en vecka, OTROLIGT!! Kommer några bildinlägg om året som har varit, en liten tillbakablick så där. Tidsinställer dem så det kommer ett per dag så ni har något att läsa här. Efter det får ni nog vänta tills den 20 januari då jag är hemma igen! 
 
Idag ska jag packa, käka lunch, dra till Linda och simma lite i poolen, dra och käka middag med några kompisar och skypa med familjen. PUSS PÅ ER och ha ett gott nytt år!

Boxing Day

 
Idag är det den 26e december, boxing day. Det var ganska galna shoppingmänniskor inne i stan som ville åt rean överallt! Först följde jag med Linda & Finja som skulle handla lite mat till deras nyår. Sedan tog jag & Linda bussen till stan för att möta upp Fanny & Sofia för en kaffe. Trevligt! Hann med att köpa en bikini också, skitsnygg och bara 50 spänn! 
 
Nu har jag letat fram en backpack till min resa och skulle nog se en film med mina hostparents ikväll. Ska kanske börja ta tag i packningen ikväll också, börja lägga fram kläder iaf. Sjukt taggad nu!

Christmas in NZ!

 
Merry Christmas!
 
Igårnatt skypade jag som sagt med min släkt då de firade julafton hemma hos oss! Var därför ganska trött idag då jag gick upp just efter 7 då barnen hade vaknat och ville börja öppna alla deras julklappar! Både barnen och föräldrarna verkade nöjda med mina julklappar som tur var:). Själv fick jag ett par silver/pärl örhängen från Pandora av mina hostparents som ni kan se på bilderna!
 
När vi hade käkat pannkakor till frukost och gjort oss i ordning åktei vi hem till min värdmammas farbror för att fortsätta firandet. Där käkade vi jullunchen bestående av en stor räksallad, julskinka, senap, bröd, kex & ost och potatis! Till efterrätt hade vi "christmas cake", cheesecake och "truffle". Enchristmas cake bestod av massa frukt, russin osv och var väl därför ingen stor favorit hos mig. Cheesecaken och trufflen var däremot riktigt goda! Barnen hann också med ett dopp i poolen och lite spring i vattenspridaren;). Inte bästa vädret tyvärr dock! Dagen avslutades med filmen Kalle i chokladfabriken och nu håller barnen precis på att läggas till sängs. Jag tänkte bara kolla på lite svenska julprogram på svt för att få lite nostalgi och sen troligen gå och lägga mig. Fick knappt någon sömn inatt så är så himla trött. Imorgon den 26e dec är det "boxing day" här vilket betyder att man typ byter alla julklappar man inte gillade osv, alla affärer är öppna och har sjuka reor! Får se om jag håller mig undan därifrån eller inte... God Jul!

24 december

Bakningen igår hos Linda gick bra, förutom att vi brände första knäcken rejält haha! Bakningen blev ganska sen dock så vi somnade ganska gott i sängen efteråt. Idag jobbade Linda på morgonen men jag kunde sova ut lite heheee. När jag vaknade gick vi ner till Little Shoal Bay med Thomas och lekte lite. Sedan skulle vi ha en jullunch i Takapuna så vi bestämde oss för att cykla dit! Vi cyklade tillbaka till mig efteråt också så sammanlagt blev det 2,2 mil! Och då var det ganska rejäla uppförsbackar också! Är så trött.. Men ska ha en "julskype" med hela släkten ikväll/inatt så måste hålla mig vaken, hehe! Julpicknicken var trevlig, dock var väl vädret inte jättebra men det hindrade oss inte från ett dopp i havet!:) 
 
Efteråt åkte som sagt jag och Linda hit till mig och såg klart Greveholm, helt utslagna. Träffade en övertrevlig tant som bjöd över oss på en kaffe någon gång i framtiden gjorde vi också. Nu har min hostmum och barnen kommit tillbaka från Taupo och vi har precis käkat sushi till middag. Blir en lugn kväll med mina hostparents ser det ut som.  God jul på alla er där hemma som firar idag!!!
 
