interest

Detta har hänt denna dag:

- jag har haft sovmorgon till 10:50.
- Jag har tränat.
- Jag har tagit ett bubbelbad.
- Jag har pluggat lite spanska och käkat middag.
- Jag har sett idol!
- Och nu ska jag titta på Kenza & Tyra show innan jag lägger mig,godnatt!

dream baby




Jennie Westberg!

Eftersom Jennie fyller 17 år på lördag så får hon ett litet grattis nu i förskott, dagens babe!;)








ingen lust att skriva idag

helllu.

Imorse var en sådan där morgon som man är så trött att man verkligen överväger att ligga kvar i sängen för att sova mer. Men tog mig upp till slut och sprang in i duschen så jag skulle piggna till! Idag var en dryg dag i skolan måste jag säga, och var riktigt skönt att komma hem:). Har gjort lite spanska och engelska nu, ätit middag och sett sex and the cityy:). Emil kommer hit ikväll sen, blir väl att se idol osv! pusss


(blogginlägget publicerades inte förrän nu)



tjejkväll för ett ganska långt tag sedaaaan.:)

Cesar Casier






Kenza



Hittade två bilder på Kenza hos Nelly.com nu, hon gjorde ju en fotografering med dom ganska nyss, så resten av bilderna kommer nog snart!:)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Äntligen vänder turen. Jag tappade ju som sagt bort min ipod touch som jag ändå inte hade hunnit ha så himla länge. Det sög men nu ÄLSKAR jag Trygg Hansa! Jag får en splitter ny ipod touch helt gratiiiis!! Plus 550:- för det andra som låg i väskan. ÄNTLIGEN MUSIK I MITT LIV IGEN


Sam Way


The Top 100 Most Beautiful Men (100 pics)



kvällens sista uppdatering


SthlmStreetstyle & StreetFashion

Foto: Foto:


tandläkarskräck...

hejshejs!

Idag var det ännu en dryg måndag med en vääldigt lång förmiddag så att man hinner hungra ihjäl sig flera ggr om! Nu ska jag vara hos tandläkaren om lite mindre än en timme, det ska bli intressant... Lär väl ha 1337 st hål typ. Sen ikväll ska jag plugga lite kemi och försöka, upprepar FÖRSÖKA göra bort den där himla inlämningen på biologin.. fattar noll av den!:(:( Sen blir det väl även idol, och är ett måste att baka något gott ikväll känner jag!;)


Adriana Lima




Odette Yustman


ohdear

Hej!

Igår fikade jag som sagt på Costas med mamma och mormor, och det var supergott! Sen tog det någon timme att handla mat innan vi var hemma igen. Då hann jag bara duscha och lite mer innan Emil kom hit, som åt middag här:). Sedan hade Emil lovat mig att vi för en gångs skull, skulle se en romantisk film så jag tvingade honom att se Dear John! Har ju sett den en gång förut, men den är ju så sjukt bra..;] Sen såg vi Ace Ventura också men då somnade jag och missade slutet dock:(. Riktigt skönt faktiskt att jag har somnat tidigt och vaknat tidigt hela helgen! Då kan jag för en gångs skull kanske somna tidigt på en söndagkväll, hm..

Aja! Idag när Emil hade cyklat hem tog jag en snabbdusch och cyklade sedan till stan för att möta BK på Wayne's! Blev en chailatte för mig och sedan satt vi någon timme och tränade massa namn på växter eftersom vi har prov på det imorgon! Sedan var dock bk tvungen att skynda till nästa jobb(haha shit vad duktig hon äär alltså!) och jag cyklade hem:). Nu ska jag snart äta och sen blir det att städa rummet och plugga lite mer ikväll.

Gina




Jonathan Sandberg Hedin



Costas!

