Kavajen, skorna och shortsen.


städlinn på g*!

Idag hade vi nationella provet i fysik A i nästan fyra timmar, drygt! Gick ändå helt okej.. förutom de sista uppgifterna,haha. Efter det spelade jag, Maja och Issa Monopol på skolan!;) Sen cyklade jag hem, käkade lunch, följde med mamma och handlade och nu håller jag på att städa mitt rum. (Skulle gjorts för länge sedan märker jag..) Men jag drar till Emil senare och sover, så vi hörs mer imorn!

Kommer föressten in ett inlägg senare ikväll hur hm-grejerna ser ut på!:)



Har rensat bort alla skor som jag bara använder på vintern, detta blev kvar tills vidare. :)


H&M beställningen äntligen här!


Ny header!

La in en ny header lite snabbt, de bilder jag hade innan har jag ju haft sedan förra sommaren, så kände att det var dags för något nytt! Hoppas ni gillar't PUSS


Helgen

Helllo!

Fredagen blev superbra med god mat och frukt doppad i smält choklad till efterrätt. Pirates of the caribbean var också bra, även om de andra tre är bättre måste jag säga:). Johnny Depp gör förstås hela filmen! Efter det drog vi hem och myste och somnade tidigt, riktigt skönt.

På lördagen blev det en brakfrukost med Emils föräldrar och mormor! Emil fick sina presenter osv, riktigt trevligt och gott förstås. Senare på dagen kom fler av Emils släktingar och då blev det middag. På kvällen blev det så att vi mötte upp Joel och drog hem till Johan där fler också var. Vi såg fotbollsfinalen såklart och efter det drog vi oss mot Fysikgränd på Ålidhem. Tyvärr var det riktigt tråkigt igår med lite folk och så vidare.. Så blev ganska snabbt tillbaka till staden för att käka och sen hem till Emil igen:).

Idag är ju inte vädret något att hurra för direkt, så jag har bara suttit med näsan i mina fysikböcker hela dagen, vilket jag lär fortsätta med ikväll också. Har fysik nationella på tisdag.. har dock inte så höga förhoppningar på betyget jag kommer få på det provet,tyvärr. Ska bli skönt att vi bara går måndag, tisdag och onsdag denna vecka iaf, innan det blir ett litet minilov! Pussen.


sry

Jag skriver i princip ingenting här just nu jag vet... Men jag har så himla fullt upp med alla slutprov just nu att det knappt blir någon tid över alls! Tänkte bara säga att veckan har gått fort förbi måste jag säga, och i helgen är det yran. Såg dock att det skulle regna imorn, då känns det lite bättre att jag sitter inne och gör spanska nationella medan ni andra är på yran.

Eftersom min älskade Emil fyller 18 år i helgen ska jag laga honom en middag han sent kommer glömma (skämt åsido), och bjuda honom på bio imorgonkväll:). Det blir att se Pirates of the Caribbean! Någon som har sett den?:) Kände att den hursomhelst är ett måste att se när man har sett dom andra tre filmerna haha.

Föressten, jag och Majsan smidde planer igår för nästa fredag, ojojoj vad jag taggar redan! Se upp här kommer vi;)...


Pictures


lördags

Måste säga att igår verkligen var roligaste kvällen på länge!:) Träffade nytt folk, som var hur trevliga och roliga som helst, tummen upp för det. Den grillade maten blev suverän, och Janina bodde hur mysigt som helst, direkt nere vid sjön. Janina och Yolanda hade också förberett både frågesport och lekar! Senare på kvällen drog jag, Maja och Issa oss in till stan igen. Hände inte supermycket där måste jag säga, så jag mötte upp Emil och drog hem och sov. Idag mår man väl som man förtjänar, men det vare värt. Pussar

(Får se om Issa lägger in några bilder senare från igår som jag kan sno)


"Dagens Outfit"


Kulturnatta

Är så himla superdupertaggad på ikväll! Varför vet jag inte, men det är soligt, jag ska grilla till middag, träffa nya människor och bara ha hur roligt som helst hos Janina i Yttersjö!:D Ska cykla in till stan vid 2-tiden och möta upp Issa, senare åker vi med janina hem till henne och fixar oss osv. Kommer in mot stan senare på kvällen så hör gärna av er om ni vill ses,PUSS!


