Valborg

Idag är det valborg, och tjejerna kommer hit på grillmiddag/förfest! Kommer nog bli hur trevligt som helst, och sedan får vi se vart kvällen för oss:).

Var nyss en sväng på stan med Emil och på hemvägen var jag och handlade pommes stripes och bearnaisesås;). Nu ska jag börja duka, göra i ordning grillen, duscha, måla naglarna osv, haha fullt upp. Ha en trevlig kväll vad ni nu än har för er!



Var detta förra Valborg,haha?:D Minns inte så noga...


I skolan

Sitter just nu på svenskan och gör i princip ingenting. Idag fick iaf jag och Moa MVG på vår riktigt stora redovisning, lycklig!

Efter skolan ska jag hem och duscha, sen ska jag och Emil på min mosters 50-årskalas på Röbäck. Blir nog treeevligt. Känner mig lite stressad inför lördagen då jag måste fixa en massa saker på dagen och sen hinna göra i ordning mig själv och ute på altanen dessutom,haha. Men det fixar sig nog om jag går upp i tid.

Nu börjar visst spanskan, ops:).


Kärlekens Tunga

Jag sitter här nu hur trött som helst, inget ovanligt. Har (typ) skrivit klart min inlämningsuppgift tills på måndag, vilket känns skönt. Då slipper jag dessutom tänka så mycket på den i helgen.

Imorgon är det fredag igen, tack och lov. Imorgon blir det 50-årskalas och på lördag är det VALBORG! Men brukar valborg bli så lyckat? Överskattat kanske?;) Men i år får trenden brytas! Jag är taggad just nu iaf.

Hade tänkt lägga mig i sängen nu och kolla igenom spanskaläxan och kolla på Entourage, hur låter det, bra? Okej, tack och hej.



Olles mål var att få en puss på kinden av 17 tjejer under kvällen.. tror ni han lyckades?


Vilka klackar ska jag välja?

Vilket dilemma. Blå eller svart... hm. Sjukt snygga båda två, måste ha ett par i sommar. Vet att jag egentligen inte får köpa något svart när det är sommar så lutar åt de blå. Men samtidigt kan jag ju ha de svarta skorna till så fruktansvärt mkt mer outfits... ;) Help!


Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret


Hej

Hej Hej allesammans, Emil här. Sitter hemma hos mig med min lilla älsklingslinn och inväntar mat! Hade sovmorgon till 12.40 idag, riktigt skönt! (Y) Ingen aning vad mer jag kan skriva dock :(
Älskar dig linn :)

Over'n out / Emil


kemi.....

Igårkväll kom Emil till mig och skulle hjälpa mig med kemin, men det gick inte superbra för oss alls. Förstod inte så mycket av det här provet.. Sedan idag tog jag bussen till skolan för första gången sen jag började på Draggen tror jag, haha;). Eftersom vi åkte med BK:s mamma och Tuva-Maja till IKSU efter skolan. Jag och BK ska spela in en reklamfilm för resor, så vi lånade Iksus pool, beachvolleybollplan osv! Haha, får väl se hur slutresultatet blev menmen. Ikväll blir det iaf bara att fortsätta med kemin, för imorgon är provet. Pussheeeej


Åh, så här brun vill man ju ändå vara igen...


S


Today


Sommarhatt!

Det här blir min sommarhatt i sommar. Köpte den för 249:- på MQ i lördags! Bandet som är knutit runt är mitt eget, och följer alltså inte med hatten.



Påsken!

Hej och förlåt för min kassa uppdatering, men det har som sagt varit påsk! I torsdags åkte jag och Emil till min stuga för att ta det lungt ett par dagar. Vi hade det sjukt skönt, och hann även med att jobba in lite pengar. På lördag efter lunch åkte vi hem igen och kvällen spenderades på en fest på Grubbe.

Idag har jag inte hunnit med så mycket alls. Det var meningen att jag skulle plugga med BK på stan idag, men hon var förkyld, så det blir förhoppningsvis av imorgon istället. Jag har däremot solat och fått lite färg, tränat, haft lite "spa-dag" och sitter nu och målar mina naglar orange för er som är intresserade. Kvällen består tråkigt nog av att övningsköra och plugg. Men skolan börjar närma sig och ifall jag ska hinna med allt som ska hinnas med äre bara att kämpa. Puss!

En bild på mitt påskägg.. När det nästan är uppätet haha:).


Uppe med tuppen

Igår var jag som sagt med Manizheh, Janina och Maja i Ersmark! Jag och Manizheh hade bakat gott och Janina och Maja hade fixat med sig chips och godis, man var ganska mätt efteråt,haha.. Vi gick även på en promenad ute i Ersmark osv innan vi tog sista bussen till stan. Jag åkte hem på en gång eftersom jag skulle upp tidigt idag för att följa med mamma.

