VALBORG ÄR HÄR

Matteprovet är avklarat och nu taggar vi valborg!




stupid

ÄR DET INTE OTROLIGT?! Det har snöat inatt så nu är vår bakgård täckt med ett tunt lager snö.:( Jag trodde sommaren var på väg? Tror det regnar lite också, förhoppningsvis så regnar det ingenting ikväll dock. Snön lär väl inte hinna försvinna på några timmar;).

Nu har vi matteprov på andra lektionen, men när jag har gjort bort det kan har jag inget plugg att tänka på just nu! Då är det bara att tagga valborg!

Har kanske glömt att berätta föressten men idag klockan 3 ska jag till Vårdcentralen och ta en spruta. Vi ska kolla vad jag EGENTLIGEN är allergisk mot. För hon mamma snackade med förra gången trodde att det kanske var min pollenallergi som gjorde att jag fick utslag av att äta frukt också. När jag äter dom flesta frukter svullnar min hals upp helt och jag kan inte svälja och knappt andas.:) Och pollen är inte heller bra för mig. Men känns bra att få veta vad det är, för har undrat ett tag nu;). Ha en bra dag!


to the left!

Nu har jag gett upp matten för en timme sen!;) Det går som det går, och jag kommer kunna det jag kommer kunna. haha, det där lät ju bra typ.. Nu ska jag istället vara duktig och städa hela mitt rum, och har nyss suttit och gjort en musiklista också!:)

Såg att en ny säsong av The Hills hade börjat på mtv.com nu! Är det någon som ska börja se? Jag slutade faktiskt se det när Lauren slutade med serien måste jag erkänna. Så vet inte om den har blivit sämre eller bättre sen hon slutade. Aja, det ska hända mycket i första avsnittet har jag hört, så kolla in det nu!;)


quite

Är hemma från skolan nu! Tänkte börja med matten med detsamma, men ska bara se klart en gammal repris på top model som jag typ nu alltid ser efter skolan,haha;). Sen hade jag tänkt försöka lägga mig tidigt ikväll.. får väl se hur det går med det dock.

Är lite orolig inför imorn, för jag har miljoner saker att göra som t.ex. städa rummet, ta fram massa saker, ska till vårdcentralen, välja kläder ,göra mig i ordning osvosv. Men kul äre!:D


dagens babe! - Cam Gigandet

Någon som tackar nej till hans kropp?;)


hiss/diss - valborg


- Att jag har mina tjejer hos mig och att allt nu är fixat inför imorn, DET KOMMER BLI ASSM




- VÄDRET! Om det regnar blir det ju inge roligt alls. Det ska ju tydligen regna, eller åtminstone vara mulet..


JOBBBBIGT

Glömde ju berätta igår, gissa vem som vann av jag och Emil när vi spelade NHL,haha? JAG!! haha första matchen vi körde så gjorde jag mål redan efter 10 sek, helt sjukt vad kul det var att vinna. haha, dock vann Emil andra men det har inte med saken att göra;).

Godmorgon föresssten. Var jättetrött som vanligt när jag vaknade och nu snart bär det av till första lektionen som är spanska. Sedan läxförhör på idrotten (som jag inte har hunnit träna till,buhu) och tre supertråkiga lektioner efter lunch. Torsdagar har alltid varit min värsta skoldag ända sedan jag var liten, har alltid gått hela dagen och alltid haft tråkiga lektioner. Idag slutar vi 20 i 4, och då blir det hem och börja med matteprovet som är imorgon! Får se hur det går, känner mig inte så säker på ett kapitel vi har jobbat med menmen..         

Au Revoir!           

  

babe



Älskling ser inte ut att vara sugen på att finnas med på bild ikväll men benen och typ armen får väl duga! Blev att steka hamburgare till middag hehe, och sen lite American Pie, glassätning osv;). Nu är jag så trött så att jag vill dö eller något så får helt enkelt skita i att träna på idrotten tills imorn.. aja, även den bästa kan inte alltid vara på topp!;) haha skojas. pussgodnatt.

lips

Hittade massa häftiga sminkningar här!:)


dagens babe! Anton;)



Nationella!

Nationella kändes som ett VG tyvärr,men man vet ju aldrig, kan ju bli bättre ändå kanske! Nu börjar vi vår näst sista lektion för idag då jag skriver om EU;9. Skönt SOMFAN att sluta redan innan lunch både idag och på fredag, dream coming true I must say, engelskan sitter kvar som en smäck sen nationella.. not,hehe.


tuf

Godmorgon sömntutor!

Är väldigt trött idag och det kanske inte är så positivt eftersom vi har engelska nationella som första lektion.. Det är skrivuppgiften, känns ganska tungt eftersom läraren påpekade att om jag får mvg på den här så har jag chans på mvg i slutbetyg. TUUNGT.

Slutar redan halv 1 idag, väldigt skönt måste jag säga. Sen ska jag och Emil laga ngn middag hos mig och fortsätta se the 4400 säsong 2:). Have a good day!


tonight

Måste faktiskt erkänna att jag sitter och pluggar just nu och måste även erkänna att det är fruktansvärt tråkigt.



Kolla! Redan börjat köpa hem lite till Valborg:) Nu gäller det att hålla sig också..


OCH exakt såhär kul har jag just nu!



feel it


dagens babes!



Från vänster: Viktor, Adrian, Tobbe, Erik, Marcus, Jens och Samuel!;)
är dom inte sööööötaa

everything comes to an end

Sitter med Olivia nu och vi har gjort klart ALLA idrottsfrågorna och ALLA svenska orden, är vi inte duktiga kanskeee..;) Nu blir det snart att titta på repriser av Top Model också!

Föressten haha, vad händer med vädret? Först regn/snö och mulet imorse och nu helt blått med sol? Såg att det dock skulle vara regnigt eller åtminstone molnigt på valborg, det suuger ju! Har börjat bli sjukt taggad inför fredag då det kommer bli asssm med mina girls!

