children'

Igår var jag och Sofie och käkade tacosbuffé på Droskan och avslutade kvällen med filmmys hemma hos mig! Senare kom Emil och sov eftersom vi idag skulle ut till stugan med familjen. Våra vänner från Sthlm var på besök också, barnen lika söta som alltid;)!


Pokerkväll!


Sörmjöle

En dag/kväll/natt/morgon med Sofie!;) Nu ger jag mig av till Lurk, planerna för kvällen är poker!



shorts

Här är äntligen jeansshortsen jag köpte för någon vecka sedan!:)


@ lurk

Igår blev det lite badande vid lianen och mys hemma hos Lurk innan jag drog och sov hos Emil, här kommer bilder!


Mys 18årsfirande!


Bring Me Back To Life

Jag har arbetat klart och är nu så gott som död. Ikväll tar jag inte ett steg från soffan och myser med filmer och snacks. Emil kommer också sent och joinar mig här hemma! Vi hörs mer imorgon då jag är levande igen, puss ;)


jobbjobb!

Kommer inte att bli så mycket till uppdatering nu under helgen eftersom jag jobbar hela tiden. Kommer stå i Nordmaling på deras marknad, kom gärna om ni har vägarna förbi,haha;). Bk kommer också att jobba med oss, så det blir nog trevligt. Jag ska upp supertidigt imorgon, så måste sova snart dock. Ha det så roligt på Trästock!


Rhodos

Kvällen började trevligt med 18-årsfirandet hos My, och efter det gick jag (i högklackat) till Umedalen.. inte det roligaste jag gjort måste jag säga. Där mötte jag upp Emil, Joel osv för att dra på någon fest. Sen idag har jag och älsklingen varit och handlat på Ica blandannat, och köpt en resa till Rhodos i Augusti! Är huuur taggad som helst på att åka utomlands, finally! Är ju inget minus heller för den delen att jag älskar Grekland...


tisdag

Godmorgon!

Igår på natten när jag åkte till älskling för att sova var det 21 grader ute?! Sjukt varmt för att vara mitt på natten, tropisk värme. Idag är det strålande sol (dock lite blåsigt) och vi får se vad vi ska hitta på, det är bara jag som är vaken just nu så,hehe. Ikväll blir det iaf middag och firande av My som fyller 18 år, grattttis! Och ett stort grattis till mina vänner Janina och Lisa som också fyller år idag! Ni får ha en trevlig kväll allihopa, pussen.


wwonderful!

Igår fick jag se Sofies nya lägenhet som var underbart mysig! Vi gick en promenad förbi Bk för att hämta mina saker, såg film och snackade om allt som har hänt sedan... maj?;) Senast vi träffades tror jag. Imorse var vi uppe vid 10 och drog till Ica för att köpa jordgubbar. Jordgubbarna var självklart slut eftersom det är söndag, så det blev istället hallon, baguetter och Nutella! En picknick i parken, helt wonderfuuul. Hann med att sätta oss på kajen ett tag också, och Sofie shoppade lite. Nu är jag hemma och duschar för att sedan sätta mig på uteserveringen med älsklingen,puss!



What Are Words

Hade en väldigt bra början på kvällen med Lurk, Olle, Dibbe och BK i hennes lägenhet. Den avslutades väl inte lika roligt men idag känns det bättre.:) Har nyss varit på Ica och inhandlat lite gott till ikväll. Jag ska till Sofies lägenhet där det blir mys med film osv. Har inte träffat den tjejen på sjukt länge! Jag sover över där, så skriver nog imorgon igen, kramar.


BK

ÅH, ikväll ska jag äntligen träffa min goding BK! Hon har nu kommit hem från Spanien (efter 22 dagar?!). Blir nog en mysig kväll på hennes balkong med också Lurk och Olle. Ha en fin sommarkväll ni med!


I Can't Make You Love Me

Hejsan!

Igår blev det spelkväll hos mig med Lurk och Olle, bland annat Monopol! (Jag vann självklart). Var hur trevligt som helst att äntligen få träffa grabbarna, var så himla länge sen. Senare under kvällen drog vi på en fest ganska nära mig, men jag stannade inte så länge.

