Present?



Försenad present till Majsan och present till Manizheh som fyller år på fredag, ska firas! Nu är de inslagna och väntar på att få öppnas!


fashiontoast


Sommaren är på ingång...


Give me something to remember

Hej!

Igårkväll kom min älskling hit för att hjälpa mig med matteuppgifterna jag inte kunde. Det gick väl sådär haha.. båda var rätt trötta. Idag var jag också trött egentligen hela dagen så har fått kämpa lite. Eftersom vi slutade tidigt gick jag och Emma till Nolia med Melina och Sofia för att kika på fotbollsmatchen som Draggen var med i! Fick sjukt mycket sommarkänslor och det var riktigt varmt där vi satt. Det fattades bara ett par solbrillor, och det ska införskaffas nästa vecka om allt går som det ska.

Nu ska jag lägga mig i ett bad.. det har jag förtjänat.


lördagen


SecondHand

Hejs!

Nu sitter jag nyduschad och klar och snart så ska jag och mamma köra till Myrorna och Röda Korset. Ska bli sjukt kul att handla på secondhand, man kan hitta mycket fynd. Nyss gav dock pappa mig lite dåligt samvete då han visade hur mycket pengar jag har gjort av med på ett år.. alldeles för mycket. Tänk vad mycket pengar man hade haft nu om man hade sparat allt;). Men som sagt, nu blir det mer shopping och förhoppningsvis betalar inte jag denna gång!:D

Ska föressten till Emil efteråt, det ryktas om att det blir tacos där ikväll, mumma. Kommer hem imorgon, och då blir det plugg:/ Ska faktiskt ta med kameran idag för en gångs skulle också, så imorn får ni faktiskt bilder!


Nyår!


Black Swan



Dessa två vackra kvinnor var med i filmen Black Swan som fick flera Oscar! Den var väldigt speciell tycker jag, det är verkligen en psykisk film, och vacker på något sätt. Jag var beredd på en dansfilm som var lite tjejig,haha. Fick lite chock då det mer var lite skräckfilm nästan. Men cool film, se den!


LOVE

Åhh jag är sämst på att uppdatera just nu.. vet inte vad jag ska skylla på haha. Är iaf fortfarande sjuk, det kanske är en orsak?(A) Så jag ska bara ta det lungt den här fredagkvällen och försöka bli helt frisk någon gång.

Igårkväll drog jag som sagt till Mois och tränade lite redovisning och det gick väl som det gick idag att redovisa,haha. Sedan har dagen rullat på ganska bra och efter skolan blev det 20 minuter solning! Herregud så skönt och varmt det är. Tyvärr har jag väldigt svårt att bli brun i ansiktet så det blir väl egentligen bara magen och ryggen som mest blir brun menmen. Nu ska jag vara en svensson, vilket betyder att jag ska gå och se finalen av Let's Dance och kolla vad mamma har köpt för fredagsmys gottigott! Ha det så mysigt!

KÄNNER JUST NU EN STOR KÄRLEK TILL MINA VÄNNER. PRECIS NU.


GA-dag

Hej, idag hade vi GA-dag så idag har jag myst med Emil hemma hos mig hela dagen. Är fortfarande väldigt förkyld, menmen vad gör man. Bara en dag i skolan nu kvar, och efter den blir det en lugn helg så jag kan vila upp mig inför nästa vecka.

Nu ska jag kliva upp ur badet och äta något till middag. Blir en tur till Moa ikväll också för plugg:).



Sum




Sjukling

Ligger just nu hemma under täcket eftersom jag är sjuk. Igår blev min hals helt igensvullen och tänkte egentligen aldrig fara imorse, men tänkte att spanskaredovisningen kanske var ganska viktig att vara med på. Självklart så lyssnade hon inte ens på när vi pratade så jag hade lika gärna kunnat stanna hemma. Så efter matten åkte jag hem igen och nu känner jag mig väldigt dåsig och har fortfarande väldigt ont i halsen, det är en jättekonstig känsla..

Imorn måste jag komma iaf.. har engelskaredovisning och många lektioner som är dåliga att missa.


Teg Central




Mario!

Hade verkligen en underbar kväll igår med NS, hur kul som helst! Idag har jag sovit ut länge, tagit ett långt bad och sedan kom pappa hem med tv-spelet från stugan,haha! Så nu har jag suttit med det i typ 4 timmar... Det är seriöst typ första Mario, nintendo, inte spelat det på sjuukt länge! NOSTALGI!(L) Och snart sista avsnittet av Solsidan,!:(



Två bilder till på hur jag såg ut igår:


Syns kanske inte så bra på bilderna, men hade gjort kuber och satt på axeln, som Lady Gaga har haft på många outfits;p. (Och rosettfrisyr av mitt hår).