Jag var uppe halv tio iaf, och sedan drog vi på Apoteket, systemet, en guldaffär och Maxi! Blev att köpa massa god påskmat och godis till imorgon. Efter det drog vi förbi stan en snabbis också för att kika ifall mina jeans hade kommit in och för att köpa mjukglass, mums.

Imorgon drar jag till stugan som sagt, ska bli hur mysigt som helst måste jag erkänna. Vi ska äta supergod mat, basta, ha lite gäster osv. Så kommer kanske inte uppdatera förrän på lördag då jag kommer hem igen, vi får se. Men nu måste jag plugga, tyvärr. ;)



Från Manizhehs blogg, jag är såå snygg, always!


Tisdag!

Jag gick upp ganska tidigt imorse för att göra bort lite på min idrottsuppgift men det har faktiskt bara gått sådär. Har väl fått en sida skriven, men är inte ens nöjd med innehållet,haha. Iaf, nu är jag på väg in till köket för att baka en sockerkaka med massa gott klet i mitten av den, sedan blir det duscha och ut för att övningsköra igen.

Efter middagen är det därefter planerat att jag, Janina och Maja ska ta bussen till Manizheh, så jag kommer befinna mig i Ersmark tonight. Blir nog mysigt, men kommer inte hem så sent eftersom jag ska upp tidigt imorgon och hjälpa mami. PUSS PÅ ER


Hos Manizheh för länge sen :)


Open Door

Igårkväll blev det så att Moa och Lisa kom hit! Vi pratade, käkade chips och spelade Mario på tv-spel;). Var väldigt trevligt och efteråt följde jag med dem till stan för att sen cykla vidare till Emil. Idag gjorde jag klart en biologiuppgift, cyklade hem, hjälpte mamma med massa things och var ute och övningskörde i princip för första gången:). Det gick väl helt okej, men jag är verkligen sämst på att starta, jag kan bara inte starta bilen haha.

Iaf, blev en sväng förbi Lurk med bilen för att hämta min väska och sedan hem för att slänga i mig middagen. Direkt efter satte jag mig på bussen till Iksu där det blev att både gymma, bada jacuzzi, duscha, basta och spela volleyboll med Sofie;). Greta i klassen hade bokat en volleybollplan en timme, så det var superkul!

Nu sitter jag här trött som jag vet inte vad och nu blir det att sova. Godnatt!


Uppdatering

Har inte skrivit på ett tag nu,!

Men i fredags hade jag och Moa som sagt våran superstora redovisning på min gamla skolan Teg Central. Men den gick hur bra som helst, och jag fick även ett mail efteråt av min gamla lärare som skrev att han var väldigt stolt över min utveckling:). Dagen flöt mest bara på eftersom det var sista dagen innan lovet!

Efter middagen drog jag och Joel hem till Lurk, dit också Olle och Maja kom senare. Där var det jättetrevligt, var längesen jag träffade pöjkarna:). Sedan slutade kvällen inte lika roligt, men tur att min familj är så underbar!

I lördags var jag på stan för att hjälpa Emil med lite nya kläder och passade även på att käka årets första mjukglass, svårslaget! Jag hittade även en sommarhatt jag ska köpa nästa månad, och ett par jeans som ska införskaffas i veckan. Köpte också en blombukett som jag tog hem till mamma, som blev jätteglad förstås. Kvällen blev lugn och idag har jag bland annat städat mitt rum. Sitter nu och försöker komma vidare i en biologiuppgift.. men det går inte så bra om jag ska erkänna, funderar på att ge mig för idag.

Ikväll kanske det blir tv-spelskväll här hos mig med Moa och Lisa, vem vet? Kan också hända att det blir volleyboll på iksu, framtiden får utvisa.


My Heart Is Refusing Me

Fick inte till någon bra bild när jag hade på mig leoparddressen dock, så ni får nöja er med en "påklädningsbild",haha.




Sunglasses


Redovisning

Hej,!

Igårkväll var jag väldigt trött och less för det mesta. Efter skolan drog vi dock hem till Moa, åt lite och provade redovisa vårt arbete. Vi ska fortsätta provredovisa ikväll också hos mig så att vi verkligen kan det tills imorgon! Imorn på morgonen ska jag och Moa redovisa om förintelsen/vår Polenresa för en klass i 8an på min gamla skola Teg Central. Haha, kan nog gå hur somhelst.. är galet nervös eftersom det är min gamla samhällslärare;). Men känns samtidigt sjukt skönt att göra bort det innan lovet, för DET ÄR SOM SAGT LOV IMORGON FINALLY. Gud vad jag har längtat, blir dock en lugnare helg denna helg. Har ifs en del plugg jag måste göra på lovet ändå, men jag visste att det skulle vara tungt och mycket att göra just nu innan sommaren. Vi har 5 st slutprov nu i Maj och Juni?