 

pic

 
Ava & Thomas at the zoo + Varmrätten från igårkväll! Nu ha jag varit på stan med Linda och ska precis cykla hem till henne då jag sover där i natt. Hört ryktas om att vi ska baka knäck, tryfflar och ett pepparkakståg.

födelsedag

 
 
Bilder från mitt födelsedagsfirande! I fredags hade jag middag ute med mina vänner på en mexikansk restaurang följt av utgång, hade riktigt trevligt! Sedan idag har jag och Linda bakat svensk prinsesstårta, badat i havet och blivit bjudna på finmiddag av mina hostparents. Lite bilder också på presenter jag fått, en ring av mina hostparents och presentkort av kompisarna! Nu är ju den 22 över för min del här i NZ så jag tänkte sova!;)

Födelsedagsfirande dag 1

 
Idag har varit en riktigt bra dag, framförallt produktiv! På morgonen gjorde jag klar all tvätt innan vi åkte och mötte upp Linda, Finja osv med deras barn på biblioteket. Vi hann också med handlingen av mat innan lunchtid. På eftermiddagen hade Ava sista dagen på kindy. Jag städade barnens våning, gjorde lite mer pappersjobb, provade  födelsedagsoutfits till imorgonkväll, vek in kläder i min garderob, gjorde i ordning middagen, drack te och slöade vid facebook haha. Efter att vi hämtat Ava igen åkte vi hem till Kati och hennes pojkar och hade playdate, vädret blev lite finare då också. Hennes granne kom också över med hennes lilla dotter och hon var då himla trevlig. 
 
Väl hemma igen åt vi middag och efterrätt som jag hade köpt. Sängläggningen gick som smort och jag satte mig för att se finalen av x-factor. Kati kom då förbi med min födelsedagspresent (hon hade bakat massa kakor från Österrike i finfina påsar!:D) och vi satt och snackade på någon timme. Vi ses inte på 2 månader nu, buhu! Nu har jag precis gjort klart hela pappersarbetet och håller på att somna, godnatt!

Godnatt Sverige

 
lite trött i ögat

kaviar

 
Hur konstigt är inte detta? En svensk hårdbrödmacka med kaviar i NZ, mmmm mums. Har varit och tränat bodypump nu på morgonen, vi hade jultema. Julgodis delades ut (passande innan ett träningspass på gymmet haha) och vi hade glitter i håret;). Nu har jag precis käkat lunch och ska duscha innan jobbet börjar. Har planerat att laga en typisk svensk kött&grönsakssoppa till middag, får se hur det går... Slutar tidigare idag också eftersom jag jobbade sent igår. Ska då ta tag i lite mer pappersjobb för att sedan möta upp Malu för en kaffe! Vi har mycket att prata ooom!:) hare!

Priset för julens sötaste

 
Så, lyckades verkligen med "julkortsbilderna" jag tog idag på Ava och Elise som ni ser här ovan. Funderar på att framkalla två lite större bilder av någon och sätta in i fina tavelramar. En som jag kan ta hem och en att ge till föräldrarna. Så brutalt söta ju! Hade blivit fint att ha sen hemma på nattduksbordet:) 
 
På förmiddagen iaf kom Linda och Thomas hit! Blev lite playdoo och till lunch fixade jag och Linda ihop någon fransk omelett, gott! Efter lunch sen åkte jag, Ava och Elise på kindys julfest. Någon magiker var där och hade show, det var massa partymat och allmänt mysigt. Vi hann också med att åka till svenska affären igen för att köpa marsipan till min födelsedagstårta och älskade kaviar!!! Här, (precis som i USA) använder dem sugar paste på tårtorna i stället för marsipan. Som ni säkert redan har listat ut så smakar det bara som socker, för mycket socker. Därför blev jag sjukt glad för marsipanen, blir att färga den grön dock.;) Barnen verkade inte tycka om kaviarn allt för mycket, får se vad föräldrarna tycker! Min hostmum frågade om vi kunde ta med den till julbordet på julafton men jag var lite tvek på det, hahah. 
 
