Christmass

 
Hallå!
 
Så, vad gjorde vi i helgen? I fredags tog jag och Malu bussen tidigt på morgonen, mot Taupo. Hela fem timmar senare var vi äntligen framme... Vi blev upphämtade av Malin och Kendal som vi skulle bo med i ett sommarhus. Det var Malins hostparents som var snälla och lånade ut det till oss över helgen. Efter vi hade installerat oss i huset gick vi in till centrum och kikade runt lite, var väldigt blåsigt dess värre. På kvällen var vi trötta efter färden dit så vi lagade lasagne och hyrde två filmer, skönt. 
 
På lördagmorgon åkte vi och tittade på Huka Falls som var ett ganska litet men fint vattenfall. Känt här i Nya Zeeland i varje fall. Vattnet var väldigt turkost som ni såg på bilderna! Efter det åkte vi hem och åt en snabb lunch innan vi delade upp oss. Jag och Malu kunde inte bada i hot pools på grund av våra tatueringar så vi bestämde oss i stället för att åka ut och segla på eftermiddagen, haha. Fick se fina vyer, rika snygga semesterhus och maori carvings på stenväggar. Ett glas vin fick vi också! 
 
Väl hemma igen duschade vi och gjorde oss i ordning innan vi käkade lite kycklingpasta, mums. Fördrack lite och mötte upp några vänner från Auckland på deras hostel. Taupos uteliv var helt okej måste jag säga, hade väldigt kul! 
 
Dagen efter var vi lite hängiga, städade hela huset och drog och käkade bakismat inne i centrum. Vi sa hejdå till Malin och Kendal och sedan gick bussen hem på eftermiddagen. Regnade heela vägen hem... Annars hade vi faktiskt väldigt tur med vädret hela helgen, solen sken. Skönt var det att att få sova igårkväll i alla fall...
 
Idag har inte så mycket inressant hänt. Jag har jobbat, köpt sista julklappen (en födelsedagspresent kvar dock), varit ute och gått någon timme och slagit in julklapparna. Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av senaste avsnittet av älskade Solsidan. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0