LUCIA

Då var det dags att skriva igen kanske! Måndagen blev en riktigt sådan där duktig dag. Jag var i skolan till 20 i 4, jag åkte hem och övningskörde och direkt efter det hoppade jag upp på cykeln för att åka och träna bodypump en timme. När jag kom hem pluggade jag dessutom en timme. Somnade med gott samvete igår kort och gott.

Idag har också varit en riktigt bra och rolig dag! Slutade egentligen redan just efter 12, men stannade kvar eftersom vi hade luciatränin 13:40! Var väldigt roligt att sjunga alla dessa klassiska jullåtar och Draggen kommer gråta då dem ser oss. Efter luciasjungandet blev jag dock kvar med Greta och Joakim till kvart över 6 haha... Pluggade en liten del iaf! Fast mest snack kanske. Efter det cyklade jag och Greta och mötte hennes mamma och syster på Midgård där vi skulle se deras Wonderlandshow. Den var riktigt, riktigt bra for your information! Sjukt imponerad av alla verkligen.

Kvällen slutade dock inte lika roligt för min bror hade fått utslag över hela kroppen så vi var tvungna att fara in och kolla upp allt osv. Det lät dock som att det inte var jättefarligt och det skulle gå över på några dagar trodde dem. Nu är jag äntligen hemma och håller på att somna, tjohej!



Sunday

Hellu guys!
Igår var det som sagt lite glögg/spelkväll hemma hos familjen Lundkvist. Jag och Emil åkte också till Emys nya lägenhet ett tag, och den var verkligen sjukt fräsh och fin!
Annars då.. idag på morgonen så bakade jag och älsklingen pepparkakor! Jag har också hunnit med att slå in en julklapp, skrivit rim och gjort ett slags bildspel. Ville egentligen ta en sväng förbi skyltsöndag, men det hanns inte med. Nu ska jag slå mig ner framför tv:n med mammsen! Puss på er:D

Christmas!

Godmorgon!

Igårkväll hade jag och Sofie Vampire Diaries maraton hemma hos henne! Har aldrig sett den serien förut och den verkar sjukt bra! Roligt att träffa Sofie också!

Idag har jag hittills bara hunnit gå upp och bakat lussebullar med min mamma och bror, och även klätt våran jultall på altanen! (Ja, jag vet, konstigt med en jultall..) Senare idag ska vi mysa ner oss med en julfilm förhoppningsvis och ikväll har vår familj glöggfest. Vilken juldag, haha! Då kommer lite kompisar till mamma och pappa hit och även Emil. Emil har föressten tagit körkort nu! Så förhoppningsvis ska vi ta en tur förbi Emys nya lägenhet ikväll och även svänga förbi Godishuset för att köpa en julklapp!(A) Ha en mysig dag ni med!



MakeUp

En tjej som sjukt duktig på att sminka sig så hon efterliknar kändisar! På den första sminkar hon sig som Adriana Lima och på den andra som Angelina Jolie!

Skirt

Åh, vad jag skulle vilja ha en sådan här längre, svart, genomskinlig kjol! Båda från Asos.

I'm Out!

Helgen har bestått av lite sjukdom, lite mys med älskling och igår drog jag, BK, Maja, Olivia och Moa på SF och såg Breaking Dawn! Den var riktigt, riktigt bra och absolut sevärd. Måste nästan säga att det är den bästa filmen av dem hittills, kanske. Det var mys med bio iaf!
Sen idag har det varit fullt upp sen jag vaknade känns det som. Hade skola till 20 i 4, satt kvar med Jonte till klockan 6 och pluggade matte, sedan hann jag bara hem och slänga i mig mat innan jag och Maja drog och tränade. Vid 9 var jag hemma igen och ganska slut, men då var det dags att dra fram alla julsaker, haha. Jag vet att vår familj är tidig med julsaker, men det är ju ändå i helgen man ska ta fram dom egentligen, inte så länge kvar. Nu sitter jag i min säng helt död och ska sova, tack och lov.
Innan bion var vi hos mig, åt pizza och såg på den tredje twilightfilmen i serien för att komma ihåg lite hur allt låg till, haha! ;)

Sickkk

Helllu guys.

Idag har jag bara legat hemma och myst med filmer och bakat julgodis med mamma. Kände mig inte så kry så blev ingen skola idag. Ska fortsätta med en lugn kväll framför Idol också. Har väl inte så mycket mer att säga just nu!
Skolavslutningen i 9an!

Say It Right

Hej!!!!!!
Jag är så himla glad idag, så himla glad, så himla glad. Har haft möte med syon och hittat en utbildning som verkar riktigt rolig och bra för mig. Den ligger nere i Malmö dock så... vem följer med mig till Malmö?;) Nej, men som sagt har jag inte tänkt att plugga vidare på universitetet på en gång i höst. Först tänkte jag försöka jobba utomlands ett år, (har lite reservplaner ifall mitt förstahandsjobb skulle skita sig) och sedan blir det kanske Malmö då! Känns lite läskigt att åka iväg så långt men om jag kommer in sen så kommer jag dra på en gång!:) Tänkte ändå söka nu i mars bara för att se om jag har någon chans att komma in redan till hösten, mest för kul.
Nu ska jag snart dra mig till SF för att köpa biljett till Breaking Dawn, och senare ikväll blir det lite plugg. Pussen!

Kavaj

Denna fina kavaj från H&M hittade jag på loppis i söndags för ynka 60:- när jag och Agnes var där. Prisvärt att gå på loppis!