Godmorgon! (om ngn är vaken nu)

Haha att gå upp 20 över 10 på en helgdag är väldigt tidigt för mig.. Om en halvtimme ska jag och mamma hämta upp mormor, sen blir det fika på Costas!:) Mormor fick ett presentkort på Costas på morsdag (som var i maj -.-) och det har inte använts än, så nu blire fikatime! Efteråt ska jag följa med mamma på Ica Maxi och handla också, så kommer hem några timmar senare och lägger upp dagens babe då. pooouuuss


sleep tight


Ikväll såg jag Idol med Emy och mamma, blev popcorn och mammas goda
vaniljmilkshake till det!:) Sen har vi suttit och snackat resten av kvällen vid
 datorn. Nu hade jag tänkt att fortsätta följa Sex and the city tills jag somnar,
sov gott!<3


finally

Helllu!

Idag hade jag som sagt sovmorgon men gick ändå upp ganska tidigt så jag hann ligga i bubbelbadet i en timme:). Dagen har ändå rullat på ganska snabbt eftersom jag bara har längtat efter helgen och nu är den äääntliigen här. Blir att bara ta det lungt denna helg, känner mig som sagt lite sjuk igen.

Ikväll kommer iaf Emy hit, blir nog idol, film och annat mys! Ska dra fram mjukisbyxorna och en stor tröja nu så jag kommer i riktig helgstämning.;) Mamma har lovat att ställa sig och laga omeletter till mig så snäll som hon är så det kan inte bli bättre:]..


Guldfynd By Kenza

Ingen har väl missat (ingen som läser Kenzas blogg iaf) att Kenza har gjort en kollektion av ringar, örhängen och halsband med Guldfynd. Själv är jag sugen på de tre ringarna här nedanför, men har absolut inte råd, dom hade satt ett riktigt dyrt pris på varje ring;o!

259:- ^^


598:- ^^

598:- ^^

Patrick Kafka




what?



haha så jvla sjuuuk lärare..

yeey..

Slutade 2 idag, vilket var väldigt skönt. Sen fick vi jobba hemma lite ikväll istället för att komma på webbdesignslektionen imorn, så  vi har sovmorgon till 11!:D Äntligen freeedag.

Snart ska jag till banken och välja en ny kod så att mitt nya bankomatkort börjar att fungera, sen ikväll blir det att baka en supersmarrrrig kladdkaka. Den lär behövas för jag måste plugga ikväll. Spanska tills imorn, lite webbdesign så det blir klart, bilogiprov på måndag, kemiläxa tisdag, biologi inlämning torsdag.. -.-



UPPDATERING:

Fan då var man förkyld/ont i halsen IGEN efter löpningen idag... värt!


3km

Önska oss lycka till för nu ska NSarna ut och springa 3 kilometer på tid på idrottslektionen,haha;). Tar det inte så seriöst dock, speciellt eftersom jag aldrig riktigt blir frisk. Hoppas att det har slutat regna iaf, annars lär vi se lite slitna ut på lunchen;)!


Scarlett Johansson


sleepy

Hellllu!

Imorse vaknade jag kvart i 9 och hade försovit mig!!:( Så missade första lektionen i engelska men som tur var hann jag till matten. Det här har varit den drygaste dagen på länge i skolan känns det som, men bara att tänka att snart är det helg!;)

Efter skolan cyklade jag hem och tränade, har käkat middag och duschat nyss och nu ska jag plugga på lite spanska glosor och biologiprov. Sen ska jag börja cykla mot Emil och se idol där ikväll:) PUSS


Natalie Portman

natalie-portman.jpg image by spraygraphic



tisdag

Hallloj på er!=)

Idag slutade vi redan halv 2, vilket var skönt. Då fick jag äntligen tag på idrottsläraren och fick till min lättnad reda på att jag slipper göra orienteringen imorgon med 1orna! Dock är onsdagar drygaste dagen på hela veckan, efter den rullar det bara neråt mot helgen!;)

Efter skolan drog jag hem och tränade, sen somnade jag innan middagen ett tag haha.. Sen ikväll blev det att se idol, och plugga lite as usual. Hatar kvävets kretslopp för jag fattar det inte:(. Men ni får sova gottt iaf, pusspuss.



