Die

Hej,!

Inatt sov jag dåligt men var konstigt nog ändå pigg senare på dagen då jag stannade på skolan till klockan 7 och räknade matte med de andra!;) Cirka 10-11 timmar i skolan idag då, inte illa! Haha, har matteprov imorgon och hade en del kvar. Redovisningen idag var inte svår och det gick nog bra förhoppningsvis.

När jag kom hem visade det sig att min kära bror hade kommit hem från akuten efter att ha gjort illa sig stackarn, men han mådde bra:). Har sett Top model nu och käkat middag, och nu blir det bad!<3


Bror min, inte så ny bild dock:)


fierce


Dag 9

Bild på mig och min bästa vän.


Dag 8

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Haha snarare några dåliga vanor jag önskar att jag inte hade..

- Biter fortfarande ibland på naglarna...
- Att jag alltid känner mig stressad.
- Att jag tror att jag är förföljd om jag är ensam.. ;]


back

Ledsen att det har varit ZERO uppdatering under helgen men jag har varit med älsklingen för det mesta och orkar inte blogga då:). Fredagskvällen var som sagt riktigt rolig och lördagen var också riktigt mysig. Jag och Emil tog oss iaf ut på en promend i det soliga och varma vädret. Till middag hade hans föräldrar fixat plankstek och efterrätt, mums?! Blev massa komedifilmer också innan jag somnade i soffan;).

Har inte hunnit med så mycket idag än sedan jag kom hem.. men ska göra klart till rasismseminariumet som jag har imorgon. Matten sparar jag till imorgon. Glöm inte Solsidan ikväll!


hehe gammal bild i stugan


Petra 18 år!

Igår överrasskade vi Petra som fyller år!:D Först var vi massa tjejer i lokalen och gjorde i ordning med ballonger osv. Petra hade tydligen inte anat något och allt blev super!:D Kom jättemycket folk senare också och det var väldigt lyckat.

For hem till Emil och sov sen på natten och stannar här till imorn också så. Mysig lördag!

ha en kul fredagskväll;)

Har bara tagit det lungt idag, pluggat lite matte osv. Har faktiskt börjat pyssla med en sak som jag tror kommer bli hur bra som helst! Ni får se den i februari iaf;).

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, sen blir det middag och sen ska mamma köra mig till nya äventyr;). Haha nejmen kan inte berätta vad jag ska göra ikväll, ni lär se imorn!:) Fantastiskt kul kommer det att bli.. vi ses!


Dag 7

 Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

- Resa.
- Bjuda mina vänner/pojkvän på något:)
- Ge pengar till min familj
- Shoppa upp lite på kläder;)
- Lägga undan det som blir över som sparande:)


Superb



http://naughtymess.blogspot.com/


Emil



Älskar dig mer än allt annat!<3


Dag 6

Typ av killar jag faller för.

Då det gäller första intryck (alltså typ utseende), så faller jag mest för brunhåriga killar och de får gärna ha mörka ögon också! Haha alltså inte typiskt svenskt så ofta, blonda med blå ögon;). Men riktigt isblå ögon kan ju också vara riktigt snyggt.. haha det här gick ju bra att beskriva. Sedan gillar jag långa killar, då  blir man inte heller för lång då man bär klackar;). Haha men sammanfattat, snyggast är brunt hår och bruna ögon enligt mig.

Jag faller för killar som är väldigt snälla eller tvärtom för det mesta. Haha aldrig något mellanting! Det som är viktigast är att man kan skratta ihop, att han inte är föör blyg och att han är omtänksam.

Sen om det gäller i ett förhållande så tycker jag nästan att det viktigaste är balansen mellan att ge och ta. Om det blir så att bara den ena frågar om att ses osv, så blir snabbt den andra less och det tar oftast slut. Om man aldrig bråkar i sitt förhållande tror jag inte heller att det håller så väldigt länge. Det behövs nog något litet bråk ibland för att kunna hålla ihop. Säger inte att man ska såra varandra, för det är det värsta som finns. Det är ju också väldigt viktigt, att man kan lita på varandra och slippa vara svartsjuk. Alla är alltid lite svartsjuk då man är i ett förhållande, det finns inga undantag, och så ska det vara eftersom man älskar varandra. Men om det går överstyr med svartsjukan blir det inte lika roligt.