NS

Alla bilder är lånade av andra som tog kort under kvällen!:)



LADY GAGA

Haha blev jag lite taggad nyss när jag skulle börja göra mig i ordning, också slår jag på radion, gissa vems låt som var på ? LADY GAGA! Haha hur stor chans är det, jag skrek till(a). Jag ska som sagt vara utklädd till Lady gaga ikväll som ni kanske redan har listat ut. Man ska vara utklädd till något på första bokstaven i ens namn. Länge sedan vi hade klassfest sist, så det blir nog riktigt nice:) Kommer nog inte kunna ta någon bild innan hur jag ser ut eftersom jag ska göra mig i ordning det mesta hos Lisa, men någon har säkert med sig kamera till festen! PUSS.


usch

Förlåt att jag uppdaterar så dåligt just nu.. men jag har verkligen inte tid, känner mig stressad över skolan osv. Kommer tillbaka med uppdatering på lördag!


Vinter

Hej på er alla fina,

Idag har varit en underbar dag ändå på många sätt,! På förmiddagen åkte vi skidor hela gruppen fram till platsen där vi skulle grilla korv och käka lunch. Trodde att det skulle bli väldigt kallt ute idag, men det var soligt och riktigt skönt ute måste jag säga. Efter lunch åkte jag, Gabbi och Andre i en grupp och skulle hitta djurspår, djurskit och höra på fågelkvitter,haha. Allt var som mysigt på något sätt ändå, man blev inte så less som man trodde. Dock är jag trött som en jag vet inte vad at the moment.

Det enda dryga var att min grupp och en annan grupp kom fram vid 2-tiden till bussen, och den sista gruppen var klar vid 4... kul att bara sitta och vänta vid bussen och aldrig få fara hem!;)

Sedan ikväll har jag varit hos kusinerna i Röbäck för att bland annat fira Josef. Tyvärr var jag så slut så jag somnade i soffan och sov någon timme, och sen skulle vi plötsligt hem,haha. Och nu måste jag plugga lite så det inte blir övermycket att göra imorgon! puss, godnatt.


Skiddag

Nu är det bestämt vad som ska klickas hem denna vecka! Jeansshorts, ett par skor, bikini och en vit kavaj! Var så länge sedan jag beställde något nu (duktigt linn!) så nu känns det extra bra,haha! Visar självklart allt när det kommer, och får se då om jag skickar tillbaka något också.

Idag hade vi biologiprov på fågelsång och vinterdjurens bajs osv, vilket väl gick helt okej. Sedan efter skolan cyklade jag till stan för att köpa lite fika inför imorgon! Imorn ska vi nämligen ut med skidorna 108 pers från Draggen för att kolla på djurens spår, kul va? Heldag blir det, med grillad korv till lunch. Blir nog ändå rätt mysigt tror jag, hoppas att det inte är så kallt dock.

Jag hann även med att söka lite fler sommarjobb då jag ändå var på stan. Nu är det bara att vänta på svar! Ikväll måste jag göra bort lite spanska, och sen blir det nog att sova tidigt så jag är utvilad tills imorn. Puss!



Förra NS-exkursionen!


H&M



Saker jag funderar på att beställa hem från H&M! Blir bra med lite sommarkläder nu känner jag. Men måste vänta tills bikinin kommer in i in storlek:).




Olivia Palermo



Snygga Olivia Palermo har nu gjort reklam för Haute Muse, som ni ser på bilderna under.


S

Idag var det verkligen sjukt fint väder ute, nio plus grader! Jag stannade hos Emil till 2 innan jag cyklade mot stan (utan dunjacka) för att sätta mig på Wayne's med BK. Vi svarade på lite frågor till biologiprovet och kolla igenom vad man behöver plugga på.

Efter det har jag bara ätit en supergod middag (bestående av lax och bakad potatis) och degat framför tv;n. Ikväll blire lite mer biologi, och framförallt ... Solsidan!

Åh jag är fruktansvärt otaggad på att skolan börjar imorgon igen.. har haft ett riktigt skönt lov! Tur att vi har utvecklingssamtal osv innan påsklovet så vi får lite fler lediga dagar.:)


Lördag

Hejs!

Igår efter att jag och Emil handlat mat till i helgen lagade han en god middag till mig bestående av fläskfilé, potatisgratäng och bearnaisesås:). Det blev mest film och tv sen på kvällen innan vi la oss.

Idag har vi gjort pannkakor till lunch och nyss kommit in från en promenad i det fina vädret! Jag tänkte faktiskt vara duktig nu och sätta mig för att läsa lite spanska.. åh så drygt. Ikväll blire egengjord pizza och efterrätt! Spännande... Det är ju föressten också final i Melodifestivalen ikväll;).


