Brist På Rubrik

Hej på er!

Vet att jag har varit frånvarande, hade i alla fall en riktigt rolig helg med min älskade Maja! I torsdags började vi med en smygpremiär på Båten där vi fick buffe osv, sjukt mysigt var det! Dagen efter blev det fest hos mig med massa härliga människor och på lördagen (tredje dagen gillt) blev det förfest hos Fousi som efterföljdes av Corona. Firade rejält att allt mitt plugg vart klart i fredags!

Om vi hoppar tills idag så har jag varit på exkursion i skogen med geografigruppen! Just nu sitter jag på jobbet (min näst sista jobbdag?!) och sedan ikväll ska jag träffa Jonte:).

På tal om något annat så upptäckte jag att det på måndag endast är 2 veckor kvar tills jag flyr landet. Jag ska alltså flytta till Nya Zeeland i ett helt år?! Oj, det börjar verkligen gå upp för mig nu, sjukt nervös. Kommer böla som en gris när jag ska säga hejdå till mina vänner och familj. Usch, blir känslomässig bara när jag tänker på det, hejdå!

On My Way!

Ännu en underbar dag! Känner mig gladare & gladare ju närmare jag kommer fredagen, då jag har mitt allra sista prov på gymnasiet! Nu har jag egentligen min första lektion för dagen, men vi fick bara reda på vilket betyg vi hade fått på ett tidigare prov innan vi fick gå. Annars har jag kvar ett engelska nationella (muntligt), ett prov i geografi och lite jobb idag.
Morgondagen kommer bestå av att jag är ledig! Har emellertid lovat en elev här på skolan att sitta sminkmodell åt henne på morgonen, men det kanske är lika bra så att jag kommer igång med dagen. På kvällen ska jag och Maja på smygpremiären av Båten där det blir lite smakprover och sånt, säkert trevligt! Jag har just upptäckt att det blir 3dagars för mig i helgen, haha... Annars så flyter allt på som vanligt, kram på er!

header

Jag tror att min Nya Zeeland header ska synas nu på bloggen.. eller? Den blev sjukt suddig dock, ska se om det går att åtgärda! Pussar

PIC


España

Hej alla fina och goa människor!

Jag är nu en hemkommen Spanienresenär sen i söndags och tröttheten från resan är tyvärr fortfarande kvar. Har haft fullt upp idag och igår med prov som jag inte hade pluggat på under resan, därför har jag inte kunnat skriva någon uppdatering än så länge.

I Spanien bodde vi i Fuengirola som var en underbar stad (lite liten kanske) med superfint väder! Under veckan bodde jag med en kvinna som hette Cristina Izquierdo och hennes man för att lära mig praktisera det spanska språket ute i det verkliga livet. Allt har gått riktigt bra och min spanska familj var omtänksam och inte så pass "hårda" som jag trodde de skulle vara.

Annars under veckan har vi sett en del sevärdheter (typ 1211 slott bland annat), hälsat på både spanska och svenska skolan/ eleverna, badat&solat, myst på uteserveringar och njutit av fantastiska utsikter och sist men inte minst har det blivit en del festande också.

När jag sitter vid min egna dator kommer ni få en liten minibilduppdatering! Redan lagt upp så många bilder på facebook, så blir inte så många!

PA-rapport...

Projektarbetsrapporten dödar mig just nu... Sov 3 timmar i natt. Det värsta är att allt jag vill är att få åka hem och skriva på den där rapporten så att den blir klar någon gång, blir nog ett kort jobbpass idag om jag dessutom ska hinna packa resväskan till Spanien. Åker ner till Stockholm imorgon, och på söndag morgon går flyget till Malaga! Blir borta en vecka så det blir ingen uppdatering framöver tyvärr. När jag kommer hem ska jag emellertid lägga in bilder från resan!

Valborg

Valborg, kära valborg.
Det började med att jag åkte över till Greta vid 3tiden för att vi skulle börja fixa i ordning lite ute på baksidan och så. En timme senare satt vi med alkohol i glaset och en skinande sol i ansiktet, underbart! Vi behöver ju inte nämna att det blev ganska mycket kallare senare på kvällen... Efter att vi hade käkat upp en ganska fantastisk sallad till middag började folket droppa in. Ganska snabbt drog ett kubbspel igång, och ni vet nog vem som fick ner flest i mitt lag! Senare rörde vi oss inåt och körde lite kortspel och så och vid 11tiden drog vi till Corona! Vi hade nog tur som kom dit just innan det blev världens kö där. Corona var som vanligt roligt och träffade en del trevligt folk så klart:). Efteråt tog oss jag och Greta till Sebbe ett tag där det var en del folk, tills Jonte slutade jobba.
Idag kommer dagen att bestå av:
- PA,PA OCH ÅTER PA
- Sola
- Städa rummet
- Skriva ut visum
Hade ingen bild just nu från igår så ni får nöja er med en partybild från i somras!

RSS 2.0