Haha oj, nu kom jag in på förhållanden här också och blev Dr. Phil;). Tack och hej!

 


Daim

Slutade innan 12.
Drog på stan med BK för ett ärende.
Cyklade hem till värmen.
Ska börja plugga nu med daimgodis och min Ior-mugg;].


Bags

bildFoto: Foto:


Grey Love


Onsdag

Har precis kommit hem från skolan och ska nu skynda ner i badet. Ska lyxa till det med ansiktsmask och en hårinpackning hade jag faktiskt tänkt!;) Sen blir det att plugga lite snabbt efter middagen innan älsklingen kommer.

Min kompis Manizheh spelade föressten upp sin nya låt för jag och bk idag. Den var verkligen sjukt underbar, tycker att det är den bästa hon har gjort hittills! Lycka till tjejen:).

Nu är det bara att se fram emot en skön dag imorgon då vi slutar vid 12-tiden redan! love it;
Sofie ring mig sen:)


Dag 5

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

- En utomlandsresa

paradise_island_bahamas1resort


Reklam;) hahah

Glöm inte att kika in på Tor och Eriks blogg! Dem åker till Tanzania idag för att bland annat kolla vad pengarna från Dragonskolan går till och för att vara lärare. De kommer alltså vara borta 2 månader, skriva om vad de gör och även videoblogga, bara att klicka här!;)








Dag 4

Mina mål/drömmar/önskningar.


Jag har ganska nyligen skrivit om just det här ämnet. Om att mitt mål, mina drömmar & mina önskningar är att resa. Ni kan läsa om det i det här inlägget.

Något annat jag drömmer om är att få ett jobb som jag inte kommer att tröttna på, och att jag nästan kommer att längta till jobbet när jag vaknar. Min värsta mardröm är verkligen att få ett jobb som jag inte tycker är roligt.

Sen vill jag kunna känna att jag har hunnit med allt jag vill göra innan jag slår mig ned någonstans och skaffar familj osv. Skulle gärna vilja ha kommit igång med karriären innan också. Tack och hej!



Kurser inför 3an

Hej på er!

Tröttsam men rolig dag idag måste jag säga! Sista lektionen hade vi så att man fick gå runt och kolla hos olika lärare vilka kurser man vill läsa i 3an. Om det är möjligt med scheman osv så är det här de kurser jag ska läsa i 3an allt som allt troligen:

- Svenska B, (svenska C läser vi just nu i 2an på ett halvår)
- Religion A
- Religion B
- Matematik D
- Engelska C
- Spanska steg 5
- Kultur- och idéhistoria
- Filosofi A

Haha, tror inte att jag har glömt något ämne iaf. Dom jag läser hela året står med tjock text, resten är 50 poängskurser. Hoppas verkligen att jag får ett bra schema nästa år.. Har ju valt att inte fortsätta med naturämnena, känns som ett riktigt bra val. Är väl inte riktigt min grej egentligen, men jag tror ändå att det är bra att jag har läst biologi A, kemi A och fysik A.

Okej, nu snubblade jag in lite för mycket på detta ämnet,haha. Efter skolan for jag till Nailzone där mina naglar filades till och lackades, riktigt snällt att hon gjorde det åt mig! Sedan drog jag och shoppade en sak, (dock inte till mig själv, snarare present:).

Nu håller jag på att somna, så tänkte hinna plugga lite innan jag lägger mig! PUSS

lilla linn


En Blandning Utav Allt


Dör lite..



Var bara tvungen att lägga in den här sjukt snygga bilden på min vän Maja, som för ett tag sedan också blev antagen på Mikas modellagentur i Sthlm! Underbart duktigt är hon!


Dag 3

Min favoritårstid och varför.

