favvvotjejer!

Okej, som sagt. Ikväll ska jag träffa några FAVORITTJEJOOOR! Jag är så himla taggad och det blir jag, Maja, Janina och Emy! Vi ska förfesta hemma hos Majsan (inte fel i det här fina vädret?!) och sedan tror jag vi skulle över till hennes granne också som visst fyllde år! Senare ikväll blir det nog en utgång också:).
Är ändå lite ironiskt att jag skriver klart en 5sidorsuppsats i religion at the moment. Den ska in idag!;) Menmen, ska ta tag i att sminka mig och äta mammas goda efterrätt, kramkram
Hem till denna snyggga bruuud

Back In Town

Vet att jag inte har bloggat på ett par dagar... Har så sjukt mycket just nu i skolan att jag i princip bara vill skratta och gråta, haha. Men det fixar sig alltid, eller hur? Helgerna är mina belöningar at the moment och den senaste helgen var väldigt trevlig! I fredags kom Katrina, Linn, Mathilda, Lisa, Moa, Antonia och Alex förbi på en förfest här, (alltid lika roligt förstås!) och efter det drog vi på 5ive eftersom vi behövde köpa studentskivabiljetter. Vet inte varför, men det var ett tag sedan som jag hade så roligt när jag var ute! Så tack alla som gjorde min kväll:). Annars har jag varit med Jonte, pluggat och jobbat. Är sjukt taggad på ett litet minilov här nu till helgen. Redan planerat in en träff med Maja och Janina på fredag (utgång, haha) för det var sjukt länge sen! Annars måste jag nog sitta en del med PA-rapporten en del på helgen... Och valborg är än så länge oklart! Såg att Corona hade något event på Valborg, men vi får se, är mest nöjd med grillad middag och trevligt sällskap:).
Vet föressten inte om jag har nämnt det, men fredag nästa vecka (4e maj) åker vi ner till Stockholm, och på söndagen åker vi med spanskagruppen till Spanien! Vi kommer vara där en vecka och bo själva i spanska familjer, spännande.. men lärorikt säkert! Är sjukt taggad på att få lite sol också, kan behövas för balen!;)
Nej, nu måste jag sova, har nationella i svenska B imorgon! Wish me luck.
the girls!

Headlines

Sitter just nu och fyller i en reseförsäkring till Nya Zeelandsresan... Det är verkligen inte lite papper som ska fixas och skickas in! Har precis skrivit ut en handbok till au pairer på 30 sidor också. Sedan väntar jag på svar på ifall jag får ett visum och ska mejla till min familj också.
Annars då... Har sovit 5 timmar 3 nätter i rad nu och ser väl ut som en vandrande zombie, skulle säga att det är en passande beskrivning just nu. Tur för mig då att jag har sovmorgon till 14:25 imorgon, tjoho! Idag hade jag och Greta också engelskatal, kändes skönt att få det bortgjort! Jag och Agnes hade även opponering på våra projektarbetsrapporter, jag har bokat frisör för min balfrisyr, fixat balbiljett och jobbat nu ikväll.
Dags att sova kanske...? Blir upp och träna ganska tidigt imorgon!

Sthlm

Uppdateringen stannade tyvärr upp medan jag befann mig i Stockholm...
Vi bodde som sagt hos Jontes pappa och har ändå hunnit med en del! Sett hockey, konsert med Drake, jag har shoppat väska till balen och studentklänning, träffat en del av Jontes släkt osv:) Det var fint väder vissa dagar, men dock med snö en dag vilken kändes lite hängigt såklart.
Idag tog vi flyget hem och jag körde direkt ett svenskatal på skolan, kan man få en bättre start på veckan? Därefter blev det lite jobb och nu ikväll har jag bara suttit med mammsen och läst igenom ett engelskatal några gånger. Är sjukt trött eftersom vi gick upp redan halv 7 imorse, borde väl lägga mig nu... Godnatt hörni!
Ps.. Har ju både twitter och Instagram nu:
@linnizas på twitter linniza på Instagram!
sommarsommarsommar

NYTT


shopaholic

Hey you!

Igår körde jag som sagt till min sömmerska i Stöcke (med hjälp av en GPS,haha) för att hon skulle se vad som behövde sys in och sys upp. Blev bestämt att vi ska dra in den vid midjan och sy upp den till 1 cm ovanför marken, för just nu snubblar jag på den. Kommer nog gå en del pengar på det där, men jag kan känna att det är värt det då den kommer sitta mycket, mycket bättre nu.

Efter det åkte jag hem och bytte om lite snabbt och sedan körde Fredrik mig och Emy till stan. Vi hade bokat bord på Allstars där vi käkade (caesarsallad, mums!) och tog någon drink sådär, kollade på hockeyn lite också. Känner hur alla mina pengar försvinner... :( Måste skärpa mig, bara idag shoppade jag för 600 kr, även fast jag ska shoppa i Sthlm, det är ju en sjukdom.

I alla fall, det jag köpte var en blommig topp och en jeansväst från Gina! Plus en hårtork, men det är väl inte lika intressant. Lägger upp bilder senare idag då jag kommer hem, tyvärr ingen outfitbild, åtminstone inte idag. Flyget till Sthlm går nämligen 18:55 och efter att jag har slutat jobbet idag har jag en del saker som måste göras, har inte ens packat klart! Vet inte hur mycket uppdatering det blir i Sthlm btw, vi får se! Ha det:)

uppdatering

Hey you!
Jag och Sofie sov väl sisådär 5 timmar inatt och var klara på gymmet redan vid 10tiden! Då blev det lite solning och sedan körde hon hem mig eftersom det var riktigt pissväder. Idag har jag läst lite ur handledarboken till au pairer, pluggat engelska, packat det mesta till Stockholm och städat rummet. Nu blir det att slänga i sig någon middag innan jag ska köra till Stöcksjö till en sömmerska som ska sy in min balklänning. Efter det ska jag träffa Emy, vi får se vart vi hamnar!
Bjussar på en bild från Polenresan med NS!

