IKEA

Godkväll!

Ska strax sova, och befinner mig hos Emil at the moment. Det här har varit första veckan hittills som jag har haft mkt plugg, så har inte haft så mycket tid över till annat. Har dock hunnit med att träna och träffa Emy igårkväll, mkt trevligt! Imorgonkväll blir det att ta det lungt bara, för på lördag tidigt på morgonen bär det av till Sundsvall! Vi åker dit en gång om året (jag, mamma, moster, min kusin Elin och mormor) för att shoppa kläder, gå på IKEA, och bo på hotell! Ser fram emot att åka iväg någonstans faktiskt. Ska framförallt försöka hitta skjortor, en ny svart halsduk och lite krämer från Body Shop maybe.. ;) och ljus från Ikea såklart!


Monday

Igår blev en dag då jag gjorde bort viktiga saker som att övningsköra (första gången genom centrum, trodde jag skulle dö vid varenda rödljus), träna och plugga. Gick riktigt bra alltesammans och idag har jag en rejäl träningsvärk efter bodypumpen! Ikväll blir det lite mer plugg (har mkt denna vecka) och Idol såklart! Kanske om jag har tur så kommer min älskling förbi lite senare ikväll också! Wonderful, kramar!


@ Amanda



Bilden är från i fredags då jag och Bk drog till Amanda, mysmys! Efter det drog dem till 5 och jag hem, as usual haha. Ibland är det tungt att vara minstingen i gänget, 22 dec då smäller det stort!

Annars då, jag ligger i Emils soffa och ba må som man säger. Ska ta och slumra till snart hade jag tänkt. Imorgon kommer jag träna, övningsköra och plugga, så räkna inte med så mkt tid här! ;)


Satsuma!


Det här är min nya favoritdoft från Bodyshop! Har alltid kört på Strawberry, men den här kändes mycket mer speciell. Tips!


Monki




Hur mycket snyggt har inte Monki?! Jag ska till Sundsvall nästa helg för att köpa lite ljus osv på Ikea, och ena dagen ska jag definitivt tillbringa på Monki känner jag!


SamSung

Jag tog en kort paus från att skriva, vilket behövdes. I helgen hade jag och Emil det jättemysigt, Emil bjöd mig på middag på Balder och även på bio då vi såg Jägarna 2. Den var faktiskt bra! Annars sen jag skrev sist har jag tränat, åkt förbi Volvo för att se hur det ser ut (jag är lite halvt anställd,haha) och köpt en ny mobil! Min förra var hemsk vid det här laget, jag kunde inte ens höra när någon pratade med mig i telefonen. En bild nedanför på hur den ser ut! Ingen jättemärkvärdig, men bara 1200:- på Media Markt, värt!


Dance To The Beat

Jag och Emil tog bara en lugn kväll hemma hos honom igår. Det blir i stället att fira vår 2-årsdag på lördag med att äta ute och gå på bio! Vi hade tänkt Jägarna 2, får hoppas den är bra:). Sen idag var Emil sjuk, så fick ta hand lite om honom, och ikväll har jag och Maja varit och tränat. Blev att köra ett pass idag, sjukt roligt verkligen.. Och man blir peppad då det är mycket folk! Hade dock en del träningsvärk fortfarande sen gymmet i tisdags och det kändes idag på vissa övningar måste jag säga, haha.. Men nu j*vlar ska jag få bra kondition osv!;)


Fight for it



Jag fick också lite kläder av min kusin Elin för någon dag sen, och här är lite av det jag gillade. En svart väska, en blommig klänning, en tunika, en svart slags underkjol och en tub/tight jeansklänning! Alltid roligt att få in lite nytt, tackar!


New In!

Här har ni senaste shoppingen, mestadels från igår faktiskt. Det är en halsduk/sjal från BikBok 149:-, jeanstights från Rut m fl för 399:-, och två par svarta skor från Din Sko 399:- st! Riktigt nöjd med allt och man märker att jag redan börjar köpa svart/vitt nu när hösten och vintern börjar närma sig, haha.


two years.