NovaQueen.se



två gölllliga plaggg:)

beautiful lady



Jonathan Rhys Meyers


jonathan-rhys-meyers-1.jpg image by HaizeaZone

Com Hem



Haha såå klockren, Com Hems nya reklam!

H&M

Massa nytt på H&M;s hemsida!:)






Tror jag ska köpa den här västen, skjortan och kavajen som är på den 3e bilden uppifrån nästa månad:).


I just want to

Nu sitter jag här i en handduk och har ont i högra benet. -.- Dagen har flytit på ganska bra tycker jag, fick dock reda på att jag har en redovisning imorn, plus att vi har läxförhör på onsdag. Sen kanske jag har orientering med 1orna på onsdag.. yippie min favvosyssla på fritiden. Nu har jag sprungit tills mitt högra ben typ har gått av nästan. Gör riktigt ont, stackars mig:(.

Ikväll blir det nog bara att ta det lungt för jag kunde inte somna igår. Sen måste jag väl kolla på kemin och biologin...


Valet



Nå vad tycker ni om valet? Blå fortsätter i 4 år till, Sverigedemkoraterna in i rikstan. Haha jag vet inte riktigt vilka jag höll på, men inte att SD skulle få bestämma ngt iaf..;P

Josh Duhamel

Det bästa i Las Vegas..;)

josh_duhamel.jpg image by ceearriolajosh-duhamel-20060419-123079.jpg Josh Duhamel image by penelopa_7Right click and choose Set as Wallpaper to change your desktop.Right click and choose Set as Wallpaper to change your desktop.

Hachiko

Alltså ärligt jag tror jag aldrig har gråtit så mycket till en film som ikväll. Jag vet inte, jag blir extra känslig då det handlar om djur.

Filmen handlar om hunden Hachiko som hittas på tågstationen av Parker Wilson som spelas av Richard Gere. Han bestämmer sig för att behålla hunden och dom blir oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid, när Parker slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid stationen. Dock en dag kommer Parker aldrig tillbaka, och Hachiko står kvar ändå och väntar under 9 långa år. Och det är en sann historia:/:/ ..





Alessandra Ambrosio!





Not Afraid

Igår hade mamma och pappa här ngra på besök, så vi käkade middag och åt en jättegod chokladtårta med hallon till efterrätt,mums! Sen såg jag och Emil Office Space och nya Robin Hoodfilmen:). Robin Hood var väl helt okej, älskar dock killen som spelar huvudrollen;). Sen idag har vi tjockat oss med rullkebab från Svalan,haha.

Ikväll blir det att träna, städa bort lite kläder och se en film:). Btw.. min kamera är btw oxå borta märkte jag så att kommer nog inga nya bilder förrän efter jul tyvärr då jag ska önska mig en ny kamera.. får väl låna pappas så länge när det behövs:/.



Not Afraid

Igår hade mamma och pappa här ngra på besök, så vi käkade middag och åt en jättegod chokladtårta med hallon till efterrätt,mums! Sen såg jag och Emil Office Space och nya Robin Hoodfilmen:). Robin Hood var väl helt okej, älskar dock killen som spelar huvudrollen;). Sen idag har vi tjockat oss med rullkebab från Svalan,haha.

Ikväll blir det att träna, städa bort lite kläder och se en film:). Btw.. min kamera är btw oxå borta märkte jag så att kommer nog inga nya bilder förrän efter jul tyvärr då jag ska önska mig en ny kamera.. får väl låna pappas så länge när det behövs:/.



SthlmStreetstyle

Foto: Foto: Foto:

Ashley Olsen




mys

Igår såg jag, mamsen och brorsan idol och myste med sourcream chips m.m. Sen hann jag börja se lite på filmen Mr and Mrs Smith innan Emil äntligen kom hit:). Vi kollade på filmen "Taken", som jag verkligen rekommenderar! Tack Jennie för att du fick mig att ladda hem den,hah;). Sen somnade Emil medans jag fortfarande var pigg eftersom jag hade varit hemma hela dagen -.- Haha jag vaknade iaf mitt i natten av att jag hade spillt ut ett colaglas i sängen.. mys.

