Out!

Hola!
Gick upp (väldigt) tidigt imorse för att göra högskoleprovet hela dagen! Höll på ända tills 16:30, tur att det var en del folk man kände där:). Efter det drog jag förbi Östra för att köra hem Greta som också hade gjort provet, och nu är jag hemma, stressad tjej. Snart kommer nämligen Malin, Katrina och Moa hit för lite förfest! Inte bestämt än vart vi ska ikväll men det blir nog roligt, vi måste ju fira att provet är avklarat!;) Ses!
Some party pictures!

The Hunger Games

Hej på er!
Har haft en bra dag idag eftersom jag hade sovmorgon till 11 då jag och Agnes hade en redovisning på Linnéaskolan. Redovisningen gick väldigt bra och efter det åkte jag till skolan för att ha en sista lektion. Idag bokade vi också äntligen tur och retur resan mellan Umeå och Sthlm, så nu är det fixat och klart!
Kvällen kommer att bestå av att åka förbi Emy en snabbis och hämta mina grejer, och senare hämta upp Greta på IKSU för en biodejt! Vi ska se "The hunger games" som tydligen ska vara sjukt bra, så har höga förväntningar! Hade väl också tänkt hinna plugga lite till högskoleprovet ikväll.. Vi får se hur det blir med det helt enkelt! Ha en rolig partykväll eller trevlig myskväll!

Euphoria

För er som är intresserade så jobbade jag halva gårkvällen och sen blev jag sjukt sällskapssjuk när jag kom hem. Hela den här veckan har jag faktiskt fått nästan panik över att vara ensam på mitt rum, haha sjukt läskigt. Så jag ringer runt och INGEN svarar. Till slut ringer Sofie upp och säger att jag kan komma till henne och precis när jag ska köra till henne dyker älsklingsmajsaan upp vid min ytterdörr! Ibland är det bra tajming;). Iaf, hade det väldigt trevligt i Sofies lägenhet igår, vi kikade lite på filmen Liar liar som gick på tv, jag provade en studentklänning som hon hade köpt och inte ville ha och drack förstklassiga milkshakes. Klänningen satt faktiskt väldigt fint, hade köpt den av henne direkt om den hade varit vit, tyvärr var den lite åt det beiga hållet nu, så jag får ta en funderare över hur jag vill göra.. Har ångrat mig lite angående att inte köpa en studentklänning till studenten eftersom det finns så många fina klänningar där ute, haha... Vi får se hur det blir! Ska väl fortsätta med engelskauppgiften nu som aldrig blir skriven.
Hur söta ska vi va...

det verkar inte gå att lägga upp ngra bilder..

Hej på er!
Den här veckan har verkligen börjat på bästa sätt, jag har varit glad varje dag i princip! Vet inte riktigt vad orsaken är eftersom jag har tusen saker i skolan, men för en gångs skull är jag inte lika brydd om alla uppgifter, skönt.
Igår satt jag, BK och Greta kvar på Stadsbiblioteket till klockan 7 på kvällen, vilket var underbart skönt. Däremot fick vi inte så mycket projektarbete gjort..
Senare hämtade jag upp Emy och vi hann dra och träffa lite folk innan kvällens slut, bland annat Maja, Bk, Sofie:). Är så sjukt roligt att köra bil nu när man kör själv, känner verkligen att man utvecklas hela tiden! Har äntligen lyckats med att ge Maja och Emy deras födelsedagspresenter nu också, ännu en sak mindre att tänka på.
Just nu sitter jag i skolans bibliotek och försöker mig på PA-arbetet ännu en gång, och har väl kommit några meningar längre.. Har en sjukt lång håltimme idag som typ ingen annan än jag har så det är ganska drygt. Sen efter skolan blir det jobbjobbjobb och ikväll får vi se! Ha en underbar daaag

Somebody That I Used To Know

Ja, hur har de senaste dagarna sett ut egentligen.. Torsdagen blev ganska stressig eftersom jag vaknade upp en kvart innan min redovisning på TC skulle börja och i fredags.. TOG JAG KÖRKORT! Jag har nog fortfarande inte riktigt landat från det ännu. Äntligen slipper jag ett av mina stressmoment i vardagen, och det känns som en stor bonus att kunna ta mammas bil någon gång då jag måste göra ett ärende.
Sedan i fredags fick jag med mig Greta ut (som vanligt) och vi började kvällen på Umedalen tillsammans med Lurk och Olle. Kvällen kan väl sammanfattas med titanicdans, kallt och trevlig, hah! Igår på dagen var jag inte helt kry måste jag erkänna men jag fick en del sömn under dagen åtminstone. På kvällen åkte jag över till Emy för att äta lite pizza och senare träffade vi Fredrik, Tony och Oskar också.
Den här dagen blev det inget jobb för min del utan jag ska sätta mig med mitt PA-arbete och ikväll skulle vi fira min lillebror som har fyllt år här i mars. Ni får ha en trevlig och definitivt LUGN söndag hörni!
Jag och Emy, längesen:)