Ikväll annars har vi bara suttit och kollat på lite inredningsprogram och smuttat på dessertvin och nybakat bröd från bageriet. Jag har fått lite jobb gjort ikväll också, skönt. Godnatt på er!
 
Ps, snygga smällkarameller jag och Ava fick till va?;) Tidningspapper, man får ta vad man haver!

Christmas Party!

Hej!
 
Sitter just nu med en bagel i handen fullproppad med sallad och grönsaker. Det fick bli min snabblunch, hehe. Idag var jag och barnen på julfest på Elises daghem. Riktigt trevligt, massa gomat och tomten kom med julklappar. I eftermiddag blir det att handla mat (bland annat ingredienser till en prinsesstårta, hur ska detta gå...) och hämta upp Nicky från jobbet. Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag för Hedvig som fyller år nu precis före mig!:D Någon restaurang nere vid viadukten, mysigt!
 

The Hobbit

 
Hej på er!
 
Började söndagen med en springtur och en skype med Emy! Efter lunch tog jag, Frida och Linda bussen in till stan för lite ärenden. Vi köpte en födelsedagspresent till Hedvig, gick och kollade in en skandinavisk affär där vi hittade lite efterlängtade grejer, jag köpte solkräm osv. Avslutade det hela med en pizza och "The hobbit" på bio. Liiiite mer häftigt kanske att se filmen just här i Nya Zeeland där den är inspelad.;) Den var bra iaf! Bättre än boken i alla fall hehe. Nu har jag skypat med familjen och Jonte, och ska sova nuuuu. Godnatt!

@ beach

Tjoho!
Idag på morgonen körde jag ett gympass, skönt. Vid lunchtid mötte jag upp Linda i Takapuna och vi gick ner och lade oss på stranden. Där låg vi sedan kvar till 3tiden, och även Malu och Philip gjorde oss sällskap efter ett tag. Jag badade också första gången på riktigt i havet, härligt! Brände mig som vanligt också, hur lyckas jag... Smörjde säkert in mig minst 3 gånger på stranden .
 
Efter vi hade varit på Takapuna beach åkte vi i ställlet över till Mission Bay beach haha. Kati behövde köpa en julklapp där och vi belönade oss även med lite frozen yoghurt. När vi lämnat av Linda så åkte vi hem till Kati. Vi promenerade till videoaffären och hyrde film och köpte popcorn. Vi hyrde den amerikanska versionen av "Låt den rätte komma in". Aldrig sett eller läst den svenska så kan tyvärr inte jämföra på något sätt. Trodde dock att filmen skulle vara lite mer läskig så var smått besviken på det. 
 
Nu är jag hemma igen, har kollat julkalendern och ska nu försöka sova. Imorgon är det fullspäckat schema, men mer om det imorgon! Godnatt
 
 
Känner mig btw så himla naken utan min kära klocka... Kanske tomten kommer med denna snygga från Rolex, vad tror ni?

Glögg & Julmust

Hallå!
 
Igårkväll skypade jag med Lurk och Sofie, åh vad jag saknar dem!!! Snart kommer Sofie som tur är, hon får styra upp Linn Lundkvist igen för just nu vet jag inte vart jag ska eller hur allt är. Behöver lite tryggt hemmabesök från någon som känner mig bättre än mig själv. 
 