Min favoritårstid är definitivt sommaren. Det är varmt och behagligt, man kan sola och bada, man blir brun, man är ledig, man har tid att träffa folk man inte har sett på ett tag, det är festivaler osv, man slipper ha på sig tre lager kläder och får äntligen ta på sig lite snyggare kläder, man kan åka iväg (tex utomlands eller södra Sverige), man kan vara ute mycket mer och fryser nästan aldrig och man har tid att jobba för att få ihop lite pengar!;) Kan komma på fler orsaker, men man har helt enkelt roligare på sommaren känns det som.


Stylisterna!


Idag var det riktigt skönt väder ute måste jag då säga! Efter skolan drog jag förbi stan en snabbis för att kolla lite saker och nu har jag käkat middag. Känner mig ganska stressad för att jag har ganska mycket plugg till nästa vecka så jag ska ta och läsa en bok nu som ska vara klar. Glöm inte Top model klockan 20.00;).

Här nedanför finns första avsnittet av Stylisterna (kommer bara gå på kanal 5 play), blir att följa!


Round It Goes


Jesse Williams

Går inte att komma ifrån hur sjukt snygga ögon denna kille har!




@ Maja!


Dag 2

En person jag vill träffa just nu.


Mysiga Söndagar

Hellu!

Igårkväll var jag hemma hos Emil och myste med en massa filmer osv innan jag somnade under sista filmen i soffan, haha. Blev sedan hämtad av mamma idag efter lunchen och jag har väl helt ärligt inte hunnit med så mycket sen dess. Tar det bara lungt idag och ikväll är det ju solsidan på tv! Ska även ta och kika på Morden i Midsomer:).

Skönt föressten att jag inte har något prov eller sådant i veckan, riktigt skönt. Aja, ha en mysig söndag, jag ska kika vidare på bloggar.


Linn Iza Lundkvist Är En Naturmänniska



fast näe.


Dag 1

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



10 fakta om mig:

- Jag hatar lakrits.
- Jag är 169 cm lång.
- Jag är allergisk mot katter, hundar, pollen och vissa frukter.
- Jag har i princip alltid haft ovanan att bita på naglarna.
- Jag har 5 kusiner, en bor i Centralamerika.
- Det bästa jag vet är att resa.
- Jag sover bara cirka 4 timmar per natt på vardagar.
- Jag har bott på Teg, Röbäck, Böleäng och Haga.
- Jag har riktigt gillat (eller varit kär) i 4 personer. En av dom är förstås Emil:)
- Jag har tappat bort minst två husnycklar, minst två cykelnycklar, flera skåpnycklar, skolkort till skåpet, ipod touch, en ihopfällbar mobil osvosv. Jag är bra på att bli av med saker.


Last Night

Hade en bra kväll igår med mina brudar! Det började med att jag och min familj åkte till Operahuset för att käka buffé, och herregud vilken god buffé! Vart så mätt så att jag rullade till bussen senare.. Blev bussen mot Umedalen där Maja och Emy redan var. Sedan joinade bk oss lite senare såklart och vi hade det supertrevligt. Någon gång efter 10 blev det att ta bussen tillbaka mot stan, och på bussen mötte vi upp Lurkan, Joel, Jonte och Matte. Vi skulle allihopa till lokalen på Marieberg alltsåå. Var helt okej på Marieberg också, innan det blev hemfärd och sova.

Idag har jag bara degat och halvsovit, men snart efter middagen så ska mami köra mig till älsklingen. Ska nog köpa med mig ngt på affären också, är sugen på något gott.. (A)

Nedanför är bilder från igårkväll från Emys mobil, Maja skulle skicka bilder till mig sen som vi tog hemma hos henne:).



Haha vettefan, den här sista bilden var ju lite störd, i väntan på bussen mot Marieberg! Gillar att Lurk slickar mig på kinden också,hahaha dör.


Some Gucci


FREDAGKVÄLL

Glömde min laddare till datorn på skolan, men som tur är tog Emma med den, så jag kanske får den ikväll:). Just nu har jag lite bråttom till duschen, ska gå in till stan med familjen och äta buffé, bjuden av farfar. Blir nog hur trevligt som helst. Sedan ska jag stressa vidare till Maja där troligen Emy och BK också kommer att befinna sig. Hör gärna av er btw om ni vet ngt ikväll, sjukt taggad_:). BYE


 Några gånger hos Majsan nedanför!


