Movies forts.

Blev så många filmer så fick fortsätta i ett nytt inlägg, haha!

- Hide and Seek (skräck)

En ensamstående pappa (Robert De Niro) försöker nå sin nioåriga dotter (Dakota Fanning) när hon skapar en läskig och inbillad vän. "Vännens" namn är så kallad Charlie. Dottern vägrar tala om vem Charlie är, men när hon väl gör det, då brakar helvetet lös...- Barnhemmet

Belén Rueda spelar Laura, en kvinna som i vuxen ålder flyttar tillbaka till barnhemmet där hon bodde som barn. Hon tänker använda huset till ett hem för handikappade barn. Allt ser ut att gå bra för Laura, hennes man Carlos och sonen Simón, till dess att föräldrarna upptäcker att Simón har en låtsasvän. Simón försvinner plötsligt spårlöst men Laura vägrar ge upp sökandet efter sin son.- American Pie filmerna (komedi)- Pretty Women (kärlek)

Affärsmannen Edward Lewis skall ordna några affärer i Los Angeles i en vecka. Han kör vilse i staden och plockar upp en prostituerad, Vivian, som guide. Han känner sig ensam och betalar 300 dollar för en natt. Han blir intresserad av henne och hyr henne för sex dagar.- Baksmällan (komedi)

Fyra killar ska fira en rejäl svensexa och beger sig till Amerikas lekplats nummer 1: Las Vegas. Dagen efter vaknar de med en rejäl baksmälla, utan något minne av vad som hänt kvällen innan. Det finns en tiger lös i deras badrum, ett spädbarn hittas gömt i ett skåp, de har kvitterat in en polisbil som fordon på sitt hotell, och brudgummen är försvunnen. Det blir en kamp mot klockan för att hitta den försvunne brudgummen.- Benjamin Buttons otroliga liv (drama/kärlek)

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, det vill säga att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.- Gothika (skräck)

Miranda Grey är en psykolog och lever tillsammans med sin man. En dag är hon med om en mystisk bilolycka. En mystisk flicka attackerar henne och sedan blir allt svart. Tre dagar senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och får reda på att hon brutalt mördat sin man efter bilolyckan för tre dagar sedan. Hon förstår ingenting men med hjälp av sin gamla kollega, uppdagas mer och mer hemligheter. Flickan fortsätter att kontakta henne på ett obehagligt vis. När hon berättar om flickan så tror ingen henne. Alla säger att hon är galen. Men det är inte så konstigt, för vem skulle tro på en människa som säger att hon har sett en flicka, som dött 4 år tidigare?
Haha blev väldigt många i två inlägg, men aja!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0