NYÅR

Haha, vad hände igår egentligen.. helt plötsligt fick jag mer än dubbelt så mycket besökare än vad jag brukar ha! Roligt roligt:). Kunde knappt sova inatt iaf.. har vaknat mins 5 ggr tror jag, är riktigt trött.

Nu har jag duschat iaf och klätt på mig så nu har jag lite tid över. Om jag hinner lägger jag in bilder senare på hur jag ser ut då jag sminkat mig, annars kommer det upp sen troligtvis. Jag är lite småtråkig i år och har på mig en klänning jag har haft på mig förut (från New York), men jag är inte så brydd om sådant där. Nu ska jag städa bort lite saker på rummet osv, men jag hoppas att ni alla får en jättetrevlig nyår och vi ses säkert på torget vid 12. Min kväll börjar med några underbara tjejer hos Maja! NU TAGGAR VI!


Min familjs nyårslöfte

Inga chips, inget godis, ingen läsk kommer att synas till i detta hus efter imorn.. ;) Och definitivt inga efterrätter heller.. isglass kanske är en sak men;). Jag ska klara mig ifrån allt sånt, ska försöka! Vad har ni för nyårslöfte?:)


this is it!

Sry att det är lite låg uppdatering at the moment men jag hatar att blogga då det inte är på min egen dator, med mina bilder och så vidare. Just nu har jag tittat klart på This is it, Michael Jacksons sista konsert som var ett måste att se!:)
Nu kommer främmande på middag så jag måste sticka upp och käka! Ska köra en "ta-hand-om-mig" kväll ikväll som det tydligen kallas. Nu har jag målat naglarna och kört ansiktsmask, det blir hårinpackning m.m. också, kanske behövs eftersom att det är nyårsafton imorgon!:) Någon som är taggad?


Beställa på söndag

  Några undrade vars den här jackan fanns, och den finns på modekungen.se! :)
Jag ska faktiskt beställa den på söndag, behöver en fin vårjacka. Då kan jag skriva om det var någon skillnad på den i verkligheten osv för ni som funderar på den.


Grand Canyon

Jag hatar verkligen att min dator ska få virus, det är som att den kan lukta sig till viruset. Nu måste jag ännu en gång då vi börjar skolan låta datorteknikerna ominstallera den, great! Detta ska nu firas med ett bad och serietittande.

ps. fråga mig inte hur det gick med svenskan.

 


trött

Gick upp imorse och fotade, så var ganska trött eftersom jag bara sov typ 6 timmar inatt.. Kunde inte sova, låg bara och vred & vände på mig hela tiden. Sen efter lunch bestämde jag mig för att vara riktigt duktig och göra bort hela svenska uppgiften som jag måste göra på lovet. Det gick inte alls, har verkligen vant av mig allt plugg nu på lovet.. men ska ge kvällen en chans också, den ska bli klar. Hatar att ha saker i bakhuvudet som man vet att man måste göra, då känns det bättre att göra bort det! Dock behöver man ju oftast en spark i röven innan man gör det,menmen. Nu ropar mamma middag,tjue:).

Winter


You Lost Me


Kalifornia

Ikväll såg jag och Emmsan filmen Kalifornia, fyfan vad äcklig film på något sätt! Brad Pitt spelade huvudrollen och han brukar aldrig spela sådana här roller. Nu var han en seriemördare med aslångt hår och skägg osv, haha kändes konstigt.


dream jacket

I want very very much..



hemma igen:)

Ledsen att jag inte har uppdaterat något än idag men jag har varit kvar hos Emil. Igår såg vi bland annat på en komedi som hette "Accepted" som var helt okej faktiskt:). Idag har vi mest bara slöat och sedan var pappa snäll och hämtade mig fast jag hade cykel. Vi drog förbi en cykelaffär på hemvägen också och fixade min handbroms.

Nu har jag käkat middag, ser på tv och väntar på Emy! Hon skulle komma hit ett tag ikväll, får väl se vad som hittas på:). Ha en trevlig kväll!


Tagen innan en dansuppvisning


D5000

Det var någon som undrade vilken kamera jag hade fått i julklapp, och dum som jag är så kom jag på att jag inte ens har skrivit det..haha. Jag fick iaf en Nikon D5000 och är väldigt nöjd. Andra saker jag fick med var en stor Nikonväska där alla tillbehör till kameran ryms. Fick med lite som tex skydd mot UV-ljus, större minneskort, osv. Just ja! Ett objektiv på 18-55 mm följde ju med kameran men fick även med ett Nikon DX AF-S NIKKOR 55-200mm 1/4-5.6 ED VR Lens för er som vill ha hela namnet;) Kan alltså zooma mycket mer med det objektivet:)




Objektivet som inte följer med kameran ^


I'm up!