Don't tell me how to live my life




White


Fredag

Godmorgon!

Jag vaknade vid 12 och har bara hunnit ätit lunch och duschat än så länge. Snart blir det att slänga i lite kläder och smink i en väska och börja röra mig mot Rödäng. Så himla synd att det har snöat hur mycket som helst... det ser dock ut nu som att det håller på att lugna ner sig, tur för mig som ska cykla. Jag ville ju ha sommar nu!

Aja, ni får ha en mysig fredagskväll allihop!:)



Torsdag

Det gick väldigt bra att söka sommarjobb idag och nu kan man bara hoppas på ett bra svar. Tyvärr blev Sofie sjuk så det blev varken träning idag eller att ses ikväll:/. Så jag ska bara se en film med familjen ikväll och ta ett långt bad. Sedan imorgon åker jag till Emil och bor där över helgen:). Kanske inte blir lika bra uppdatering då men. Jag somnade föressten när jag kom hem vid lunch så jag har helt enkelt sovit ett par timmar mitt på dagen,!

Föressten så har jag bränt sönder mig mellan halsen och brösten, och i ansiktet. Haha, det gör verkligen ont, jag skulle inte ha solat så länge första gången... men man lär sig ju aldrig som sagt.



Typ så här hahaha.


Sommarjobb

Godmorgon!

Jag sitter här vid frukostbordet och förbereder mig för att gå ut. Idag ska jag cykla runt lite överallt och lämna in CV. Förhoppningsvis får jag tag i ett sommarjobb, annars vet jag inte vad jag gör haha.

Sen efter lunch blir det IKSU med Sofie för att springa, gymma och simma lite. Blir nog en låång stund i bastun efteråt också;). Ikväll ska jag också vara med Sofie för då ska vi träffa några kompisar:). Hör av er om det finns något kul ikväll!


Jag är verkligen sämst på rubriker

Det blev ingen middag för att det blev så stressigt, så vi ska ta det någon annan dag:). Just nu har jag kommit hem från solariumet, det var fruktansvärt skönt och enligt mig fick jag lite färg iaf;). Dock blåser det hur mycket som helst ute så det var inte en trevlig upplevelse att cykla hem.. Nu ska jag snart sätta mig med mami och se på Mästerkocken;). Sedan blir det att skriva ut massa papper också som jag kommer att behöva tills imorn! Tack och adjööö



Några helger sedan hemma hos Fredrik! Bild tagen av Alice:).


Nyklippt!

Nu har jag kommit hem från frisören, det blev klippt 4 cm och blonda slingor, superbra! Kanske ni får se ett kort imorgon:). Nu ligger jag bara och myser här hemma med Emil och sen ska vi till stan där han ska bjuda mig på middag. Hade också tänkt hinna med att sola solarium efter det och sen vara hemma och ta det lungt ikväll bara. Blir super!

Föressten, grattis ännu en gång till körkortet Sofie! <3


Bio

Tidsinställt inlägg.

Jag sitter just nu inne på biografen och ser en film som heter "Saras nyckel", med mamma, pappa osv:).

Igårkväll myste bara jag och Sofie med chips & dipp framför en film. Sedan sov vi ändå ganska tidigt eftersom vi skulle gå upp halv 9 imorse. Det blev en dusch, en frukost och sminkning innan vi började gå mot havet. Det var verkligen sjukt kallt att bli fotad när man låg på snön, menmen vad gör man haha. Ni ser resultatet av bilderna i mitt inlägg innan det här.

Sedan körde Sofie hem mig hit och jag satt och trixade med alla bilderna en stund. Nu efter bion ska vi hämta upp Emil som ska följa med hem till mig och sova. PUSS


Haha, äre detta man kallar "behind the scene bilder"? ;)


Bilder i Sörmjöle


Old Pictures

Medan jag är hos Sofie kan ni ju roa er med att titta på gamla bilder på oss... ;)


Love




Godmorgon!

Gick upp innan klockan 10 imorse, bra jobbat Linn! Har hunnit varit ute på en prommis, käkat frukost och lunch, packat en väska. Ska snart fara och gymma/simma med Sofie innan det blir middag hos mig. Sedan ikväll tar vi bussen till Sörmjöle (till Sofie), för att sova där. Imorgon på morgonen är det sen tänkt att vi ska ta oss ut i Sörmjöle och ta massa kort!:) Det blir nog hur bra som helst kan jag tänka mig. Ställer in lite tidsinställda inlägg om det blir så att jag inte hinner blogga något mer förrän jag kommer hem imorgon på eftermiddagen.


