Bye!

Nu slutar bloggen! Fick mitt schema för mitt jobb idag, och jag kommer jobba 4 dagar i veckan, vilket är en hel del då man dessutom går i skolan. Det kommer bli noll tid över till att blogga, därför lägger jag nu ner denna blogg!:) Den kommer dock fortfarande att finnas kvar eftersom jag vill ha kvar vad jag har skrivit och så, och vem vet, kanske jag börjar blogga i sommar igen?;) Kram på er som har hängt med mig länge!

Please Mr. Postman

Kvällen började igår med att vi var ungefär 20 st hos mig för att förfesta och allt gick hur bra som helst. Senare under kvällen drog vi alla på 5ive och även där var det riktigt roligt! En lyckad kväll helt enkelt. Åkte hem och sov hos Emil efteråt så en del av dagen idag spenderades hos honom. Efter att Emil körde hem mig har jag badat, blivit människa igen och sett filmen Warrior med familjen! Blir en fortsättningsvis lugn kväll ikväll, vilket behövs!

Do do do

Jag har hållt på fram tills nu med att fixa och trixa ute på altanen inför ikväll. Har bjudit hit lite vänner för en förfest och senare kommer vi att dra ut! Syftet är väl egentligen att jag har fyllt 18, även fast det var ett tag sen nu... ;) Så nu ska jag börja fixa mig själv istället, PUSSS!
Just ja! Det var föressten någon som undrade vart jag jobbar, det är på ett företag som heter Tidningar i Norr som ligger vid OBS ungefär:).
Haha fest hos mig första året på gymnasiet tror jag..? Ett tag sen iaf!

Days Went By

Dagen har bestått av att övningsköra, skriva projektarbete, plugga körkort, lagat middag, fixat en del saker inför morgondagen, och nu har jag tagit mig till min darlin-g-g-g. Vi har inte gjort så mycket annat än att mysa framför tv;n och nu väntar vi tydligen på hockeymatchen som börjar klockan 02:00... Får se om jag däckar i soffan innan dess! Här nedanför har ni iaf en del bilder från nyår som jag lovat er!Busybusy

Det här är vad jag har betat av idag:
* Varit förbi på nya jobbet, visades runt och utbildades lite smått. (Börjar på måndag)
* Fixat periodkort i 90 dagar på Ultra, så nu kan jag åka hur mycket buss jag vill, finally.
* Varit förbi stadsbiblioteket och fixat en PIN-kod så nu kunde jag låna om alla mina böcker (projektarbetet) via datorn.
* Varit förbi Umeå Vännäs och bokat in mina 4 första körlektioner! Spännande... Den första är inte nu på måndag, men nästa!
* Åkt förbi banken och beställt ett VISAkort osv, plus satt in lite julklappspengar.
* Klippt mig och slingat håret blondare.

Wonderful

Har jobbat två dagar på mammas dagis (måndag,tisdag) så har inte varit så pigg när jag har kommit hem. Har nu fått lära mig byta blöjor, awesome!
Kvällen kommer nog bli ganska lugn, ska försöka kika igenom det mesta av den nya säsongen av HIMYM. Morgondagen däremot är ganska fullpackad... Ska till jobbet 9, (JAG HAR FÅTT JOBB!) och träffa chefen, och installera mig lite i princip. Efter det ska pappa hämta mig, då vi ska göra bort lite ärenden på Stadsbibblan, banken och stan. Ska också hinna med att klippa mig och slinga håret blondare, plus träna. W-O-N-D-E-R-F-U-L!haha kanske är sant?


nyååår

Igår mådde jag inte super måste jag erkänna, så blev inget bloggande. Hade det himla trevligt med tjejerna hos Julia på nyårsafton iaf, god mat, lekar och fyrverkerier. När vi senare skulle dra vidare till en fest blev det dock inte så bra som jag väntat mig så jag och Sofie drog istället hem, vilken kändes bra! Bilderna är inte utlagda än av dem som fotade, men har en bild ni får nöja er med så länge.

RSS 2.0