Haha, men nu ska jag sluta klaga och gå ner och skriva ut lite redovisningslappar... ;)


Kläder!

Liter kläder jag fick av Elin!



^^Klänningen till höger på den här bilden sitter jättefint upptill då man har på sig den, så jag har sytt om den till en längre tunika:) Ska visa i ett inlägg hur den ser ut på mig nu, och en bild på hur byxdressen ser ut på mig, det var någon som ville det:).


Byxdress leopard

Den här lär jag ha på mig väldigt mycket i sommar... ;)




Fågelskådning 05:00 imorse

Idag klev jag som sagt upp klockan kvart över 4 på morgonen för att cykla bort till Röbäcksslätten. Det var fågelskådning på schemat för NS-eleverna och vi såg bland annat svanar, skrattmåsar och tranor. Haha men sjukt vad kall man blev om fötterna, jag skulle inte ha tagit gummistövlarna. Sedan blev det vanliga lektioner fram till lunch, men jag gjorde inte så mycket på lektionerna eftersom jag var så fruktansvärt trött.

Jag och BK gjorde en snabb biologigrej efter skolan och sedan cyklade jag till Bikbok för att hämta ut min kära byxdress. Den är underbar! Kommer bilder på den i ett senare inlägg.


Leopard

Såg som sagt killarnas kvartsfinal på Gammlia igår med Sofie, tyvärr så förlorade dem som sagt:/. Men var sjukt mycket folk där, och vi hade tur som fick en sittplats. Det var första gången som jag fick åka i bilen då Sofie körde också, sjukt nice att hon har körkort nu!:D Ville skratta åt alla som skulle cykla hem i regnet från matchen haha.. är jag elak då?

Idag har varit en helt okej dag, och jag tycker ändå att fysikprovet kändes bra. Efter skolan gick jag och BK till stan och mötte upp Emy. Vi satte oss nere på kajen och njöt av det underbar vädret för att sedan ta en tripp upp till Bikbok. Så dum som jag är så följde jag förstås med in i affären.. jag hittade förstås ett jättefintplagg som jag fastnade på en gång för och jag var tvungen att lägga undan det tills imorgon. Har inga pengar kvar den här månaden, så måste låna av min brorsa, hahah. Det är iaf en byxdress (shorts nertill och tubtopp upptill) i leopard, med två snören upptill och lite guld. Super fin verkligen, jag dör! Jag kan bara inte låta bli att köpa den.

När jag kom hem märkte jag dessutom att jag hade fått en sopsäck full med kläder av min kusin, plus bodyscrub osv som dom ändå inte använder! Så sjukt nice, tack så mycket!:)

Mer ikväll då? Jo, kommer behöva lägga mig hur tidigt som helst pga att vi har en fågelskådning klockan 5 morgonen imorgonbitti.. kul va? Sedan har vi dessutom vanliga lektioner fram till lunch och öppet hus på kvällen från 6-9. Morgondagen blir ett helvete, punkt slut.



Är såå sugen på att köra skoter.. :(


Innebandy

Haha kvällen igår blev lite misslyckad, men vad gör det då man har roligt ändå?;) Vi åt först en jättegod grillad middag hos mig, sen tog vi bussen till IKSU för bubbelbad och bastu! Men ingen av oss tänkte förstås på att kolla öppettiderna på lördagkvällar innan vi for, så IKSU stängde förstås 7 på lördagar.. Haha, så istället drog vi till Gammlia för att kolla på lite innebandymatcher.

Efter Gammlia hade vi egentligen tänkt sätta oss vid typ kajen eller något och käka chips och dipp och lite annat gott. Men den planen sket sig också eftersom det blev ganska mycket kallare på kvällen än vad vi trodde.. ;) Så hela kvällen bar vi två väskor med handduk och allt, plus en ICA-kasse med chips, dricka osv helt i onödan. Kvällen avslutades dock på ett bra sätt hos mig med film nere i källaren. Jag somnade dock efter halva.. ;)

Sedan idag har jag, mamma och brorsan varit och handlat lite påskägg på Godishuset, och jag har försökt plugga lite. Förstår ingenting av fysiken och provet är imorgon, bra jobbat Linn.

Ikväll ska jag och Sofie tillbaka till Gammliahallen för att titta på killarnas kvartsfinal, blir nog super! Pussen.

Sommar i Sörmjöle!


Grillat!