Ice


Hey You

Ledsen att det blir typ 1 inlägg per dag, men jag har inte så mycket inspiration för tillfället känns det som. Och vill också kunna ta det ganska lungt nu på lovet och kunna slippa tänka på saker som jag "måste" göra, som att skriva i bloggen. Egentligen måste jag ju inte skriva men,, ni fattar vad jag menar.;)

Igår blev det middag, efterrätt och Melodifestivalmys här med la familia och Emil. Såg lite O.C senare på kvällen också innan vi somnade på en gång. Sedan på eftermiddagen åkte jag och mamma runt både på stan och borta på Intersport för att hitta en ny jacka till henne. Det gick inte så bra.. det enda vi hittade var en french hot dog och godis från godishuset till lilla mig, haha. Nu sitter jag och inväntar Solsidan as usual!

Imorgon ska jag ta bussen ut på landet föressten, mysmys..;)


Give Me

Åh vad jag saknar att resa.. Vill utomlands redan nu, men får vänta till sommaren.


Alla bilder är tagna med min eller familjens kamera.


Sofisan

Hejssss.

Igår kom Sofie hit just efter 4 och då blev det på en gång promenad på ön! Riktigt skönt att prata av sig lite och att promenera i det fina vädret. Det blev som sagt pizza till middag direkt från Svalan sen;). Sen såg vi premiären av programmet "101 sätt att åka ur en gameshow" och filmen Black Swan. Haha filmen var såå sjuk, den var väldigt psykisk och jag var asrädd som vanligt. Haha, men den var häftig.

Idag har jag mest sovit ut och bara slöat så här första dagen på lovet. Snart kommer dock Emil och då ska jag tvinga med han på ännu en promenad innan det blir middag. Ha en mysig kväll!


Mila Kunis



Sjukt snygg tjej.


Blondie


Jävla start på lovet;)

Jag blev nyss dränkt. När jag skulle cykla ner från bron mot Teg kommer det en biljävel åt andra hållet och kör jättesnabbt igenom en stor vattenpöl och jag blir dränkt. Jag hade på mig en pälsjacka,strumpbyxor och klackar. Och nu snackar vi inte om några droppar utan HELT genomblöt på hela kroppen och huvudet. Min pälsjacka ser ut som en blöt katt/hund och stinker av lera, vilket mitt hår också gör. Vilken underbar start på lovet hörni!

Men nu ska jag inte vara bitter, nu sitter jag i badet med ansiktsmask för att jag tycker synd om mig själv;). Om cirka två timmar kommer Sofie och då blir det att köpa pizza till middag följt av mys ikväll hos mig. Kommer nog bli hur skönt som helst. Ha ett bra lov!


Så här såg min jacka ut! Fast blötare...


Älskling



I feel fine

En superduper dag och jag har varit fruktansvärt taggad hela dagen, varför är dock ännu en gåta. Efter skolan åkte jag och Emma till Wayne's för att plugga lite. Jag gjorde lite på min och Moas redovisning och även engelskauppgiften. Sedan blev det att cykla hem från stan och nu ser jag bara på film och har det toppen. Jag är så sjukt taggad inför lovet nu alltså. Att man slutar 13:10 imorgon skadar ju inte heller? På kvällen blir det dessutom massa mys att se fram emot, mer om det imorgon PUSS.



Sötnosen, som jag får träffa i sommar igen då jag åker en sväng ner till Göteborg och Sthlm.


Smycken


Nitar


home

Hej!

Idag har varit en dag då jag har varit väldigt trött och jag for senare hem till Emil som var hemma sjuk idag. Han hade lagat mat till mig och sen låg vi bara och myste i soffan medan vi såg på filmen "The king's speech". Sedan cyklade jag hem vid middagen och har legat i sängen och degat sen dess. Har väldigt ont i huvudet och orkar inte med så mycket mer just nu förutom att hålla ögonen öppna och fokuserade på tv:n haha. Blir en tidig kväll, måste ju tagga upp inför skridskorna imorgon!


Burn


Outside My Window


Nytt till sommaren!




Här ovanför ser ni vad jag köpte idag! (Blommorna syns igenom mkt mer genom tröjan i verkligheten) Jag har förälskat mig i färgen orange. Jag vet att jag det såg jävligt konstigt ut med tröjan på mig nu, men det är för att jag är så blek. Det blir snyggt i sommar då jag har fått färg. Kommer försöka hitta mycket kläder i den färgen nu till sommaren, gärna nagellack också. Tänkte egentligen köpa en bikini idag på H&M i samma färg, men den fanns inte just nu i min storlek! Men den ska köpas:). Ni ser den på bild här nedanför.



Haha, föressten, satan vad mitt hår har växt såg jag på bilden;o. Ska klippa mig och färga utväxten nu på sportlovet! Såg väldigt nött ut...


RSS 2.0