FIJI Del 2

Bild1-4: Vandring runt ön
Bild 5: Uppe på kullen med utsikt över där vi bodde
Bild 6: Vårt privata rum
Bild 7: Fattigt Fiji..
Bild 8-11: Middag & Quiz night!
 
 
Tredje dagen började vi med att vandra runt ön, och vi fick snabbt en hund efter oss som följde med oss hela vägen;). Sjöblöta av svett kom vi tillbaka till vårt hostel och hoppade snabbt i vattnet. 
 
Kom på att jag har glömt att berätta om vår rumsituation. Jag och Linda hade bokat ett rum med 5 bäddar, och hade betalat för all mat inkluderat i priset. När vi kom fram till ön blev vi visade till ett privat rum - varsin säng, air condition, egen dusch+toa så vi ville sjävklart inte säga till om att det var fel rum, haha! Den här dagen dock så visade det sig att vi istället inte hade maten inkluderat så de kom på att de hade satt oss i fel rum;). Som tur var lät de oss bo kvar ännu en natt, vilket resulterade att vi fick ett alldeles eget rum 2 av 3 nätter,tjoho!
 
På kvällen denna dag var det quiz night på schemat. "Aktivitetskillen" på hostelet dock kom väldigt sent ocgh ursäktade sig, haha. Förmodligen världens tråkigaste quiz då han var helt omotiverad haha. Fiji skulle vara temat men helt plötsligt var första frågan "Vilken är Japans huvudstad?", haha! Lindas lag vann så de fick varsin stor öl;). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0