Annars idag på förmiddagen var vi i ankparken med Thomas & Linda, trevligt. Efter lunch sov båda barnen ett tag, jag och Ava bakade banankaka, målade facepainting och sen vaknade Elise upp och ville käka kaka hon med. Vi gick också en promenad ner till vattnet och tillbaka, tungt med vagn (båda barnen inuti), supervarmt och uppför. Till middag käkade hela familjen pizza tillsammans innan Linda och Hedvig kom för att hälsa på mig på kvällen. Hedvig (ska börja kalla henne för julens hjälte!) hade tagit med sig glögg och julmust, HUR GOTT?!?! Vi frossade på det, pepparkakor, banankaka och halva säsongen av gamla, klassiska Greveholm. En toppen jul-svensk kväll helt enkelt. Nu är jag såå trött och ska upp tidigt imorgon för att träna. Godnatt!
 

Det blir alltid bättre framåt natten

Okej jag vill inte hoppas för mycket men det ser lite ljusare ut. Verkar ha hittat ett rum (i en delad lägenhet) i Bondi Junction. Eget sovrum, delat kök, vardagsrum och badrum med en annan person. Gångavstånd till strand och 10 min med tåg eller buss in till centrum. 350 dollar för 5 nätter. Då har jag åtminstone de första nätterna bokade, vilket skulle kännas bra. Nära till Malu också, min kompis som ska dit samtidigt. Om värden säger OK till att jag får boka stället nu så kör jag! COME ON
 

Blä Sydney

Jag blir helt tokig av att sitta och leta boende i Sydney flera timmar i sträck. Egentligen skulle jag göra klart jobb ikväll men jag känner ändå att det är viktigare att jag hittar någonstans att bo så jag slipper bo på gatan. Och JA, jag tänkter fortfarande åka för jag tänker inte låta en person förstöra hela min semester, och min vistelse i Sydney. Alla hostel är ju bara att glömma. Antingen är de utsålda eller så kostade dem typ minst 400 kronor/natten. Just nu håller jag på att coachsurfa och hoppas på att hitta något där. I värsta fall får jag gå vaken hela nätterna för dit ska jag, det är säkert.
 

Sunny Day

 
Var och slingade håret hos frisören idag, blev lyckat! Solen skiner och jag letar boenden för fullt i Sydney. Nu börjat jobbet dock, kram!

julfest


Free Falling

Jag saknar min familj och vänner så himla mycket just nu, vill bara hem och är så ledsen. Har jag föressten sagt att jag har blivit lesbisk?
 

Feel This Moment

 
Hallå!
 
Då var det måndag igen! Brände sönder mig igår under dagen såg jag när jag kom hem, kunde knappt sova för det gjorde ont överallt. Idag var det minst lika fint väder men jag var jättenoga med att smörja in mig och solade bara ryggen. Vi hade allra sista simningen idag föressten! Faktiskt också sista simningen som jag måste vara i poolen med Ava, från och med nu klarar hon sig själv. Men nu kommer jag i stället ha Elise simning så måste stanna i poolen ändå, haha!;) 
 
Efter Avas kindy idag mötte vi upp Malu och Fletcher nere vid Little shoal bay som är en lekpark vid vattnet. Roligt nu att Malus pojkvän har kommit hit för att hälsa på, ska träffa honom troligen till helgen:), Ikväll annars har jag gått/sprungit 7 km, hälsat på hos Kati, sett Julkalendern & Solsidan och till sist har jag skannat mitt körkort och mejlat in det till någon som ska översätta det åt mig. Hoppas, hoppas att det här inte kommer ta lång tid nu, då dör jag bokstavligt talat. Nu ska jag läsa och sova, natti!

