2

Cirka 2 veckor nu tills jag kommer hem.. saknar alla:(


MIDSOMMAR FIRAS EJ AV DOM I USA:(:(:(

Tankte bara saga GLAD MIDSOMMAR! Firade midsommar i Oklahoma med en tur pa kanalen, en glass och en drink:) Horde att det ar supervader i Umea btw!

Imorn ska vi till Memphis.. vem kommer fran Memphis? Elvis Presley himself! Ska kika in i hans hus och pa hans saker osv:) Sen tror jag vi ska aka bat i Mississippi!:)

Foressten.. Kopte en ring igar for typ 600 kronor hahah. Jag ar konstig, men den var snygg!(a) Och nu ar den min:D:D:D Ni far se min shopping nar jag kommer hem! Ligger redan pa 163 dollar for min klanning,bh och ring:p ha det bra!

DAGENS BABE - ELVIS PRESLEY


inte riktigt van vid detta?

Okej... Det kanns inte bra att typ staden vi ar i nu har en stor brand och det ser ut att bli typ orkan nu.. kan knappt ga ute for att det blaser sa mkt.. buhuuu hihi;)

What..........

heyyy guys,

Var ett tag sen jag skev men har inte haft nagot gratis internet pa ett tag. Igar solade vi vid poolen i Las Vegas, och pa kvallen gick vi runt pa stan, tyvarr blev vi utkorda direkt fran casinot, hm snyft. Man maste vara 21 ar for att fa vara dar overhuvutaget.

Idag var vi och kollade pa Grand Canyon! Nagon har sakert hort talas om det haha.. sjukt vackert var det iaf!

(nu skriver jag pa engelska eftersom det inte finns vissa bokstaver)

btw, when I come home again, I'm going to write about every place I have been to here in the United States, and show you guys some pictures! I have taken a lot of pictures so.. I'm running out of them. Lucky for me, my dad has another camera!

I'm really excited about going to "The big apple" (New York) and I don't think i'm coming home with any money at all left actually. In Los Angeles in a store called Victoria's Secret, I've found B-E-A-U-T-I-F-U-L underwear also!

I hope you have a really good time in Greece honey, love you and miss you every day<3.

Have a good time, kisssses.

L.A OSVVVV

Heeejs!

Water World var askul, men ganska blasigt:(. Lyckades med att branna hela min kropp sa har inte kunnat rora mig idag,haha.. Annars var vi pa vinprovning idag och kopte vin osvv, sen har vi mest kort bil for att komma mer soderut mot L.A. 

Just nu ar vi pa ett hotell dar det ar jattemkt apelsintrad langs vagarna, och nu borjar det bli supervarmt vader! Sjukt hett ute ar det verkligen, och inte ett enda moln pa himmelen. Imorn ska vi kolla pa ngt som pappa ville se och sen ska vi sova i L.A pa kvallen! Ska bli sjukt nice att komma dit, vi ska bland annat pa Disney, Walk of fame osv. Blir val lite shopping oxa haha. Efter 4 natter i L.A sa kommer vi kora vidare mot Las Vegas! Sa bli inte f;rvanad ifall vi spelar bort alla pengar och aldrig mer kommer hem till kalla Sverige;) PUSS SAKNAR ALLA 

Concord

Hej!

Nu ar vi i en stad som heter Concord, pa ett jattefint hotell! Har ar det faktiskt mycket varmare an i San Francisco, for det ar langre fran kusten! Idag ska vi pa ett jattestort badland och vara dar hela dagen, sa det blir nog nice!:)

Sen ikvall ska vi kora vidare, for imorn ska vi pa vinprovning osv:). Har brant mig i hela ansiktet sa ar alldeles rod, men ska forsoka sola resten av kroppen idag haha, f;r ar lite svart att fa farg pa ryggen typ nar man gar i stan:)

Hoppas ni har det assm hemma i kalla Umea! Ska ut i bikinin nuuuuuu

San Francisco

HEEEJ

Jag ar i San Francisco just nu! Hade gratis internet har, sa det ar toppen! Har ar det 30 grader och varmt, men blaser gor det oxo:/ Har varit och kollat in hamnen och China Town idag, supernice! Imorn ska vi kora over Golden Gate och vidare till Concord dar vi ska badaaaa! pPUSS SAKNAR SONDER DIG EMIL

USA

Nu ska jag alltså vara borta i en månad i USA! Jag kommer nästan inte blogga något alls, om jag inte får tag på något internet ibland på hotell! Kommer dock börja blogga som vanligt igen när jag kommer hem i Juli! Det här blir iaf mitt sista blogginlägg innan jag åker, så ni får ha det så bra! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


avslutningen!