Just ja! Utvecklingssamtalet gick superbra och det var avklarat på en kvart, (ingen förvåning där inte). Vi pratade bara igenom det jag redan visste faktiskt:). Imorn börjar iaf dagen med engelska nationella på morgonen och vi slutar halv 1 redan! skööönt.




hear it

helllu!

Uppe med solen(regn) idag!(nästan.) har utvecklingssamtal på Mimer om en halvtimme så ska väl börja gå ut till cykeln snart. Förhoppningsvis går det bra och Ingela brukar vara ganska snabb på att gå igenom allt så det är nog fort över.

Senare ska jag och Olivia hem till mig för att göra bort lite meningslöst plugg hade vi tänkt! Haha kanske inte så jätterolig dag, känns nästan som skolan menmen. Ska kila nu,hare!


oh happy day!

Ny design på bloggen. Vettefan hur den blev men aja.. ni får trivas ändå;). Såg nu på klockan hur snabbt tiden rinner iväg när man håller på med bloggen och jag har utvecklingssamtal ganska tidigt imorn ändå så måste väl tyvärr bli sängen för mig snart. Hade tänkt se film osv men nu ser man hur det blev med det,hha! puss och godnatt.


hiss/diss!


- Fashion Week på Nelly.com! (även att jag knappt går något i skolan i veckan(A))




- Att tappa sitt puder i golvet.. Är det bara jag som tappar alla mina puder jag köper i marken så att det bara blir smulor kvar..?:( klantigt..

 

dagens babes! Mischa Barton och Benjamin McKenzie!

Hur söta var dom inte tillsammans när dom var med i O.C?:(



in every way

hemmmma!

Igår mötte jag upp Emil, Lurk och Anna på stan för att se Remember me. Den verkade lite kass i början men den var faktiskt bra!:D Jag trodde som innan att den bara skulle vara romantisk osv, men det var massa annat också.

Efter filmen cyklade jag och Emil hem till honom och det var helt sjukt kallt måste jag säga med skinnjacka osv. Vi såg på serien the 4400 som vi har börjat kika på nu, såg klart första säsongen idag:). Idag har vi mest chillat, kollat på tv osv. Kom hem för någon timme sedan och nu ska jag käka spagetti och köttförssås till middag är det visst tänkt.:)

För er som undrar varför jag är hemma idag så är det för att alla på draggen/mimer är lediga idag och imorn pga utvecklingssamtal. Jag har mitt imorn 10:45 så hoppas det kommer gå bra. Hela skolveckan är egentligen ganska skön med tidiga dagar så jag är mest taggad på valborg redan;).

Ikväll kommer det nog inte hända så mycket, jag ska ladda hem en film, plugga lite kanske, se på top model med mami osv. hadeee

ps! Såg på reklamen på bion att det kommer en film som hette typ streetdance med massa dans, och filmen är i 3D!:D


Remember Me

Sådärja då börjar det bli kväll,haha:). Fortfarande lite sol ute och nu på dagarna börjar temperaturen ändå ta sig upp till 10 plusgrader!

 Ska cykla in till stan nu om en timme för ikväll blir det bio. Grabbarna gjorde nog bort sig lite grann med att säga att jag och Anna fick välja film för det blir Remember me med den snygga Robert Pattinson!:D Kommer sova hos Emil sen och imorn på dagen blir det nog stan men bloggar igen när jag kommer hem från stan. Btw dom jag ska gå på bio med är Emil, Anna Wikner och Lurkaan:). Ha en mysig söndag!


ryggrad?!

och vad händer med min ryggrad??!! Blir fan rädd..:(:(:(




dagens babes!

Kollade på Grease igår som jag inte har sett på evigheeeter så var bara tvungen att lägga in en bild på dom(;


here I am

Har varit upp sen 10, inte illa för att vara jag på en söndag!;) Skönt dock att få sova ut två dagar till eftersom vi är ledig på måndag och tisdag pga utvecklingssamtal! Och på onsdag och fredag slutar man vid 12-tiden också, inte så dålig vecka innan valborg kanske!?

Nu hade jag tänkt gå och plocka för mig något att käka till lunch innan jag kanske går ut och lägger mig i solen ett tag, om det ens är varmt ute? Har inte hunnit kollat än faktiskt. Sen i eftermiddag ska jag duscha osv för att fara med Lurkkk och käka middag hemma hos älskling:). Ska sova där också och vi får se vad vi hittar på ikväll! pusss

oj så snygg..

ALLT SOM ALLT


Böles

Kom precis in genom dörren nu! Ikväll har jag sett på film med min mamma och bror först. Sen kom Maja hit så vi drog till Bölesholmarna för att det var massa folk där.:) Dock sög det men tex. Kj,Dennis,Affe,Jessica,Maria,Strand,Samuel,Evelina,Adrian,Marcus,Mimmi,Ralle,Alexander var där iaf;) Sen var typ resten 94or och lägre hahah... Håller dock på att frysa ihjäl nuu om mina stackars fötter. Hade tunna tygskor och skinnjacka på mig men får väl skylla mig själv antar jag!

Bölesholmarna förra året!

pictures

Bilder från igår/idag


blondiiiiner kusiiiiner


myyys med myyy!;)




Baadade nyss!

an old lady told me once

Hejpåer!

Har just legat här ute i solen i en timme, faktiskt fått liite färg iaf.;) Blir nog snart att träna lite och duscha och sen blir det förhoppningsvis en god middag. Ikväll kommer jag nog ta det lungt, har lite grejer att göra och kanske ska se en film med mami:).

Igår åt vi på Costas, och sedan for vi hem till farfar ett tag. Kom på att hur kallt det än var i mina söndriga strumpbyxor så var det härligt att cykla ändå haha! Sen cyklade jag och My hem till henne och såg film innan jag cyklade vidare till Emil för att sova där:). Kom hem vid halv 2 idag när jag hade cyklat hem. Haha har blivit mycket cykling nu alltså. Dissa bussarna!;)


dagens babe! Gissa vem?


music

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

bye!