Rudolf Med Röda Mulen

 
Så, igår var det alltså Christmas in the park. Jag och Kati åkte in till stan för att kolla upp translationgrejen men det var inte öppet på helger. Så jag ringde till dem och han sade att jag kan skanna in mitt körkort i stället och mejla det till dem så ska fixa det imorgon är det tänkt. Efter det köpte vi lite sushi och annat gott innan vi tog bussen till parken. Där var det SMOCKAT med folk, helt sjukt vad mycket familjer. Och en väldigt liten scen, haha... Som tur var hörde man musiken bra ändå!;) Vi satt ganska långt bak men uppe på en kulle med lite au pair link folk och andra au pairer. Jag var Rudolf som ni ser på bilderna haha. När vinet och maten var slut och vi började frysa kände vi att det var dags att dra vidare. Tanken var att vi skulle prova barerna uppe på "K-road" för vi aldrig hade varit där tidigare men det var dyrt inträde och vi kände att det var ett säkrare kort att gå på uteställena nere vid vattnet.Dock så blev det inte en sån lyckad kväll after all haha. På Bungalow var det totaldött och när vi provade ett nytt ställe, "Degree" var det så smockat så att det inte gick att dansa. Jag började få någon konstig huvudvärk (av rudolfhornen tror jag, haha) också så till slut tog vi bussen hem. 
 
Idag var det SUPERVÄDER. Så jag slängde på mig shorts och linne och promenerade in till affärerna för att möta upp Linda. Vi köpte med oss lite frukt och dryck innan vi gick ner till vattnet och lade oss på en gräsplätt. Har bränt mig både på näsan och just under halsen trots att jag hade 30 graders solkräm på mig... Men otroligt härligt var det i alla fall! Hade tyvärr inte med mig badkläder men vi doppade hela benen iaf, riktigt skönt i havet nu. 
 
Sedan promenerade jag hem igen, duschade, vi käkade pizza och nu har jag tvättat och ska städa toaletten. Inte lika kul söndagkväll kanske. ;) Blir åtminstone en skype med både familj och kusin senare, något att se fram emot! Merry Christmas!

Christmas In The Park

Haha då var håret några centimeter kortare, skönt! På onsdag ska jag färga utväxten på mitt hår också, sedan är det fulländat eller något;). Idag (lördag) har jag varit ute på en långpromenad - 1mil, och också hunnit med att skypa med Emy. Nu har jag precis käkat en sallad till lunch och ska börja göra mig i ordning. Jag har från och med nu tagit maten på allvar (IGEN HAHA). Exakt ingenting onyttigt får ätas nu fram till semestern. (Bröd, knappt någon pasta och liknande, godsaker som kakor, godis osv) Får se hur det går denna gång... Skönt att vara igång med träningen igen åtminstone, mår så mycket bättre då. 
 
I alla fall, vid 4tiden tar jag och Kati bussen in till stan för att förhoppningsvis fixa en translation till mitt körkort. (Dags nu efter ett halvår Linn?) Grejen med hela kvällen är att fira Kati btw, hon fyllde år förra veckan;). Vi ska sen käka sushi till middag, köpa vin, jordgubbar och grejer på affären innan vi slår oss ner i "Christmas in the park". Det är ett evanemang här i Auckland varje december. Det är artister som uppträder i en park. Första halvan är det julsånger osv och den andra blir det mer partylåtar. Det här är också ENDA gången som du är tillåten att dricka alkohol så här centralt utomhus. Får se ifall jag följer med ut efteråt... Ha en trevlig lördagkväll allihop!
 
 
Some pics of me and Kati!:)

Café & Pepparkaksbak


 
Bakning av pepparkakor idag med Linda och Thomas! Ikväll åker jag till Linda och hon ska klippa mitt hår med en kökssax, hahaha. Får se om jag har något hår kvar då jag kommer hem ;)

Swedish Winterbasket

 
Här har ni presenten jag gav till min kompis igår. :) En "svensk vinterkorg" kallar jag den hahah. 
 
Som ni såg i förra inlägget har jag ett STORT problem. Jag har ingenstans att bo i Sydney under nyår på grund av att en viss person... okej jag är för arg för att skriva om det just nu. 
 
Jag får väl bo på gatan eller något, det kommer mamma gilla, suck.
Just nu vill jag bara bort härifrån, inte stanna en sekund till, hem. Är så sjukt ledsen för det här hade jag sett fram emot så himla länge och nu är allt förstört. 
 

Somebody living in Sydney?!!?

