Greece

I fredags åkte jag, Sofie och Lovisa ut till Ludvigs stuga och hade det trevligt! Kvällen avslutades väl lite sisådär men ;) Sedan igår tog jag det ganska lungt, gjorde en del ärenden med mamma, såg film med familjen. Just nu sitter jag förmodligen på flyget till Stockholm eller på Arlanda. Jag ska till Grekland (Rhodos) i en vecka som sagt och kommer förmodligen ej att uppdatera något förrän jag är hemma igen. Ni får ha det så bra under tiden, för det ska jag!


'Till I Collapse

Idag har det varit riktigt tråkigt regnväder, men det kompenserar vi upp ikväll med att dra ut med tjejerna! Jag, Sofie och Lovisa börjar hos mig och sedan drar vi vidare, blir nog hur trevligt som helst. Nu hade jag tänkt ta en dusch i stekhett vatten för att sedan börja göra mig lite smått i ordning ,puss påer!



Godingarna! ;)


She Says

Igår hade jag och Emil det mysigt hemma hos honom framför massa film. Somnade ganska tidigt dock och hade sovmorgon idag, så var riktigt pigg idag! Efter skolan drog jag och Greta på stan för att köpa lite skolsaker som behövs så här vid starten. För mig blev det en kalender, (Nu ska jag verkligen börja skriva upp allt jag måste göra och komma ihåg innan det är försent!) och en överstrykningspenna. Hann även med att börja på en skoluppgift som de andra ska göra under tiden som jag är i Grekland.

Sen ikväll kom Emy hit och hon hade med sig Nellie, har nästan aldrig sett en mindre hund! Så fruktansvärt söt, ville nästan gömma henne här och behålla henne för mig själv.. Nej, men nu ska jag däcka i sängen till en låt, hör den här nedanför.

Fick föressten reda på en hemsk händelse ikväll, sjukt att sådana saker kan hända så nära en. R.I.P


More Than A Feeling

Hade det bara mysigt på Wayne's igår, jag och Emy satt också kvar och pratade ett tag efter de andra hade gett sig iväg. Skoldagen idag sen var faktiskt helt okej måste jag säga. Jag har äntligen haft turen med mig och fått ett riktigt bra schema med tre sovmorgnar och två dagar som jag slutar riktigt tidigt. Jag har också ganska mycket (och framförallt långa) håltimmar, men jag planerar at the moment att dem ska användas till träning eller plugg.  

Jag kanske inte har berättat att jag ska köpa gymkort på Träna nu till hösten? Jag och Maja ska ta tag i oss själva nu sista året och bli body builders.. Nej men, jag är faktiskt riktigt taggad på att börja röra på mig igen, det var ju ett tag sedan nu, haha.

Nu ska här duschas och cyklas till pojkvännen, kramen!



Jag och Emy i våra härliga fjortisår!


Wayne's

Idag har jag bara tagit en lugn dag, badat, packat lite osv. Första skoldagen imorgon, känns lite både och. Roligt att träffa alla igen men kommer bli jobbigt med all stress och måsten igen. Gymnasiet går verkligen fort måste jag då säga, kan inte förstå att vi redan är inne på sista året.. Vill inte sluta!(A)

Ikväll blir det iaf en avslutande fika på sommaren. Ska snart åka till Waynes med några av tjejerna, mys!


Onsdagen

Och jag har klippt lugg som ni ser. :)


I am

Förlåt att jag inte har bloggat sen i tisdags! I onsdags hade jag och Sofie som sagt bjudit massa folk hem till mig och jag hade väldigt trevligt, även om det blev lite konstigt på slutet. ;) Jag har också hunnit med att förbereda lite till resan i veckan, som att växla pengar tex.

Varför jag inte har kunnat bloggat i helgen är på grund utav att jag har bott hos Emil. Har varit riktigt sjuk sen i tisdags och i helgen har jag nästan bara legat ner i Emils soffa och knaprat medicin. I lördags var dock ett litet undantag eftersom Emils kompis Daniel fyllde 18. Vi var ganska mycket folk hemma hos honom på kvällen, och sedan drog dom ut på krogen medan jag for till Emil och såg Gossip Girl! Idag ska jag hem och jag hoppas fortfarande på att bli frisk... Vill inte tillbringa mina sista dagar innan skolan börjar som sjukling!

/bilder från onsdagen kommer i ett enskit inlägg/


Perfect!

Gårkvällen spenderades med Emy, Lurk och Olle framför en film. Väldigt mysigt och roligt att träffa Emy eftersom det var ett tag sedan.

Idag är jag typ sjukare än igår men jag får försöka strunta i det, för sjukdom ingick inte i planerna idag.. Jag har iaf varit och klippt mig nu på morgonen och det blev en rak/sne lugg och lite mer uppklippt, I like it. Nu är det bara att göra sig lite i ordning och vänta på Sofie. Ikväll har jag och hon bjudit hit lite trevligt folk att umgås med, perfect!