Ska dra nu! Beroende på om jag ska sova hos älskling eller inte så får vi se om det blir mer bloggning ikväll! Ha en MYSIG FREDAG! Är btw beroende av Petters låt längesen..

till dig emil:) (L)


costas

Har bara lagt in en massa bilder idag haha. Hann inte skriva något imorse för jag var tvungen att träna lite mer på historian och spanskan. Provet var ganska konstigt för det var bara ett enda stort papper där man skulle fylla på en tidslinje och på baksidan skulle man bara förklara bakgrunden till tre begrepp. Haha trodde jag skulle skriva massa fakta så onödigt nästan att ha läst på;).

Snart ska jag på den grekiska restaurangen Costas! Aldrig ätit där förut så det blir spännande med grekisk mat för en gångs skull, någon som har ätit där förut?:) Ska dit med kusinerna och farfar.



Sena godmorgon bilder!



dagens babe!- Adam Lundberg!

Finns det någon snyggare än NS alldeles egna ADAM!?:D




Petter

Tre superbra låtar på Petters nya albuuuum! Gillas speciellt sista, sjukt fin.


Petter feat. Magnus Carlson - Gör min dag^^


Petter feat. Timbuktu - Älskar din stil^^


Petter feat. Veronica Maggio - Längesen


TIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIH FNizzz

JAG HAR BAKAT EN SUPERSMARRIG KLADDISKAKA SOM BARA ÄR FÖR MIG SJÄLV, SUG PÅ DEN NI GODNATT!


blogg



Haha inte så jämn ökning direkt, men sakta och säkert ökar det!:D

dagens babe! -Megan Fox

Nu kommer en som både killar och tjejer tycker är sjukt snygg gissar jag på..;)



jeans

    Här är också en bild på skorna när dom är i RÄTT storlek!;)


peppapeppapeppa

Godmorgon!!

Sitter här just nu och kletar på lite genomskinligt nagellack. Fick bli lite á la natural idag haha. Idag har jag på mig mörkblå jeans, svart linne och en svart/vit rutig skjorta!:)

Kommer bli en ganska dryg dag i skolan för vi har mycket att göra typ varja lektion på torsdagar och går även till 20 i 4:/. Sen efter skolan ska jag skynda mig att springa och ta ut pengar för att köpa shortsen! Tar kort på dom då jag kommer hem:). Annars blire väl inte så mycket annat ikväll förutom att läsa på historian och lite på spanskan. Upprepar: väldigt kul med ns..

adioooos 


Det här är ett exempel på hur sängen såg ut när jag hade kommit in på hotellet från shoppingen i Bangkok..;)
Undra hur det isf blir i New York där dom typ har dubbelt så snygga kläder!;)

Btw! Är det någon som har varit i New York som kan tipsa om bra affärer? Den enda affären just nu som jag "måste" gå på är Forever21:). TIPSA!

like you want

tjaaa.

Gick helt okej på provet idag och fick sluta redan innan klockan 2 så det var väldigt skönt!

Sen vid 4 kom Emil för att sedan dra igen vid halv 5 haha, på synundersökning. Sen käkade vi hos mig och såg på tv:). Han drog för ett tag sedan så hade väl tänkt läsa igenom historian åtminstone en gång.. kanske..

Men är superdupertrött så vi får se! Godnatt!;)





dagens babe! - Jessica Alba

sjuuuukt snygg tjej faktiskt!

jessica_alba.jpg Jessica image by xTxK1NGx210


hiss/diss!


- Att shortsen jag la upp från BikBok för ett tag sen för 299:- blir mina imorn!(L)
 La undan dom i small idag när jag var inne på BikBok och kollade:).

  Höga i midjan och väldigt ljusa!:)


- Att man aldrig kan börja använda RIKTIGA sommarskor!? Som gladiatorsandalerna, ballerinaskorna osv. Jag vill att det ska bli nog varmt så att jag kan gå i linne,kofta, shorts och SOMMARSKOOOOR

 


OBS! Kolla in rean som är på Nelly just nu, man kanske hittar något kap iaf om man har tur..?

damp

PROOOOOOV NUUUU!!:(


what a wonderful.. day

Helllllu.

Ännu en ny dag. Satt och läste på psykologin till provet som jag har idag men det känns verkligen som att jag inte får in faktan i huvudet.:/ Aja, det får går som det går på det här provet, synd att det här betyget kommer nog avgöra slutbetyget ganska mycket..

Idag efter skolan ska jag kolla på lite grejer på stan en snabbis hade jag tänkt och sedan ska jag och Emil fara hem till mig. Känner på mig att jag kommer vara väldigt trött ikväll men vi kommer väl plugga lite,se tv osv:).

Nu ska jag om en halvtimme fara till första lektionen för idag, som är dans! Känner mig ganska orörlig så här på morgonen och vi har tydligen dancehall så blir väl att skaka rumpaaa


dagens babe! - Ashlee Simpson

Snyggast som svarthårig, blondin eller  rödhårig?;)


ring,ring bara du slog en signal!




Dom flesta är silver, men det är det som är snyggast! Gärna lite svart i dom också såklart. Gillar mest den sista ringen med den svarta rosen, sjukt vacker;o


I can't say

Hemmmma!

Halvskön dag med till exempel fotboll på idrotten och film som sista lektion. Får reda på mer och mer betyg nu under veckan och ligger för det mesta på VG, och några MVG:). Har börjat gå bra i mitt hatämne faktiskt,matte!

Om ni vill kolla in några program på tv;n ikväll så har vi som vanligt, Desperate Housewifes och Cougartown! Kommer inte själv hinna med att se dom ikväll menmen vad gör man.


Okej, jag erkänner, det här är inte min blogg dag då jag har slut att skriva något så jag lägger in dagens babe och ett modetips sedan, men sen fåre va. Kommer bara fram en massa skit idag på skärmen när jag skriver... -.-


tisdag!

Godmorgon.