Vaknade för en timme sen.. lyckat Linn. Men låg och grät i två timmar igårnatt då jag såg på en film,haha så blev ganska sent.

Nu har jag iaf duschat och snart blir det att springa ner och sminka sig. Ska till Emil ikväll och sover där också, men jag har tidsinställt ett inlägg som kommer upp senare ikväll:). Ha en bra måndag! (Visst äre måndag..? Håller inte reda på dagarna då jag är ledig...)



Sommmmmmmar


newclothes


Mellandagsrean

Idag blev det som bestämt mellandagsrean på stan med mamma. Fick nästan panik i början då jag inte hittade något på Gina, och de andra "vanligaste" affärerna. Men som tur var hittade jag två plagg till slut som jag köpte. Köpte en grå cape från Åhléns (ej på rea,hihi) och en leopardtröja från H&M som mamma var snäll och köpte till mig:)! Mamma hittade en massa för sina julklappspengar, och träffade även på Emy, Anton osv på stan, var väldigt mycket folk! När vi hade sprungit runt ett tag hann vi även med att sätta oss ett tag på Wayne's och ta en kaffe.

Efter stan åkte vi bort till skohuset för att kolla på skor osv. Nu är jag iaf hemma och Sofie har kommit för att besöka mig ett litet tag!:)

Lägger iaf in bilder på det jag köpte senare.. Här kommer bilder från imorse innan stan!


Första Bilderna Med Kameran

Ursäkta att jag lägger upp en del random julbilder just nu, men här är de första bilderna jag har tagit! Håller på att läsa igenom boken hur man kan ta olika sorters bilder och om alla funktioner osv. Så här är de första testbilderna:). Skratta inte åt mig.. jag ska bli bättre på att ta kort! Btw, vet att det blev lite konstiga motiv på slutet som min julgris tex, menmen vad gör man!

Har föressten gjort en ny kategori som heter "foton" som kommer användas ifall det är ett inlägg med nästan bara foton osv, we will see..:)




Tidsinställlt (är på REAREAREA)

Just nu är jag ute på stan på rean (och förhoppningsvis shoppar jag något bland de andra galningarna) och sedan ska vi vidare mot någon skoaffär någon annanstans.. vare strömpilen? Haha, minns inte riktigt men mamma ska dit för att kolla på skor. Blir troligtvis någon paus för kaffe någonstans också, lär behövas. Lägger upp sedan om jag kommer hem med något fint!


julrea

NU BLIR DET REAN IMORN NÄR DET ÖPPNAR MED MAMI!



Kommer bli galet...


´Dancing On My Own


tidsinställt inlägg på juldagen

Jag befinner mig på Västerslätt nu hela dagen för att "fira" juldagen med farfar och kusiner, blir nog trevligt:) Blir bloggning då jag är hemma ikväll igen, så länge jag är borta får ni väl underhållas av lite julklappsöppning... ;)


Mina Julklappar



Okej, här har ni lite av mina julklappar, fick förstås också pengar, sen trisslotter och ett presentkort. Det som hänger på väggen med lite randomsaker i är en necessär man ska ha med sig då man är ute och reser. Alltså  som man hänger upp på en krok med shampoo, smink osv i. Ehm hmm.. kameran är jag förstås nöjdast över, och kommer inte gå ut resten av lovet, ska bara plugga in mig på den tjocka anvisningsboken,haha.. Nejmen, skojas lite.

Biljetten till "En kvinna i svart" är föressten en skräckföreställning där det kan komma upp plötsliga saker nära en i publiken, även ljud osv. Man ska helt enkelt bli rädd,haha kommer dö. Mamma & pappa gav jag och Emil varsin biljett, och det blir av alltså helgen efter vi börjat skolan. Föressten så fick jag ringen av Emil och jag gav idén som min julklapp att börja spara till en resa, så jag la mina julklappspengar till det:). Kommer nog bli undebart och blir troligtvis av i sommar. Är riktigt nöjd med alla presenter, tack!