Sickness

Idag är jag förkyld. Var meningen att vi skulle dra och spela minigolf idag men jag kände att det var bättre att jag stannade hemma i sängen och blir frisk tills imorgon istället. Har sett lite filmer, ätit, vilat, ätit lite mer och nu är jag lite rastlös måste jag erkänna, haha. Får se vad som händer ikväll, jag har iaf definitivt ett bubbelbad inplanerat.




Classic Dresses








Skulle vilja hitta någon klassisk klänning som inte har så mycket urringning, om det inte är på ryggen. Lite liknande dessa ovanför, men jag planerar inte att beställa något just nu. Jag får i stället se vad jag hittar för fint när jag är i Grekland!


Lugg?



Okej. Jag ska klippa mig imorgon och färga utväxten. Tänkte i princip bara toppa håret och klippa lite mer uppklippt, men nu har jag börjat fundera på att klippa lugg. Skulle vilja ha en ganska lång och spretig, som jag även kan ha som snelugg. Vi får helt enkelt se vad det blir för resultat!


Never dreamed you'd leave in summer

Det gick bra på vårdscentralen imorse, fick det jag behövde iaf förhoppningsvis. Efter det åkte jag hem, dammsugade mitt rum och hela altanen (eftersom det kommer vara en del folk där på onsdag!). Efter lunchen åkte jag till stan, köpte väskan och massa gott på Ica och hann även med att träffa Emma, och den delen av hennes familj som bor i Luleå! Supertrevligt. Just ja, jag sökte lite jobb också, man kan ju alltid hoppas!

Ikväll kommer som sagt My, Kaden och Emil hit. Emil har börjat jobba på Volvo igen stackarn så han måste upp tidigt imorgon. Själv ska jag ta den första sovmorgonen på en väldigt lång tid känns det som, haha. Kram på er!


Nytt!

Nytt puder, nya höstskor och ny liten väska :)


Ledig!

Noliaveckan är slut och jag har semester igen! Har varit roligt att lära känna lite nya människor och trevligt också att så många har kommit fram och hälsat.

Börjar dagen imorn med att vara på vårdscentralen kl 8 på morgonen och resten av dagen fortsätter med lite ärenden som att söka jobb, köpa en väska och städa rummet. Sedan på kvällen kommer Emil, My och hennes pojkvän hit (som är och hälsar på från Usa). Ska försöka lägga in lite bilder imorgon också på min nya väska och mina nya höstskor. But I can't promise anything. Puss!




Höstskor

Jag och älskling ska på stan efter jobbet imorgon och jag funderar på vilka höstskor jag ska leta efter. Kanske skulle behöva köpa två par.. En sort av de låga här nedanför och ett par högre som de längre ner..? Har beslutsångest haha. De jag gillar mest är iaf nr 2, 4, 5... ;) 

1.2.3.

4.
5.6.




7.8.


They wont go when I go

Händer fortfarande inte så mycket i mitt liv atm eftersom jag jobbar varje dag. Igår var jag hemma hos älskling och käkade middag och imorgonkväll ska jag träffa mina babes Emy och Maja! Det var ett tag sedan så det blir kul. Ikväll har jag btw övningskört en del.

Jag har verkligen börja känna av att jag står hela dagarna för jag har värk i benen.. Vaknade upp en natt med senadrag som attan så jag var tvungen att ställa mig upp och hoppa, Emil måste trott jag var sjukt i huvudet haha. Och nu såg jag att jag skulle ha sovit för ett tag sedan så godnatt på er alla!


Nolia

Anledningen till att uppdateringen är så låg är på grund av att jag jobbar på Nolia nu i helgen och hela nästa vecka + den helgen. Så kommer inte ha så värst mycket att skriva om eftersom jag är i stort sett helt slut på kvällarna. Har ju åtminstone cirka en ledig vecka till sen innan skolan börjar igen, skönt. Nu måste jag sova, puss!



Bild från VK

@ Emils stuga

Direkt efter att jag hade kommit hem från Majas stuga åkte jag vidare till Emils stuga för att ta det lungt några dagar. Dessutom provade jag på vattenskidor för första gången i mitt liv!


day 2

Dagen efter (tisdag) så var vi ute med Majas båt, åkte till en strand, åkte lite double trouble osv! Haha sjukt snygga vi var i våra hjälmar..


@ Majas stuuuuga

Första bildbomben från Majas stuga! Kommer en till senare ikväll ifrån tisdagen:)


Pool party?;)

Om någon timme sådär hämtar Yolanda upp mig här och sedan blir det att åka med massa girls till Majas stuga! Är så sjukt taggad att jag inte vet vad jag ska ta mig till,haha. Poolparty ikväll, check!;)



Bilderna är ifrån något år sedan i Majas stuga, :)


Eye



Fyllde på lite i sminkförrådet för några dagar sedan! Den här mascaran från Maxfactor och eyelinern från Isadora har jag använt under en längre period, och jag är väldigt nöjd med båda produkterna!


RSS 2.0