Skolavslutningskvällen igår var väldigt trevlig!:D Först var jag, Manizheh, Maja och BK här hos mig, (Emy var här ett tag också!) Sedan drog vi till stan, lyssnade lite på dom som spelade osv innan vi tog bussen mot Rödäng. Där var vi hos Danne resten av kvällen med massa skönt folk:). När alla började bli less drog vi till Max på E4an och käkade ;). Sen sov jag och älskling här, och idag har jag inte gjort så mycket annat än att ha packat resväskan:). Har dock också hunnit med att köpa ett par jeans på rean på The Store! Ska visa en bild på vilken färg dom är.

Ikväll ska jag och Emil nog hem till Danne ett tag, och sen skulle vi hyra film osv och mysa hos mig. Imorn blire för oss att gå upp vid 6 på morgonen för då ska jag till USA! Blir nog lite tungt för Emil att cykla hem då, men vi måste ju säga hejdå:(:( Helt sjukt vad jag kommer sakna honom..



sommarlooooooov

INGA INLÄGG IDAG FÖR IDAG ÄR DET SOMMARLOOOOOOVFÖRÖÖGÄDSLGZD.-H,ÖFZ

haha åh så sött


tivoliiii

HEEEEJ.

Idag lagade jag och Sofie middag till oss själva och min lillllebror. Blev självklart att göra traditionen makaroner och köttbullar! Senare drog vi oss ner mot stan och töntade oss genom att åka en karusell på tivolit;]. Haha, det är sjukt hur lätt jag mår illa efter att jag har åkt något som snurrar alltså, men kul vare! Sen drog vi moppen till Grubbe och spelade basket med Joel, Emil, Ogge och Matte! Vi var där ganska länge innan vi åkte till Sofiehem ett tag för att hälsa på Jack:). Där såg vi mest tv och chillade. Nu har Sofie åkt hem och jag måste egentligen ta hand om en stor klädhög som ligger i mitt rum men jag orkar fortfarande inteeee. pussgodnatt



fashion


dagens babe! Patrick Dempsey!


cream cheese

Hej!:=)

Igår åt jag och Emil på Allstarz, det var supergott!:) Dock höll vi på att frysa ihjäl men vi spelade iaf basket med Manizheh och Matte på Grubbe ett tag! Senare drog vi alla fyra hem till Emil och såg på tv innan Manizhehs buss gick hem:).

Idag vaknade jag och Emil halv tio, haha fick lite panik eftersom jag började 10;). Slutade dock ganska snabbt och nu har jag varit hemma ett tag:). Sofie kommer snart så har köpte med mig lite chips och nötter till oss också(A). Ska vara med henne idag/ikväll så vi får se vad vi hittar på!



haha älskling är sur på restaurangen..

sleepy

Jag sov nyss i två timmar.. jättekul! Senare idag ska jag och Emil käka middag ute, ni får se vars det blir sen;). Sen ikväll ska vi vara med Matte och Manizheh, blir en turnering i alla sporter som finnnns typ,haha! Men sover hos älskling sen så jag skriver nog mer imorn om jag inte får låna Emils dator lite snabbt ikväll:). pusspuss


dagens babe! Paul Walker!


bad boys

Godmorgon!

Är suupertrött idag för igår var andra kvällen i rad som jag lade mig att sova alldeles för sent. Snart ska jag dra på svenskalektionen och få reda på mitt betyg på ett prov och se film. Annars idag ska jag nog mest ta det lungt, funderar på att lägga mig i badet då jag kommer hem:D, eller kanske sova haha?


ta ett bad







Är det bara jag som verkligen älskar bikinin hon har på sig?!;O

right now

Dansuppvisningen gick bra! Vi visade den först för vår lärare så att hon skulle kunna ge ett betyg för den, och den gången kändes det jättebra:). Tappade dock bort mig lite i början när vi skulle uppträda för gruppen men skitsamma!:D Sedan rensade jag ut lite ur skåpet efter dansen och känns skönt att se alla skolböcker försvinna från skåpet, haha.