Okay so I am in a really bad situation at the moment. I have a flight to Sydney on the 28th of december and back to New Zealand on the 5th of january. The problem is that I don't have anywhere to stay anymore during these days and I was wondering if someone reading my blog is staying in Sydney at the moment and have some space for me during that week?!:( I don't really know what to do at the moment...
 
 

Sweet Nothing

Jahapp, då var det min lediga förmiddag igen!:D Jag åkte och tränade trots att jag borde väntat lite till på grund av tatueringen... Men jag känner mig så jäkla dålig då jag inte får träna alls, inte mått bra den här veckan som var. Var riktigt skönt att jobba igenom alla musklerna på bodypumpen! 
 
Nu är jag hemma igen, ganska irriterad över olika anledningar... Men ska försöka vända dagen till något bra. Börjar jobba om en timme och då blir det att baka pepparkaksdeg, mums. Ikväll ska jag till coffee group med Malu & Kati, välbehövligt!
 
saknar er bruudar<3

Xmas Tree

 
Klappat & klart! Måste bara fluffa till alla grenar så granen inte ser så hålig ut...

Greveholm i NZ

Hallå! 
 
Idag är mina hostparents i Christchurch så jag och barnen kör vårat eget race. Håller på att fixa ihop en födelsedagspresent till min kompis för tillfället och Elise sover. Kan inte lägga ut en bild just nu då hon kanske läser det innan hon får den;). Men om några dagar så! Senare idag drar vi nog en sväng till Devonport då jag måste göra ett ärende där. Ska försöka hinna med att sätta upp granen också idag, var fel gran igår hahah. Julkänslan är inte där än, kanske kommer den då jag och Linda bakar pepparkakor på fredag. Lite hjälpte det i alla fall att jag kan se årets julkalender på svt play, tjoho! På tal om det ska jag kika på ett avsnitt nu, puss :)
 

Christmass

 
Hallå!
 
Så, vad gjorde vi i helgen? I fredags tog jag och Malu bussen tidigt på morgonen, mot Taupo. Hela fem timmar senare var vi äntligen framme... Vi blev upphämtade av Malin och Kendal som vi skulle bo med i ett sommarhus. Det var Malins hostparents som var snälla och lånade ut det till oss över helgen. Efter vi hade installerat oss i huset gick vi in till centrum och kikade runt lite, var väldigt blåsigt dess värre. På kvällen var vi trötta efter färden dit så vi lagade lasagne och hyrde två filmer, skönt. 
 
På lördagmorgon åkte vi och tittade på Huka Falls som var ett ganska litet men fint vattenfall. Känt här i Nya Zeeland i varje fall. Vattnet var väldigt turkost som ni såg på bilderna! Efter det åkte vi hem och åt en snabb lunch innan vi delade upp oss. Jag och Malu kunde inte bada i hot pools på grund av våra tatueringar så vi bestämde oss i stället för att åka ut och segla på eftermiddagen, haha. Fick se fina vyer, rika snygga semesterhus och maori carvings på stenväggar. Ett glas vin fick vi också! 
 
Väl hemma igen duschade vi och gjorde oss i ordning innan vi käkade lite kycklingpasta, mums. Fördrack lite och mötte upp några vänner från Auckland på deras hostel. Taupos uteliv var helt okej måste jag säga, hade väldigt kul! 
 
Dagen efter var vi lite hängiga, städade hela huset och drog och käkade bakismat inne i centrum. Vi sa hejdå till Malin och Kendal och sedan gick bussen hem på eftermiddagen. Regnade heela vägen hem... Annars hade vi faktiskt väldigt tur med vädret hela helgen, solen sken. Skönt var det att att få sova igårkväll i alla fall...
 
Idag har inte så mycket inressant hänt. Jag har jobbat, köpt sista julklappen (en födelsedagspresent kvar dock), varit ute och gått någon timme och slagit in julklapparna. Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av senaste avsnittet av älskade Solsidan. Kram

Taupo - bilder


RSS 2.0