Gårkvällen var galen och hade det sjukt roligt med Janina och Maja! Sedan sov vi alla tre hos Maja och på morgonen satte vi oss i solen.

Snart kommer Sofie hit och då ska vi äta grillat för första gången i år med min familj! Sedan hade vi tänkt dra och bada jacuzzi och sen ser vi väl vars kvällen tar oss. Kul blir det iaf!


Friday

Ikväll ska jag till Maja där även Janina, Manizheh och kanske Janinas kompis kommer att vara. Är sjukt taggad, och sen kommer vi att dra ut! Sjukt länge sedan jag var hos Maja också så att. Sen kommer jag att sova hos Maja, så uppdaterar väl när jag kommer hem imorgon någon gång! Lördag kommer också att bli underbar, har lite planer med Sofie.. men det får ni höra mer om imorn!;)

Vi ses ikväll!:)

Bilder från andra kvällar hos Majsan.. :)



Blir man lite taggad på fredag när man hör den här låten eller..?!;O ;)..


Dag 17

En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Vanessa Paradis. Har inte så mycket mer förklaring än att jag inte skulle ha något emot att vara Johnny Depps fru för en dag... ;)





Solglasögon inköpta!

Solglasögon från H&M 59,50:- st.
Köpte ett par i leopard som är lite runda av sig för att ha till vardags. De stora svarta ska jag ha de där dagarna man inte känner sig lika snygg.. haha.
 


Dag 16

Innehållet i min väska.
+ dator, skolsaker och oftast puder eller läppstift:).


Onsdag

Har varit en ganska trög dag för mig. Efter skolan tog jag dock tag i situationen och tränade en timme. Nu efteråt hade jag tänkt att försöka plugga lite! Vi har börjat med ett "miniprojekt" på stresshanteringen, så från och med nu ska jag ligga i sängen klockan halv 10 utan dator. Tänkte att det är lika bra att skriva ut det i bloggen, så kan ni se till så att inget inlägg blir skrivet efter det klockslaget... ;) Kommer bli svårt eftersom jag brukar lägga mig för att sova cirka 2 timmar senare egentligen, men det ska gå!

Iaf, snart kommer ett inlägg på innehållet i min väska för er som är intresserade...



9an, balen!:)


Picture



Kom ganska nyss in från en promenad/fika med Sofie!


VÅR

Är jag sjuk som ligger i bikini..?



Obs! Det är gamla bilder:)


sol!

Sitter just nu och tar det lungt framför tv:n medan jag äter frukost! Solen skiner utanför och snart är det meningen att jag ska cykla till mitt utvecklingssamtal. Menmen, det går väl ganska snabbt eftersom man redan vet vad läraren ska säga i princip.

Annars då? Maja min maja är i Stockholm för att prata med självaste Paris, nervöst eller vad?:D Lycka till gumman! Nu ska jag börja bege mig mot spegeln och fixa lite så jag inte ser ut ett lik. Pussar!



bild på jag och Maja från i fredags!


Godnatt?

Har inte min egna dator just nu så har inte direkt några roliga bilder att lägga in.

Skoldagen idag var sjukt onödig och jag förstår verkligen inte varför man inte får jobba hemma istället. Gjorde i princip ingenting på hela dagen,haha. Imorgon har jag däremot utvecklingssamtal, vilket förhoppningsvis kommer att gå bra.

Ikväll har jag bara slappat framför tv:n med min älskade mamma, och pratat i telefon med några av mina närmaste:). Just nu känner jag mig bara helt slut i huvudet och tom. Avslutar med det.


=)

Kryper ner i soffan nu.


What does it say?

5050733972_f2fa083e81_z_largetumblr_l11so7hquR1qaxbyto1_500_large


Vet inte hur jag ska tänka.


Helgen

Förlåt att jag inte har uppdaterat något mer i helgen. I fredags var jag, Manizheh, Emy, Maja, BK, Moa, Lisa, Gabbe, Agnes, Amanda och Johanna och åt buffé på Eastern Palace. Hur trevligt som helst, och sedan drog vi vidare till Alex där även Oscar och Rasmus var.:) Sedan drog vi ut och hade en riktigt trevlig kväll med trevligt folk. Drog till Emil och sov sen och igår var vi hos mig och myste.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket sen Emil drog hem, bara degat i sängen framför The Hills på MTV,haha. Ikväll blire att kolla igenom ifall jag har något plugg och fortsätta mitt intressanta liv framför tv;n!



(bilder från Gabbes blogg)


Manizheh

Idag ska vi fira denna brud med buller och bång! 18 år fyller hon idag, blir en middag på kinarestaurang, en förfest och utgång! Sjukt taggad, nu kör vi!
GRATTTTTTTTIS(L)


RSS 2.0