Nu är det freeeedagsmys

Idag hade jag nationella prov i Matte C. Helt sjukt vad svår matten har börjat bli, men nu är det bara ett halvårs matte kvar, matte D ;). Efteråt hade man mest ont i huvudet, så blev väl inte så mycket gjort på sista lektionen kanske. Nu ligger jag död i soffan efter att ha varit koncentrerad hela dagen. Ska mest mysa ner mig ikväll med familjen framför någon bra film, men ska också försöka skriva en inlämningsuppgift! Jag vet, plugget slutar aldrig... PUSS PÅ ER!(L)

Just ja, har köpt ett par nya jeans från Rut m. fl också, lägger upp en bild på dem imorgon!


Imorgon blir det att åka till denna tjej för första gången!:)


leopard väska - stor



Glömde visa denna stora leopardväska som jag fick av min kompis Maja! Väldigt snällt av henne, och hon trodde att jag skulle få större användning av den:).


ELLE



Jag känner att jag har halkat efter lite med att läsa alla tidningar som kommer hem i brevlådan... Har hela fem st på lager just nu jag ska ta mig igenom, och har ingen tid över till att läsa:(.


Inhandlat!



ps! Den ser väldigt röd ut på bilderna, men jag skulle snarare säga att färgen i verkligheten är rödrosa. 59:- på gina! och linnet 150:- på Monki.


Tungpiercing

Hejs! Igår efter skolan drog jag och Emy till the city. Där hittade jag ett linne och en bh, (en sådan som är typ ett tygband runt kroppen;)) och käkade middag. Emy var riktigt snäll och bjöd mig faktiskt på middag.

Igår tog Maja körkortet, så hon hämtade sedan upp mig, emy och bk med bilen,haha! Känns verkligen konstigt då ens vänner kör runt i en bil. Men skönt att ingen klagar på att musiken är för hög för en gångs skull, osv haha. Vi åkte iaf till Mariehem där Emy tog hål i tungan. När vi väl var där blev BK sugen på att pierca läppen (förvånande bk) och så blev det också, haha. Riktigt trevligt var det iaf, och efter det åkte jag hem och såg på tv/pluggade.


Skinny Love


Singing in the rain...

Okej, det SPÖREGNAR rejält ute nu på morgonen, utan att överdriva. Vet seriöst inte ens om jag vågar ta mig utanför dörren, kommer rinna bort.

I lördags jobbade jag hela dagen med att måla på stugan och sen på kvällen kikade vi på Eurovision, Sverige kom ju riktigt bra till för en gångs skull, haha. Sedan i söndags körde mamma hem oss efter lunch och jag satte mig då för att plugga, duktig som jag är. På kvällen blev det förstås att se på VM-finalen i hockey, och tyvärr vann ju Finland som sagt.. tråkigttråkigt.

Och nu, ännu en skolvecka på gång. Jag är mer otaggad än någonsin och väntar på skolavslutningen. GE MIG SOMMARLOV.


I am number four

Hej alla fina!:)

Igår mådde jag inte på topp, så det blev inget här på bloggen. Var bara hemma och myste hela kvällen, välbehövligt! Nu är jag vaken redan klockan 9 eftersom vi snart ska hämta upp Emil och sen åka till stugan. Kommer hem imorgon igen, puss!

Igår såg vi btw filmen "I am number four", och det här är min nya favorit. Han påminner lite om en ung Heath Ledger...?`


Mitt Hjärta Blöder

Hejsan. Idag hade vi nationella i engelska och det gick faktiskt ganska bra för mig. Vi slutade direkt efter innan lunch så det kändes riktigt skönt. Dock satt jag ändå kvar på extramatten till klockan 2 haha, eftersom vi har något sorts "test-nationella" imorgon. Just nu ikväll tänker jag då verkligen inte plugga nå mer och ska istället pallra mig ut på cykeln och iväg till Rödäng. Där blir det mys och att titta på då Eric Saade uppträder i Eurovision Song Contest..;)

Shit vad det har blåst idag föressten! Fått miljoner sandkorn i ögat och pollenallergin är värre än någonsin. Har också kommit på att det bara är cirka en månad kvar till sommarlov. Det som är hemskt är att det känns inte alls bra,haha. Har alltså 4 st nationella prov kvar, plus ett vanligt prov och massa inlämningsuppgifter! Förstår inte själv hur jag ska hinna med allt, har redan börjat dräpa mig känner jag. Ska bli så skönt att slippa naturämnena i 3an.. menmen nog om det. Ha en trevlig kväll då ses vi imorgon då jag är gladare! (helg)


Uteserveringar

Igår hade jag en riktigt mysig avslutning på dagen. Jag och Emil drog till stan och kollade runt lite i det fina vädret för att sedan sätta oss på Allstars uteservering första gången för i år! Älskar att bara sitta i de där sofforna och ta det lungt.. Supergod mat var det också, tog vitlöksbröd (om ni inte har smakat dem så har ni missat så himla mkt!) och nachostallrik typ:). Senare drog vi hem till mig och såg lite på tv, och jag pluggade haha.