Jag mår bättre idag så jag ska fara till skolan. Solen skiner här utanför fönstret men frågan är som vanligt om det ändå är kallt ute.

Ikväll blire att fortsätta att plugga till psykologiprovet, kanske skicka in engelskan och kolla igenom historian osv. Alldeles på tok för mycket.

"Dagens outfit" består av tights med nitar, vita högklackar, vit oversize tröja med svarta ränder från H&M, och sen inte så mycket mer förutom jackan som blir antingen skinnjackan eller min lite varmare av tyg.

Haha har verkligen ingen fantasi just nu på att skriva så hittar bara på en massa känns det som hahah, jag ska sluta och göra mig klar ist! p u s s hoppas alla får en bra dag


godnatt!

Tänkte bara säga godnatt med en snygg bikini att ha i sommar från Nelly!


dagens babe!

EMMMMA! :D Även kallad BK, kolla in hennes blogg där hon skriver om hennes vardag som till stor del innehåller dans!:)



at home

Jag for hem på lunchrasten. Känner mig inte bra i huvudet och är alldeles varm. Sen kunde jag verkligen inte koncentrera mig och förstå något så. Kul att vara sjuk!

Tur i alla fall att jag hann hem innan det började typ regna/hagla mitt i all sol!;o Vad är det här för väder egentligen... Nu verkar det vara soligt ute iaf. Aja , nu tänkte jag lägga mig och vila lite för plugget hemma slutar aldrig...:( Blir inte att blogga något mer idag förutom dagens babe föressten.


ajaj

Idag är det en sån där dag. Ni vet, ibland inträffar just sånna här dagar. Utan att man kan göra något åt det. Det finns ett enda namn för en sån här dag. Det är måndagar. -.- Man är trött, skolan börjar igen, man är less. Idag har jag iaf på mig mjuuka kläder, det gör det lite mysigare.

Och igårkväll fick jag en allergisk reaktion, troligen från hallonen jag åt igår.. Den var kvar hela natten och även nu när jag vaknade:(. Halsen har svullnat, så det gör ont att gäspa och man känner sig inte precis sugen på att tvinga i sig mat i halsen om jag säger så. haha fan vad jag klagar menmen..


dumma hallon.. :(



BADDRÄKTER

Är bara tvungen att slänga in en sista STOR HISS till alla som vågar använda baddräkt! Finns sjukt snygga baddräkter faktiskt.



BADDRÄKTER! Är sjukt sugen på den som är på den sista bilden..


borde inte sitta vid bloggen.. -.-

Blev våfflor med vaniljsås och hallon till middag! Inte fel någonstans måste jag faktiskt säga. Men nu sitter jag här, omgiven av högar av papper och böcker. Natur/Sam är en jobbig linje med minst två saker i veckan. Till exempel i veckan har vi psykologiprov på onsdag, engelska inlämning på onsdag, spanska läxa tills fredag och historia prov på fredag. Jag gissar verkligen på att ni skulle vilja vara i min sits just nu, love it!

Sommar med Asos:


dagens babe! - Kenny Wormald

Kom ihåg att ni fortfarande kan ställa frågor till frågestunden!:)



Så sjukt snygg i filmen , Center Stage turn it up, och han är dansare!:)

hiss/diss!


- Valborg! Hur mysigt äre intee:)..





- Den nya jackan! Den är inte speciellt vacker enligt mig.. OM jag skulle köpa en så hade det blivit den mörkblå, men jag lägger hellre mina pengar på något annat.


flower

Jag och Emy drog till Maxi och åt lite, satt vid kajen kikade runt osv. Vi drog även förbi på Sofiehem innan vi for på stan och kollade på kläder:). Är faktiskt vääldigt kallt och blåsigt ute idag måste jag säga och vädret har varit jättekonstigt. Först sol sen helt plötsligt snöar/haglar det?! Hm..

Just nu känner jag bara en massa ångest inför att sätta mig ner och börja med plugget. Jag är även jättetrött så det kommer väl inte gå så himla bra. Glöm inte att kika på Top Model ikväll! (Många har nog listat ut att det är mitt favoritprogram typ..)

Jag har btw bestämt mig för att skita i att beställa hem mer från Nelly. Jag MÅSTE kunna stå emot haha. Bättre att jag kollar i New York eller Los Angeles, finns ju dubbelt så mycket där. Får försöka klara mig helt enkelt. Så alltså, bara köpa solglasögon och jeansshorts innan jag far.. I can do it!!

buziiiih



godmorniing

GODMORGON SÖMNTUTOR!

Jag vaknade klockan 9 idag som tidigast.. lyckades då halvsova till just efter 11. Senare ska jag till Emy och ska hitta på något, får se vars vi tar oss. Sen ikväll är det plugggg som gälller. Är inte jättevarmt ute idag men solen skiner iaf, alltid något. Tänkte gå och platta håret nu, ni får hålla utkik senare efter dagens babe och slänger nog in en hiss/diss också. HA EN FIN DAG.

Btw! Igår var jag med Emy och Robin:).


white

det ljusnar mot sommaren!


sugar


stress

Hejochhallå!

Drog till Emil igår och vi köpte lite gott på statoil innan vi såg på filmen Blood Diamond:). Somnade dock i slutet menmen ovanligt.. Sen idag for jag hem vid 4tiden och ikväll ska jag och Emy hitta på något! Var ett tag sen, så blir nog kul:).

Blir att beställa hem från Nelly.com nu igen btw.. klänningen nedanför och mina skor som har kommit in.. och kanske en bikini till. Solglasögon ska också köpas i stan och jeanshorts. GAAAAH

Dagens babe:


GAAAAAAH

PAXAD


hiss/diss


- Defintivt sommaren!!(L)




- PLUGGA! Absolut tumme ner för skolan, är så less på att vi alltid har någonting..


dagens babe! - Christiano Ronaldo!


I like the way she moves

Hej!