Ear Cuffs

Vad tycker ni om den nya trenden "ear cuffs"? :) (Man behöver alltså inte ha hål i örat för att kunna använda en ear cuff!)


25 dagar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Ska väl försöka orka mig på det här... ;)


Vit Spetsklänning



Blir definitivt att börja leta en vit spetsklänning då det börjar bli närmare sommaren!


Alla får ett nytt stjärntecken!




Jadu, alla har fått ett nytt stjärntecken enligt Aftonbladet.. Jag vägrar byta, vad för anledning liksom? Onödigt...


Genomfrusen

Hemma från skolan och är helt genomfrusen kan jag lova. Är det tillåtet att vara så här kallt?:( Dagen kunde iaf inte börja bättre än med massage som första lektionen på stresshanteringen, det var så sjukt skönt. Sedan har dagen mest flytit på, träffade lurk en snabbis nu när han var förbi på draggen. Skulle föressten fixa till naglarna efter skolan, men dom var inte där just då, så får åka tillbaka dit på måndag!

Nu ska jag snart duscha och äta middag, sen kommer Emil hit ikväll, behövligt. puss



Mästerkocken i stugan min!


Jordgubb & Vanilj

Mina två favoritlukter, vanilj & jordgubb, som ni ser.;)

Bild 1 från höger: Vaniljparfym Alyssa Ashley från Kicks, bodyspray/roomspray med vaniljsocker lukt, ljus med vaniljsocker lukt.

Bild 2 från höger: Lotion i flaska med jordgubbslukt från The body shop, Lotion i burk med jordgubbslukt från The body shop, läppglans med jordgubbslukt från The body shop.


Sitting Next To You


Vackert Och Personligt.

Glömde visa er en försenad födelsedagspresent av min fina vän Emy.:) Väldigt vackert och personligt enligt mig, jag gillar sådant.


Christian Louboutin

Ett ord, Kärlek.



Me & You, only 2.

Är hemma efter skolan och är väldigt trött som vanligt. Ska se på Sveriges mästerkock kväll eftersom det är från Umeå, läsa lite Elle, kolla igenom spanskan och sen ta en tidig kväll. Nu ropar pappsen att det är mat men jag slänger in ännu ett inlägg lite senare på en present till mig som jag hade glömt att fota:).


Kristen Stewart - Vogue


Outside My Window


ELLE



Kolla vad som kom i brevlådan idag! Mor min fick en prenumeration på Elle i julklapp, så gissa vem som kommer sno dem efteråt och läsa!;)

Hade föressten en trevlig kväll med Lurkan och Joel, tror dock att vi alla tre var ganska trötta;). Nu blir det snart att sova och jag har sovmorgon imorgon, hur bra kan det bli?


Grabbsen mina



Har bara tagit det lungt i badet sen jag kom hem efter skolan och är riktigt trött måste jag säga. Fick föressten 12 poäng på fysikprovet, vilket betyder EXAKT vg! Hur nice som helst verkligen.

Ikväll kommer grabbarna hit som jag inte har träffat på riktigt länge. Joel och Lurk med ett annat namn, och tjejiga som vi är så ska vi mysa med en tjejfilm såklart. Blir nog hur trevligt som helst. Men nu kommer dem snart, så ska sätta på lite smink så dem inte blir rädda för mig...

Foxy

Foto: Foto: Foto:


sleeping

Jag ligger förhoppningsvis och sover nu, men här har ni låtarna jag somnade till... ;)









 


Passion för att resa...

Finland tusen ggr, Spanien (Mallorca), Grekland (Kreta), Thailand två ggr (Phuket, White Sand Beach), Kanarieöarna 2-3 ggr, Danmark 2 ggr, Frankrike (Paris), Dominikanska Republiken, Afrika (Gambia), Kambodja, och i somras en roadtrip i USA. Detta är platser jag har varit på, och fler ska det bli. Snart kan jag ju lägga till Polen på listan också!