Idag har jag inte gjort så mycket och ska snart ta en dusch hade jag tänkt. Mamma och pappa får främmande och Emil kommer hit ikväll, känns riktigt skönt med en helt lugn helg.


I'd rather be with you




lazy

Har varit hemma idag eftersom jag fortfarande har så ont i huvudet. Sov till typ halv 12, sen har jag pluggat matte och suttit och degat vid tv;n resten av dagen. Riktigt skööönt.

 Har btw helt glömt bort att säga vad jag har gjort dom senaste två kvällarna kom jag på när jag kollade igenom mina senaste inlägg, haha. Iförrgår var jag med Olle, Lurk, Joel, Moa och Gabbe! Vi såg på Idol hemma hos mig och även andra avsnittet av Kungarna på Tylösand. Måste säga att avsnitten bara blir värre och värre för varje gång,haha! Det var supertrevligt iaf.

Sen igår såg jag och Emil på idol, och somnade lite halvt hahah. Var verkligen sjukt trött igårkväll båda två.


Christina Aguilera




clown?

Image 1 of Irregular Choice Bow Front Printed Rafia Heeled Shoe

haha var inte dom här skorna söta?(A) hahaha, finns på Asos om det är någon i hela världen som vill köpa dom!;)

Allergi/Britney Spears

Jag måste ha fått någon sorts allergichock av något jag har stoppat i mig alltså. Hela halsen är igensvullen, asont i huvudet, nacken osv. Men halsen är värst, det har hänt mig förut då jag har ätit typ en persika som jag inte tål. Men då har jag fått röda prickar från hakan ner längs hela halsen också. Aja, nu kommer dagens babe, bättre sent än aldrig!



häftig dusch?



jvla cpväder

Hejs!

Har nu lagt alla mina kläder jag hade på mig nästan på golvet för att torka,haha. Helt sjukt hur mycket det faktiskt regnar! Har tagit en låång varm dusch iaf, så nu är jag varm igen;9. Hade tänkt göra bort lite matte nu innan maten och kolla igenom spanskan. Biologin och engelskaboken får vänta.. NS, ni börjas det igenn:(!



Att det här är mer än 1 år sedan nu är sjuukt.. ;o

Lady Gagagagaga

Finns fan ingen som har häftigare stil:). Någon som såg när hon vann massa priser på vma?=)


pussar, bjuds på hos linn!

Gillar jag att pussas på fester? -.- hahaha





really


nu

Slutad skolan redan nu för ett tag sedan! Riktigt skönt, är jättejättetrött verkligen. Skoldagen avslutades med att ta ett riktigt snyggt klass foto, (jag tog inget enskilt). Jag blev ful som en gris, haha såg hur seriös ut som helst typ och man såg bara mitt huvud sticka upp haha!;)

Nu blir det att börja på tredje säsongen av sex and the city, och sen gå ner till rullbandet och springa lite!:) Hörs mer ikväll.


Lisa Stenmark

Antagligen är Lisa dagens babe nu efter helgen, ingen kan ju ha missat bilden på henne och det stora geväret!;);)


true



springaspringaspringa

Sådärja! Då har man tränat 40 minuter, sjukt skönt det känns nu. Måste säga att det gör stor skillnad att kunna springa här hemma framför tv;n ist för ute. Man glömmer helt bort tiden och tänker bara på vad som händer i programmet,haha. Så från och med nu när jag ska titta på tv så blir det att aldrig ligga i soffan..;)

Nu hade jag tänkt göra lite matteuppgifter.. Har faktiskt inte börja ha något prov eller läxor än riktigt, känns skönt att det fortfarande inte har kommit igång! Hade förberett mig verkligen på andra året att en bomb av läxor skulle börja på en gång.

Sen nu klockan 8 ska jag se Biggest Loser Sverige och efter det börjar ju VMA på mtv resten av kvällen! Jag är uppbokad.