Nu har jag som sagt käkat middag, kollat på MTV Movie Awards och nu ska jag gå in och hämta något att käka för snart börjar Top Model!;)

Så här såg vi ut idag i masker på dansuppvisningen,hah!:)



MTV MOVIE AWARDS

Har suttit och kollat igenom MTV Movie Awards på datorn, och självklart vad alla hade på sig! Här har ni några av dom mer extrema outfitsen!;)



Haha, oj så skön han är som kommer i sådana här kläder!;)


dagens babe! Marisa Miller!

Marissa3

måndag

Hej!

Idag är sista måndagen i skolan innan sommaren! Vaknade hemma hos Emil imorse så fick cykla snabbt från Rödäng till Mimer på typ 10 min,haha;). Sen hade jag matteprov som skulle avgöra om jag får MVG eller VG i slutbetyg i matte B:(. Gick dåligt så får allt nöja mig med ett VG! Nu har vi engelska och sen får alla reda på spanska nationella och sist men inte minst blir det dansuppvisning! Är lite taggad men måste öva på den lite innan så jag kommer ihåg den.


snabb uppdatering

Hej!:)

Sitter hemma hos älskling nu och äter pizza till middag. Var ju på släktkalas på Västerslätt tills 4 och sen cyklade jag hem till Emil. Ikväll får vi se vad vi hittar på, är sjukt trött båda två så kanske bara ska chilla:)

Jag skriver mer imorgon då jag har min egen dator!

dagens babe! Jens Karlsson!;)



yesterday

Godmorgon!

Igår var vi 10 killar också jag hemma hos Emil hahaha;). Men det var jätte trevligt och sedan drog vi vidare till en tjej som heter Jessica. Där var det ganska mycket folk och trevligt:) Vi stannade där till typ 2 och sen gick jag och Emil hem till mig!

Nu ska jag snart på släktkalas hos mina kusiner och sen ska jag käka middag och sova
hos älskling, puss!


ut!

Tänkte bara säga att jag drar till Emils och hans kompisar! Vi ska vara hos Emil först och sen får vi se vars vi drar vidare! puss ha en trevlig lördaag:)


hejdå långa jeans på sommaren!

Jag gör alltid så att jag klipper av alla jeans till jeansshorts då sommaren börjar närma sig! Sen blir det att köpa nya jeans till hösten igen;)..

Klippte precis av ett par jeans som jag aldrig har använt någonsin! Ett par grå Cheap Monday som var alldeles för långa. Så nu är dom korta ist:)!



dress

Tänkte att jag skulle ta kort på några klänningar jag har i garderoben:). Vet att jag behöver mer färgglatt.. förlåt, jag ska bättra mig på det! Måste köpa en fin sommarklänning!











dagens babe! Adrian Grenier!






lördag

Godmorgon!

Nu är jag hemma och ganska trött. Igår drog jag senare till Lurk där också Joel, Jonte och Matte var.:) Var chill där och senare tog vi bussen till stan och vidare till Grubbe! Där var Emil och annat folk så vi stannade där ett tag. Sen hade jag tänkt cykla hem men det var så sjukt kallt osv så jag sov hos Emil. Han och hans familj skulle till stugan idag så vi gick upp ganska tidigt, det är därför jag är hemma nu:). Hans mamma var jättesöt imorse och kom med frukost på sängen till oss!

Nu hade jag snart tänkt äta lunch och sen blir det nog att börja packa lite kläder till USA:).



bild från hemkunskapen i 9an

I cykelverkstan..








hit me, hit me hard

Vad gör man då man faller och faller och tillslut träffar man avgrunden? Mitt stopp har kommit.



my roooom

Nu när jag ändå har städat mitt rum så tänkte jag att det var lika bra att visa er hur det ser ut här inne;). Mitt rum ligger ute i garaget, alltså inte inne i vårt hus, för er som inte redan visste det!:)



Min lilla hall! ^^



shoooes! ^^



garderob och byrålåda! ^^



skrivbord och fönster! ^^



gungaaa;) ^^



sängen:) ^^



vet att jag har en liten tv, men noga;) ^^



Min fondvägg :) ^^



Så här ser det ut utifrån:) ^^

dagens babe! Mariah Carey!






spanska muntliga!!