Jag har två kontinenter kvar att besöka, Australien och Sydamerika. Men jag ÄLSKAR verkligen att resa. Några ställen jag vill  besöka innan jag dör:

- Australien
- Brasilien
- Hawaii
- Grekland igen
- Italien
- Argentina

Min dröm efter gymnasiet är att kunna jobba ihop nog mycket pengar för att flytta till Italien med någon som har lust att hänga på. Bosätta sig någonstans, skaffa ett jobb och bara njuta av vädret i den vackra staden Rom. För att inte tala om den UNDERBARA maten, pizzan och pastan. De snygga italienarna, och staden Venedig. Venedig där ingen kör bil, utan tar sig runt i en båt. Italien har alltid varit den största drömmen för mig och jag ska dit en dag, jag vet det. Ska bara lära mig pyttelite italienska först.. ;)

Afrika


Dominikanska Republiken


Paris


Thailand/Kambodja


USA

Central Park^^ Hur mysigt är det inte?!


Zombie

hej alla där ute som troligtvis är lika trötta som mig. Sov cirka 3 timmar denna natt och har varit som en vandrande zombie på skolan. Aja, fysikprovet gick sådär så jag tror faktiskt att det landar på ett G tyvärr. Sedan började också de nya individuella valen idag! Jag slipper webbdesign och börjar i stället med stresshantering och rasism. Ser fram emot båda, stresshanteringen verkar mkt chill med avslappning och massage och rasismkursen får man ju åka till Polen i en vecka med.;) Sjukt taggad på att fara med dem i klassen till Polen föressten, är ju inte så länge kvar tills dess nu!

Ikväll blir det iaf att spana in programmet av Top Model, se lite Entourage och sedan sova tidigt. Föressten är det många som ser på serien Entourage?:) Har snart sett klart första säsongen, så kommer nog snart börja nöta de här avsnitten!



I somras


Feels Like Home To Me


Ny Period.

Jag antar att jag inte var ensam om att sitta bänkad framför Solsidan igårkväll? Riktigt nice att det har börjat igen, nu är söndagskvällarna uppbokade framöver kan jag lova framför tv;n.

Ska erkänna att det inte gick superbra att plugga till fysikprovet igår, men känner att just det här provet får gå som det går. Friktion var och är inte heller min bästa vän om jag uttrycker mig så. Men när jag har skrivit det här provet så har jag förhoppningsvis inget mer plugg denna vecka, tilll skillnad från de flesta andra som har engelskaprov;).

Just ja! Idag börjar det nya schemat, och det blir bara värre och värre för mig. Nu försvinner min enda sovmorgon, ni ser ju själva vilket toppenschema...


Söndagen

Hej!

Har inte hunnit bloggat något tidigare idag tyvärr. Föreställningen igår var bra, förutom att jag trodde att jag skulle bli lite mer rädd!;) (Det var lite av en skräckföreställning) Men jag ryckte till några gånger iaf, tex den läskiga tjejen kom upp lite tvärt här och var, det var folk som tog på ens fötter osv haha. Sedan blev det fruktsallad då vi kom hem (det går bara bra med nyårslöftet för familjen) och såg på filmen superbaaad.

Idag har vi käkat lunch hos mig, bara myst och sen kom Emils föräldrar förbi ett tag. Nu har jag käkat en tidig middag och ska plugga fysik i några timmar. Sen är ETT MÅSTE ikväll ju, starten av solsidan säsong 2! Klockan 20.00, missa inte.


sötisen


Proenza Schouler

Skulle verkligen vilja ha en Proenza Schouler ps1..
Synd att dom ska kosta cirka 10.000 då;).


mys

Hej!

Igår såg jag och Emil på lite filmer och myste för fullt bara! Åt middag med hans föräldrar också, och fick en present av dem! Här nedanför har ni en bild på den:). Luktar riktigt gott, en lotion från bodyshop som luktar strawberry.