Värt att köpa ett löpband om man som jag tycker att det kan vara tråkigt att springa eller att man helt enkelt fort blir less annars!:)


don't

helllu!

Idag har varit en sjukt slö dag och jag har mest gått omkring och varit deppig över alla borttappade sakerna,haha. Men blev iaf lite gladare på webbdesignen då vi fick reda på att vi inte hade ngn! Så slutade redan 13:20, och sen dess har jag och Jennie suttit och pratat i mitten:).

Här har ni lite mer av Jennies bilder från i lördags!:)


Eva Mendes




Kungarna av Tylösand

Nu har jag precis som alla andra sett första programmet av kungarna på Tylösand! Blev ju nästan tvungen till det när jag hörde hur sjukt alla tyckte det var. Måste faktiskt hålla med om att det var ett riktigt sjukt program haha, absolut Paradise Hotel gånger1000.


bildeeer"!

Det var Moa, My och Jennie som tog bilder igår:).


idioter

Som säkert dom flesta redan har sett på facebook, så blev jag av med grejer igår värda cirka 3000. Har inga pengar den här månaden, ingen ipod längre, ingen plånbok, inga nycklar. Om någon snäll person skulle hitta min väska med mina grejer i, hör gärna av er på en gång:/.. Och brw, den där j*vla busschaffören vi åkte hem med igår var helt störd i huvudet. Jag hade skickat biljett, men det hade inte kommit fram någon. Då började han säga att jag måste visa en biljett, annars var jag tvungen att gå av bussen. Han tänkte alltså lämna mig där ensam mitt i natten?! Förlåt, men gubbjävel.

Hade super kul med tjejerna först hos Anna iaf, vi käkade pizza , efterrätt och dansade osv!:) Sen tog vi bussen till Malins 18-årsfest och det var asnice tills jag märkte att väskan var borta:). Då var det inte lika lätt att vara taggad haha..

For hem och sov hos Emil iaf och idag har vi bara degat och inte gjort så mycket alls.. Ikväll tänkte jag sitta och tycka synd om mig själv medans jag äter chips och ser på Mamma Mia som går på tv ikväll!

Bilder från igår kommer i ett inlägg lite senare.

MASKERAD

Igår var riktigt roligt och var supertrött när jag kom hem ganska sent, så jag somnade på en gång. Nu har jag gjort mig iordning för att fara på middag hos Anna, ska vara där om cirka en timme:). Och på maskeraden ska jag vara... en dödsängel! haha;). Kanske inte jättebra fantasi, men det får duga:). Har inte riktigt hunnit bli taggad än eftersom jag inte har sovit så mycket, men det kommer nog när jag träffar tjejerna!



Har lösögonfransarna på mig ikväll.:)

here we go!

Hellllu!

Idag har jag mest längtat tills att skoldagen ska sluta. Har inte riktigt hunnit tagga upp för kvällen än! Vid 7-tiden är det meningen att Maja och Manizheh ska komma hit, sen vid 9 ska vi vidare till Holmsund!:) Det blir nog azzum, har saknat dom här två tjejernaaa! Så vi hörs nog imorn på dagen igen innan jag börjar cykla till middagen hos Anna!



KOMSIKOMSI

Arizona Dream



Dagens Babe - Olle Lundström;)!




A boring world, with colour.. sometimes.



here and there

Igår var jag som sagt med Maja, vi såg på Idol, träffade Emy en snabbis och bara chillade hos mig:). Idag har jag hunnit med sjukt mycket här hemma. Har dammsugit mitt rum, valt ut lite klänningar till på lördag att välja mellan, städat bort all smutstvätt, kollat igenom spanska läxan, och nu ska jag springa lite på rullbandet och ta ett långt bad innan middagen!


Johnny Knoxville


idol




Så sjukt bra dom är!

lekstugan

Efter skolan gick jag, Moa och Lisa till lekstugan för att kolla på maskeradgrejer! Lisa hittade en outfit och jag och Moa hittade våra saker med. Blev bland annat ett svart snöre om det hjälper er att komma på vad jag ska vara,haha;).. Temat är framtid!