New Year

Två med långt släp, två korta och två glittriga, nyårsklänningar från Asos.
Mina favoriter är den första och de två sista!

LOPPIS

I fredags blev det som sagt en lugn och mysig kväll med familjen och älskling (dock såg vi motorsågsmassakern, vilket direkt inte var lika mysigt...) och igår åkte vi till mina kusiner på middag, trevligttrevligt.
Idag var det bara att ta sig upp ur sängen vid halv 8 eftersom jag och Agnes skulle ha loppis på Nolia! Har ganska nyss kommit hem från den och faktiskt gick det ganska så bra. Vi har nu iaf kommit en bra bit på vägen att samla in en summa till vårt projektarbete.
Nu sitter jag bara och väntar på att få fara till mormor & morfar för att äta pizza (farsdagstradition typ) eftersom jag i prinicip inte har ätit något idag. Tjolahopp!

Easy

Hej!

Sitter nedsjunken i soffan här hemma och tittar på människor som tävlar i skridskor, intressant! Idag har jag en lektion på morgonen och en lektion i slutet av dagen så är hemma på mitt 4 timmar långa hål. Blir väl lite att plugga spanska och laga någon god lunch.

Igår fixade jag min beställning på studentmössan, så nu är den äntligen så som jag vill ha den! GUD SÅ TAGGAD PÅ STUDENTEN. Tror jag fick lite inspiration av studentmössan för helt plötsligt beställde jag hem en balklänning igår, haha! Dessutom från Usa, så jag vet inte riktigt hur det här blir!;) Den är vit och jättevacker och jag hoppas verkligen att den passar. Lite svårt med amerikanska storlekar på kläderna, men jag tänkte att det är bättre att jag beställer en som är lite för stor, då kan jag ju sy in den sen. Om den är för liten är det lite kört så... Ni får se en bild på den då det börjar närma sig baltider!

Ikväll kommer Emil hit, och vi ska nog bara umgås med min familj, se Idol osv!


At the moment

Sitter och pluggar matte, äter chokladpludding, kikar på Top model och ändrar beställningen på min studentmössa. Tänk vad mycket man kan göra på en och samma gång!

Tips!



Superbra torrshampoo, köpt på Kicks för 65kr!


Gina



Mina två nya tröjor! Den blå, glittriga är från Gina 149:- och den svarta med läderdetaljerna är också från Gina, ungefär 300:- om jag minns rätt.


fast forward

Igår var som sagt jag och Agnes på Midgårdsskolan och sålde fika. Det gick riktigt bra, och vi fick ihop en del hundralappar till vårt projektarbete.
Idag efter skolan åkte jag och Emma på stan och för mig blev det att köpa årets första julklapp (tidigt, jag vet!), torrshampoo och två tröjor från Gina Tricot. Kommer självklart visa bilder sen på vad jag köpte. Just nu har jag dock inte orken till något alls, har knappt kunnat sova de här senaste två nätterna. Håller på att falla ihop hela tiden, haha.
I alla fall, vart var jag.. Jo, efter stan mötte jag upp Agnes för att cykla till Röbäck! Blev ett besök på Linnéaskolan för lite intervjuer till vår film vi håller på att göra, awesome! Nu ska jag in och visa mamma mina klädeeeer, puss!

Happiness


Cake

Idag har jag och Agnes bakat Mockarutor och handlat kaffe, saft osvosv. Vi ska nämligen sälja fika imorgonkväll under ett uppträdande på Midgårdsskolan. Kom och köp!

Dreamin'

Gårdagen blev en väldigt lugn dag, såg lite film med mammsen osv. Sedan idag gick jag, mamma, pappa, Emil och hans föräldrar på Allstars för att äta middag. Maten var superb och sällskapet likaså. Därefter blev det en impulsgrej att dra med Lurk och Olle på nattbowling! Gud så roligt det var att bowla, eftersom det var så länge sen sist. Lite irriterande med alla discolampor men.. ;) Efter bowlingen for vi alla fyra hem till Emil och slog på en film. Mycket trevlig kväll om jag får säga det själv, adios!
Min ängel Moooois

Skyll Inte På Hugo

Tjoho!
Kom precis hem från stumpan Sofie. Jag hann bara hem för att äta en underbart god middag (bakpotatis och lövbit) för att sedan cykla till henne! Vi har sett två bra filmer, Definitely Maybe och Horrible Bosses och käkat snacks tills vi sprängts. Vi hann också med att åka förbi Corona för att hämta upp Sofies cykel som hon inte kunde ta hem igår eftersom någon ***** stal hennes väska, STOR hittelön utlovas av mig om väskan och allt innehåll återlämnas, promise!;) Nejmen nu kommer John Blund på besök känner jag, och lika bra är väl det.

The Sims

Startade dagen vid 10 då jag hoppade upp på cykeln för att ta mig till Träna. Där blev det kondition en halvtimme och styrka en timme. Jag börjar äntligen komma igång på allvar känner jag, roligt! Resten av dagen däremot.. har tillbringats i soffan om jag ska vara ärlig, haha. Har fastnat framför den gamla klassikern The Sims 2 som man nötte sönder när man var yngre. Tiden går konstigt nog sjukt snabbt när man spelar, helt plötsligt hade det gått 4 timmar, och då var jag bara klar med familjen och huset...
Ikväll var det meningen att jag och Emil skulle åka och bowla med Emy och Robin (hur länge sen var det inte man bowlade?!) men Emil mår tyvärr inge bra, så bowlingen får bli senare på lovet. Nu, tillbaka till The Sims!(A)

Cutest


Natalie Portman


RSS 2.0