Föressten, ingen som vet om någon länkade mig igår eller något,haha?(A) Blev en explosion av läsare, sjukt mycket för att vara jag haha. Nyfiken bara;)!

Nu är jag och älskling hos mig och ikväll blir det middag här och sedan föreställning på Profilteatern. Jag berättar mer om den senare, men den heter iaf "En kvinna i svart". PUSS


Bilder på männen (och bruden) i mitt liv.


Burlesque

Världens mest fantastiska röst av alla brudar där ute vågar jag nästan säga. Denna film är något att se fram emot! Sedan får vi ju inte glömma vår snygging Cam Gigandet som också är med i filmen...




flowerpower



I like.


Nagelolja

Här är nageloljan från Nailzone! Föressten, vad hände med statistiken idag,haha? Den steg i höjden rejält;o


Blå Skjorta


Godmorgon!

Godmorgon, underbar dag med en underbar sovmorgon. Börjar vid 11, men slutar tyvärr så sent som 20 i 4. Men vad gör man..

Nu på väg till skolan så ska jag göra ett nytt försök med nageloljan,haha. Sedan på eftermiddagen blir det engelska prov, men det kommer förhoppningsvis att gå bra hoppas jag. Efter skolan måste jag skynda mig hem, duscha och raka benen och allt vad vi tjejer nu håller på med och sedan ska pappa köra mig till Emil. Blir middag där och sover även där, riktigt mys!


Nelly




Jag ska köpa en ny bikini till sommaren (eller fler...) och jag tycker färgen på den här sista bikinin är så sjukt FIN, men vill bara ha toppen;).


Jag är inte bitter!

Haha, lite smått ovärd dag ändå, men det funkar! För det första har jag haft ont i magen hela dagen, men bestämde mig för att vara duktig så åkte på den enda lektionen jag hade ändå. När jag skulle köpa min nagelolja på vägen till skolan så står det förstås en lapp på affären "Strax tillbaka" så det fick jag strunta i. Sen gjorde vi förstås inget viktigt alls på lektionen jag kom på, väldigt onödigt.

Nu på hemvägen när jag skulle försöka mig på att köpa nageloljan igen, så är det förstås en stor plogmaskin hela den vägen framför affären, så det hade inte gått att gå in där på ett tag. Haha, det var helt enkelt ödet att jag inte skulle ha någon idag. Men jag är inte bitter för det!


Torsdag



Har sovmorgon till 20 över 2 idag! Gick ändå upp nu för jag vill ju inte vänja mig med att sova väldigt länge igen nu när jag plågade mig upp igår,haha! Men har ifs sovmorgon imorgon också, riktigt skönt faktiskt..

Iaf, jag ska förbi stan snart en snabbis för att köpa nagelolja och sen blir det som sagt biologilaboration! Ikväll blir det att fortsätta med plugget för jag har nämligen prov i engelska imorgon. Snart helg!


Mys, Godnatt!



låt:   


e.l.f.

Igår när jag kom hem från Nailzone så märkte jag att jag hade fått ett paket från elf. Det innehöll ett startkit med mineralsmink och ett genomskinligt nagellack, behövligt kan jag lova er. Det finns riktigt billiga grejer på den sidan och jag tycker sminket fungerade bra!



Så mycket bättre


SKOLSTART

Nu är skolstarten här för vårterminen och ingen kan vara gladare än jag! Vi har två lov nära varandra, massa onödiga "röda dagar", varmare väder så att vi kan slänga av oss kläderna och SOMMARLOV att se fram emot. Så nu kan alla sluta vara så negativa, för snart är det värsta året över.. ;-)


Today


Jag Är Kär


Nailzone

Jag hade fått presentkort på Nailzone av mina föräldrar så jag kunde fixa naglarna, vad tycker ni?:) Blev väldigt nöjd eftersom jag har så fula naglar annars. Fick med två nagelfilar gratis också, toppen! Själva förlängningen, den franska manikyren osv kostade 850:-

Föressten. Grattis Maja, du förtjänar det verkligen!<3



Destination; Bubbelbadet.