Tick Tick

Idag klarade jag... TEORIPROVET!:D Helt sjukt vad jag är glad över det, hade inte pluggat så överdrivet mycket så. Nu har jag bara kvar uppkörningen senare i veckan! Idag har jag annars suttit på skolan och pluggat projektarbete med Agnes och vi har verkligen kommit en bit på vägen kan man sägaa!:) Annars har jag också hunnit med att ta en powernap på två timmar och övningskört, men nu är jag helt slut än en gång.
Mest anmärkningsvärt med dagen:
- Greta har skämt ut mig, ändå ganska totalt
- Jag hittade inte till trafikverket imorse, så stod ensam vid Droskan i panik med ingen människa inom synhåll
- Jag har haft en tickande bomb i min skalle hela dagen

Weekeeeend

Som ni ser på bilden så hade jag och Greta det väldans trevligt i fredags! Vi började härja hos Greta där hennes föräldrar hade stormiddag, och efter det blev det Corona! Vi hade dock inga planer att se uppträdandet eftersom vi aldrig hade hört deras låtar... haha. Hann med en efterfest (=sov snarare) efteråt också, mycket trevligt! Gårdagen spenderandes i soffan/ sängen med film och mys och idag har jag jobbat större delen av dagen. Helgerna går såå fort tycker jag. Aja, ska väl ta tag i den här körkortsteorin så jag får det där provet bortgjort någon gång, PUSS!

friday night!

Dagen har rullat på bra även fast jag var så less igårkväll att jag knappt ville åka till skolan imorse. Tiden ikväll ska spenderas med min Greta och just nu tror jag att det står mellan att gå på bio eller att gå ut, ni hör ju bara.. Jag vet inte riktigt vad jag är taggad på heller om jag ska vara ärlig, haha! Spontant är väl alltid bäst:)
Sedan imorgon ryktas det om att åka till Brännland på dagen för att kolla in studentflaket till NS och kvällen är ännu oplanerad. Skulle egentligen behöva plugga flera gånger om, men jag struntar lite i det just nu. Ni får ha det så trevligt ikväll!

Hämtat ut paket på posten!


tisdag!

WOOPWOOP teoriprov och uppkörning inbokat nästa vecka! Haha, jag har så mycket just nu att jag både vill skratta och gråta på samma gång. Som tur är brukar jag ändå vara ganska dålig på att ge upp. Efter vecka 14 (påsklovet) ser ni förhoppningsvis en mycket gladare och roligare tjej här på bloggen. :)
Annars så har jag blåst bort idag då jag cyklade till skolan, haft en STOR redovisning på spanskan (gick helt okej!) och klarat av lilla uppkörningen. Han sa att jag hade klarat körkortet om det hade varit den riktiga uppkörningen, men det fanns ändå en del saker han tyckte att jag skulle träna på. Ska sätta igång med engelskan nu innan det blir film ikväll, tjohej!
De här skorna beställde jag förövrigt i fredags i min ensamhet, haha. Snygga till balen och studenten tänkte jag! (Vet att jag fortfarande inte har lagt in en bild på min klänning än men gör nog inte det förrän kanske en vecka innan, man vill ju ändå helst vara ganska ensam om sin klänning:)





uppdatering om livet

Haha kan inte förstå att det fortfarande är inne ändå ganska många personer här varje dag, var ju som sagt ett tag sedan jag slutade skriva. Som ni vet så kommer jag börja skriva nu snart då sommaren börja närma sig. Tror jag har skrivit det förut, men för er som inte vet så flyttar jag till Nya Zeeland i sommar (säkert till 98%!) och kommer då berätta här på bloggen vad jag har för mig där borta! Jag är just nu med i en organisation som heter STS, som håller på att hjälpa mig med att matcha ihop mig med en familj i NZ. Jag gick precis miste om en familj som jag verkligen gillade, men som tyvärr valde en annan tjej, så det var faktiskt lite synd. Men det kommer förhoppningsvis vara fler familjer som hör av sig snart!
Annars då.. jag har som vanligt ett överdrivet stressigt liv med plugg, jobb, och annat smått och gått på schemat. Håller at the moment på att bryta ihop lite över projektarbetet, men det fixar väl sig som allt annat brukar göra i slutändan.
Körningen går också framåt hela tiden. Har lilla uppkörningen imorgon och halkbanan på onsdag, haha här går det undan! Sedan blir det troligen en körlektion till innan vi bokar teoriprov och uppkörning.. spännande! Skulle vara kul att ha det där jvla körkortet i handen någon gång faktiskt.
Okej! Nu har jag fått skriva av mig, hoppas ni har det BÄST!
En bild från Allstars! Jag bjöd min älskade Sofie på middag där på lovet, supertrevligt as usual!

RSS 2.0