GOD JUL

Äntligen! Julafton är här och jag sitter på golvet och käkar av godiset i min stora julstrumpa! Nu blir det snart att ta en lång & varm dusch innan vi åker till mormor och morfar på Böleäng för att fira jul! Vi börjar såklart med Kalle klockan 3, följt av julbord några timmar senare. Blir nog ingen tomte i år eftersom alla är så stora vid det här laget, men julklappsöppningen är förstås en höjdpunkt iaf!:) Kommer hem sent ikväll, så kanske tar kort på mina julklappar då och lägger in här om jag orkar! Annars får ni vänta till juldagen:).

Btw. Någon som har någon aning om vilken dag som julrean börjar i stan? När affärerna öppnar osv.. kommentera gärna isf!



Uppesittarkväll

Någon annan än vår familj som har som tradition att ha uppesitterkväll dan före dopparedan?:) Brukar spela bingolotto som börjar klockan halv 8 och fortsätter ända till 12 med framträdanden osv. Någon i familjen brukar alltid vinna pengar så måste ju fortsätta med traditionen;). Sjukt taggad på morgondagen också, har fått ett paket i julstrumpan nu också märkte jag igår, det hade tydligen legat där i en hel vecka utan att jag hade märkt det haha. Ha en trevlig kväll!


Knivskuren på Teg

Alltså sjukt vad läskigt det är, det här med att en politiker har blivit knivhuggen bara några meter ifrån mitt hus..

http://vk.se/Article.jsp?article=405534



Syntes förjävligt dåligt på bilden jag vet, men jag bor i huset där det röda krysset är:( sjukt nära, lär ju inte våga gå ut.. Kul också att ganska ungefär då det här hände var jag på väg till stan, så jag måste nästan ha missat det precis.


Dan före dopparedan

Blev en väldigt mysig dag igår med älskling:). Först stan en sväng, men hittade inget där så jag beställde present/presenter när vi kom hem ist från internet:) Blev mineralsmink osv, och ska beställa ringar också nu efter jul! Visar när jag har fått det hemskickat. På kvällen såg vi tecknade Robin Hood, haha fortfarande lika bra!<3 Nu har han åkt till sin stuga iaf, så nu ska jag in till mamma och brorsan för att fortsätta se gamla disneyklassiker. Törnrosa blir det nu!


happy birthday to you

17 år idag alltså! Ska möta upp min älskling idag på stan nu efter lunch, får väl se om det blir någon present till mig eller något;). Sedan blir det min favoritmat till middag och sen bara mys med Emil. Kommer nog inte blogga något mer förrän imorn då Emil har farit till sin stuga, så nu ska jag ha en toppendag!:) Puss!


LINN 17 ÅR


ICECOLD


You Can Always Dream







1. Style By Tyra
2. Nelly
3. Nelly
4/5. Modekungen


några timmar kvar tills den 22..

Godmorgon! Nu är det bara några timmar kvar tills den 22 december, vilket betyder att jag fyller år! Fyller år sist av alla av mina kompisar, så jag blir ynka 17 år då dem snart blir 18. Surt, menmen vad gör man! Nu ska jag in och nörda mig med min bror, blir att se den tredje harry potter (sjukt länge sen) och ta något till lunch!


i lördags



Här är ett par bilder från i lördags, men ska be hennes skicka alla bilder till mig sedan så lägger jag ut lite fler!:)


JULLOV

JAG KAN INTE BESKRIVA MIN GLÄDJE I ORD JUST NU.


Presenter



Lite presenter som jag har fått igår och idag! Nu när jag har fått en mistel så har jag en orsak att alltid gå och möta Emil i dörren då han kommer.;) Tack allihopa för allt!


John Mayer









släktkalas

Som sagt, kvällen igår var underbar, och idag fortsätter firandet! Idag kommer hela tjocka släkten hit för fika och ge presenter osv, Emil kommer också:). Mamma har bakat massa mums som till exempel pepparkakscheesecake med vitchoklad längst upp, vitchoklad-kladdkaka plus tårtan vi också åt av igår, (maräng/choklad tårta.)