Helt otroligt att jag var uppe vid 9-tiden, eller hur?:D Nu kommer det bli mycket mer underbart att ta sig upp imorgon ännu tidigare.

Nyss låg jag i badet, med både ansiktsmask och hårinpackning i håret. Ser väl  ut som en ny människa nu, så ofräsh som jag var innan jag klev i.

Den här dagen fortsätter sedan med att göra sig fräsch för jag ska använda ett av presentkorten jag fick när jag fyllde år idag! Har tid klockan 14:00, så hörs när jag kommer hem, XOXO


dress

'älskar klänningen på den nedersta bilden



ph: fashiontoast


Waiting On The World To Change

Förlåt att jag är så tråkig och lat då det gäller uppdateringarna de här senaste dagarna på lovet, men jag försöker verkligen vila allt jag kan nu så jag inte ska dö första dagen.

Ikväll blir det bara massa film och serier men imorn ska jag förbi en sväng på stan! Lägger upp bilder imorn senare så ni får se vad jag har gjort:). Något som är väldigt olikt mig iaf kan jag säga.. haha.


Ställa om dygnet...

Ställde väckarklockan på 10, men när vaknade jag? Nyss.. Nu sitter jag iaf lite med engelskan men är sugen på att fortsätta se himym. Blir nog så! Skolan har ju faktiskt inte börjat än,;)




Maja, min maja



Vilken sjukt underbar vän jag har:)


Perfect Nightmare

Godmorgon.. eller god middag kanske!;)

Skulle gå upp tidigt med Emil idag var det tänkt men det gick inte så bra som ni säkert förstår. Men imorn då ska jag allt upp tidigt! Ska inte bli som i slutet av sommarlovet då jag var tvungen att dygna sista natten innan skolan.

Emil har iaf åkt och övningskört och jag väntar på att mamma & pappa ska hämta mat från Max, mmmm:). Ikväll blir det en lugn kväll framför tv;n med familjen och ska försökta ta tag i lite plugg imorn kanske.

Just ja, såg ju the town igår föressten! Jag hade ganska höga förhoppningar efter allt bra jag hört så jag tyckte nog inte den var super,haha. Men den var självklart bra, se den absolut! pussar


jeans


The Town

HEJ alla goa där ute!

Har precis vaknat,haha måste verkligen börja vända på dygnet känner jag nu. Idag hinner det väl inte hända så mycket men ikväll kommer älskling hit på middag och sen ska vi se filmen The town osv. Har hört av många att den filmen ska vara helt super, så är väl ett måste att se.


Norrbyskär


Filmkväll

Hej:)

JAG HAR GJORT KLART SVENSKAUPPGIFTEN. Hur duktig är jag inte, jag är så nöjd. Kämpade mig verkligen igenom den, har svårt att plugga för tillfället.

Ikväll kommer Manizheh, Moa, Gabbe, Maja och Lisa hit på filmkväll! Blir nog hur bra som helst, vill hellre sitta inne och mysa än att vara ute i snöstormen. Ska ta och duscha nu så jag blir lite fräsch... ser ut som ett lik.


linnsan som liten på scen.. (meningen var att jag skulle se ut som Ida från Emil i Lönneberga)


White Light


I Wish

Jag vet inte vad det är med mig just nu, jag är lika känslig som en barnunge. Sist så lovade jag mig själv att aldrig gråta igen över vad någon kille har gjort, men ändå så hände det igår när jag skulle sova.

Det är jobbigt när tankarna kommer.


Seaside




Den sista är favoriten.


The tourist



Den var jättebra:). Självklart gjorde det mycket att det var två så snygga skådespelare med menmen. Johnny Depp spelade en mer lite komisk roll enligt mig och slutet var underbart! Trodde verkligen aldrig att det skulle sluta så.. haha ni får se själva.

Ska iaf snart ringa hit kära Maja som ska komma hit ett tag ikväll, tänkte egentligen ta tag i svenskan, men word-programmet funkar inte på denna dator så skiter i det(A). Får bli att försöka göra bort hela uppgiften imorgon på dagen istället innan tjejerna kommer.