Har inte varit så bra uppdatering idag. Solglasögonen var iaf slut fortfarande.. Har städat hela mitt rum och gjort bort massa andra måsten sedan jag kom hem vid 1. Har även solat i en timme här på baksidan, sjukt varmt när man väl låg still! Annars blåser det ju fortfarande.

Nu kommer mammas gäster snart. Vet inte riktigt vars jag och Emil ska än ikväll eller om vi bara är hemma, inget är bestämt så att. Aja har inget mer att skriva mer just nu så ni får ha en mysig fredag!

´

NU ÄR DET FREDAGSMYYYYS

Godmorgon!

Blev ingen matte igår för jag somnade på en gång. Så gick istället upp lite tidigare idag för att kolla igenom det!:) Nu är det riktigt soligt ute igen och idag ska jag ännu en gång gå efter skolan och kika om mina solglasögon har kommit in än. Sen måste jag städa mitt rum, kanske hinner sola lite, och träna.

Ikväll sover jag hos Emil eftersom mamma har gäster, men vi får se vad vi hittar på på kvällen:). Lägger in en bild senare idag på smyckena jag har på mig idag och även glasögonen om dom har kommit in. Det här kommer bli en bra dag,lovar!

Någoooon som är taggad på valborg..?;)

godnatt!

Det blev tydligen ingen Blood Diamond ikväll..:( Var någon annan skitfilm. Nu har Emil dragit för en stund sen och jag ska kika på matten hade jag tänkt. Är egentligen hur trött somhelst så kanske blir att sova på en gång, vi får se.

OBS! Kom ihåg att ställa frågor i frågestunden:)

Längtar tills man kan sola igen...<<

Blood Diamond

Tänkte tipsa om vad ni ska kolla på ikväll om ni har tv:n påslagen! Ni borde kolla på tv6 klockan 21:00! Då går filmen Blood Diamond som jag tycker är väldigt bra. Man blir typ rörd, ifs gråter jag typ till alla filmer som finns men men ändå..

Danny Archer är spelad av Leonardo DiCaprio, som är en diamantsmugglare i det krigsdrabbade Sierra Leone. Danny är från början en legosoldat från Rhodesia (Zimbabwe) som får nys om en sällsynt rosa diamant. Den enda som vet om var diamanten finns gömd är Solomon Vandy, vars son är bortrövad och tvingas jobba som barnsoldat åt den hänsynslösa gerillan RUF. Tillsammans i kaoset får man följa dem och journalisten Maddy, som spelas av Jennifer Connelly.


Dagens babe! -Bethany Joy Galeotti



Bethany Joy Galeotti från One tree hill!

bra dag

Idag gjorde jag bort min spanska redovisning ,det gick väldigt bra och skönt att det är bortgjort! Sedan hade vi det jobbigaste idrottspasset vi NS-klassen någonsin har haft!;o Non-stop träning med tre löpningspass, massa styrka, osv... är helt slut! När jag hade duschat märkte jag dock att jag hade tappat bort min BH!;o hahahha kul att gå runt utan bh en helt dag och plus att jag hade köpt den för typ bara någon vecka sen!:( BK var dock väldigt duktig och hittade den igen!:D Min "underbara" dag fortsatte med att jag hällde ut hela min mjölk över bordet i matsalen, höll på att snubbla i matsalen inför alla också. Sedan kom även Olivia och BK på att jag har sjukt lång tunga haha, det har jag dock aldrig märkt förut menmen..;)

Just nu sitter alla i klassen på samhällskunskapen och är ganska slut men ska klara mig igenom dom här två sista lektionerna! Skriver dagens babe snart... puss! Olivia hälsar tihihiihi


wierd..

Har varit ute och gått/löpt lite grann!:) Skönt , men har dock världens skavsår...:/

Funderar föressten på att kanske ha en frågestund.. Vad säger ni om det? Skulle ni bombardera mig med sjukt pinsamma frågor eller skulle ni inte ställa någon fråga alls?:) Kommer inte ha någon om ni inte vill:). Kommentera nu! Ska jag ha någon eller inte?


Bik Bok osv

Har inte handlar på affären BikBok på evigheter för att jag har tyckt att den har blivit så dålig.. Kanske börjar bli en ändring på det..?



När jag ändå håller på kan jag säga vilket plagg jag dissar och vilket plagg jag hissar!


Bustiern! Sjukt snyggt att ha under en knäppt kavaj eller något! Måste införskaffas..



Paljettshortsen! Tycker att det är ett steg för långt.. Eller vet inte varför men jag skulle iaf inte trivas i att ha på mig dom.


love'!


Så länge vi båda andas

HellU! Vädret fortsätter att blomstra här ute och alla sitter utanför skolan på dagarna och för att inte missa det,haha skönt! Idag gjorde vi klar dansen, fick reda på betyg i samhällskunskap(MVG för mig!!:D), och hade engelska nationella som saagt. Muntliga nationella hade jag med BK och Olivia, och det skötte vi alldeles utmärkt, haha eller hur?;).

Ikväll blir det antingen så att Emil kommer hit om han hinner, annars måste jag plugga på till spanska redovisningen tills imorn. Just ja! Blev supersuper GLAD när jag kom hem... Skorna och bikinin från Nelly har kommit tillbaka! Jag ska strax prova dom och ni får verkligen hålla tummarna att dom passar denna gång! Resten av shoppingen kommer nu att ske här i stan istället för genom nätet:). Ganska drygt med fel storlek osv när man köper kläder/skor på internet:).

Nu ska jag chilla ett tag till repris av top model börjar om en timme, ojoj vilket liv...



När ska man ta den första mjukglassen då? Sommaren är ju snart här..;);)
OBS! kolla vad kort hår jag hade..:O

dagens babe! -Channing Tatum



7månader:)

Godmorgon!

Igår var det uppe i 100 unika läsare och över 150 sidvisningar, det känns ju bra:). Haha vet inte vad mycket läsare är men.. har ju ändå ganska nyss startat om bloggen så att.:) Dock kan ni fortfarande bli mycketmycket bättre på att kommentera! KOM IGEN NU.