Manizheh har inte hunnit lägga ut bilderna från igår än, men jag lovar att lägga upp dem så fort hon gör det, och nu ska jag ta en låång och varm dusch, helt kry idag är man ju inte;)..



great nighttt

Ikväll var vi hos mig och åt tacos till middag, följt av en supergod choklad/marängtårta som mamma hade gjort och massa chips osv. Fick presenter av tjejerna också eftersom vi firade mig (fyller år två dagar före julafton, alltså onsdag) och jag lägger ut en bild på dem imorgon! Ikväll blev det iaf allt ifrån Idol till engelsk födelsesång och senare drog vi även till Albin som bor vid TC.:) Nu är jag hemma igen och är sjukt trött verkligen, så vi hörs imorgon helt enkelt.. puss


Here we gooooooooooo!

Blir ingen dagens babe idag för jag har fullt upp här hemma! Det här ska hinnas med:

- Dammsuga rummet.
- Elda på altanen så att den är varm.
- Duscha, hitta kläder jag ska ha på mig, sminka mig, fixa håret.
- Göra i ordning en tacosmiddag.
- Se till så att choklad/maräng tårtan är klar.
- Fixa i ordning allt gott som tex chips.
- Duka på altanen.

Haha, jag är inte stressad:). Men ska käka en lunch nu och ställa fram lite på altanen! Haha just ja, kanske ska berätta vad jag ska göra ikväll. Tjejerna kommer hit och ska fira mig eftersom jag fyller år på onsdag, så blir middag, tårta, och hela köret ikväll. Sedan kanske vi drar vidare senare ikväll, vi får se! TAGGAD.


Bild tagen av Manizheh


At the moment!

Tv3


gamla outfit-bilder


I'm dreaming of a white christmas

Dagen har varit väldigt trevlig men också tröttsam. Hade webbdesignlektion imorse då hela mitt arbete (projekt) blev cp men på spanskalektionen fick jag iaf reda på att att jag fick mvg på provet! Nu efter skolan så har jag varit och hälsat på Jack som har flyttat till en 3a på Haga, väldigt stort och fint:).

Kvällen kommer att bestå av avslappning,haha. Det där lät ju inte helt normalt, men ska basta och bada, köra ansiktsmask, hårinpackning och hela köret först och främst. Sedan blir det den underbara filmen Dagboken som går på tv ikväll och kanske förbereda lite inför imorn..:) Spännande, jag berättar imorn på dagen vad som kommer ske under kvällen!:D

Nu blev det plötsligt julmusik på hela altanen så ska gå och se om mamma har gjort i ordning där ute! (Ikväll har mamma och pappa glöggkväll här med vänner, som de har en gång om året). PUSS.



Bild tagen av mig i Dominikanska Republiken (Centralamerika)


Halle Barry

Ledsen att jag inte uppdatera något mer igår, men blogg.se slutade fungera!:( Här kommer dagens babee


snöoväder..

Måste säga att vädret ute verkligen är en mardröm, kunde inte se ett skit när jag cyklade så jag blev tvungen att gå sista biten hem. Riktigt stor snöstorm!

Idag hade vi gym först på morgonen ett tag innan det blev "julbord" med julmust osv till lunch. Mysfaktorn fortsatte med att lärarna på skolan (vissa) hade satt ihop typ en julshow i aulan för alla oss elever. De var faktiskt riktigt bra och vår engelskalärare blev jag riktigt chockad av,haha! Det visade sig att han var helt sjuk på att spela trummor!;o

Nu ikväll ska nog jag och mamma handla det som behövs till i helgen! Sen blir det väl att se finalen av Paradise Hotel osv,puss


Nick Zano


Nu är det jul igen!

Har precis sett en "klassiker" nu till julen, Nu är det jul igen (The Santa Clause på engelska)! Den är nog den mysigaste julfilmen enligt mig måste jag faktiskt säga:). Nu blir det att spana in näst sista avsnittet av Paradise på tv6play och sedan blir det tidigt godnatt för mig! Håller på att somna klockan 8.. vilken inte är okej, haha.




Favvomjösjöby med sofie och victoria!:)


shoes



Nu är äntligen alla prov gjorda, love it!<3 loveeeet, here I come!