Ikväll kommer Maja hit och då blire bara att mysa, se idol osv!:):)



Det som är här under ska jag ha på ryggen iaf... ;)


less

Jag sitter på svenskalektion och nu har vi andra vikarien för idag, vad händer med alla lärare? Har dom äntligen kommit underfund med att skolan suger kanske,vem vet. Har köpt slut alla mina småpengar idag på klubbor i mitten och massa skit hahaha.´Kemi är vår sista lektion och då lär vi väl ha vikarie igen, eller om vi för en gångs skull skulle ha tur så har vi ingen kemi;).

Ikväll blir det nog bara att ta det luungt.. Är fortfarande helt slut sen igår så vill bara sovasovasova.

Emma Watson



btw!

Besöksrekord idag!:D Ska börja åka till skogen oftare tror jag allt! Hade jättetrevligt med sofie ikväll också, tack för det:).


bilder från skogsdagen!



u-u-underbar dag!

Blev en alldeles uuuunderbar dag i skolan idag! Började med att vi cyklade en mil till skogen där vi skulle vara, och sen drog dimman iväg och solen kom fram och stekte;). Blev verkligen superhärligt väder. Sen gick vi och plockade växter osv fram tills lunchen haha. Då grillade vi pinnbröd, käkade lunch, Adam spelade på sin ukelele och vi alla sjöng med! Sen blev dock alla ganska less och trött på eftermiddagen för att vi hade gått så mycket-.- Drygt också att vi var tvungna att fortsätta jobba på skolan till 20 i 4 då vi hade cyklat tillbaka hela vägen till draggen,haha. Idag fick vi även skåp, men jag hade tydligen inte fått tillbaka mitt kort så jag kan inte använda det än tyvärr:(. Men skönt att man har skåp i C2, nära och bra till alla lektioner!

Ikväll kommer Sofie hit för att spana in första programmet av Idol med mig. AZZZUUM.

btw.. bilder från idag kommer då adam och emma har haft orken att lägga ut dom på face;)

Life is a waving feather

Snygg klädstil,snyggt hår och hela hon! 




skogsoutfit

Superroligt väder för en utflykt till en myr! -.- Trodde att det skulle vara sol idag med men icket. Aja, får väl hålla humöret uppe ändå! Här har ni dagens skogsoutfit, var ju tvungen att lägga ut min nu när Adam la ut sin igår.

(btw, så här ser jag ut utan smink för er som inte har sett det redan,haha;))


Jennifer Hawkins



Jennifer Hawkins Model Jennifer Hawkins poses  at the Marie Claire Fashion with Heart Cocktail Party in Darlinghurst on August 30, 2008 in Sydney, Australia.

I'd ask you to hold my heart in your hand

Biggest Loser Sverige sög enligt min åsikt -.-

Det var inge drama som det är i den amerikanska versionen, vilket var booring,haha. Var iaf hos Jack och såg programmet, var ett tag sen jag träffade honom så det var trevligt:). Hade hade varit utomlands två veckor också, så jag kände mig vit som ett spöke typ. Jag råkade dock somna i 20 minuter för att jag blev så fruktansvärt trött helt plötsligt haha.

Aja, nu ska jag tagga inför morgondagens utflykt med NS2CF!!!



bland så mycket annat

Vi slutade redan innan klockan 2 från webbdesignen! Jag, Olivia och Jennie är såå flitiga tydligen då när ni var klara fick vi dra, sjukt skönt. Så efter skolan satte jag och Emil oss nere vid älven någon timme, det var ju sjuukt varmt ute idag.. kändes nästan som sommar faktiskt. Nu ska jag snart äta middag iaf, sen ikväll blir det väl att spana in premiären av Biggest Loser Sverige med en kladdkaka;].

Har btw börjat kolla lite på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent och julklapp haha.. vet att det är sjukt långt i förväg men spekulera kan man ju alltid göra;)!