Idag är jag vääldigt trött. Har dans nu direkt på morgonen vilket ändå kan vara skönt så att man piggnar till. Sen har jag även muntliga nationella provet i engelska idag! Hoppas verkligen att det går bra eftersom det är så viktigt.:)

Föressten, idag har jag och älskling varit tillsammans i 7 månader! Det är det längsta förhållande jag har haft hittills, älskar dig gubben:).


Hiss/Diss!

Tänkte prova på att ta en sådan här hiss/diss nu på bloggen då och då!;) En ny kategori alltså:).


- Bloggaren Tyra Sjöstedt! Är abslout min nya favoritbloggare,sjukt duktig är hon verkligen!





- Lackleggingsen tyvärr! Tycker faktiskt dom är sjukt snygga! Men man har sett dom så mycket nu att man blir lite less:/. Bloggare som Kissemissen och Dessie överdriver ju trenden så mycket att dom bär dom varje dag.


BLOGLOVIN'

Glöm inte bort att gå in på Bloglovin och bli medlem nu hörni! Sen söker ni på "linniza" eller något så kommer min blogg upp, sen väljer ni att prenumerera på den!:) Då kan ni se direkt något nytt har lagts upp på bloggen.

bloglovin' Har även en länk till höger på bloggen lite längre ner som leder till bloglovin där ni kan gå in för att prenumerera på min blogg där.:)

skrattgropar(L)

Jag har kommit på att det finns verkligen ingenting som är sötare än skrattgropar!:D Kolla bara!


shorts

Har varit ute och sprungit i en timme faktiskt, riktigt skönt måste jag säga! Hade dock inga jättebra skor, så fick jätteont i ena foten..:/ Aja, dagen idag har varit jätteskön med aerobics på idrotten och avslutad med teater. Om ungefär en timme ska vi börja fara till min moster för att fira några nära och kära är det tänkt! Hade även tänkt hinna plugga på spanskaredovisningen lite grann efteråt när jag kommit hem! Har aldrig varit bra någonstans på att redovisa, och nu blir det väl ännu värre när det är på spanska haha.

Nu till något mer intressant förhoppningsvis! Jag har hittat mina jeansshorts jag ska köpa till sommaren/USA och ska snart börja kolla upp på stan vilken bikini och vilka sommarskor med klack jag ska köpa!:D:D Hur nice som helst! Jobbigt att spendera bort pengarna när jag egentligen borde shoppa upp dom i USA ist menmen... skit samma!

Här har ni förslag på vad jag tycker är snygga jeansshorts! shoppashoppa!


dagens babe! - Mischa Barton



tisdagmorgon

Godmorgon!

Somnade hos Emil igår just efter 10 så var helt slut när jag kom hem, därför blev det ingen mer uppdatering igår;). Vi gick på ica och köpte vindruvor igår och lite annat gått, såg på guldfeber med mera. Idag känner jag mig fortfarande förkyld (har kanske inte sagt det tidigare haha menmen) men det blir nog en slapp dag idag på skolan. Redan efter lunch har vi inga fler "lektioner" utan då ska vi gå på teater klockan!:D Det blir nog roligare iaf än att sitta i ett klassrum.

Det fina vädret fortsätter iaf idag som ni ser! Blåste dock väldigt mycket igår men ser fint ut idag. Våren närmar sig..:) Men ni får ha en fin dag i solen, uppdaterar efter teatern!


all the single ladies!

Vad tycker ni om den 24-åriga(ser yngre ut tycker jag men) killen här nedanför från Taiwan som sjunger I will always love you?;) Han låter fan lite som Whitney ibland;)..




Är det inte snyggt så säg?!:D

dagens babe(s)!



En viss Lurk och Emil.

BUSLINNSAN

Ska snart börja röra mig mot Emil, här har ni mig just nu;




drygt

Godmorgon..

Vaknade vanlig tid och kom sedan på att min svenskalärare Jennie hade nämt något innan lovet om att vi inte hade någon svenska på måndagen efter lovet... Lite drygt dock att jag vaknade vanlig tid fast vi har sovmorgon, tur iaf att jag inte drog till skolan för tidigt!;) Ska vila ett tag innan jag drar till skolan snart, pusshej!

just love


dagens babe!

Min söta Oliviiiia!:D




söndagar, är dom alltid tråkiga verkligen?

tja!

Har inte bloggat något än idag som ni har märkt! Kommer absolut att skärpa mig med uppdateringen när lovet är slut kan jag lova er. Igår gick jag och la mig i bubbelbadet någon timme innan jag fick besök av Jack,BB och David en liten stund, mycket trevligt:).

Sedan vaknade jag idag av att mamma & pappa ville ha med mig till stugan på grund av det UNDERBART FINA vädret!!! Ville dock sova lite till så jag stannade hemmafrån stugan:). När jag väl hade tagit mig upp så blev det självklart att ligga ett par timmar här ute på baksidan. Faktiskt första gången jag soladei bikini för i år haha.. Vet att det är lite vääääl tidigt kanske men om man låg helt stilla i solen så var det faktiskt riktigt varmt! Sedan vid halv tre kom Maja & Emy och hämtade upp mig för första moppeturen för i år. Hade kanske lite väl tunna kläder på mig med sommarskorna för blev riktigt kallt senare att åka,haha. Vi satt ett tag under cykelbron, åt lite i stan osvosv. Jag och Emy körde även moppen rakt ut i snön så hela skorna blev fulla med snö haha. Sen åkte Emy även ner direkt efter i leran både med moppen och skorna,hahaha! Maja har det på film;).