Idag var det riktigt skönt väder igen och det är kul att man kan sitta ute på rasterna och sola nu. Efter skolan satte jag och Emma oss på Wayne's (as always) för att skriva klart vår svenska redovisning och sola lite. Nu är jag hemma och ikväll blir det plugg, plugg och plugg. Kul?


bror i USA:)


Stuff



Justin Bieber?



Haha en tjej som både ser ut som och sjunger som Justin Bieber?;)


The Rite

Både lördag på dagen och söndag på dagen har jag målat hemma på huset och nu är jag helt slut. Känns iaf bra att ha fått lite pengar i fickan för en gångs skull. I lördagskväll åt jag, Emil och familjen massa god mat och såg på en film som hette Ritualen. Den var lite läskig men ändå bra:). (Jag tycker ifs att typ allt är läskigt). 

På söndag efter att jag hade jobbat klart åkte jag med mormor & morfar för att kika på en stuga som var till salu. Den hade superfint läge och var hur mysig som helst! Det var inte helt fel att de bjöd på pizza på Tre kronor på hemvägen heller,gottigottgott. Efter det satt jag och försöker jobba med min idrottsuppsats som ska in i veckan, gick helt okej faktiskt. Menmen, puss!


Fredagskvällen

Hade en trevlig kväll hos mig igår med fina människor!:)


Bikiniöverdel

Tips! Överdelar och underdelar 50:- kr st på Bikbok, finns i många färger också:) Köpte med mig hem en brun, ville egentligen ha en gladare färg, men tyckte "pärlorna" var finast färg på den här bikinin:). Försöker övertala mig själv att jag redan har en färgglad överdel, plus att jag har beställt hem en bikini i orange, det får duga!


Onsdag

Idag var det jobbigaste skoldagen på hela veckan, onsdag. Har börjar bli väldigt slut i huvudet och jag tror att jag redan har tagit sommarlov. Men det är ändå inte så himla länge kvar nu!

Idag efter skolan iaf så åkte familjen och mormor och morfar ut till vår stuga för att vi skulle "lyfta" stugan, eller höja den som sagt. Sedan drog jag till Emy där också Jazze var ett tag:). Vi var också hos mig ett tag, då också Tony och hans kompisar kom förbi! Var sjukt länge sedan jag träffade Tony, så det var förstås roligt. Nu hade jag tänkt försöka lägga mig och sova! pussar & kramar.


SVT & Polisen

Igår var jag helt utmattad, hade ingen ork what so ever, så blev inget på bloggen igår. Låg i soffan/sängen i princip hela kvällen, såg antingen på tv eller film på datorn haha.

Vi var iaf på Svt och hos polisen igår. Det var roligt på Svt att se där de spelar in Nyheterna, Go'kväll, träffa programledare osv. Även artisten Nicke Borg från Melodifestivalen kom dit för att repa. Hos polisen blev det tyvärr väldigt tråkigt eftersom vi inte fick någon rundtur, utan mer bara lyssna i två timmar. Om ni undrar varför jag har varit på Sveriges Radio, Svt och polisen, så är det för att vi har haft studiebesök i två dagar. Idag är skolan som vanligt igen med lektioner tyvärr. Kram!


Någon som har sett min hjälm?;)

Jag har fått någon allergichock at the moment tror jag. Ögat svullnar igen, min näsa är helt igentätt, jag nyser hela tiden och så vidare. Det var nog ingen bra idé att äta det där äpplet.. men det är ju så sjukt gott! Ni som inte är allergisk mot frukt ska verkligen njuta av det haha.. Tål vissa frukter som banan, vindruvor, passionsfrukt.. men inte är det många inte. Ligger just nu framför tv;n och latar mig, orkar inte göra något alls i princip då jag känner mig så här dålig.

Jag har föressten en fråga till alla! Förra sommaren måste jag ha lånat ut min moppehjälm till någon (tjejkompis skulle jag tro), är det någon som har den hemma hos sig?:) Den ser ut så här ungefär:



Haha min är typ lika sliten som hjälmen på bilden också...


Osama Bin Laden död?



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12961161.ab


http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2422459/se-bilderna-inifran-bin-ladins-faste


Sveriges Radio

Just nu åker jag moppe till Sveriges Radio,haha. Kommer hem senare :)


V


RSS 2.0