***


Trettondagsafton

Nu blir det att fixa till någon middag själv eftersom mina föräldrar är bortbjudna och brorsan är och spelar Paradiscupen. Senare kommer Sofie hit och vid 9-tiden blir det biopremiär!:D Ska se The tourist med skådespelarna Angelina Jolie och Johnny Depp! Hoppas att den är riktigt bra, eftersom min favorit någonsin är Johnny:). Ni lär väl höra efteråt, pusss



Hade tråkigt innan jag skulle duscha...


Jumanji

Känns ju roligt att pojkvännen somnar brevid mig i sängen för att han lanade hela kvällen igår... ;) Haha, nejmen jag får väl hitta något eget att roa mig med!

Hade en riktigt trevlig stund på stan idag med Manizheh, och hon hittade massa inne på Bikbok så det var ju lyckat. Ikväll hann vi väl inte göra så mycket eftersom Emil sover nu men vi såg en film, Jumanji! Någon annan som såg den när man var liten? Det är verkligen en nostalgifilm för mig, älskade den verkligen då jag var mindre. Det är dock inte den bästa kvallan på den eftersom att den är från 1995.

Puss och godnatt!


fashion

Foto: Foto: Foto: Foto:

Nu blev jag sjukt sugen på något blått eller rött att ha upp till (näst sista bilden) och särskilt på sista bilden var väskan och tröjan sjukt snygga,vill haa


Hurt You

Godmorgon!

Nu sticker jag snart iväg till stan med Manizheh, tror hon var lite shoppingsugen;). Jag ska försöka att spara så mycket pengar jag kan det här halvåret till resan så för mig blir det att snåla tyvärr! Sedan behöver jag väl inte köpa något speciellt heller, har ju redan shoppat två saker på rean.

Föressten min lillebror har farit till Övik nu, så jag använder hans dator för tillfället. Riktigt irriterande att inte använda sin egna måste jag då säga.. Iaf, ha en trevlig dag! Ses vi på stan?


Hurtigrutten

hej!

Sov vääldigt länge idag så jag har inte hunnit göra så mycket. Var nyss inne och käkade middag och fíck reda på att det inte bli någon Hurtigrutten-resa i augusti som planerat. Lite tråkigt, men jag far hellre till varma ställen för att sola och bada såklart.

Jag har föressten inte skrivit det, men jag har slutat med dagens babe som ni säkert har märkt. Kanske lägger in någon då och då i framtiden om jag orkar, men jag haft med de flesta och orken har tagit slut gällande det här.;)


2010

Har bara satt hit lite bilder nu från året som har gått, och det är ingen speciell ordning på dem!:)

Bilder med Grabbarna Grus från i somras.. :)



Bilder från USA-resan



NS!<3



Tjejkvällar osv på de sista nedersta:)


nyårsbilder!


jag lever

Hellllu, nu är jag hemma igen! Igår gjorde jag och Emil som sagt middag hos honom och såg på tv osv medans hans föräldrar var i Luleå. Drygt dock att man somnade vid 5 på morgonen då pappa skulle hämta mig redan elva. Var ganska slut då kan jag lova..

Sedan jag kom hem har jag städat hela huset tillsammans med mormor och mamma. Skurat golv, dammsugit, rensat, dammtorkat alla möbler - allt helt enkelt. Nu efteråt känns det dock super och det enda jag har kvar är att rensa min garderob. Nu när jag fick lite pengar för städhjälpen ska jag btw ta och beställa jackan,weehooo!

Blir en luuugn kväll definitivt.. jag kommer ändå däcka ganska direkt känner jag.

New York

away

Ledsen att jag inte har bloggat något idag men jag och Emil har bara tagit det lugnt hemma hos honom. Hade en underbar kväll igår med tjejerna hos Maja, så sjukt roligt! Var mycket folk på torget också som man kände igen och sedan drog jag och Emil till Umedalen ett tag. Hoppas också att jag kan be Maja skicka lite bilder från gårkvällen kanske imorn, ni får hålla er tills dess;). Ska se film nu,pusss

RSS 2.0