Gick upp lite tidigare, för nu på morgonen har jag spanska nationella muntligt! Kommer nog inte gå så bra för jag tycker att det kan vara ganska svårt att prata spanska och nu var det tydligen ganska konstiga ämnen att välja mellan också:/. Önska mig lycka till!


så längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Sex And The City 2

Nu är jag hemma från bion för cirka en halvtimme sedan! Jag hade bara hört massa skit om den här filmen nästan, så hade väldigt låga förväntningar på den. Därför tycker jag att filmen var SUPER bra!:D Den hade mycket mer humor än i den första filmen. Det bästa med hela filmen var att man skrattade typ hela tiden:). Så jag rekommenderar er absolut att se den, DOO IT BAA




leopard glas...






Utkast: Juni 3, 2010



HISSAR!

- Att skolarbetet är över för min del!
- Snart bara en vecka kvar tills jag åker!
- BIOOO snartt

DISSAR!

- Att jag mår illa som en... jag vet inte vad :(


Ska dra efter middagen på bio med mami! Blir att se...

SEX AND THE CITY 2! finalllly, åh vad jag längtar, berättar om hur den var när jag kommer hem!

(btw! Vårt svenska prov idag var 2 TIMMAR! typ 14 sidor att skriva;o omggg



dagens babe! Jamie-Lynn Sigler!


bubbel

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon så har varit duktig att gå upp lite tidigare för att plugga till svenska provet vi har senare idag. (Blev dock lite väl tidigt). Nu ligger jag i bubbelbadet och läser på i ett häfte och senare blir det att gå upp och ta lite frukost! Synd föressten att det inte är ´lika fina väder idag, har ju typ regnat.

Och ikväll ska jag på bio! Kan ni gissa vad jag ska se?;)


snygga outfits!

RED ROSENude sommarKarinbylund.blogg.se

21 guns

Hellllo!

Idag när jag kom hem var ju Emil kvar här så vi såg lite på film osv innan han drog hem vid halv 5. Sen var det bara att skynda sig att städa lite och käka middag innan jag var tvungen att rusa till Östtegs musikfestival med Emy för att lämna chokladbollar som skulle säljas! Jag skulle ju egentligen få pengar för att jobba på fikat, men så blev det inte tyvärr..:/ Men vi stannade iaf kvar och kollade på när alla sjöng:).

Nu har jag kommit hem för en timme sen och ska när som helst börja med svenskan! Kanske borde ta tag i det eftersom provet är imorn,haha! haree


dagens babe! Jesse Metcalfe


mornin

Har tagit mig upp ur sängen nu medans Emil ligger kvar, såg sjukt skönt ut men måste till skolan. Nu sitter jag och äter en varm macka till frukost och sedan ska jag börja cykla mot Balettakademin för att dansa. Har köpt masken nu som vi ska ha på dansuppvisningen, haha kan lägga in en bild då jag har på mig den sen;). Första gången på länge som jag köpte något på lekbiten!;)


beach!

Sjukt söt strandoutfit på översta bilden!



uppdatering

Heeeej.

Idag hade vi brännboll och så blind som jag är så skjuter jag en boll rakt in i Gabbis bakhuvud, såg ut att göra jätteont så fick sjukt dåligt samvete:(:(. Sen efter skolan käkade jag och Emy på stan, träffade lite folk osv.

Sen efter stan hann jag bara hoppa in i duschen innan älskling kom hit! Vi har sett film osv ikväll, och nu verkar typ Emil sjuk:(, så han sover nog här ikväll.


dagens babe! Joel!:D



tisdag

Godmorgon!

Just nu sitter jag och målar på nagellack på fötterna eftersom det blir sommarskor idag tror jag:). Vet dock inte om det är så varmt ute, men soligt äre ju iaf!;).

Blev föressten asrädd igår när jag satt vid datorn på mitt rum, sen hoppar en katt upp med världens smäll och sätter sig på fönsterbrädan, sen sitter den typ och stirrar i 10 min på mig;o. hahaha kanske jag som är störd menmen.

Idag har vi brännboll på idrotten och det blir faktiskt första gången för mig i år som jag spelar,sjukt kul!:) Sen har vi ett lååångt hål eftersom vi inte har ngn matte och sen avslutas dagen med film på tematiden. ha en bra dag!'


RSS 2.0