Ikväll blir det nog bara att fixa klart lite plugg inför skolveckan som kommer och just nu ser jag på Top Model!:)

mys

Bestämde mig för att ha en chill kväll ikväll:). Ligger bara här nu med chips och lägger in låtar på ipoden. Tror jag ska gå och lägga mig i bubbelbadet snart också,, haha allt låter så lat av mig vad jag än gör xD. Aja hoppas ni har en trevlig lördagkväll vad ni än har för er! puss godnatt sista inlägget för idag


only girls singing this time


Melissa Horn - Kungsholmens hamn ^^

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart ^^

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone ^^

Alicia Keys ft Beyonce - Put it in a love song ^^

Ke$ha - Blah blah blah ^^

Ke$ha - Your love is my drug ^^

Ke$ha - Kiss N tell ^^

dagens babe!

är Manizheh, som har startat en blogg nu, kika in här!

Där berättar hon inte bara om sitt liv med vänner och pojkvän, utan även om hennes tankar,smink,mode och alla andra tips man kan tänka sig!



Har lagt till en (superdålig) beskrivning längst upp på bloggen nu också! 


oh, happy day!

Nu har jag gjort en ny kategori så ni vet! Den heter shopping/mode och kommer inte innehålla dagens outfit för det har ist på allmänna kategorin. Utan den kommer innehålla inspirationsbilder på kändisar,modeller, saker jag köper eller vill köpa osv!:) Hoppas det blir bra.

Igår somnade jag på morgonen vilket är ganska sjukt.. Så är vääldigt trött idag måste jag säga. Har bara suttit och flippat med Ipoden hela dagen,ätit upp en toblerone och varit lite förkyld. En fågel viskade i mitt öra också att det blir min favoritmat till middag ikväll! Det kan ni klura på vad det är för något ,haha... Ikväll får vi se sen vad det blir, framtiden får utvisa helt enkelt!;)

Såg föressten att himlen håller på att spricka upp här utanför mitt fönster! Går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar soliga dagar och nu blir man ju ännu mer taggad när man börjar shoppa vårskor, våraccessoarer osv!;)


Tänkte läska er med lite varma pictures! haha.



äh

VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET;

mage, ben eller armar? - eeeeh både mage och armar

bruna, blå eller gröna ögon? - bruna

långt eller kort hår? - lagoooom, INTE snagg.

lång eller kort? - definitivt längre än mig!

charmar mig eller rolig? - gud vad svååårt, typ charmen...

att de röker eller snusar? - Röka hellre! Hatar när någon snusar...

vad kollar ni först in på det motsatta könet? - först blire ju helheten, sen ögonen absolut, klädstilen,längd,håret. haha

hur stor betydelse har kläderna? - bara det inte ser heelt fel ut,haha nejmen inte så stor,lite :)

gillar du ngn just nu från det motsatta könet? - ja:)

gillar någon annan dig just nu? - haha man får väl hoppas på det.;)



HAR DU NÅGONSIN;

blivit kysst? - jopp

stått på scen? - yes!

varit med om en bilolycka? - yesyes

klättrat på berg? - ofcc



ANTINGEN ELLER;

kallt eller varmt? - very hothothot

blått eller rött? - inget av dom

regn eller snö? - regn, mysigare.

ull eller bomull? - ????

rosor eller tusensköna? - rosor

vår eller höst? - vår!;o

historia eller vetenskap? - ?????

matte eller engelska? - engelska, inget snack om saken;p



ÖVRIGT;

svär du för mycket? - skulle väl tro det

när duschade du senast? - för ganska exakt 9 timmar sen:)

vilken färg är det på dina byxor just nu? - svarta tights med silvriga nitar

vilken låt lyssnar du på just nu? - Melissa Hoooorn, långa nätter

hur ser ditt skrivbord ut (till datorn)? - stökigt!

hur är vädret just nu? - ser tungt ut alltså..

vart skulle du vilja åka? - utomlands..

vill du ha barn? - senare helst(;

vad ska dom heta? - ehhhh



SENASTE SOM DU;

träffade? - familjen(räknas dom?) annars emil

pratade i telefon med?  - hm pappa

sov tsm med? - älskling


shopping!!

Säg gärna vad ni tycker!







dagens babe! - Orlando Bloom

orlando_bloom.jpg Orlando Bloom image by Princess4life8812

musikal!

hellu!

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen idag men har bara hunnit sitta några minuter vid datorn idag så:).

Igår drog jag till stan för att kolla lite grejer och blev att köpa min vaniljparfym, och en ring som bara fanns en kvar av(A). Just då iaf;). Så var tur att jag hittade den, för hade inte råd med någon dyrare döskallering för tillfället;). Sedan träffade jag Kj, Emy och Maja ett kort tag som också var på stan innan jag och Emil gick och käkade på Subway! Efter det tog vi bussen hem till honom och Manizheh och Matte kom också dit. Blev en snabbis till konsum för att köpa lite gott och sen såg vi på filmen Supersugen som var på tv igår! Efter Matte och Manizheh hade dragit såg jag och Emil på Shutter Island, vilket är en film jag rekommenderar! Den är ganska konstig i mitten, men när man väl har sett slutet så är den bra:D.

Imorse när jag skulle ta bussen hem igen så kom den aldrig vilket var  väldigt irriterande, men den kom till slut iaf;). Hann springa in på Rut med flera för att köpa mina glasögon också innan jag gick hem från stan! Vid klockan fem började jag och mamma dra oss mot Allstars för att käka middag! Jag tog kyckling med bakad potatis,vitlöksbröd osv! Väldigt,väldigt gott... Sedan började vi röra oss mot Norrlandsoperan för vi såg på musikalen West Side Story ikväll! Den var faktiskt bra tycker jag... killen som hade huvudrollen hade en otrolig röst! Nu blir det väl inte så mycket mer att göra än att ladda hem någon film eller något! Ska slänga in bilderna på det jag köpte i ett inlägg också+ dagens babe,pussen.


Supersugen trailer^^


Shutter Island trailer ^^

skyndaskynda inlägg

Ska på Allstars nu! Hinner inte blogga något för jag har jättebråttom, men berättar mer när jag kommer hem!