1.
2.
3. Canon EOS 500D + 18-55 IS 
4.
5.

Funderar btw på att rensa hela min garderob på torsdag då jag slutar innan 12..

webb

Sitter på sista lektionen nu som är webbdesign! Vi ska fortsätta att jobba med html-koder, inte så superkul direkt måste jag säga.. Drygt att vi slutar 20 i 4 också! Blir en sväng förbi stan efter skolan iaf med Olivia, Jessica och Maria tror jag.. måste köpa en sak till min utklädnad till i helgen. Vad jag ska vara utklädd till får ni se på lördag,haha!;)


SthlmStreetStyle

Foto:
Foto: Foto: Foto: Foto: Foto:

Ed Westwick




And you see that I can't stop shaking

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Leona Lewis





lugna puckar

hejsaan!

Igår var jag vaken sen 5 på morgonen så att var ganska trött och sliten igår på dagen. Blev helt enkelt att ta en hemmakväll hos mig med Emil. Vi såg "Min brors flickvän" som gick på tv, lite till av en annan film på tv(som sög, inte så konstigt eftersom Emil valde den), haha och sen började vi se Toy Story 3:D. Vi blev dock trötta ganska snabbt, så såg klart filmen idag istället.

Idag känner jag mig fortfarande helt trött i huvudet konstigt nog. Ikväll måste jag verkligen ta tag i att fixa över alla bilder till min skoldator. Jag har aldrig riktigt orken plus att min andra dator (med bilderna) verkar vara helt knas. Få be pappa om hjälp I guess.. Förutom det blir det väl att göra stödord till min redovisning imorn om en fysikgubbe,hha! Rolig kväll, pussar.


Jason Mraz






I'm in love with this song

wierd

hej!

Ledsen att jag inte bloggade något mer igår, men jag hann inte. Joel,Igor,Olle,Lurk,Matte,BK och tre till killar var här och det var supertrevligt=). Blev dock lite strul senare på kvällen/natten men finns inte så mycket att göra åt nu!

Ikväll ska jag och Emil bara ta det lungt hemma hos mig, ska bli sjukt skönt. Men hade tänkt göra lite mat nu, here I come!

doit


Ian Somerhalder


magic




Sitter och kollar på alla danser från so you think you can dance, och dom moderna danserna är verkligen sjuukt vackra på alla sätt. Älskar dansen i den andra videon jag har lagt upp, ryser varje gång jag ser den.

allmänt

Igår var jag med Sofie som sagt:). Vi satt hos mig ett tag och snackade innan vi for till stan där Lurk, Igor, Joel osv var. Sen följde Lurk och Matte med oss till Waynes och fikade:). Blev en chailatte och daimtårta för mig, haha pengarna bara flyger iväg allså.

Idag har jag fortfarande ont i halsen, men jag tror att det har blivit lite bättre iaf. Slutar skolan vid 20 i 4 så ska på stan med Emil då och shoppa lite kläder och skor åt honom. Kul att det är lika soligt idag som igår också, även fast det börjar att bli ganska kallt. Aja ska snart börja kila iväg till webbdesignen! pouuussss


Leighton Meester

Leighton Meester Is InStyle | leighton-meester

GOD NATT


you name it

haha jag är ju normal.. vaknade nu, i tid till middagen!:D Brukar aldrig kunna sova på eftermiddagen, men det är väl för att jag är sjuk. Känner mig helt slut i huvudet och i kroppen, så är inte så taggad på softboll imorn ute på gräsplanen! Men får väl lov att vara med, trots min hosta.

Ikväll ska jag vara med Sofie, blir alldeles för långa mellanrum mellan att vi ses unga dam;).. Får se vad vi ska hitta på,pusspuss!


G-I-N-A




Blev att fara förbi Gina Tricot och köpa tre grejer idag. Ett par strumpbyxor, ett par knee socks och en mysig halsduk! Allt tillsammans för 247kr:).

Jessica Simpson

Dagens babe!


RSS 2.0