Jennie Garth


ingen fantasi

Har inte så mycket att skriva förutom att jag har provet imorgon i biologi och sitter och pluggar för fullt.;*


söta ögon


taggar firandet i helgen sjukt mkt<3


Amanda Bynes






korsörhänge

Örhänge MAFFIGT SILVERKORS

Köpte ett korsörhänge av Jessica för 75:- :).


now

Imorse såg jag på det fina luciatåget på tv, vilket var riktigt mys.(tradition) Sedan idag har jag mest varit trött, och besviken på att draggen inte ens hade ett luciatåg?! Sedan köpte jag ett örhänge idag av Jessica som hon hade gjort, lägger upp det i ett inlägg sen. Efter skolan blev det att plugga biologi och nu är det klart för idag känner jag, då min hjärna är som mos! Nu blir det tvkväll med mamma - Paradise, Top Model och Svenska hollywoodfruar! kramss


underbart snygg (utsikt)


13 dec - Lucia


John Travolta och Olivia Newton John


Africa

Tror inte att så många vet om att jag har varit i Afrika, så lägger ut lite bilder:)!


hey you

Igår åt vi som sagt middag på Balder, och det blev fläskfile med kantareller för Sofie och black&white för mig! Otippat så kom alla ns-grabbar till Balder också för att äta av tacosbuffén hehe, dom hade visst killkväll igår;). Sedan skyndade vi oss hem till mig för att det var så kallt. Spakvällen bestod av ansiktsmasker, hårinpackning och bad! Man kände sig verkligen fräsch efteråt och då bestämde vi oss för att se Avatar. Blev att äta gurkstavar med dipp och så vidare till det, väldigt gott!

Idag har jag bara försökt komma igång med biologi pluggningen, vilket faktiskt har gått ganska bra måste jag säga! Ni får ha en mysig söndag:).


busbad på kvällen förra sommaren. alarmet gick... :(


Demi Moore


@ Balder


dark beauti


underbar dag!<3

Hello there!

Sitter hos Sofie!:) Jag fick åka hela vägen hit på hennes cykel med ögonbindel! Här hade hon förberett picknick på filtar med bullar, varm choklad, pepparkaksdeg, julmust, mackor, glass med hallon och allt ni kan tänka er!:D Vi satt och myste med julmusik osv. Sen har vi sett en klassiker "den otroliga vandringen" och nu ska vi cykla tillbaka hem till mig igen! Vi ska förbereda oss lite hos mig och sedan ska Sofie bjuda mig på middag på Balder! Senare ikväll hos mig blir det "spakväll" med bad osv och kanske ngn film, mys:). Bästa dagen jag hade kunnat få!<3 tack sofiee!:):)


fyller år snart..:)

Igår var jag med älskling hos mig hela kvällen. Blev god middag, film och idolfinalen såklart! Vad tyckte alla om att Jay vann då? Jag tycker absolut att han är bättre, inget snack om saken.. men, hade varit bättre om han hade kommit 2a för nu fick han ju den där vinnarlåten som sög osv. Bättre om han hade kunnat börja med sitt egna album på en gång med låtar som passar honom.

Nu har Emil farit hem precis och jag sitter och väntar på att Sofie ska komma hit! Jag fyller ju år om lite mer än en vecka så idag har hon planerat en sak/saker vi ska göra som en överrasskning till mig!:) Tycker det är sjukt spännande eftersom jag inte har ngn aning om vad det är,haha! Blir dock glad för vad som helst, ni får höra ikväll eller imorn om vad det var! PUSS


Can you hear me?

Örhänge INDIAN FJÄDERörhänge HÖSTÖrhängen TRÄKORS MELLANÖrhänge MAFFIGT SILVERKORSSVART FJÄDER MED KORSÖrhängen DOUBLE RED FEATHERS


Vanessa Minnillo

Vanessa Minnillo HairVanessa Minnillo_nudes

Vanessa Minnillo



rich rich dirty dirty

Multifunctional thumbRing CABOCHON BERG-JADERing CABOCHON HOWLIT


9/12

Idag har jag hunnit ta bort alla kläder från mitt rum, (var en hel del kan jag säga) och bara tagit det lungt. Tänkte börja göra biologifrågorna nu, också kanske lite spanska sedan om jag orkar.

 Nu har jag iaf fått tillbaka nästan alla gamla bilder jag har tagit förut (min dator kraschade osv) så det känns super! Tog en j*vla massa tid att rensa bland dom och sätta alla i rätt mapp, men det är det värt;). Så sry om jag lägger ut massa gamla bilder at the moment, men har som sagt ingen kamera än.


Kate Winslet


Image


your so hot that I melted


hello there

Hellu!

Idag hade vi sovmorgon till klockan 11 som sagt, så kände mig riktigt utvilad imorse. Sedan har dagen gått rätt så fort, och det visade sig att jag fick mvg på kemiprovet!