Gårdagens outfit som ser lite spec ut på grund av min SJUKT smutsiga spegel:


dagens babe! - MaryKate Olsen


Prove you exist

Har inte hunnit blogga någon tidigare idag, men vaknade 20 i 9 imorse av mig själv fast jag somnade halv 3 igårnatt?!;o Vad händer med mig...

Iaf, snart ska pappa köra mig till stan också ska vi fixa lite saker på teliabutiken, sen ska jag kanskee köpa en del saker..;) Ni får se imorn om det blev något köp eller inte hahah. Ska ut och käka middag med Emil idag någonstans, sen ska vi till Rödäng för att vara med Manizheh och Matte! Skriver igen när jag kommer hem imorn, då får ni höra vad jag ska på imornkväll.


tonight

Det andra och sista psykologitestet är avklarad, alltså 200 kr mer i fickan till mig!;) Vi skulle ju egentligen hämta upp Emil efter testet och han skulle sova här, men han har fått feber tyvärr:(. Förhoppningsvis är han frisk imorgon så vi kan gå ut och äta.

Nu tänkte jag gå och titta om vi har något ätbart i kylskåpet, och sedan ska jag nog ladda hem en film att se!:)


Linn idag:



dagens babe! - Nicole Richie


I

hejs!

Igårkväll drog jag och Emy först förbi Grubbe där vi träffade Emil,Joel osv och sen tog vi bussen vidare till Umedalen! Där var vi ett tag hos Maja och dom andra som var där:). Sedan tog vi bussen till stan igen där vi mötte upp Robin! Haha sen tog jag bussen tillbaka till Emil, och sov där;). Så nu kom jag hem för någon timme sen från honom och har käkat lunch här hemma.:) Hade tänkt duscha nu för jag har det andra psykologimötet ikväll i typ 2 ½ timme... -.- Är väl klar vi klockan 9 någongång och då ska jag och mamma fara och hämta Emil också innan jag kommer hem. Så blir nog att blogga imorn eller kanske inte ens förrän på fredag:/. Ska nämligen följa med hem till Emil imorn när vi har vaknat osv. Blir bättre uppdatering när lovet är slut!;) Då hoppas jag på att få tillbaka dom läsare som inte har läst nupå lovet också! PUSS.


Haha bilden är tagen för typ 2 somrar sen;)

GLAD FUCKING PÅSK ÄR SLUT


dagens babe! - Melissa Horn




Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre…

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre…

Som jag hade dig förut

hallloj!

Igår såg jag och Emil på tv, lite film som t.ex. The Contract! Jag har dock börjat att somna så himla tidigt på kvällarna som tex klockan 12 igår?! Haha inte så konstigt att jag var pigg idag när jag vaknade vid 12.;) Sen drog Emil hem vid 4 idag och sen dess har jag väl inte gjort så mycket förutom duschat, försökt käka upp mitt påskgodis någon gång osv haha. Ikväll blir det att umgås med Emy tills senare då hon ska möta upp hennes kille Robin.

Har föressten fortfarande inte fått tillbaka bikinin och skorna igen.. Vill ha dom nu så jag kan checka att storlekarna är rätt denna gång! Sen är det så att jag har fallit för en sak som typ ALLA andra har... haha.
Blir att köpa dom här när dom kommer in i rätt färg igen:


tattoo


dagens babe!

Salem!

 

do you wanna

hejss! Kom just hem från kusinerna som jag sov hos inatt! Igår såg vi på nya säsongen av top model, lite new moon, spelade poker osv.:) Vad blir det idag för alla då?:) Btw, jag ser ju hur många som läser, så nu lämnar alla en kommentar var,haha!;) Idag kommer Emil och käkar middag här och sover så blir nog mest film osv. Hade tänkt försökt plugga lite nu, även fast det säkert inte kommer gå så bra. Ni får ha en bra dag!

ps/ Visst har jag gått upp tidigt hela påsklovet!?:D

I see you




ny säsong ikväll!

Btw, tänkte bara slänga in ett tv-tips för ikväll! 19:00 på 3an är det ny säsong av Top model!:D Den här gången är det dock lite speciellt eftersom alla som är med måste vara under 1,73 cm lång!;) CHECK IT OUT!



PS/ bilden är från en tidigare säsong!

dagens babe! - Blake Lively!


girls just wanna have fun!

Hellllu!

Igår var det tjejkväll hemma hos mig! Det var jag, Sofie, Emy, Sabina, Cajsa, Olivia och BK! Vi har just fått hem filmen 2012 på bluray, så vi såg den! Sjukt snygga specialeffekter i filmen faktiskt:). Senare när alla hade dragit la jag och Sofie oss och slog på lite O.C! Haha, jag somnade dock (som vanligt) efter en halvtimme kanske..;) Har btw tyvärr inga bilder från igår!

 Idag har vi käkat lite frukost/lunch och nu för ett tag sen drog Sofie till stan för att fika med Cajsa! Idag hade jag tänkt försöka göra bort ett engelska arbete förhoppninbgsvis, men måste hinna duscha osv oxå innan 6. Ska till kusinerna på västerslätt då och sova över då, så bloggar imorn igen när jag kommer hem! Nu ser jag att vädret har spruckit upp här utanför, så ska sätta mig med laptopen i solen ist! PUSS PÅ ER ALLA.


home!

Har kommit hem från stugan nu! Blir inte så mkt uppdatering nu menmen..;p Igår bastade vi osv i stugan och jag har fått mitt vackra påskägg! haha;). Idag har jag varit på stan och shoppat och ikväll blir det tjejkväll med tjejerna:). Här är dagens baaaabe: SOOOOOOLEN


seen it before

Kommer inte kunna blogga på ett tag, för är fortf hos Emil! Igår firade vi Manizheh med tårta osv! Btw tack alla för igår. Kommer sova här inatt också och imorn drar jag tidigt till stugan! Kommer dock hem på lördag redan!

Nu har iaf jag och Emil varit och handlat middag på ica, så blir kycklig och potatisgratäng,haha;) puss ha en bra påskk!

RSS 2.0