Idag mår jag på topp och ska snart till stan för att möta upp Lurk och Olle igen. Dem är på arbetsintervju just nu.. På stan ska jag föressten hämta upp mina shorts! Men nu måste jag hitta några kläder att slänga på mig, pouss.



Förra sommaren


Brun väst

Vero Moda 229:-


torsdag

Kände inte för att skriva något igår, och det blev till slut så också. Harry Potter dagen innan var iaf suuperbra, det enda jobbiga var att det spöregnade när vi cyklade dit och hem!;) Igår när My hade åkt hem hjälpte jag min brorsa att shoppa lite snygga tröjor på stan. Idag blev det faktiskt shopping igen, men inte heller denna gången för min del. Emil köpte två t-shirts och tyvärr råkade jag hitta de perfekta jeansshortsen.. Så jag ska förbi stan imorgon ännu en gång för att handla dem. Jag har föressten handlat en väst i mocka för någon dag sen.. jag borde väl ta kort på den också antar jag. Ni kan få en bild på den senare ikväll!

Annars ikväll då.. Lurk osv kommer hit för att dricka lite bärs, sköna sommarkväll du är välkommen.


Harry Potter

Sitter och är sjukt taggad på Harry Potter premiären inatt! Vid midnatt ska bion börja och det blir nog hur mysigt som helst. Känns hemskt att det är sista filmen nu.. :( Hoppas den är super!


Wax



Det här blir första gången jag provar på att vaxa benen, haha. Köpte paketet när det var rea på Åhléns i Sthlm. Berättar efteråt hur resultatet blev!


La Playa

Tänkte ha denna på stranden medans man inte solar, tex käkar lunch eller liknande. Den är från Gina, 199:-!


Klackar

Kilklackar från Scorett, 699:- om jag minns rätt. Love them!


Virkat

Virkad gul klänning från Cubus. Under den har jag en gul band BH och en gul ganska hög kjol. Det var egentligen ett linne, men sydde om det till en kjol.


White

En vanlig vit blus jag köpte i Göteborg!


Jag Kommer

Ikväll kommer Maja och Yolanda hit och jag längtar sönder tills jag får träffa dem! Kommer säkerligen att bli en underbar kväll, och kanske kommer några fler vänner också. Blir väl attt dra ut lite senare också, vi ses!


Transformers 3D

Hejsan hoppsan!

Har sovit hos Emil de senaste två dagarna och bara myst eftersom jag var borta en vecka. Han har dessutom äntligen slutat jobba, så nu är han också ledig, toppen! Igår solade vi mest på dagen, käkade grillat till middag och såg på bio på kvällen. Blev Transformers 3D, och den var riktigt bra. Äntligen en film som är värd att se i 3D dessutom. ;) Är iaf hemma nu, och ska lägga mig i badet!


Frissigt

Har köpt lite grejer för att göra denna frisyr!:)


Orange

Här är det ett av plaggen jag shoppade i Göteborg, Orange (ganska lång) klänning med flätat skärp.


Stockholm

I Stockholm blev det mycket barn, Skansen (Håkan), djur, shopping, Allsång osv!


Götebooorg!

Vi börjar väl med Göteborgbilderna! Här blev det spårvagn, hänga med kusinerna, Iron Maiden konsert på Ullevi, god mat, Parisehjjul, Liseberg (chokladvinst!) osv :)


uppdatering från söder

Hej! Befinner mig just nu i Sthlm hos bekanta. I Göteborg blev det Iron Maiden konsert, mycket shopping, Liseberg och god mat. Nyaste frittfall (Atmosfear) var det bästa på länge btw, ni måste åka den! Idag har jag hittat jeans åt min brorsa och nu är vi tillbaka hos Linus, Lukas och Nellie. Jag kommer visa allt jag köpt när jag kommer hem, men länken nedanför är iaf ett par skor jag fick med mig! (gick ej att kopiera in bilden)

http://www.scorett.se/Woman/Sandalett/1051807

Kommer hem på torsdag, ha det så bra så länge!:)

RSS 2.0