Tänk att det redan har gått 2 år sedan jag och Emil träffades/blev tillsammans. Har haft underbara stunder och minnen med dig, loveu :)

Åker till Emil direkt efter skolan för att käka middag och sova där, men jag har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp senare idag!


TRÄNA



Nu har jag och Maja äntligen köpt gymkort och idag var första dagen vi tränade! Känner på mig att jag kommer ha en del träningsvärk imorgon.. Idag körde vi gymmet och på torsdag blir det att vara med på något roligt pass!


Cash

Jag och Sofie hade en supermysig kväll igår framför Idol, vilket jag även hade ikväll med Emy och Bk! Annars idag så har vi haft skolfoto (förjvligt,haha) och måndagar är väl alltid som dem är..

Fick dock en supernyhet nu ikväll när jag hade tagit mig hem! Som sagt så var jag utan min resväska i cirka 3 dagar under Greklandsresan, så nu har jag äntligen fått en summa pengar som ersättning! Enligt mig var det nästan värt att väskan var borta, haha! Nu tjänade jag ju in lite pengar i stället.

Nu sitter jag och inväntar Emil, sen blir det väl ganska direkt att sova.. Godnatt på er!


sunday, bloody sunday

Hade det super i stugan, blev lite spel, film och lite jobb idag på morgonen;). Kom hem vid lunch och har rensat kläder från golvet, slängt en hel påse med skor, och ändrat/skickat in mitt cv till ett ställe. Nu snart hade jag tänkt att ta tag i att rensa bland mina jackor/väskor innan jag ska dammsuga hela rummet och läsa klart sidorna i en engelskabok. Idag känner jag mig duktig haha! Ikväll ska jag dock ta det lugnt med Sofie som jag inte har träffat sen innan Grekland, finally!


linnsan


Stugan

Igårkväll var jag med Maja, såg på Idol och film och körde några till och från krogen. Nu idag åker jag till stugan med familj och Emil, blir nog riktigt nice det med. Ni får ha en trevlig lördagskväll!


Lugg

Bättre bilder på mig i lugg! (Har även satt upp en ny header lite snabbt, den andra kändes så mycket vinter..)


Blue Water And Sky


I'm On My Way

Har försöka att komma tillbaka in i schoolmode nu den här veckan så det har mest blivit att lägga in bilder på bloggen. Jag kan i alla fall meddela att jag har ett underbart schema i hela 3an, så kommer ha mycket tid över!

Ikväll blir det att träffa Emy och Maja, kommer nog bli wonderfu-u-u-l. Sedan blir det en riktigt lugn helg, vilket känns skönt. Ska bland annat till stugan med familjen och Emil på lördag, och träffa bästa Sofie på söndag, like it a lot. Nu blir det käk, pyss!


Things Just Happens For A Reason



Här har ni resten av sakerna som inköptes på Rhodos, + underkläder då. Min resväska var kvar på Arlanda mellan söndagen och onsdagen, så jag köpte en liten uppsättning av det man behöver. Blev så himla lättad när väskan kom på ondagen, och jag kommer troligen få pengar nu när jag kommer hem på försäkringen så nu känns det bra :)!


60's



Så här ser klänningen ut på! Zara 499:- om jag minns rätt.


Dress

Ett exempel på vad jag köpte i Grekland.. ;) Min älskade 60-talsklänning!
Kommer bilder på resten senare idag.


Rhodos



Bilder från Grekland, enjoy!


b-ack

Nu är jag hemma i Umeå igen. Igår sent på kvällen lyfte planet från Rhodos, sedan inatt har vi väntat många timmar på Arlanda. Jag har i princip inte sovit något sedan igårmorse, så jag tänkte ta och lägga mig redan nu. Har redan lagt ut bilder från resan på Facebook, men kvaliteten på bilderna förstörs verkligen där, så ska lägga upp dem här i ett inlägg också. Men det får som sagt bli imorgon, nu ska jag överlämna mig åt sömnen!


En liten titt på vår utsikt från balkongen,


RSS 2.0