Young

Hallå!

Igår på kvällen försökte vi (jag, lurk, olle, maria, joel) på oss en grillning vid älven, men det gick inte så bra då vi inte ens fick upp en eld... Dessutom var det sjukt kallt så vi satt mest och frös, haha! Vi drog därför i stället hem till Lurk ett tag och såg på en film innan jag körde hem Joel till sig. Därefter hämtade jag upp Jonte och vi drog hem till Sandra och Jonatan för att se en film.

Sen idag har det väl inte hunnit hända så mycket förutom att jag har tagit mig till jobbet. Ska jobba klart nu till kl 4 och sen blir det att skynda sig hem för att hinna duscha och göra sig någorlunda fräsch innan jag hoppas på bussen till Sörmjöle! Ska till Sofie för en plugg/mys kväll med kanske bastu eller någon film. Planen är att vi ska åka in tidigt till stan med hennes mamma imorgon på morgonen för att köra ett träningspass på Träna,! Har faktiskt varit duktig nu på lovet och tränat ganska mycket, nu när man har tid så... Ha det fint i det soliga vädret!

gemigsommar

Hemma!
Har som sagt varit i stugan sedan i torsdags och vi har bara tagit det lugnt. Kusinerna kom förbi en sväng på långfredagen, jag har solat i det fina vädret, pluggat lite, vilat upp mig. Nu på slutet var jag emellertid lite less så det kändes skönt att komma hem! Jag sitter just nu faktiskt och skriver på ett mejl till en au pair som heter Sonja, som just nu jobbar hos den familj som jag ska flytta till i juni. Har massa bilder på barnen, familjen och deras hus men jag vågar inte lägga ut några ifall det inte skulle vara okej för familjen. Förhoppningsvis kommer det vara okej för dem och då kommer jag kunna blogga massa bilder här under mitt år i NZ.
Idag är det väl tänkt att jag ska plugga lite nu, träna, sola och kanske träffa någon rolig filur ikväll, någon frivillig?;) Får väl se hur kvällen blir, ni får ha en trevlig dag!:)

freedom

PÅSKLOV!(L)

Är så fruktansvärt glad över att lovet är här, aldrig längtat så mycket efter ett lov tror jag. Ska till stugan snart med familjen och det kommer bli sjukt mysigt. Stannar där till på lördag eller söndag! Vi ska bara umgås, äta god mat, äta påskgodis.. My kommer dit på fredag också så det blir trevligt! Vill egentligen inte skriva det men, ska väl hinna med en del plugg också hade jag planerat. Lite andra saker som kommer hända på lovet är:

- Ska jobba måndag & onsdag på lovet
- Ska träffa en sömmerska på tisdag som ska sy in min balklänning så att den verkligen sitter efter min kropp, den är lite lös at the moment.
- Jag SKA träna!
- Ska (förhoppningsvis!) till Sörmjöle med Sofie på måndag och mysa där! Kommer i så fall hem på tisdagen.
- Åker till Stockholm på onsdagkväll och stannar där resten av lovet, ända till måndag vecka 16 faktiskt.

Ha ett så mysigt lov nu hörni!

Tankar & Funderingar

Hallå!
Igår spenderades eftermiddagen på Stadsbibblan med Bk, Malin och Greta med pluggplugg. Åkte sedan hem, åt middag, lyckades med bragden att somna i badkaret och gjorde mig i ordning. På kvällen åkte jag till Bks lägenhet för att umgås med henne, Greta och Moa! Riktigt trevligt:):)

Idag hade jag och Agnes först redovisning av PA på Tegs Centralskola vilket gick bra som vanligt, för att sedan åka till Draggen för en geografiredovisning. Efter skolan skulle jag hoppas på bussen till jobbet, och självklart har busskortet gått ut. Jag cyklar hem, käkar, väntar på att mamma ska komma hem. Tar mammas bil till jobbet och nu sitter jag här,

- Glad över att det har slutat snöa
- Sugen på att ta en bärs på Olles, men inte fan är någon annan det inte.:)
- Funderar på att skippa provet imorgon och ta lov (det förtjänar jag väl?!)
- Tänker på den bra jobbnyheten jag fick idag av min chef, hoppas det blir av!

Auckland


New Zealand

Jag är så lycklig! Jag har precis haft en skypeintervju med en familj i Nya Zeeland och vi klickade verkligen! Dem sa till och med att dem gärna ville ha mig som au pair och att jag får komma ner så fort som möjligt helst:). Så nu kanske jag flyttar ner redan 18 juni! Hoppas att det blir av med den här familjen nu, de har två döttrar, en på 10 månader och en på 2,5 år. Dem bor i Auckland (staden jag ville hamna i) nära vattnet men ändå nära stan. Jag får eget rum, badrum och bil, allt verkar toppen helt enkelt! Gosh, jag kan inte ens börja plugga för jag bara tänker på det här, haha..
Och föressten, hade jättekul i lördags med Katrina, Moa och Malin hemma hos mig på förfesten. Vi drog senare ut på Corona där jag mest hängde med Maja och dansade losss! Igår hade jag väl inte så mycket för mig, förutom att jag var irriterad på all snö som kom under dagen.
Nu ska jag i alla fall somna med ett leende på läpparna, PUSS!

RSS 2.0