Christchurch - sista stoppet!

 
Stannade till en natt i "Ashburton" eller vad det nu hette där det bara ÖSREGNADE - ÅH. Så vi tog med oss täcket och gick på bio och myste. Såg Jack Reacher, den nya filmen med Tom Cruise! 
 
Dagen efter åkte vi till vår sista destination - Christchurch ännu en gång. Vi började med att åka in till "centrum" vilket knappt var ett centrum då staden har blivit förstörd efter 2 jordbävningar. På första bilden ser ni hur dem har byggt upp affärerna för tillfället i sådana lådor, ganska smart. Det var även lite livemusiiiik. Fikade på café hann vi  också med! Sedan letade vi upp en mysig camping, familjeägd. På kvällen hade vi en sorts avslutningsmiddag med god pizza och en drink! Allt avslutade självklart med några avsnitt Gossip Girl hemma i bilen;). 
 
Sista dagen hade vi suurflektion! Helt underbart roligt och kom faktiskt upp ståendes några gånger!:) Måste absolut göras igen... Drack även världens godaste chokladmilkshake åh.
 
Morgonen efter städade vi bilen, packade ihop och lämnade igen den. Sade sedan adjö till min kära Sofie på flygplatsen då mitt flyg gick tidigare än hennes. Snyft! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0