Efter skolan mötte jag upp Emy på stan ett tag. Skönt för dem som har prao-vecka eller vad man nu ska säga! När vi höll på att cykla till teg så höll vi på att frysa ihjäl dock.. När jag kom hem märkte jag att mina ben var alldeles röda,haha! Så blev att "hoppa" i bubbelbadet på en gång för att värma sig.

Nu har jag hunnit käka middag också och sitter och väntar på att gubben ska komma hit och sova ikväll. Btw Paradise börjar när som helst, så blir tv;n nu!


Hayden Christensen






Baby you're a challenge

Hej!

Idag hade vi bara en lektion, då vi hade kemiprov. Kände igårkväll att jag inte kunde det riktigt så jag gick upp tidigt idag för att plugga in i det sista! Jag tror faktiskt att det gick helt okej, väntar mig inte ngt superbetyg:).

Så eftersom vi slutade innan lunch drog jag, Lisa, Moa och Olivia på stan och käkade på Rhodos! Blev en calzone för mig, supergottt. Sedan strövade vi runt lite för att kolla på nyårsklänningar och julklappar. Jag köpte dock inget, var inte så shoppingsugen faktiskt! Jag har ju en del klänningar här hemma.. jag tänkte prova dom nu och kolla om någon av dem passar som nyårsklänning så jag slipper lägga pengar på det också.

Ikväll tänkte jag göra bort lite plugg, se Paradise och sovaaa. Har sovmorgon till 11 imorgon, hur underbart kan det bli? love



Några nyanser brunare..


du vet hur vi gör

Här har ni lite bilder från min väldigt korta period som golfproffs förra sommaren! (Hjälmen gjorde så att jag inte slog till mig själv i huvudet med den där stora klumpen till klubba) Läckert.


Jennifer Love Hewitt


thai


Katie Holmes





luve to her


klaaaart

Nu är sista jobbdagen avklarad! Har sjukt ont i benen och ryggen, men det har definitivt varit värt de! Frågan är ju hur mycket jag kommer orka plugga till kemiprovet nu ikväll.. inte ett skit tror jag! Ska iaf städa undan kläderna från rummet nu och ta mig något att äta äntligen. Blir att sova så fort som möjligt sedan gott folk, höres!



tyngre än det här jobbet--


saknar sommaren


lovestory

Hej.

Har väl inte så mycket att skriva om idag eftersom jag har jobbat tills middagen, men var inte så skönt att kliva upp klockan 6 kan jag lova. Men var sjuukt mycket folk där och vi sålde nästan slut på allt faktiskt. Ikväll blir det bara att vila upp sig inför en ny ännu längre arbetsdag. Ska bli roligt för imorn är min kära vän Sofie med!:)








Idiot.


put a ring on it..


love them.


Hayden Panettiere

 


Nuu är det fredagsmyyyys

Hejpåer!

Vet att det inte har varit så mycket skrivande idag heller men jag har ganska fullt upp nu till jul..

Iaf, på lunchen idag blev det Sunes Jul igen och på engelskan bjöd BK på pepparkakor, riktigt mys! Sedan var det meningen att jag skulle jobba ikväll men dom drog redan innan jag hade slutat skolan så mamma fick fara istället:). Då ställde jag mig istället och lagade middagen så att den var färdig tills då hon kom hem. Blev tacoooos. Sedan har jag bakat pepparkakor typ halva kvällen och sett på Idol bland annat! Nu blir det att städa bort lite kläder, lägga fram arbetskläder tills imorn och gå upp klockan 6 på morgonen! Ses vi på Gammliamarknaden i helgen folket..? julstämning ju!


linnnnsan i mitten!;-)


linnsan

Satt i 5 timmar och rensade bilder igår,hahaha. Haha här har ni lite bilder på mig som jag inte vet om jag har lagt ut någon gång(eller iaf att det var sjukt längesen). Älskar att kolla på gamla bilder;).



Pink


sryy

Ledsen att jag inte skriver något men jag sitter med mina 5500 bilder och rensar, (har äntligen fixat tillbaka alla bilder, så vänta er en bildbomb imorn eller något). Blir vanlig bloggning imorn!

Eller a, igår var jag med Emil, idag har varit en bra dag då jag gjort två kemilabbarapporter, blev även Wayne's efter skolan med BK där vi träffade på Maja och Wille. Tack för mig!

Vanessa Marcil


RSS 2.0